24.12.2024., 08:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2014.
|
Quote:
minitrue kaže:
Nisam gledao od početka, ali.. Tokić Kartelo daleko najgori, nakon njega Kekin.
Glavno pitanje za hrvatskog predsjednika je priznanje Palestine i uhićenje Netanyahua, kako da ne! Ona o Izraelu i takozvanoj Palestini nema apsolutno nikakvog pojma. Branka Lozo bila je vrlo dobra, ostavila mi je bolji dojam nego inače. Tomislav Jonjić također, ispunio je moja očekivanja. Točno je da je malo previše govorio o antikomunizmu, ali s druge strane, oni koji smatraju da je to nevažno žive u svijetu iluzija. Marija Selak Raspudić bila je solidna. Milanović i Primorac me ne zanimaju, nikad ne bih za njih glasao.
|
Komunizam vazan? Gdje? Na juznom polu?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
|
|
|
24.12.2024., 08:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
Diego Rivera kaže:
Kekin je najašila na Primorca, a Selak na Milanovića.
Bilo je zanimljivo pogledati debatu, ne znam kako drugi ali ja barem nisam promjenio misljenje za koga ću glasati.
Selak je nabrijana ali ipak premlada, fali joj iskustva. Primorac ima iskustva i previse , ali ajme kakvog iskustva  .ne moze taj covjek biti predsjednik . Plenki je nakon Turudića opet katastrafalno fulao u izboru koga će predloziti za neku funkciju.
|
plenkiju uopce nije u interesu da predsjednik bude iz HDZa...
|
|
|
24.12.2024., 08:48
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Sep 2017.
|
Quote:
mirjam kaže:
|
po anketi u jutarnjem primorac najbolje prosa..
|
|
|
24.12.2024., 08:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2020.
|
Žao mi je što Ava Karabatić nije skupila potpise,da bude kandidat i da nju gledamo na sučeljavanjima.
|
24.12.2024., 08:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2015.
|
A jbt...nisam gledao, a baš me zanima tko je zapravo profitirao/bio bolji, a tko nije...
Ali ovdje je to nemoguć shvatiti jer vidim da je za sve baš njihov kandidat bio najbolji, a ostali katastrofa i susramlje.. jebote, kao da ste im svi voditelji kampanje pa morate hvaliti kako god da je bilo
Ima li netko ovdje sposoban imalo racionalno i bar donekle objektivno napisati tko je bio ok, a tko I ne baš, odnosno tko je profitirao od ovog sinoć..ako je itko ... 
|
|
|
24.12.2024., 09:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2011.
|
Nitko nije profitirao. Primorac uzas, milanovica boli kurac, kekin napadala primorca, selak napadala primorca, bulj o vojsci na granici i masonima u vladi, jonjic i lozo o srbima i komunistima, kartelo dosao biciklom
|
|
|
24.12.2024., 09:16
|
|
yuppi du
Registracija: Oct 2008.
|
Faktograf provjeravao tko je što točno/netočno rekao sinoć u debati.
|
|
|
24.12.2024., 09:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2020.
|
Profitirali su svi,osim Milanovića i Primorca,tj njih dvojica nisu pridobili nove glasače.Najviše je profitirala Kekin
|
24.12.2024., 09:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
|
|
|
24.12.2024., 09:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
moj dojam o sudionicima na 'sučeljavanju'
- Bulj - kratko, nedorastao funkciji predsjednika
- Jonjić - retorički iskusan, sa 'jakim' naglaskom, zastao u '45 - 95', borba protiv komunizma i branitelj su mu polazište i kraj
- Kekin - mlada, hrabra i naivna, intelektualni kapacitet usmjerila na pogrešnu temu (palestina)
- Lozo - prigodno elokventna, slično Jonjiću ograničena u vremenu i avetima prošlosti, stepinac u fokusu, već viđeno od desnice
- Milanović - činilo se da ga zabavlja silna količina 'strastvenih' teorija i fraza ostalih kandidata, svjestan ustavnih ovlasti predsjednika, nije nasjedao na promašene provokacije
- Primorac - štreberski odrađen nastup, Plenkovićev trbuhozborac loše izvedbe, u debati 'obilježen' svojim aferama koje nije znao a niti pokušao oprati, bezličan lik
- Selak Raspudić - očekivana šalabahterski retorička agresija, voli slušati samu sebe, široki osmijeh u duhu elokvencije, puno priče, malo kvalitete
- Kartelo - zalutao na ovaj skup
- Grancarić - obzirom na režimsku Tv, bez zamjerki
- Nađvinski - tipičan režimski novinarčić, nedorastao zadatku
|
|
|
24.12.2024., 09:49
|
|
∞
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
turbolimac kaže:
plenkiju uopce nije u interesu da predsjednik bude iz HDZa...
|
Ma ne, uopće. 
Kada njegov odabraniki zgubi izbore nastat će mala gužva u HDZ, jer tamo odavno ima nezadovoljnih njegovim radarima.
Trpe ga samo dok pobjeđuju, a onda... 
|
|
|
24.12.2024., 09:55
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
KingCrimson kaže:
Ma ne, uopće. 
Kada njegov odabraniki zgubi izbore nastat će mala gužva u HDZ, jer tamo odavno ima nezadovoljnih njegovim radarima.
Trpe ga samo dok pobjeđuju, a onda... 
|
plenkiju nije u interesu da uopce postoji druga jaka figura u HDZu... jer tamo može biti samo jedan jaki...
|
|
|
24.12.2024., 09:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
|
|
|
24.12.2024., 10:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2016.
|
Quote:
Kapo O'makine kaže:
po anketi u jutarnjem primorac najbolje prosa..
|
na večernjem prvi krug glatko dobija sinjski akademik
|
|
|
24.12.2024., 10:06
|
|
Nomad
Registracija: Dec 2002.
|
|
24.12.2024., 10:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
K@rlo kaže:
moj dojam o sudionicima na 'sučeljavanju'
- Bulj - kratko, nedorastao funkciji predsjednika
- Jonjić - retorički iskusan, sa 'jakim' naglaskom, zastao u '45 - 95', borba protiv komunizma i branitelj su mu polazište i kraj
- Kekin - mlada, hrabra i naivna, intelektualni kapacitet usmjerila na pogrešnu temu (palestina)
- Lozo - prigodno elokventna, slično Jonjiću ograničena u vremenu i avetima prošlosti, stepinac u fokusu, već viđeno od desnice
- Milanović - činilo se da ga zabavlja silna količina 'strastvenih' teorija i fraza ostalih kandidata, svjestan ustavnih ovlasti predsjednika, nije nasjedao na promašene provokacije
- Primorac - štreberski odrađen nastup, Plenkovićev trbuhozborac loše izvedbe, u debati 'obilježen' svojim aferama koje nije znao a niti pokušao oprati, bezličan lik
- Selak Raspudić - očekivana šalabahterski retorička agresija, voli slušati samu sebe, široki osmijeh u duhu elokvencije, puno priče, malo kvalitete
- Kartelo - zalutao na ovaj skup
- Grancarić - obzirom na režimsku Tv, bez zamjerki
- Nađvinski - tipičan režimski novinarčić, nedorastao zadatku
|
potpisujem, odličan sazetak
|
|
|
24.12.2024., 10:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Žene su jučer izdominirale, s tim da je Lozo izgubljena u vremenu, Selak je onako više štreberski naučila funkcije predsjednika, tj. teoriju i toga se držala, Kekin se više orijentirala na probleme na "terenu" i predlagala praktična rješenja.
I Milanović i Primorac su u više navrata izgledali kao na konopcima i otvoreno su se branili. S tim da je Milanović barem pokušao sudjelovati u sučeljavanju, dok s druge strane Primorac nije odgovorio ni na jedno pitanje koje su mu postavili ostali kandidati, a bilo je ozbiljih pitanja.
Na sreću Milanovića i Primorca, imaju neku stranku iza sebe koja će po injerciji glasati za njih, da toga nema ne bi imali šanse.
Bulj bi mogao proći kao čovjek iz naroda, dobričina koja istinski želi da bude bolje. Jasno je da ne pokriva sva područja, ali sumnjam da svi ostali isto pokrivaju sva područja (prije da dobro muljaju), pa zato i postoje savjetnici koje koriste svi predsjednici. Ali nekako mi se ne čini da narodu to nije bitno.
Jonjić djeluje pun sebe i docira ostalima, zanimljivo da brani ovo naše pravosuđe kao super nam je jer je naše, što će nama neki EU određivati, ali nekako sumnjam da će mu to donjeti nešto glasova.
Kartelo, vidjelo se da je zalutao tamo, ne znam jesu li im dali pitanja unaprijed da se pripreme, on je na nekim pitanjima djelovao kao da nema što puno za komentirati, tj. da se nije pripremio.
|
|
|
24.12.2024., 10:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2022.
|
Do debate sam bio neodlučan dobre dojmove su mi ostavili Tokić Kartelo,Kekin,Bulj.
Dati ću glas Tokić Kartelo.
|
|
|
24.12.2024., 10:37
|
|
David Rudisha
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
turbolimac kaže:
plenkiju nije u interesu da uopce postoji druga jaka figura u HDZu... jer tamo može biti samo jedan jaki...
|
A to je predpostavljam - Plenki?
Toliko o demokraciji u Hrvatskoj demokratskoj zajednici... 
|
24.12.2024., 10:39
|
|
Neregistrirani korisnik
Registracija: Apr 2021.
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:43.
|
|
|
|