|
|
10.12.2024., 11:42
|
|
Lujka u kabanici
Registracija: Jul 2021.
|
Quote:
MisterGomez kaže:
Ček, Pauk kao koncertni venue radi, u funkciji je ?
Nisam tamo ništa najavljeno vidio valjda cijelo desetljeće...
|
i mene je šokiralo. doslovno nisam bila evo 10+ godina.
Quote:
everest kaže:
LAA javlja da im je brdo objava prebačeno za siječanj i da je za Godsmack prodano 80% ulaznica.
|
da, mene isto zanima što LAA sprema. 
|
10.12.2024., 11:49
|
|
pank teoretičar
Registracija: Nov 2002.
|
na što si uopće uspjela ići u zadnjih oko 10 godina? zadnje za što ja znam da sam bio su vjerojatno helmet... prije 16 
|
10.12.2024., 11:53
|
|
ne tiče me se
Registracija: Jun 2008.
|
bila je u Pauku brucošijada filozofskog 2018., svirali TBF i još par bendova
|
|
10.12.2024., 15:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2018.
|
Quote:
everest kaže:
Ne znam za djecu i penzionere, ali za neke pank koncerte im je znala bit navedena normalna cijena i posebno cijena za studente, al nisam obraćal pažnju el to baš svaki put tak.
Ali da se A7X još nije rasprodal, a cijena je prihvatljiva i još u tak malom prostoru, to mi je čudno
|
Prodano je već više od pola, riješit će oni to.
|
|
|
10.12.2024., 17:28
|
|
Lujka u kabanici
|
Quote:
Mr. Wrong kaže:
na što si uopće uspjela ići u zadnjih oko 10 godina? zadnje za što ja znam da sam bio su vjerojatno helmet... prije 16 
|
lanegan nekad pred 10-ak.
|
10.12.2024., 23:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
Odličan Ryley Walker večeras u Vintageu,majstor gitare,pričljiv i duhovit pred nažalost premalo ljudi.
|
|
|
11.12.2024., 11:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2017.
|
Ide neko na dub u attacku pet?
|
|
|
11.12.2024., 12:26
|
|
Lujka u kabanici
|
Quote:
billy walsh kaže:
Odličan Ryley Walker večeras u Vintageu,majstor gitare,pričljiv i duhovit pred nažalost premalo ljudi.
|
da, razmišlala sam o tom, ali zaredalo mi se baš dosta koncerata. drugi put. pamtim za preporuku!
|
11.12.2024., 12:40
|
|
.
Registracija: Jun 2009.
|
a nakon tindersticksa u lisinskom u ožujku, u lipnju je u lisinskom... ovo:
karte kreću u petak, objavljeno je već službeno i kod chan, i kod nas,
al vjerojatno će žednouhi nekad spomenuti eventualne detaje i ovdje.
|
|
|
11.12.2024., 13:17
|
|
alkohol i blud
Registracija: May 2008.
|
the kills, 12.7. tvornica
iako je alison malo precool za mene, moze!
|
|
|
11.12.2024., 13:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Usred najveceg pakla vani u Tvornici koncert. Još jedan za preskočiti.
|
11.12.2024., 13:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Volio bih da se varam ali nisam siguran da "Chan" Marshall može rasprodati Lisinski,dosta ambiciozno, iako je cijena ulaznica stvarno povoljna.. 
|
|
|
11.12.2024., 15:32
|
|
Lujka u kabanici
|
žednouhi strikes again
An Evening With: Cat Power Sings Dylan The 1966 Royal Albert Hall Concert u dvorani Lisinski
išli smo u laponiju ovo ljeto. na putu do arktika bio nam je helsinki pa smo malo bauljali po njemu par dana tražeći neka kul događanja. cat power pjevala je dylana u jednome balonu kraj jezera, no bila je rasprodana, a rekli su nam da ima možda još koja karta. izjedeni od komaraca vidjesmo da nema ničega pa smo otišli potrošiti sedam milijuna eura na pola litre piva. zaključismo - bit će drugi put valjda. i eto nje meni
Quote:
CAT POWER, američka glazbenica koja posjeduje nevjerojatan dar stvaranja bezvremenskih klasika, vraća se u Zagreb 17. 6., osam godina nakon premijernog nastupa, kako bi u Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog rekreirala kultni koncert Boba Dylana održan 1966. u Manchester Free Trade Hallu.
Zahvaljujući njoj i njenom šesteročlanom bendu, s kojim je uspješno oživjela ovaj važan dio rock'n'roll povijesti, u našoj ćete najvećoj koncertnoj dvorani biti u prilici iskusiti čarobne interpretacije Dylanovih pjesama na koncertu kakav kod nas još nije viđen.
Ulaznice, po cijeni 39/44/49 eura, kreću u prodaju u petak, 13. 12., u 10:00, putem sustava CoreEvent https://core-event.co/events/cat-pow...-dylan-66-0e8d, vrata na dan nastupa otvaraju se u 19:30, a koncert počinje u 20:00.
|
|
11.12.2024., 16:16
|
|
.
|
Quote:
billy walsh kaže:
Volio bih da se varam ali nisam siguran da "Chan" Marshall može rasprodati Lisinski,dosta ambiciozno, iako je cijena ulaznica stvarno povoljna.. 
|
aj vidjet ćemo! ja nekak mislim da ona to može bez beda, pogotvo sad kad će svirat dylana. tvornicu je 2016. prepunila, to je 2000 stojećih mjesta kapacitet, a sjedala u velikoj dvorani lisinskog ima tek nešto više od 1800 ak se ne varam.
činjenica jest da će u lisinskom ovo sve ipak biti koncerti nešto drugačijeg karaktera, i da će nekima zbog sjedenja možda biti nenapeto. meni, kako godine odmiču  , moram priznat sve više pašu koncerti s numeriranim sjedalima.
al sad baš razmišljam, evo za npr. t-stickse... njih sam zadnje kod nas slušala kada su promovirali 'the something rain' 2012. godine, i isto su lagano popunili tvornicu (kao i kino šišku 2016.), a sad za lisinski 3.3.2025. im je preostalo svega možda 200-tinjak ulaznica, i to tri mjeseca unaprijed. vidjet će se možda prvo po njima kakvi će bit dojmovi.
zapravo me dosta veseli ovaj novi zaokret s lisinskim i izvođačima koje smo navikli slušati u drugačijim prostorima, jer već godinama kukam i ovdje i u svojim krugovima kako nigdje u i oko zagreba nema adekvatne dvorane za koncerte...
evo, neki dan ste spominjali pauk, on je to nekada bio, ali trebalo bi ga sustavno obnoviti. močvara je ok, al ono, to je močvara. i već dugo nije niš bilo u velikoj dvorani pogona jednistvo, to ne znam zašto je tako. tvornica kulture otkad je obnovljena (više 'estetski' renovirana, tehnički tak-tak, zvuk mi je bio loš na koncertima u zadnja tri navrata), i još s onim staklenim ogradama, meni je to blagi užas. purgeraj više nije u funkciji, ili je? boogaloo isto slabo... jedino kino sc i lauba, koji po meni nikako nisu dobri prostori za koncerte, s par iznimaka kada se radi o tišim akustičnim izvedbama.
posljednji fail u sc-u je bio na swansima prošle godine, a neću zaboravit ni lanegana isfrustriranog na stageu u laubi, nisam ga nikad vidjela tako ljutog, tonac tu nije mogao ništa. bivša jahaonica s visokim prozorima i akustika glasnijih koncerata su nespojivi. šteta, crkve su ovdje nemoguće područje, sve zahvaljujuć katoličanskoj državi, a ima ih krasnih.
na žalost, nemamo mi kino šišku koja je tehnički i akustički superiorna dvorana svim dvoranama u zagrebu. i šta onda preostaje, nego lisinski, ako želiš imati i komociju i zvuk... evo ne znam. grad zagreb bi trebao i o tome misliti, al neće.
|
|
|
11.12.2024., 16:27
|
|
Lujka u kabanici
|
Quote:
vanchaaa kaže:
aj vidjet ćemo! ja nekak mislim da ona to može bez beda, pogotvo sad kad će svirat dylana. tvornicu je 2016. prepunila, to je 2000 stojećih mjesta kapacitet, a sjedala u velikoj dvorani lisinskog ima tek nešto više od 1800 ak se ne varam.
činjenica jest da će u lisinskom ovo sve ipak biti koncerti nešto drugačijeg karaktera, i da će nekima zbog sjedenja možda biti nenapeto. meni, kako godine odmiču  , moram priznat sve više pašu koncerti s numeriranim sjedalima.
al sad baš razmišljam, evo za npr. t-stickse... njih sam zadnje kod nas slušala kada su promovirali 'the something rain' 2012. godine, i isto su lagano popunili tvornicu (kao i kino šišku 2016.), a sad za lisinski 3.3.2025. im je preostalo svega možda 200-tinjak ulaznica, i to tri mjeseca unaprijed. vidjet će se možda prvo po njima kakvi će bit dojmovi.
zapravo me dosta veseli ovaj novi zaokret s lisinskim i izvođačima koje smo navikli slušati u drugačijim prostorima, jer već godinama kukam i ovdje i u svojim krugovima kako nigdje u i oko zagreba nema adekvatne dvorane za koncerte...
evo, neki dan ste spominjali pauk, on je to nekada bio, ali trebalo bi ga sustavno obnoviti. močvara je ok, al ono, to je močvara. i već dugo nije niš bilo u velikoj dvorani pogona jednistvo, to ne znam zašto je tako. tvornica kulture otkad je obnovljena (više 'estetski' renovirana, tehnički tak-tak, zvuk mi je bio loš na koncertima u zadnja tri navrata), i još s onim staklenim ogradama, meni je to blagi užas. purgeraj više nije u funkciji, ili je? boogaloo isto slabo... jedino kino sc i lauba, koji po meni nikako nisu dobri prostori za koncerte, s par iznimaka kada se radi o tišim akustičnim izvedbama.
posljednji fail u sc-u je bio na swansima prošle godine, a neću zaboravit ni lanegana isfrustriranog na stageu u laubi, nisam ga nikad vidjela tako ljutog, tonac tu nije mogao ništa. bivša jahaonica s visokim prozorima i akustika glasnijih koncerata su nespojivi. šteta, crkve su ovdje nemoguće područje, sve zahvaljujuć katoličanskoj državi, a ima ih krasnih.
na žalost, nemamo mi kino šišku koja je tehnički i akustički superiorna dvorana svim dvoranama u zagrebu. i šta onda preostaje, nego lisinski, ako želiš imati i komociju i zvuk... evo ne znam. grad zagreb bi trebao i o tome misliti, al neće.
|
potpisujem sve
zadnje se jedinstva sjećam valjda s blixe i tehoa, nemam pojma. ljeti isto nisu ni u dvorištu močvare nešto baš održavali, tu sam valjd zadnje na mac demarcu bila.
tvornica je katastrofa i uvijek sam tužna kad mi je netko dobar u tvornici (tipa blixa nedavno). za tinderstickse ćemo vidjeti kako će biti - karta je spremna!
zadnje sam na neklasičnom koncertu u lisinskom bila valjda na caveu prije 20 godina 
|
11.12.2024., 16:36
|
|
.
|
Quote:
amygdale kaže:
potpisujem sve
zadnje se jedinstva sjećam valjda s blixe i tehoa, nemam pojma.
|
isto.
al stvarno šteta, čak i unatoč oronulom, sklepanom i slabo financiranom prostoru,
što se zvuka tiče, tamo su mi uvijek bili odlični koncerti, od swansa do blixe+teha.
|
|
|
11.12.2024., 17:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Mislim da sam zadnji put u Pogonu Jedinstvu gledao Yo La Tengo,zvuk je bio odličan i definitivno puno bolji koncert nego u Tvornici a u Jedinstvu je bio i najbolji Zg Swans koncert davne 2013,šteta što je ta dvorana tako slabo iskorištena.
Podržavam ove rock koncerte u Lisinskom ipak je to što se akustike tiče naša ponajbolja dvorana,da ih bar bude još i više a ne samo klape i estrada.
Zadnji put sam u velikoj dvorani Lisinskog gledao Glena Hansarda 2016.to mi je inače jedan od najdražih koncerta zadnjih deset godina.
Da,vidim da su Tindersticksi skoro rasprodani super,! nadam se da će tako biti i sa Cat Power.
|
|
|
12.12.2024., 18:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2008.
|
Prva imena za Exit, standardno slabo...

|
|
|
12.12.2024., 20:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Quote:
amygdale kaže:
tvornica je katastrofa i uvijek sam tužna kad mi je netko dobar u tvornici
|
Zasto? Ja se ne sjecam kad mi je bio loš zvuk u Tvornici. Ako ikad jako davno.
|
12.12.2024., 22:37
|
|
Lujka u kabanici
|
Quote:
Leeds United kaže:
Zasto? Ja se ne sjecam kad mi je bio loš zvuk u Tvornici. Ako ikad jako davno.
|
ne znam govorimo li o istom objektu.  dakle, teško je biti jači od tvornice. zadnjih evo 10 koncerata kojih se sjećam, svugdje loš zvuk jer mi se čini da je odabir bendova za tvornicu bio pogrešan. primjerice, einsturzende u rujnu. katastrofa zvuk, žamor ljudi nadglasava izvođače, stropovi visoki - očekivao bi da zvuk odzvanja, ništa, dva šanka šalju veći žamor. vidjet ću kakav će biti sad vojko u subotu - mislim da je on tip za takve koncerte gdje instrumentali nisu toliko izraženi i takav zvuk paše. ostalo je koma.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:21.
|
|
|
|