Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Mobiteli

Mobiteli Podforumi: Android, iPhone, Aplikacije, Usporedbe mobitela

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.01.2025., 09:02   #8981
Quote:
Intel_85 kaže: Pogledaj post
Ma telemach je užasan pogotovo administracija. Skinuo sam 3 broja sa firme ostavio ih svojima na bonove koji su kasnije uzeli si pretplate. I za taj zadnji mjesec oni koji su ostali na telemachu naplatili su njima a ne meni a tko je oso vam telemacha poslalli njima račune koji su na moju firmu ali sa sasvim drugačijim i krivim podacima. I sad bi ja trebao pisat prigovore.
Da, tu si u pravu. Telemach za poslovne korisnike je užas, krš. U mojoj firmi ja vodim mobilnu telefoniju i nema mjeseca da nešto ne pogriješe. Kažeš im da uključe neku opciju nekom korisniku, oni uključe krivu ili se čeka danima da to naprave. Nekad dođe krivo izračunat ukupan račun... Dok smo bili na T-com nikakvih problema nikad. Kao privatni korisnik Telemacha nema nikakvih problema, što uključim od opcija, uključi se, računi uredni. Ne znam kako mogu biti tako smotani. Pa ako nemaš stručnog kadra, zaposli ga. Potraj te koji ne znaju raditi.
tomo100brt is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 10:14   #8982
@tomo100brt
" Pa ako nemaš stručnog kadra, zaposli ga. Potraj te koji ne znaju raditi."

Većina onih koji rade u SZK imaju minimalac koji mogu povećati samo ako nešto prodaju, pa sad zamisli koliki stručnjaci žele raditi za te novce i što im je prioritet.
10aLEX is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2025., 14:27   #8983
A kaj bi to sad trebao biti moj problem kao korisnika? Kak konkurencija može radit bolje a ne plaća ništa više. I nije problem ako netko pogriješi nego onda tebe tretiraju kao da si ti pogriješio, ipak ti imaš problem. Pa se sam potrudi da se to ispravi a njih boli rac. Piši prigovor ako hoće ako ne jebe im se. I tak te odhebe sa telefona. I kao što sam već pisao na stranicama im piše jedno u praksi je to sasvim nešto drugo. A da ne pričam dalje o poslovnim di svaki put kad ih trebam mi dodjeljuju novog referenta tak da nema ni koga nazvat kao poslovni da išta dogovorim. Mijenjaju ih valjda na tjednoj bazi. I kak onda možeš tak nekaj ozbilnog napravit?
Intel_85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.01.2025., 21:07   #8984
Pozdrav svima, 21.1. prebacio sam se s Hrvatskog Telekoma na Telemach, koji koristi Telekomovu mrežu. Dok sam bio na HT-u, signal je uvijek bio jak i stabilan na 4G+. Nakon prelaska na Telemach primijetio sam čudno ponašanje mreže, naime u većini slučajeva imam 4G+, ali povremeno signal padne na 3G (H+)i tada internet ne radi ili radi kao da je na Edge-u. Kad se to dogodi, nema ni jedne crtice signala ili ima eventuano jednu. Ponekad pomaže prebacivanje u avionski način i natrag, ali ne uvijek. Nakon nekog vremena, signal se sam vrati na puni 4G+. Povremeno se pojavi i 5G, ali on je sporiji od klasične 4G mreže. Kada sam spojen na 4G+, brzina na Speedtestu je oko 200 Mbps. Budući da je na mom području HT-ova mreža inače stabilna i nisam imao ovakve probleme dok sam bio njihov korisnik, imam osjećaj da nestane 4g mreže na kojoj dobro radi pa se muči sa pronalaskom iste, na bratovom mobitelu koji je na ht-u nema takvih "skakanja". Je li netko imao sličan problem i zna li neko rješenje? neka aplikacija koja forsira 4g ili slično? E da, koristim esim ako što znači

Hvala unaprijed!
Pajser_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.01.2025., 22:12   #8985
Meni se to povremeno događa isto na eSIM-u. U mobitelu imam privatni eSIM i službeni fizički SIM. Obje su na Telemach mreži i eSIM ponekad popi*di. Padne na 3G iako fizički SIM ima 4G. Ne znam jel bi se to događalo da u mobitelu omogućim korištenje 5G mreže. Draži mi je dnevni battery life od 5G brzina. Za mobitel mi je sasvim dovoljan i 4G.
Old 01.02.2025., 07:32   #8986
Probao sam i bez 5g-a, ista stvar. Mada se meni isto dešavalo i sa fizičkom simicom

Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk
FatalERROR is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2025., 08:36   #8987
jel ti aktivan volte?
Intel_85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2025., 08:39   #8988
Da

Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk
FatalERROR is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2025., 08:40   #8989
Događalo mi se i prije VoLTE-a, ali samo na eSIM-u.
Old 01.02.2025., 09:03   #8990
Treba instalirati aplikaciju NetMonster, preko njega otvoriti skriven meni Phone Info i tamo na tip mreže za oba sima postaviti LTE only.
perozdero11 is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2025., 12:17   #8991
Telemach 4G frekvencija b28 prelazi u n28 5G, a na njegovo mjesto došao je b20. Kontaktirao Admine cellmapper karte da to ažuriraju jer se nisu pojavljivali b20 tornjevi. Sad je to sređeno i prilikom mapiranje b28 se briše i prelazi u n28 a na njegovo mjesto dolazi b20. n28 se neće vidjeti na karti zasad vidjet će se kada dođe 5G SA tada će se pojaviti i n78
star tracker is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2025., 20:46   #8992
danas poslijepodne telemach smanjio cijene pretplate na način da sad daje 11 mjeseci pretplatu za jedan euro, a ostatak od 13 mjeseci do 24 mjeseca obveze ide po punoj cijeni. to bi dakle za tih 24 mjeseca cijena bila nešto više od pola dosadašnje pretplate.
Old 04.02.2025., 02:53   #8993
Koji im je email za prigovor drugostupanjskom tijelu aka povjerenstvu?
Goone174 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2025., 07:19   #8994
Quote:
domash kaže: Pogledaj post
danas poslijepodne telemach smanjio cijene pretplate na način da sad daje 11 mjeseci pretplatu za jedan euro, a ostatak od 13 mjeseci do 24 mjeseca obveze ide po punoj cijeni. to bi dakle za tih 24 mjeseca cijena bila nešto više od pola dosadašnje pretplate.
Ali 2 godine si vezan ugovorom s nikad ne znaš kada se može pokvariti usluga a ti si prisiljen i dalje biti kod njih.
star tracker is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2025., 11:20   #8995
Quote:
star tracker kaže: Pogledaj post
Ali 2 godine si vezan ugovorom s nikad ne znaš kada se može pokvariti usluga a ti si prisiljen i dalje biti kod njih.
da, to može biti problem. uzeo sam onu tomato tarifu 55 gigabajta za 10,1 euro i to će vrijediti 12 mjeseci. bitno je da nisam vezan ugovorom tako da planiram to odjaviti ako mi ili kada mi povise na 20 eura ...
Old 04.02.2025., 11:31   #8996
Quote:
domash kaže: Pogledaj post
da, ali samo za nove korisnike (naravno, uvijek možeš prebacit broj na tomato ili bonbon pa se vratit kao novi korisnik)
kljaka-bj is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2025., 14:32   #8997
Nije istina. I za stare korisnike jedne od tarifa na pretplati.
Dardevil 1977 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2025., 14:44   #8998
a eto, ja sam zvao i rekli su mi da ne vrijedi za postojeći broj. nego može postojeći korisnik ali ako uzme novi ugovor za dodatni broj, ili ako ide na upgrade paketa.
kljaka-bj is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2025., 13:28   #8999
Quote:
kljaka-bj kaže: Pogledaj post
a eto, ja sam zvao i rekli su mi da ne vrijedi za postojeći broj. nego može postojeći korisnik ali ako uzme novi ugovor za dodatni broj, ili ako ide na upgrade paketa.
Ili može ako je ugovorna obveza istekla pa za potpis novog ugovora od 24 mjeseca. Pretpostavljam
1brato is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2025., 13:31   #9000
Ovo piše na njihovoj stranici:
Ponuda "1 EUR do kraja 2025." vrijedi do 28.2.2025. za pakete Start, Top i Unlimited uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca, a dostupna je novim korisnicima koji prenesu broj u Telemach mrežu, te postojećim korisnicima Start, Top i Unlimited paketa koji uz postojeći ugovor sklope ugovor za dodatni broj na jednom od navedenih paketa.

Znači, po ovome ne bi vrijedilo za "normalne" postojeće korisnike.
Mephisto is online now  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:29.