Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling! |
|
|
16.02.2025., 18:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
Napulj mi je bio najsmješniji kad odeš tamo i skontaš da svi izgledaju točnok ao Geolier ili Rocco hunt - niski, crni, sa diptrijskim naočalama, i onim kretenskim šiltericama, obučeni kao da su na Arizoni skod šanera nakupovali obleku, fantastični su
Odjebali svi mikrofone, sad je samo zezancija s publikom, umirem
Gaia prelijepa kad nema ofarbane obrve, jučer je bila grozno našminkana. Ima ljetni hit, ne treba se uopće sekirati zbog lošeg plasmana.
I Gaia se dotakla Giorgia, i ona je dobila kretensko pitanje jesu li žene međusobno sebi kao nekakva konkurencija, stvarno su odron novinari, da li muškarce pitaju isto, doslovce dokazuju ono o čemu se piše - Giorgia je odgovorila kao dama, Gaia je odgovorila kao dama, sreća u nesreći je da je Elodie jedna che-se-ne-frega ženetina pa da im je netko i rekao u lice danas da su ništa drugo nego odron.
|
16.02.2025., 18:43
|
|
summer breeze
Registracija: Feb 2022.
|
Quote:
duboy23 kaže:
Uh, koji pljesak je dobio Simone Cristicchi.  Novinar Lino Banfi se rasplakao jer mu je žena imala Alzheimerovu bolest. I Simone kaže da je došao na festival kako bi se predstavio mlađim generacijama, a inače se vraća u kazalište za koje radi. 
|
Konačno Lino 
Obožavam tog dedu, zar je i novinar?? Ja ga znam iz Voljenog doktora Martinija 
Inače evo video
|
16.02.2025., 18:58
|
|
canta y no llores
Registracija: May 2008.
|
Quote:
sonja:) kaže:
Napulj mi je bio najsmješniji kad odeš tamo i skontaš da svi izgledaju točnok ao Geolier ili Rocco hunt - niski, crni, sa diptrijskim naočalama, i onim kretenskim šiltericama, obučeni kao da su na Arizoni skod šanera nakupovali obleku, fantastični su 
|
  Daaaa!!! Tocno to!
I ja sam u svakom decku s naočalama i šiltericom vidjela Geoliera!! 
|
|
16.02.2025., 19:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2020.
|
Dobru stvar imaju Talijani.
|
16.02.2025., 19:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2020.
|
Italija, dobrodošla u moj trenutni top 3 hehe
Stvarno lijepa pjesma, Olly to super prenosi, sretno mu 
|
|
|
16.02.2025., 19:34
|
|
canta y no llores
|
Serena Brancale odlicna! Pjesma joj je bas super. Vesela, plesna, zaraznog ritma. 👍
I Mara nije, kao ni ja, znala za nju do Sanrema. 🤷♀
|
|
16.02.2025., 19:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2011.
|
@scatola, scusami, Lino Banfi je glumac, gledao sam kako sjedi s novinarima i zabunom napisao "novinar", stvarno mi nedostaje sna!  I mene je to dirnulo jer je baš jako dugo plakao, a onda mu se pridružila i jedna novinarka. 
Nisam znao da ljudi u Napulju sliče na Geoliera ni da postoji mural s njegovim likom, zanimljivo! Budem li ikad išao tamo, obratit ću pozornost. 
|
|
|
16.02.2025., 20:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
duboy23 kaže:
[B]@
Nisam znao da ljudi u Napulju sliče na Geoliera ni da postoji mural s njegovim likom, zanimljivo! Budem li ikad išao tamo, obratit ću pozornost. 
|
Je Geolier je zvezdetina dolje zaista, nije čudno ništa što su se toliko angažirali prošle godine, specifični su stvarno. Ima više tih murala, rikavala sam od smijeha, imaju i neki svoj pazarić božićnih ukrasa, ali baš ono cijela ulica samo ukrasi i figurice za jaslice i onda imaš mini Maradonu, Meloni, Geoliera i za uzet ko pastire za jaslice, za riknut od smijeha.
Fantastičan grad
Ide Dietro Festival 
|
16.02.2025., 20:38
|
|
Registrirani korisnik
|
Još jednom, ako netko želi gledati emisiju "Dietrofestival", koja počinje u 20:35h, može ju gledati na ovom linku (još uvijek idu reklame). I u 23:50h će na Rai1 ići posebna emisija Tg1, "Sanremo. Tutta l'Italia", o ovogodišnjem Sanremu! Gledat ću obje! 
|
|
|
16.02.2025., 20:50
|
|
Registrirani korisnik
|
Ajme, kako je lijepo vidjeti kako se svi podržavaju "dietro le quinte" ("iza kulisa") i još nakon nastupa pitaju druge izvođače kako su pjevali. 
|
|
|
16.02.2025., 21:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Mene uvijek osupne kakva je tamo gužva, koliki je to posao iza to sve koordinirati a da sve štima, stvarno svaka čast 
|
16.02.2025., 21:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Da, i svi su natiskani u relativno malom prostoru dok čekaju na svoj nastup. Smiješno mi je kako Gaia nije vjerovala da Iva Zanicchi ima 85 godina, kaže: "mislila sam da ima oko 70", hahaha!  Kako se samo Settembre veselio nakon što je osvojio Nuove proposte i tražio da ga ljudi zagrle. 
|
|
|
16.02.2025., 21:21
|
|
Registrirani korisnik
|
|
16.02.2025., 21:25
|
|
Registrirani korisnik
|
Slažem se, prije sam bio skeptičan oko toga jer sam samo htio slušati pjesme koje su u natjecanju, ali ovako upoznam pjesme koje prije nisam čuo (pogotovo talijanske) i iznenade me kombinacije koje su mi na papiru izgledale neobično.  Evo i proglašenja pobjednika, Olly je u šoku, i emisija je gotova.
|
|
|
16.02.2025., 21:28
|
|
canta y no llores
|
Slazem se s tobom @sonja za serata cover. Nikad ne razočara!
Obozavam gledati ovo dietro le quinte.
Jer mi dobijemo gotov proizvod, ali zanimljivo je vidjeti sve sto prethodi tome. 
|
|
16.02.2025., 21:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Post-Sanremo depresija za 3, 2, 1.….
🥹🥹🥹
|
16.02.2025., 21:45
|
|
Registrirani korisnik
|
I meni fali Sanremo i druženje na forumu, sada gledam "Che tempo che fa" na programu NOVE, Antonella Clerici je bila gošća, malo sam zakasnio, ali tu i tamo komentiraju Sanremo. Kasnije ću gledati "Sanremo. Tutta l'Italia" na Rai1. 
Aha, došao je Lucio Corsi! Darovao je Faziu majicu Topo Gigio! Fazio ga smatra pravim umjetnikom, napravio je pjesmu izvan uobičajenog. Gitarist se zove Tommaso Ottomano, on je i redatelj spota za "Volevo essere un duro".  Lucio sklada za klavir, gitaru, ostale instrumente. Mislim da mu baka ima neki restoran. Od jučer su svi njegovi koncerti rasprodani. Pokazuju isječke iz serije "Vita da Carlo", u kojoj je Lucio glumio kako nastupa na Sanremu. Pohvalio je Ollyja, kaže kako su se upoznali na Sanremu, sviđa mu se njegova pjesma. Ideju za cover s Gigiom je dobio gledajući Eltona Johna i Muppetse. Album mu izlazi 21. ožujka!
|
|
|
16.02.2025., 22:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2017.
|
Italija napustila top 10 na kladionicama
Još nije kasno poslati Gioginu

|
|
|
16.02.2025., 22:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2021.
|
Quote:
Sajetta kaže:
Marcella Bella.
Dosla zadnja. Kaže da je to ocekivala jer je i na coverima dobila negativan Feedback.
Htjela je biti malo modernija i približiti se mlađima.
Nakon 18 godina pauze nije se htjela vratiti s baladama koje je nekad pjevala.
Bas su srozali zene u ovom izdanju. Ni jedna u prvih 5, a i Marcellina pjesma koja govori o snazi zena, dosla zadnja.
|
To sam primijetila još kada su nabrajali neki top10, ne sjećam se više za što se išlo.
Jedina/e žene u top 10 su bile Giorgia i ženska iz Coma_Cose, ali oni su duet.
Baš porazno.
|
|
|
16.02.2025., 22:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2021.
|
Ona nikad u svojoj karijeri kaže da nije bila na natjecanju zadnja, ali otišla je spavati u ponoć i ujutro sve vidjela. Briga ju.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:01.
|
|
|
|