Natrag   Forum.hr > Društvo > Lijepa naša > Zagreb

Zagreb Dan i noć u metropoli

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 07.12.2023., 14:51   #621
Quote:
bobonja kaže: Pogledaj post
Mislim da je i kafić na vuglu Martićeve i Bauerove također nepušački.
Taj bi trebao biti jer poslužuju neku hranu, nije baš kafić . Bio sam samo jednom, sjedio vani ali do mene su ljudi nešto jeli, onak nepretenciozno. Jel to neki bistroić ili slastičarna?
farfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.12.2023., 14:59   #622
Program u Martićevoj, pored Bookse. Cjeli prednji dio je nepušački, mislim da ima iza pušački dio, ali nisam ziher. Fora mjesto, otkačeno uređenje, dobra kava.
Old 08.12.2023., 00:22   #623
Quote:
farfan kaže: Pogledaj post
Taj bi trebao biti jer poslužuju neku hranu, nije baš kafić . Bio sam samo jednom, sjedio vani ali do mene su ljudi nešto jeli, onak nepretenciozno. Jel to neki bistroić ili slastičarna?
Ne znam.
Ne privlače me fensi šmensi birtije za čudake.
bobonja is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.10.2024., 22:37   #624
Kaj je Craft Room propao?

Danas nakon dugo vremena prolazio Opatovinom i vidim da se tam uskoro otvara nešto drugo, nekakva BBQ/Beer birtija.
Old 20.10.2024., 18:46   #625
Neznam kakvo je vase misljenje o kaficima koji imaju malo terassu, malo nemaju. To jest konobari posluzuju iako nema nikoga vani a , onda sljedeci dan ne izlaze 20 min kao ne radimo vidis da ima 4 oblaka vani?
U Novom Zagrebu je valjda to tradicija
mkmarko is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 16:30   #626
Quote:
JKD01 kaže: Pogledaj post
Kaj je Craft Room propao?

Danas nakon dugo vremena prolazio Opatovinom i vidim da se tam uskoro otvara nešto drugo, nekakva BBQ/Beer birtija.
ajde odlično! zadnji put kad sam bio tamo nema cjenika, ženska i lik nadrkani konobare, još se ljuti lik kad sam čekao da mi vrati 1 EUR kusura

nekad bilo pristojno mjesto
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 17:55   #627
Kvaliteta usluge je pala to se iz aviona vidi. Zamisli nadrkan je jer trazis 7.50 kn svojih nazad.
Ja vecinom znam otici u kafic albanaca na pice ili kolace. Kod njih je usluga top svaka im cast na tome.
mkmarko is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 18:59   #628
bome istina, kod njih je usluga uvijek besprijekorna... a sto se tice kolaca isti su kao sto su bili prije 25 godina, mozda da ubace nesto novo
Krkimir is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 20:00   #629
mozda da izbace margarin, smanje secer na cetvrt i bace sve praskove za kreme :d
Old 08.11.2024., 08:00   #630
Bok ekipa.
Može li preporuka za neki miran i tihi kafić na dijelu ravnice-maksimir ? Gdje bi se moglo u miru i relativnoj tišini razgovarati . Eventualno da ima separe ili tako nešto.

Hvala unaprijed.
Old 18.11.2024., 12:28   #631
Jel tko zna koja su pravila higijene. Mislim nemam nista protiv pasa. Zna se desiti da konobar/ica vidi slatkoga peseka pa ga mazi dugo , on je lizne po ruci tako to. I ona ode raditi kavu ili čaj pa limun dira rukama tim.
Jeli vam to ok ono ne obazirete se na tako nesto ili vam je malo gadno?
mkmarko is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2024., 12:37   #632
nemoj gledai sto konobarica radi pa neces imati takve probleme
ili nemoj piti caj s limunom nego bez njega, ili jos bolje uzmi pivo i po mogucnosti toceno
Old 18.11.2024., 13:42   #633
Zagrebački kafići

@mkmarko
S aspekta sanitarne knjižice - puno gadno.
DeeJay Dee is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2024., 13:59   #634
dok opere ruke nakon wc, ja zadovoljna.
psi me ne smetaji nimalo. nego, kaj mislis da ona nakon kad primi tvoje kovanice ide oprat ruke prije neg meni reze limun?
Old 18.11.2024., 17:04   #635
@krkimir a imas pravo bolje izbjegavati taj limun inace, bolje piva

@SummerNight
pa ne brini se za kovanice one su od bakra
https://enlightlove.com/blogs/bakar/...ZXpUYUO-xj9bXR

i ne njuse guzicu druga psa
mkmarko is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2024., 17:14   #636
Bolje uopće ne razmišljati o tome...
Sanitarni uvijeti nigdje nisu idealni, samo molit boga da baš nisu grozni.
Nije kafić, ali Lidl jučer ujutro. Dakle lik otvori donji ormarić s žemljama, ispadne par komada na pod, on uzme 3 iz ormarića a ovo s poda mrtav hladan vrati unutra.
Dakle želudac mi se digao. Pa što ne stavi sa strane.
Tako da, što sve kupimo, konzumiramo, sanitarna ispravnost je upitna...
Blaženo neznanje 🫣
-skyfall- is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2024., 18:07   #637
Quote:
mkmarko kaže: Pogledaj post
@krkimir a imas pravo bolje izbjegavati taj limun inace, bolje piva

@SummerNight
pa ne brini se za kovanice one su od bakra
https://enlightlove.com/blogs/bakar/...ZXpUYUO-xj9bXR

i ne njuse guzicu druga psa
ciste kovanice
a papiri?
kaj mislis da ima na papirnatim novcanicama? mislim da je koka najcisce sto se moze naci na njima.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:23.