Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera |
|
|
08.10.2023., 21:06
|
|
radikalni hedonist
Registracija: Jan 2009.
|
|
08.10.2023., 22:17
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Nov 2006.
|
Quote:
pronto kaže:
Znači, vladari svijeta su planirali da Kina pretekne Ameriku i postane vodeća sila? Znači ti tajnoviti vladari svijeta i autori velikog reseta su zapravo kinezi? I ti Kinezi koji su to isplanirali, također su planirali enormnu zaradu Pfizera? Jako zanimljivo 
|
Gdje sam napisao da su Kinezi sve isplanirali? 
|
|
|
09.10.2023., 00:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
JosipMiller kaže:
Gdje sam napisao da su Kinezi sve isplanirali? 
|
Nisi napisao niti razumio značenje onoga što pišeš:
Citiram te:
"Amerika je postala rimsko carstvo na zalasku, Kina sa svojim opsjenarskim imperijem se ugurala u sam vrh moći i sad prijeti svima"
Zar želiš reći da su Amerikanci isplanirali svoj zalazak i uspon Kine?
|
|
|
09.10.2023., 01:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2011.
|
Quote:
pronto kaže:
Znači, vladari svijeta su planirali da Kina pretekne Ameriku i postane vodeća sila? Znači ti tajnoviti vladari svijeta i autori velikog reseta su zapravo kinezi? I ti Kinezi koji su to isplanirali, također su planirali enormnu zaradu Pfizera? Jako zanimljivo 
|
Ono sto vidis i sto je ocito, to nije ono sto je stvarno.
Ti vidis politicare i "vlade" raznih zemalja. Te mislis da oni vladaju i odlucuju. I da se oni okupljaju po razlicitim "sastajalistima" da bi raspravljali o buducnosti i sto trebaju uraditi.
U stvarnosti (tako ti to ide u zavjerama, koje nemaju "teorije" ispred kao pridjev), oni su samo poslusne sluge koje idu na citanje "dnevne zapovjesti", tj. govori im se sto se treba uraditi od nesto malo vise rangiranih poslusnih slugu.
Smjenjivanje vladajucih carstava je samo stari trik, setnja moci i kontrole, da znaju politicari gdje im je mjesto i tko im je pravi gazda.
Ali, mislim da je to prenapredni pogled na svijet (za tebe), pa mislim da se zapravo s time i ne mora(s) zamarati. I inace oni koji se bave samo ocitim stvarima nisu u stanju shvatiti one finije aspekte bilo cega, koje nisu toliko ocite.
|
09.10.2023., 01:30
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
pronto kaže:
Nisi napisao niti razumio značenje onoga što pišeš:
Citiram te:
"Amerika je postala rimsko carstvo na zalasku, Kina sa svojim opsjenarskim imperijem se ugurala u sam vrh moći i sad prijeti svima"
Zar želiš reći da su Amerikanci isplanirali svoj zalazak i uspon Kine?
|
Gledate nacionalno, a s nacijama je odavno gotovo. Elementi u Americi koji su unovačili dementnog Bajdena rade na propasti Amerike, jebe se njima za Ameriku (kao i hadezeu za Hrvatsku) jer odavno gledaju stvari globalno, dakle gdje će smjestiti guzice kad Amerika kapitulira. Kina je SEBE ugurala jer Amerika slabi radi ovoga što sam naveo gore. Shvatili su gdje treba upasti a šire svoj utjecaj brže od bilo koga.
Razmišljate na razini 19-og stoljeća, koje je bilo vrijeme nacionalnih država. Ovo sad su samo relikti starog svijeta , korporacije i globalne interesne skupine.
|
|
|
09.10.2023., 01:35
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Ashton66 kaže:
Ti vidis politicare i "vlade" raznih zemalja. Te mislis da oni vladaju i odlucuju. I da se oni okupljaju po razlicitim "sastajalistima" da bi raspravljali o buducnosti i sto trebaju uraditi.
U stvarnosti (tako ti to ide u zavjerama, koje nemaju "teorije" ispred kao pridjev), oni su samo poslusne sluge koje idu na citanje "dnevne zapovjesti", tj. govori im se sto se treba uraditi od nesto malo vise rangiranih poslusnih slugu.
Smjenjivanje vladajucih carstava je samo stari trik, setnja moci i kontrole, da znaju politicari gdje im je mjesto i tko im je pravi gazda.
Ali, mislim da je to prenapredni pogled na svijet (za tebe), pa mislim da se zapravo s time i ne mora(s) zamarati. I inace oni koji se bave samo ocitim stvarima nisu u stanju shvatiti one finije aspekte bilo cega, koje nisu toliko ocite.
|
Upravo to sam mu napisao maloprije, ali imam dojam da to nema svrhe. 
|
|
|
10.10.2023., 13:31
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Ashton66 kaže:
|
To si vjerojatno naučio iz mojih starih postova ali si zaboravio tko ti je bio učitelj. Ali ima još gradiva koje nisi svladao, čitaj dalje.
Quote:
JosipMiller kaže:
Gledate nacionalno, a s nacijama je odavno gotovo. Elementi u Americi koji su unovačili dementnog Bajdena rade na propasti Amerike, jebe se njima za Ameriku (kao i hadezeu za Hrvatsku) jer odavno gledaju stvari globalno, dakle gdje će smjestiti guzice kad Amerika kapitulira. Kina je SEBE ugurala jer Amerika slabi radi ovoga što sam naveo gore. Shvatili su gdje treba upasti a šire svoj utjecaj brže od bilo koga.
Razmišljate na razini 19-og stoljeća, koje je bilo vrijeme nacionalnih država. Ovo sad su samo relikti starog svijeta , korporacije i globalne interesne skupine.
|
Ovo s propastima nacija obradio je još film Rollerball iz 1975. (nakon drugih korporacijskih ratova...). Dakle, razmišljaš na nivou dvadesetog stoljeća kada se dešavao globalni uspon korporacija što nije bila tajna dostupna samo odabranima kao što si ti, već je temu obradila i pop kultura. To pišem zato da se malo spustiš na zemlju.
Tvoje razmišljanje je na nivou pop-kulture dvadesetog stoljeća dok smo danas u 21. stoljeću. Evo, dat ću ti malo novog materijala za razmišljanje pa ćete se ti i Asthon66 opet moći pravit pametni i podučavat me kad zaboravite od koga ste naučili novo gradivo.
Korporacije su postale nadnacionalne i enormno se obogatile a iz pohlepe za profitom ruinirale su nacionalne države iz kojih su potekle dok je Kina izrasla u novu ekonomsku supersilu.
Sada kad se dešava da Kina prijeti interesima korporacija, one traže zaštitu svojih nacionalnih država. Jer korporacije nisu vojna sila i ne mogu same branit svoje interese. Kina na čijoj su se jeftinoj radnoj snazi korporacije nekad obogatile sada im postaje problem jer je preuzela tehnologiju i konkurira im s nižim cijenama dok istovremeno imaju probleme u lancima opskrbe. Korporacije traže zaštitu nacionalnih država te vraćaju proizvodnju jer je globalno tržište postalo nestabilno, pogotvo zbog vjerojatnog rata Amerike i Kine za Tajvan.
Uoči da rat ne vode koporacije, već trebaju zaštitu nacionalnih država da bi očuvale svoju moć, tako da smo u procesu reinkarnacje nacionalnih država. S time se podudara i globalno jačanje desnice koja je nacionalno orijetirana.
Tako da te molim, nemoj se razmetat svojim zastarjelim pogledima na svijet koje smo prerasli još u osnovnoj školi. I nemoj me za godinu dana učiti ovome što si sada od mene naučio.
|
|
|
11.10.2023., 22:39
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
pronto kaže:
Tvoje razmišljanje je na nivou pop-kulture dvadesetog stoljeća dok smo danas u 21. stoljeću. Evo, dat ću ti malo novog materijala za razmišljanje pa ćete se ti i Asthon66 opet moći pravit pametni i podučavat me kad zaboravite od koga ste naučili novo gradivo.
|
A gledaj to ovako:
Sto god ti mislio, vjerovao o stvarnosti svijeta oko nas u kojem zivimo, nekako si mislim da gorih zabluda od toga da si me ti educirao tesko da mozes imati.
Zasto i kako to da mislis kako si ti moj ucitelj je samo odlicna ilustracija tvojih ostalih zabluda o svijetu i stvarnosti.
Kao neka vrsta "krunskog svjedoka" tvojoj zabludi cu istaknuti cinjenicu da nemam pojma tko si, te da te svakako nisam poznavao, a kamoli pratio bilo gdje. Moze se reci da si nekim cudom upao na te neke teme koje mene zanimaju i koje pratim, pa se sada jos pokusavas i ugurati kao netko tko me je educirao.
Za zavrsetak svojeg upisan na temu tvojeg educiranja mene, predlazem da ovaj tvoj upis ubuduce koristimo kao odlican primjer koliko neki ljudi, tj. ti konkretno, su odvojeni od stvarnosti. Stvarno je tesko naci bolji primjer i ilustraciju totalnog neshvacanja sto se desava.
|
12.10.2023., 17:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
Ashton66 kaže:
A gledaj to ovako:
Sto god ti mislio, vjerovao o stvarnosti svijeta oko nas u kojem zivimo, nekako si mislim da gorih zabluda od toga da si me ti educirao tesko da mozes imati.
Zasto i kako to da mislis kako si ti moj ucitelj je samo odlicna ilustracija tvojih ostalih zabluda o svijetu i stvarnosti.
Kao neka vrsta "krunskog svjedoka" tvojoj zabludi cu istaknuti cinjenicu da nemam pojma tko si, te da te svakako nisam poznavao, a kamoli pratio bilo gdje. Moze se reci da si nekim cudom upao na te neke teme koje mene zanimaju i koje pratim, pa se sada jos pokusavas i ugurati kao netko tko me je educirao.
Za zavrsetak svojeg upisan na temu tvojeg educiranja mene, predlazem da ovaj tvoj upis ubuduce koristimo kao odlican primjer koliko neki ljudi, tj. ti konkretno, su odvojeni od stvarnosti. Stvarno je tesko naci bolji primjer i ilustraciju totalnog neshvacanja sto se desava.
|
Dobar upis !
|
|
|
13.10.2023., 16:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Ashton66 kaže:
A gledaj to ovako:
|
@buc2, ne dobar, odličan. @Ashton se uhvatio bolje nego sam moaga očekivat
@Ashtone, pogledaj boldano: "nemam pojma tko si... i nisam te nikad pratio"
A sad vidi što si mi ranije replicirao: "Razmišljate na razini 19-og stoljeća..."
Znači, ne poznaješ me, nisi me nigdje pratio ali znaš da razmišljam na razini 19. stoljeća. A ne znaš ništa o meni. Ti si vidoviti Milan? A tako si se lijepo uhvatio jer ti je taština bila povrijeđena da netko tko razmišlja na razini 19. stojeća ovdje može napisat da te učio
Naravno, nisam niti mislio da sam te ja učio (ali da si čitao moje postove mogao bih) jer gore sam ti pokazao da tvoja teza o jačanju korporacija i padu nacionalnih država nije neka ekskluzivna informacija koju samo ti imaš, već je poznata i u pop kulturi već od sedamdesetih prošlog stojeća.
Bilo bi dobro da se malo spustiš na zemlju, shvatiš da nisu svi osim tebe glupi i ne smatraš se toliko superiornjim od nekoga o kome ništa ne znaš.
|
|
|
13.10.2023., 22:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
pronto kaže:
@Ashtone, pogledaj boldano: "nemam pojma tko si... i nisam te nikad pratio"
A sad vidi što si mi ranije replicirao: "Razmišljate na razini 19-og stoljeća..."
|
A gdje sam to napisao? Molio bih citat s linkom na isti...
Mislim da si sve vise i vise odvojen od stvarnosti, te pocinjes umisljati svasta. Pored toga sto mislis da si me educirao, sada vidis i tekstove koje nisam nikada napisao.
|
16.10.2023., 14:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Ashton66 kaže:
A gdje sam to napisao? Molio bih citat s linkom na isti...
Mislim da si sve vise i vise odvojen od stvarnosti, te pocinjes umisljati svasta. Pored toga sto mislis da si me educirao, sada vidis i tekstove koje nisam nikada napisao.
|
Dobro, to je napisao @JosipMiller a replicirao sam obojici u jednom postu. Ti si to izrazio drugim riječima, još jasnije: "mislim da je to prenapredni pogled na svijet (za tebe)"
To misliš iako si priznao i istaknuo činjenicu da " nemam pojma tko si, te da te svakako nisam poznavao, a kamoli pratio bilo gdje"
I tako o ljudima o kojima ništa ne znaš ipak imaš vrlo određeno mišljenje. Vrlo mudro
Bilo bi ti bolje da si učio od mene. Jer znanje kojim se ti ponosiš i misliš da je dostupno samo tebi i odabranima u stvari je poznato i dio je pop kulture još od sedamdesetih prošlog stoljeća, kako sam ti gore pokazao.
|
|
|
21.10.2023., 10:28
|
|
radikalni hedonist
Registracija: Jan 2009.
|
evo debunkiranja - https://twitter.com/bambkb/status/1715347728417354014 10 mitova koje su ispričali stručnjaci za COVID - a sada su razotkriveni : (1) Prirodni imunitet pruža malu zaštitu u usporedbi s #Covid #Vakcinom = LAŽ
(2) Maske sprječavaju #Covid prijenos = LAŽ
(3) Zatvaranje škola smanjuje #Covid prijenos = LAŽ
(4) Miokarditis od #Vakcine je manji nego od #Covida = LAŽ
(5) Mladi ljudi imaju koristi od #Vaccine booster = LAŽ
(6) #mandati za cjepivo povećavaju #Stope cijepljenja = LAŽ = ZLOUPOTREBA LJUDSKIH PRAVA!!
(7) #Covid nije potekao iz laboratorija Wuhan = LAŽ
(8) važno je dobiti drugu dozu #Vaccine nakon 3/4 tjedna = LAŽ
(9) Podaci o dvovalentnom #Vaccine boosteru su jasni = LAŽ = testirano je na 8 miševa
(10) 1 od 5 ljudi dobije long #Covid = LAŽ .. https://nypost.com/2023/02/27/10-myt...-now-debunked/ .. https://www.news.com.au/lifestyle/he...6217f4b3fa1f9c
|
07.01.2025., 20:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2007.
|
|
|
|
07.01.2025., 20:34
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
07.01.2025., 20:34
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:10.
|
|
|
|