Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Predsjednički izbori 2024.

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.12.2024., 08:40   #841
Quote:
minitrue kaže: Pogledaj post
Nisam gledao od početka, ali.. Tokić Kartelo daleko najgori, nakon njega Kekin.

Glavno pitanje za hrvatskog predsjednika je priznanje Palestine i uhićenje Netanyahua, kako da ne! Ona o Izraelu i takozvanoj Palestini nema apsolutno nikakvog pojma. Branka Lozo bila je vrlo dobra, ostavila mi je bolji dojam nego inače. Tomislav Jonjić također, ispunio je moja očekivanja. Točno je da je malo previše govorio o antikomunizmu, ali s druge strane, oni koji smatraju da je to nevažno žive u svijetu iluzija. Marija Selak Raspudić bila je solidna. Milanović i Primorac me ne zanimaju, nikad ne bih za njih glasao.
Komunizam vazan? Gdje? Na juznom polu?

Sent from my SM-S908B using Tapatalk
markotornic is offline  
Old 24.12.2024., 08:46   #842
Quote:
Diego Rivera kaže: Pogledaj post
Kekin je najašila na Primorca, a Selak na Milanovića.
Bilo je zanimljivo pogledati debatu, ne znam kako drugi ali ja barem nisam promjenio misljenje za koga ću glasati.
Selak je nabrijana ali ipak premlada, fali joj iskustva. Primorac ima iskustva i previse , ali ajme kakvog iskustva .ne moze taj covjek biti predsjednik . Plenki je nakon Turudića opet katastrafalno fulao u izboru koga će predloziti za neku funkciju.
plenkiju uopce nije u interesu da predsjednik bude iz HDZa...
turbolimac is offline  
Old 24.12.2024., 08:48   #843
Quote:
mirjam kaže: Pogledaj post
Jutarnji kaže i da je MSR bila pripremljena i artikulirana...

Pa si izaberi

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...=jl_home_g2_g3
po anketi u jutarnjem primorac najbolje prosa..
Kapo O'makine is offline  
Old 24.12.2024., 08:50   #844
Žao mi je što Ava Karabatić nije skupila potpise,da bude kandidat i da nju gledamo na sučeljavanjima.
Old 24.12.2024., 08:58   #845

A jbt...nisam gledao, a baš me zanima tko je zapravo profitirao/bio bolji, a tko nije...

Ali ovdje je to nemoguć shvatiti jer vidim da je za sve baš njihov kandidat bio najbolji, a ostali katastrofa i susramlje.. jebote, kao da ste im svi voditelji kampanje pa morate hvaliti kako god da je bilo

Ima li netko ovdje sposoban imalo racionalno i bar donekle objektivno napisati tko je bio ok, a tko I ne baš, odnosno tko je profitirao od ovog sinoć..ako je itko ...
denijama is offline  
Old 24.12.2024., 09:00   #846
Nitko nije profitirao. Primorac uzas, milanovica boli kurac, kekin napadala primorca, selak napadala primorca, bulj o vojsci na granici i masonima u vladi, jonjic i lozo o srbima i komunistima, kartelo dosao biciklom
kljaka-bj is offline  
Old 24.12.2024., 09:16   #847
Faktograf provjeravao tko je što točno/netočno rekao sinoć u debati.
ball is offline  
Old 24.12.2024., 09:16   #848
Profitirali su svi,osim Milanovića i Primorca,tj njih dvojica nisu pridobili nove glasače.Najviše je profitirala Kekin
Old 24.12.2024., 09:18   #849
Quote:
minitrue kaže: Pogledaj post
Nisam gledao od početka, ali.. Tokić Kartelo daleko najgori, nakon njega Kekin.
Glavno pitanje za hrvatskog predsjednika je priznanje Palestine i uhićenje Netanyahua, kako da ne! Ona o Izraelu i takozvanoj Palestini nema apsolutno nikakvog pojma. Branka Lozo bila je vrlo dobra, ostavila mi je bolji dojam nego inače. Tomislav Jonjić također, ispunio je moja očekivanja. Točno je da je malo previše govorio o antikomunizmu, ali s druge strane, oni koji smatraju da je to nevažno žive u svijetu iluzija. Marija Selak Raspudić bila je solidna. Milanović i Primorac me ne zanimaju, nikad ne bih za njih glasao.

Evo ipak objasnjenje kako je Branka Lozo skupila 10 tisuca glasova, slika i prilika birackog tijela. Cuj Branka Lozo VRLO dobra
Cratos is offline  
Old 24.12.2024., 09:35   #850
moj dojam o sudionicima na 'sučeljavanju'
- Bulj - kratko, nedorastao funkciji predsjednika
- Jonjić - retorički iskusan, sa 'jakim' naglaskom, zastao u '45 - 95', borba protiv komunizma i branitelj su mu polazište i kraj
- Kekin - mlada, hrabra i naivna, intelektualni kapacitet usmjerila na pogrešnu temu (palestina)
- Lozo - prigodno elokventna, slično Jonjiću ograničena u vremenu i avetima prošlosti, stepinac u fokusu, već viđeno od desnice
- Milanović - činilo se da ga zabavlja silna količina 'strastvenih' teorija i fraza ostalih kandidata, svjestan ustavnih ovlasti predsjednika, nije nasjedao na promašene provokacije
- Primorac - štreberski odrađen nastup, Plenkovićev trbuhozborac loše izvedbe, u debati 'obilježen' svojim aferama koje nije znao a niti pokušao oprati, bezličan lik
- Selak Raspudić - očekivana šalabahterski retorička agresija, voli slušati samu sebe, široki osmijeh u duhu elokvencije, puno priče, malo kvalitete
- Kartelo - zalutao na ovaj skup
- Grancarić - obzirom na režimsku Tv, bez zamjerki
- Nađvinski - tipičan režimski novinarčić, nedorastao zadatku
K@rlo is offline  
Old 24.12.2024., 09:49   #851
Quote:
turbolimac kaže: Pogledaj post
plenkiju uopce nije u interesu da predsjednik bude iz HDZa...
Ma ne, uopće.
Kada njegov odabraniki zgubi izbore nastat će mala gužva u HDZ, jer tamo odavno ima nezadovoljnih njegovim radarima.
Trpe ga samo dok pobjeđuju, a onda...
KingCrimson is offline  
Old 24.12.2024., 09:55   #852
Quote:
KingCrimson kaže: Pogledaj post
Ma ne, uopće.
Kada njegov odabraniki zgubi izbore nastat će mala gužva u HDZ, jer tamo odavno ima nezadovoljnih njegovim radarima.
Trpe ga samo dok pobjeđuju, a onda...
plenkiju nije u interesu da uopce postoji druga jaka figura u HDZu... jer tamo može biti samo jedan jaki...
turbolimac is offline  
Old 24.12.2024., 09:57   #853
Sad tek citam da se ovaj bog do prosle godine zvao Željko, i onda se u 57. godini odlučio preimenovati u Niko Tokić

https://www.index.hr/vijesti/clanak/...o/2624071.aspx
Cratos is offline  
Old 24.12.2024., 10:00   #854
Quote:
Kapo O'makine kaže: Pogledaj post
po anketi u jutarnjem primorac najbolje prosa..
na večernjem prvi krug glatko dobija sinjski akademik
milko84 is offline  
Old 24.12.2024., 10:06   #855
Mijić: Milanović je taktički ignorirao Primorca koji pak nije gubio fokus ne spuštajući gard tri sata

Što je uopće Mijić gledao?
Old 24.12.2024., 10:18   #856
Quote:
K@rlo kaže: Pogledaj post
moj dojam o sudionicima na 'sučeljavanju'
- Bulj - kratko, nedorastao funkciji predsjednika
- Jonjić - retorički iskusan, sa 'jakim' naglaskom, zastao u '45 - 95', borba protiv komunizma i branitelj su mu polazište i kraj
- Kekin - mlada, hrabra i naivna, intelektualni kapacitet usmjerila na pogrešnu temu (palestina)
- Lozo - prigodno elokventna, slično Jonjiću ograničena u vremenu i avetima prošlosti, stepinac u fokusu, već viđeno od desnice
- Milanović - činilo se da ga zabavlja silna količina 'strastvenih' teorija i fraza ostalih kandidata, svjestan ustavnih ovlasti predsjednika, nije nasjedao na promašene provokacije
- Primorac - štreberski odrađen nastup, Plenkovićev trbuhozborac loše izvedbe, u debati 'obilježen' svojim aferama koje nije znao a niti pokušao oprati, bezličan lik
- Selak Raspudić - očekivana šalabahterski retorička agresija, voli slušati samu sebe, široki osmijeh u duhu elokvencije, puno priče, malo kvalitete
- Kartelo - zalutao na ovaj skup
- Grancarić - obzirom na režimsku Tv, bez zamjerki
- Nađvinski - tipičan režimski novinarčić, nedorastao zadatku
potpisujem, odličan sazetak
dsvbo is offline  
Old 24.12.2024., 10:23   #857
Žene su jučer izdominirale, s tim da je Lozo izgubljena u vremenu, Selak je onako više štreberski naučila funkcije predsjednika, tj. teoriju i toga se držala, Kekin se više orijentirala na probleme na "terenu" i predlagala praktična rješenja.

I Milanović i Primorac su u više navrata izgledali kao na konopcima i otvoreno su se branili. S tim da je Milanović barem pokušao sudjelovati u sučeljavanju, dok s druge strane Primorac nije odgovorio ni na jedno pitanje koje su mu postavili ostali kandidati, a bilo je ozbiljih pitanja.

Na sreću Milanovića i Primorca, imaju neku stranku iza sebe koja će po injerciji glasati za njih, da toga nema ne bi imali šanse.

Bulj bi mogao proći kao čovjek iz naroda, dobričina koja istinski želi da bude bolje. Jasno je da ne pokriva sva područja, ali sumnjam da svi ostali isto pokrivaju sva područja (prije da dobro muljaju), pa zato i postoje savjetnici koje koriste svi predsjednici. Ali nekako mi se ne čini da narodu to nije bitno.

Jonjić djeluje pun sebe i docira ostalima, zanimljivo da brani ovo naše pravosuđe kao super nam je jer je naše, što će nama neki EU određivati, ali nekako sumnjam da će mu to donjeti nešto glasova.

Kartelo, vidjelo se da je zalutao tamo, ne znam jesu li im dali pitanja unaprijed da se pripreme, on je na nekim pitanjima djelovao kao da nema što puno za komentirati, tj. da se nije pripremio.
GemsBond is offline  
Old 24.12.2024., 10:36   #858
Do debate sam bio neodlučan dobre dojmove su mi ostavili Tokić Kartelo,Kekin,Bulj.
Dati ću glas Tokić Kartelo.
vamos is offline  
Old 24.12.2024., 10:37   #859
Quote:
turbolimac kaže: Pogledaj post
plenkiju nije u interesu da uopce postoji druga jaka figura u HDZu... jer tamo može biti samo jedan jaki...
A to je predpostavljam - Plenki?
Toliko o demokraciji u Hrvatskoj demokratskoj zajednici...
Old 24.12.2024., 10:39   #860
link: Predsjednički izbori: sučeljavanje

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:43.