Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.02.2025., 14:21   #5281
Quote:
stwhiskey kaže: Pogledaj post
Sad ga seres. Kraj Poljuda prolaze jos 7 i 11.

Evo sad je peak ura nekakva, uvik guzva na cesti. Ide se u skolu i iz skole. Sirobuja koja je periferija do samog centra grada 18 min procjena google sa busom, nije bas da bus moze poletit:nezna:

Edit:15 min zapravo, ovo je procjena uz setnju od 3 min do pazara. Od stanice na Sirobuji do Stanice na pazaru ravno 15 min trenutno

Poslano sa mog 23053RN02Y koristeći Tapatalk
Ne kenjaj nego stavi vozni red 17 koja većinu grada pokupi kad vozi do Poljuda i bazena....isto tako stavi vozni red 7 i 11 pa ako moraš presjedat ima li šanse da bude ispod sat vrimena trajanje putovanja i čekanja na stanicama...koja će budala pustiti dite da prisida dva autobusa i gubi sat vrimena za ić na trenig ...eto pune stanice i autobusi dice šta idu i vraćaju se s treninga...

Ustvari zaboravi ,rasprava s tobom je ka sa baškoton
sidrun is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 14:25   #5282
Auuuuu šta ti je reko
Old 11.02.2025., 14:25   #5283
Quote:
Il Biscione kaže: Pogledaj post
Iako se radi o jeftinoj navlakuši, evo jedan mali fun fact. Rijeka i Napulj imaju gotovo jednak broj sunčanih sati godišnje.

Naples enjoys an average of 2372 hours of sunshine annually.
Rijeka enjoys an average of 2222 hours of sunshine annually.

Čisto da ostane zapisano u bespućima foruma.
hoćeš reci da nemate više kišnih dana od jednog Londona?

od 365 dana godišnje cca 300 dana živite u sivoj tmurnoj boji. to jednostavno mora ostaviti trajne posljedice na psihu.
Old 11.02.2025., 14:29   #5284
Quote:
sidrun kaže: Pogledaj post
Ne kenjaj nego stavi vozni red 17 koja većinu grada pokupi kad vozi do Poljuda i bazena....isto tako stavi vozni red 7 i 11 pa ako moraš presjedat ima li šanse da bude ispod sat vrimena trajanje putovanja i čekanja na stanicama...koja će budala pustiti dite da prisida dva autobusa i gubi sat vrimena za ić na trenig ...eto pune stanice i autobusi dice šta idu i vraćaju se s treninga...

Ustvari zaboravi ,rasprava s tobom je ka sa baškoton
Pa slaba ucestalost tih linija i je zato sta su ti busevi poluprazni pridvecer kad je ura o treninga? U moje vrime se masovno islo na treninge na Poljud, prisidali bi dva busa i bilo bi nas puno. I to sam u drugom osnovne isa tako. Danas roditelji od dice rade male debile pa ih uglavnom sami voze.

Sta se tice linija u peak uru i ako si na sredini rute. Evo ti glavna ruta Poljicka i Split 3 koji je po sredini. Trenutno, imas bus do centra grada svako 5 min u prosjeku, mozda i manje

stwhiskey is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 14:29   #5285
Quote:
Auuuuu šta ti je reko
Old 11.02.2025., 14:31   #5286
jebate šta ste komodni, trenira san na bazenima na Poljudu, s Bola san, vjerojatno nikad u bus nisan uša, samo pjehe i bicikla
Mare- is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 14:31   #5287
Quote:
Quote:
splitski lapan kaže: Pogledaj post

od 365 dana godišnje cca 300 dana živite u sivoj tmurnoj boji. to jednostavno mora ostaviti trajne posljedice na psihu.
Matematika ti je u skladu sa inteligencijom
Old 11.02.2025., 14:34   #5288
Quote:

Količina kiše i sunčani sati nisu u korelaciji.

Da ti plastično objasnim s obzirom na manjak intelekta.

u Rijeci padne puno više kiše nego u Londonu ali ona pada masivno u kratkom periodu. Znači pljuskovi sa velikom količinom padalina u kratkom vremenskom periodu nakon kojeg slijedi razvedravanje i sunce, stoga Rijeka ima veliki broj sunčanih sati.

S druge strane, u Londonu padne nešto manje kiše nego u Rijeci, ona pada slabijim intenzitetom alii učestalo, što za posljedicu ima nizak broj sunčanih sati.

London enjoys an average of 1675 hours of sunshine annually.

Evo još jedan fun fact koji potvruđuje napisano - Rijeka godišnje ima 1400 mm padalina od kojih polovina tih padalina padne u samo 3 mjeseca.
Old 11.02.2025., 14:36   #5289
Quote:
Pa slaba ucestalost tih linija i je zato sta su ti busevi poluprazni pridvecer kad je ura o treninga? U moje vrime se masovno islo na treninge na Poljud, prisidali bi dva busa i bilo bi nas puno. I to sam u drugom osnovne isa tako. Danas roditelji od dice rade male debile pa ih uglavnom sami voze.

Sta se tice linija u peak uru i ako si na sredini rute. Evo ti glavna ruta Poljicka i Split 3 koji je po sredini. Trenutno, imas bus do centra grada svako 5 min u prosjeku, mozda i manje

Razvalio te istinom, nisi više relevantan, sori, ciao.
Old 11.02.2025., 14:37   #5290
Quote:
Da ti plastično objasnim s obzirom na manjak intelekta.
Ne treba ti s, to ti je višak.
Old 11.02.2025., 14:37   #5291
Quote:
RI-SVID kaže: Pogledaj post
Matematika ti je u skladu sa inteligencijom
i ti lumen hoćeš reci da niste najtmurniji gradu u hrvatskoj?

tužni ste, ogorceni i kiseli u takvim životnim uvjetima. pogledajte malo južnije kod svojih prijatelja njima je sve veselo, zajebancija i sprdačina od života
Old 11.02.2025., 14:39   #5292
Quote:
Jebiga, onda Cas obmanjuje cjelokupnu forumsku javnost, ukljucujuci i mene, sa izjavom da vam je javni prijevoz u potpunom rasulu.
Točno je da sam malo pretjerao, referirajući se na protekle mjesece, i točno je da je danas javni prijevoz nešto bolji. Međutim, Rijeka je koma po pitanju javnog prijevoza, a reći ću ti i zašto. Ako ne živiš blizu jedne od jačih linija, onda si prisiljen pješačit uzbrdo ili nizbrdo do stanice koja ti je frekventnija. I to je teški horor, pogotovo po kiši, jer ti moraš 10min hodat u brdo do autobusne ili se spuštat pa u brdo pri povratku. Ne daj Bože ako nosiš vrećice neke, oznojiš se ko svinja, smočiš, teški smor.

I onda kad imaš linije koje idu 1 ili 2 puta na sat, ajde nemojte me jebat, teško rasulo. Bolje ostat doma.

Prigrad da ne govorim, s tim da je prigrad u Rijeci ubiti čisti grad, jer ako si udaljen 20-30min vožnje basom od centra grada, to je čisti grad u svim gradovima. A ne prigrad. I tu je situacija takva da je bolje ići biciklom pa ga bacit u more i nazad na taxi

No dobro, priznajem da sam pretjerao oko javnog prijevoza. Nisam pretjerao oko ne spominjanja područja Ružićeve i Vodovodne ulice koje su teška Havana u centru Rijeke, nisam spominjao i područje Hartere koje je tamo, zamisli da postoji u centru grada koji drži do sebe, jedan ogromni prostor koji se urušava I nema nikakve vizije da će se ikad nešto tamo napravit. Osim konzervatorskog elaborata.
Old 11.02.2025., 14:40   #5293
Quote:
i tužni ste, ogorceni i kiseli u takvim životnim uvjetima. pogledajte malo južnije kod svojih prijatelja njima je sve veselo, zajebancija i sprdačina od života
Fun fact, južnjaci su puno ogorčeniji i kiseliji od nas na sjeveru, iako nam je vrijeme tmurnije. Ne znam zašto ste takvi gunđavci.
Old 11.02.2025., 14:42   #5294
Quote:
casualRi kaže: Pogledaj post
Fun fact, južnjaci su puno ogorčeniji i kiseliji od nas na sjeveru, iako nam je vrijeme tmurnije. Ne znam zašto ste takvi gunđavci.
Ne i ne. Mi jesmo gunđavci, al smo veseli gunđavci.
Old 11.02.2025., 14:43   #5295
Quote:
pravi smo monstruNi, oteli smo rijecanima topic s raspravama o busevima. ne znan kakvi su busevi danas u splitu, uglavnon uzmen uber. brzo, prakticno i relativno jeftino. ok, ne ka prije 6-7 godina al pristojno

al ovo sta si napisa je najveca istina. ja nisan na bazene isa nego na gripe s mertojaka. al opet, bilo nas hrpa dice, mozda 12 godina smo imali. isli buson do viske i onda uzbrdo pjehe. sican se samo jednom da nas je skupija caca od ovog jednog mladjeg iz portuna do u stojadinu.
Old 11.02.2025., 14:43   #5296
ala sranja opet kiša. još mi i ove ružne dizalice zuje poviše glave 0/24. ispalit cu, nemogu više
Old 11.02.2025., 14:46   #5297
Quote:
papundek1981 kaže: Pogledaj post
pravi smo monstruNi, oteli smo rijecanima topic s raspravama o busevima. ne znan kakvi su busevi danas u splitu, uglavnon uzmen uber. brzo, prakticno i relativno jeftino. ok, ne ka prije 6-7 godina al pristojno

al ovo sta si napisa je najveca istina. ja nisan na bazene isa nego na gripe s mertojaka. al opet, bilo nas hrpa dice, mozda 12 godina smo imali. isli buson do viske i onda uzbrdo pjehe. sican se samo jednom da nas je skupija caca od ovog jednog mladjeg iz portuna do u stojadinu.
Whiskey nema za taxi otkad ne radi u Lencu pa nas mora tu farbat o šatro dobrim autobusnim linijama u Splitu.
Old 11.02.2025., 14:48   #5298
Quote:
i ti lumen hoćeš reci da niste najtmurniji gradu u hrvatskoj?

tužni ste, ogorceni i kiseli u takvim životnim uvjetima. pogledajte malo južnije kod svojih prijatelja njima je sve veselo, zajebancija i sprdačina od života
To ste sigurno, to stoji.
Old 11.02.2025., 14:49   #5299
Quote:
casualRi kaže: Pogledaj post
Točno je da sam malo pretjerao, referirajući se na protekle mjesece, i točno je da je danas javni prijevoz nešto bolji. Međutim, Rijeka je koma po pitanju javnog prijevoza, a reći ću ti i zašto. Ako ne živiš blizu jedne od jačih linija, onda si prisiljen pješačit uzbrdo ili nizbrdo do stanice koja ti je frekventnija. I to je teški horor, pogotovo po kiši, jer ti moraš 10min hodat u brdo do autobusne ili se spuštat pa u brdo pri povratku. Ne daj Bože ako nosiš vrećice neke, oznojiš se ko svinja, smočiš, teški smor.

I onda kad imaš linije koje idu 1 ili 2 puta na sat, ajde nemojte me jebat, teško rasulo. Bolje ostat doma.

Prigrad da ne govorim, s tim da je prigrad u Rijeci ubiti čisti grad, jer ako si udaljen 20-30min vožnje basom od centra grada, to je čisti grad u svim gradovima. A ne prigrad. I tu je situacija takva da je bolje ići biciklom pa ga bacit u more i nazad na taxi

No dobro, priznajem da sam pretjerao oko javnog prijevoza. Nisam pretjerao oko ne spominjanja područja Ružićeve i Vodovodne ulice koje su teška Havana u centru Rijeke, nisam spominjao i područje Hartere koje je tamo, zamisli da postoji u centru grada koji drži do sebe, jedan ogromni prostor koji se urušava I nema nikakve vizije da će se ikad nešto tamo napravit. Osim konzervatorskog elaborata.
Jebiga sad, 10 min setnje do najblize stanice je sasvim ok. Ne mozes bas ocekivat da cili grad imas pokrivenost da si u roku par minuti na stanici:nezna:

A tu je i problem neplanske gradje di ti u mnogim djelovima bus mozes imat samo na glavnoj ulici kroz kvart, nema teoretske sanse kroz ostale ulice tocnije ulicice. Tu pogotovo mislim na prigrad/malo dalje od centra

stwhiskey is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 14:52   #5300
Quote:
zovi čovika kaže: Pogledaj post
Ne i ne. Mi jesmo gunđavci, al smo veseli gunđavci.
Ne znam ko je veci veseljak od Zaljevasa, to je horor. Pa svugdje u normalnom svijetu kad dodju hladnoce, kisniji i tmurniji dani svi se malo primire... Ali ne i Zaljevasi, izmisle jebene maskare pa su u lambadi 24/7. Nema gore stvari od veseljaka, ne postoji
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:17.