Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Audio i video tehnika

Audio i video tehnika HiFi, TV, HD, satelitska, kamere i ostala potrošačka elektronika
Podforum: Sam svoj elektroničar

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.12.2024., 20:45   #6841
Glupo pitanje, al jesi siguran da skeniras dobar segment?
Ja imam recimo na Lg-u antena tv i antena dtv.
Old 18.12.2024., 22:12   #6842
ma jesam, apsolutno sam sve isprobao, i dalje ne nalazi nista. ne znam mozda je u novom kabelu problem, probat cu i to, iako ne vjerujem
exception is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.12.2024., 22:22   #6843
Pa jesi taj isti kabel probao i sa starim prijemnikom? Ako jesi, onda nije do kabela.
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.12.2024., 08:14   #6844
Za početak vrati na tvorničke postavke i uvjeri se da si na početnom postavljanju za državu postavio Hrvatsku.

A onda provjeri skeniraš li stvarno antenske kanale, a ne kabelske
Tiki is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.12.2024., 08:45   #6845
Možda i ja imam isti problem. U zgradi imam antenski priključak koji je zadnji put korišten davnih dana. Do nedavno sam imao stari TV sa DVB-T prijamnikom i na tom prijamniku znam da je taj priključak radio dok je bio DVB-T signal, doduše hvatao je samo par kanala. Kad su ubili T1 i prešli na T2, nisam poslije više nikad koristio taj priključak. Nedavno sam uzeo novi TV i probao spojit ali ne nalazi apsolutno ništa pa sam zaključio da nam antena više ne radi ili nešto.

No ovo je već treći post na forumu koji vidim vezano na tu temu pa se sve više mislim jel treba nešto na TV-u dodatno naštimati. Nije da mi treba antena jer imam IPTV ali čisto znatiželje radi.
Old 19.12.2024., 09:21   #6846
Quote:
Tiki kaže: Pogledaj post
A onda provjeri skeniraš li stvarno antenske kanale, a ne kabelske
I to digitalne kanale, ne analogne.
discoHR is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.12.2024., 22:33   #6847
Pozz. 15 dana star lg 65c4. Crna vertikalna crta se pojavila. Ni jedan način "popravka" nije uspio . Oled care, čupanje kablova,itd...
Nositi u sanctu ili zvati lg? Kak lg riješava reklamaciju tv-a?šalju dostavnu službu ili ?tnx

Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk
Makyme is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.01.2025., 08:25   #6848
Zovi gdje si kupio, nek se oni s tim zajebavaju, nek šalju kurira...tako je po zakonu.
MytByte is online now  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2025., 18:17   #6849
Netflix na Panasonicu

Prijatelj, malo stariji čovjek dobio Netflix kad je produžio tcom ugovor. Ima Panasonic ET 69, na tv je Netflix tvornička app ali nikad korištena. Youtube radi bez problema. Kad se otvori Netflix daje grešku nw 4-8 i to je to. Izbrisati app mi ne dozvoljava u postavkama.
Da li tv uopće podržava Netflix ?
Hvala
toniv3x is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2025., 18:33   #6850
Quote:
toniv3x kaže: Pogledaj post
Prijatelj, malo stariji čovjek dobio Netflix kad je produžio tcom ugovor. Ima Panasonic ET 69, na tv je Netflix tvornička app ali nikad korištena. Youtube radi bez problema. Kad se otvori Netflix daje grešku nw 4-8 i to je to. Izbrisati app mi ne dozvoljava u postavkama.
Da li tv uopće podržava Netflix ?
Hvala
Kakav je to model Panasonica, Google ništa ne nudi? Koliko je to staro?

Netflix nije više podržan na starim Panasonicima...Ali je li pročitao ovo: https://help.netflix.com/en/node/144...ection%20issue.
MytByte is online now  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2025., 18:38   #6851
Quote:
MytByte kaže: Pogledaj post
Kakav je to model Panasonica, Google ništa ne nudi? Koliko je to staro?

Netflix nije više podržan na starim Panasonicima...Ali je li pročitao ovo: https://help.netflix.com/en/node/144...ection%20issue.
Izgleda malo starije, smart je, nije android. Uopce ne otvori onu stranu gdje se upisuju user i pass.
toniv3x is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2025., 18:50   #6852
Quote:
Izgleda malo starije, smart je, nije android. Uopce ne otvori onu stranu gdje se upisuju user i pass.
Mislio si na ET60 vjerojatno, da, on je isto godište kao moja plazma, 2013 - ergo, nema šanse jer ni na mom ne radi, Netflix je ukinuo podršku...prestari hardver, mislim da niti jedan tv tog godišta više ne podržava Netflix app...
MytByte is online now  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2025., 19:20   #6853
Quote:
Mislio si na ET60 vjerojatno, da, on je isto godište kao moja plazma, 2013 - ergo, nema šanse jer ni na mom ne radi, Netflix je ukinuo podršku...prestari hardver, mislim da niti jedan tv tog godišta više ne podržava Netflix app...
A ništa, Xiaomi stick mu je dovoljan pa ćemo ići na tu kombinaciju.
Hvala na pomoći
toniv3x is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2025., 11:28   #6854
Quote:
A ništa, Xiaomi stick mu je dovoljan pa ćemo ići na tu kombinaciju.

Hvala na pomoći
Panasonici jako dobro rade sa Xiaomi stickovima preko HDMI CEC protokola po svim pitanjima tako da mu niti neće trebati dva daljinca nego samo onaj od tv-a.
MytByte is online now  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2025., 11:48   #6855
Quote:
Panasonici jako dobro rade sa Xiaomi stickovima preko HDMI CEC protokola po svim pitanjima tako da mu niti neće trebati dva daljinca nego samo onaj od tv-a.
Znam, 2 sam instalirao u zadnjih 7 dana. I sa Firestickom imam isto puno iskustva, meni vec 5 god. radi FS
toniv3x is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2025., 11:55   #6856
FS na LG TV-u preko LG daljinskog lagira u odnosu na FS daljinski. Sa zadnjim updateom webOS-a su uveli neku novu foru s manjim lagom, TV mi je sam to ponudio. Nakon što sam prošao kroz setup daljinski je stvarno radio s manjim lagom ali točno do trenutka kad sam TV stavio u standby. Kod sljedećeg korištenja TV-a FS uopće više nije reagirao na LG daljinski. Morao sam obrisat taj novi setup na TV-u i odmah je proradilo preko HDMI CEC ali vratio se i lag.

Prvih par dana mi se i browser u webOS kršio sam od sebe. Nije trebalo nikakve stranice otvorit, samo ga pokrenut i skršio bi se nakon N sekundi i to svaki put. Jučer je radio normalno.

Stalno nešto čačkaju i potrgaju pola toga što je ranije radilo.
discoHR is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2025., 12:38   #6857
Dobro, postoji mikro zadrška PREKO HDMI CEC ali kod Panja je to prihvatljivo, isti stick baš zavlači na Hisensu i ne rade sve funkcije koje rade s Panjevima...
Mada moram se ispraviti, ne znam da li radi tako dobro na Panju iz 2013 jer ja koristim stick na Panju iz 2015 s Firefox OS...I tu Netflix i dalje radi...
MytByte is online now  
Odgovori s citatom
Old 19.01.2025., 18:03   #6858
Koristim A1 internet i TV putem optike i sve radi kako treba osim jedne stvari, a to je da se TV raspored jako sporo učitava. Početnoj stranici treba oko 30 sekundi da se prikaže, a svakoj sljedećoj još desetak.
Ima li netko ideju kako to riješiti?
H3MAT0M is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.01.2025., 19:46   #6859
Quote:
H3MAT0M kaže: Pogledaj post
Ima li netko ideju kako to riješiti?
Otvori na telefonu tvhr.net.
Zak McKracken is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.01.2025., 09:33   #6860
Da probam tu, da ne otvaram novu temu. Trebao bi USB-C na HDMI adapter koji podržava sve najnovije điđe-miđe, konkretno minimum 144 Hz i VRR na 4K. Neka preporuka za uzeti tu kod nas? Treba mi malo duži, ako je kabel, ili kombinacija samo adapter + HDMI kabel.

Spajam gaming laptop na TCL 50C805 za igrati igrice ali sam skužio da je HDMI output od laptopa ograničen, dok je Type-C vezan direktno na grafičku i moram koristiti njega za maksimalan output. Trenutno preko HDMI-a dobivam samo 60 Hz, ne radi mi VRR ni ništa od gaming opcija na TV-u ne mogu popaliti jer piše da source ne podržava.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:06.