Astrologija Astrološka edukacija, razmjena mišljenja, diskusije... |
|
|
22.09.2024., 20:29
|
|
Behind The Wheel
Registracija: Jul 2005.
|
Quote:
UlanBator kaže:
Imam pitanje vezano za narcizam ako netko moze pomoci - mogu li negativni aspekti Saturna prema Suncu, Mjesecu, Marsu ukazivati na narcizam kod osobe? Od drugih negativnih aspekata u karti je jos Mjesec kvadrat Jupiter, Mjesec opozicija Neptun i Jupiter kvadrat Neptun. Glavne planete su u zracnim znacima, Mjesec na ASC u 12. kuci.
|
Evo tu ima malo o narcizmu, tu o samoživosti, tu o taštini s astrološkog gledišta pa poviri.
Kod narcizma je u pitanju pojačan doživljaj samovažnosti (astrološki Sunce) pa je Sunce tijelo iz kojeg taj poremećaj izvire i prvog ga treba proučiti. Isto tako umanjena zastupljenost zemljanog elemeta (realnost) umanjuje sposobnost realnog viđenja sebe i stvari oko sebe.
|
|
|
16.10.2024., 17:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2024.
|
Quote:
Ice_scorpio kaže:
Mjesec ti je u znaku Lava na 0 stupnju u 11. kući. Ujedno je i vladar 11. kuće.
Tvori aspekte: Mjesec trigon Pluton, Mjesec trigon Saturn, Mjesec kvadrat Venera, Mjesec opozicija Neptun, Mjesec opozicija Uran
|
Zdravo, ja zelim javno da vam se izvinim sto sam stavila pogresnu natalnu kartu, pogrijesila sam u vremenskoj zoni.
Evo moje precizne natalne karte ( https://ibb.co/G2WZQpb)
|
|
|
16.10.2024., 18:12
|
|
Bik Jerry
Registracija: Feb 2014.
|
Ne znam kako i zasto si dosla do mijenjanja vremenskih zona.
Ako ti je vrijeme rođenja u 5 i 30 poslijepodne, asc je na 11 Djevice.
|
16.10.2024., 18:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
AceOfCups kaže:
|
Samo mi recite. Na koju vremensku zonu kliknete?
|
|
|
16.10.2024., 18:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
AceOfCups kaže:
|
Zato sto se uglavnom ne pronalazim u natalnim kartama online. Zbog toga. Skoro u nicemu i ne razumijem zasto ne bih mijenjala vremensku zonu ako sam rodjena u Podgoricu? stavila sam vremensku zonu european summer time +2, kao sto i jeste. Jako se trudim da razumijem astrolosku natalnu kartu sama, ali ne ide mi bas najbolje, evo desetak godina... kad bi htjeo neko da me opise najbolje bi bilo, iskreno ne vjerujem u svoju natalnu kartu vjerovatno jer nemam profesionalni program besplatni online, a i ne zeli niko da mi pomogne u vezi toga.
|
|
|
16.10.2024., 18:31
|
|
Behind The Wheel
|
Quote:
Ljubica1996 kaže:
Zato sto se uglavnom ne pronalazim u natalnim kartama online. Zbog toga. Skoro u nicemu i ne razumijem zasto ne bih mijenjala vremensku zonu ako sam rodjena u Podgoricu? stavila sam vremensku zonu european summer time +2, kao sto i jeste. Jako se trudim da razumijem astrolosku natalnu kartu sama, ali ne ide mi bas najbolje, evo desetak godina... kad bi htjeo neko da me opise najbolje bi bilo, iskreno ne vjerujem u svoju natalnu kartu vjerovatno jer nemam profesionalni program besplatni online, a i ne zeli niko da mi pomogne u vezi toga.
|
Ljubice, program astro.com ima u sebi ugrađene vremenske zone i ne trebaš ih mijenjati.
Napravila si cijelu zavrzlamu sa svojom kartom, ostavljajući ju na raznim topicima u raznim verzijama.
Ako imaš tako jednostavno pitanje poput onog kako izraditi natalnu kartu onda pitaš na temi Astro help, a ne ovako da se to pitanje proteže na temama koja nemaju veze s njim.
|
|
|
16.10.2024., 18:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Fish 1968 kaže:
Ljubice, program astro.com ima u sebi ugrađene vremenske zone i ne trebaš ih mijenjati.
Napravila si cijelu zavrzlamu sa svojom kartom, ostavljajući ju na raznim topicima u raznim verzijama. Ako imaš tako jednostavno pitanje poput onog kako izraditi natalnu kartu onda pitaš na temi Astro help, a ne ovako.
|
Vidi, ja sam se duboko razocarala u astrologiju i mislim da nije zbog mene vec zbog ljudi koji sve naplacuju ne moze se jednostavno pitanje postaviti ocigledno, jer niko ne pomaze ljudima vise besplatno. Toga nema i ne postoji. A sad sto se tice vremenske zone znaci stavim na automatsku zonu? ne razumijem. Nikako da dobijem konkretan odgovor.
|
|
|
16.10.2024., 18:36
|
|
Behind The Wheel
|
Quote:
Ljubica1996 kaže:
A sad sto se tice vremenske zone znaci stavim na automatsku zonu? ne razumijem. Nikako da dobijem konkretan odgovor.
|
Napiši ovdje podatke (datum, sat i mjesto) pa ću ti ostaviti link na kartu koji je ispravan, a ovu prepisku prebaciti na temu Astro help.
|
|
|
16.10.2024., 18:37
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Fish 1968 kaže:
Napiši ovdje podatke (datum, sat i mjesto) pa ću ti ostaviti link na kartu koji je ispravan.
|
01.03.1996. 17:30h Podgorica, Crna Gora
|
|
|
16.10.2024., 18:41
|
|
Behind The Wheel
|
Quote:
Ljubica1996 kaže:
01.03.1996. 17:30h Podgorica, Crna Gora
|
https://ibb.co/PhnWVL4
|
|
|
16.10.2024., 18:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Fish 1968 kaže:
|
Ok ove natalne karte svugdje ima, da mi je venera u 8.polju. To mi ne odgovara to nisam ja. Citala sam o tome i nikako mi se ne dopada, citala sam o svojoj natalnoj karti i ne pronalazim se. Nije ovo za mene vise. Hvala vama na svemu, ali ovo mi je zadnji post ovdje. Dovidjenja
|
|
|
![Odgovor](images/buttons/reply.gif) |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:50.
|
|
|
|