Izbori parlamentarni 2007 Sanader vs. Milanović |
01.10.2007., 23:36
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Nov 2006.
|
Quote:
novak63 kaže:
Zanimljivo lamentiranje.Ako hoćeš nešto da znaš o ljudima moraš više gledati pokrete i gestikulaciju, visinu glasa i mimiku od tvoga " i tako dalje"..Ako želiš uvid u muljanje , obmane i sl. kod Sanadera pogledaj na Jou Tube kako to otkriva svim tim što sam naveo..Kod Jurčića je postojala doza straha od izgovorenog jer su se do sada i s lijeva i s desna obrušavali na njega ako bilo što rekne što nije njima po volji..Jurčić ne glumi nekoga tko sve zna nego kao svaki obrazovani čovjek bez velike sujete može konstatirati da mnogo toga i ne zna..Valjda znate za onu Sokratovu :Sad znam da ništa ne znam !!! uskliknuo je kada je sve dublje proučavao stvari....
|
Odgovorio sam ti na ovaj post, ali ga je netko izbrisao, vjerovatno onaj genije zvani WRITER, jer sigurno nije nista shvatio od odgovorenog. Niti je bilo bezobraznio niti uvredljivo, ali je bila jedna latinska dicta, pa mali retard nije znao o cemu se radi i onda je najjednostavnije obrisati post !
Ali eto ti imas dobru zastitu, mozes srati koliko hoces neces dobiti ni karton !
|
|
|
01.10.2007., 23:38
|
|
Je, registriran sam !
|
Quote:
Seven of Nine kaže:
Ne jer je nerealno a poželjno je: Zoki premijer, Vesna MVP ministrica, Čačić staro ministarstvo, a Jurčić gospodarstvo. No kao što sam rekla neće biti ni smak svijeta ako naš Splićo dobije izbore mada se bojim da se ne napuše još više i ne pukne ko balon!
|
U takvom sastavu bi drzava propala za max. tri mjeseca !
|
02.10.2007., 09:46
|
|
more human than human
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
Seven of Nine kaže:
Ne jer je nerealno a poželjno je: Zoki premijer, Vesna MVP ministrica, Čačić staro ministarstvo, a Jurčić gospodarstvo. No kao što sam rekla neće biti ni smak svijeta ako naš Splićo dobije izbore mada se bojim da se ne napuše još više i ne pukne ko balon!
|
vesna mvp ministrica :-))) to je doduse i dogovor ako sdp-hns koalicija dobije dovoljno glasova. no po cemu je takvo sto pozeljno? jurcic u 2 godine nije radio i napravio nista, cacic je svojim tvrtkama namjestao poslove i kasnije tvrdio da mu poslove vode zena pa odvjetnici, milanovic je nitko i nista na politickoj sceni pa ne znam zasto je to pozeljno a vesna - osoba koja jos tvrdi da su hrvati dijelili bosnu i da je domovinski rat dogovoren izmedju tudjmana i milosevica :-) da, stvarno pozeljno, nema sto :-)))
hdz ove izbore pobjedjuje ako ovaj tren zasute i puste sdp i partnerima da laprdaju kao do sada. to koliko je sdp nervozan pred ove izbore je nezapamceno, cak su i sve medije koje kontroliraju zbunili bezveznim vijestima koje fabriciraju a iza kojih nema ni s od supstance.
|
|
|
02.10.2007., 10:14
|
|
negiram holokaust,dakako
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
Unimatrix001 kaže:
Ajkule Sanadera???? WTF???? 
|
 i mene je ovo nasmijalo do suza.
gdje god se u europi pojavi sanader ljudi bježe(pogotovo karla delponte) jer čovjek grize za hrvatsku
ma možda je on ajkula u hrvatskoj,ali u europi jue on čovječja ribica,kojemu jezik služi samo da bi lizao nečije dupe ,ali ne i da bi rekao istinu. 
|
|
|
02.10.2007., 10:16
|
|
Nematikodmenevamtenamte
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
Sajuuk kaže:
Demagogija je kad u anketi jutarnjeg nakon što je glasalo dvije, tri tisuće ljudi SDP-u poraste postotak za nekih 10, 15% (!!!  ). Ako si upoznat s nečim što se zove Gaussova iliti normalna razdioba onda je očito da je SDP-ova stranačka mašinerija upregla svu silu bubuljičavih pristaša da cijeli dan kao sumanuti klikaju po anketi u svrhu obmanjivanja javnosti te samozavaravanju osobnog gubitničkog libida.

|
Samo se ti tjesi. HDZ gubi izbore 
|
02.10.2007., 10:17
|
|
Nematikodmenevamtenamte
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
Sajuuk kaže:
Demagogija je kad u anketi jutarnjeg nakon što je glasalo dvije, tri tisuće ljudi SDP-u poraste postotak za nekih 10, 15% (!!!  ). Ako si upoznat s nečim što se zove Gaussova iliti normalna razdioba onda je očito da je SDP-ova stranačka mašinerija upregla svu silu bubuljičavih pristaša da cijeli dan kao sumanuti klikaju po anketi u svrhu obmanjivanja javnosti te samozavaravanju osobnog gubitničkog libida.

|
Samo se ti tjesi. HDZ gubi izbore cak i sa glasovima mrtvih ljudi iz B&H 
|
02.10.2007., 10:20
|
|
more human than human
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
Partfiš kaže:
|
vrlo moguce. ne znam samo sto je inspiriralo ove smajlice, mozda vesna kao misnistrica vanjskih poslova?
|
|
|
02.10.2007., 15:33
|
|
Titoist
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
7nationarmy kaže:
vrlo moguce. ne znam samo sto je inspiriralo ove smajlice, mozda vesna kao misnistrica vanjskih poslova?
|
Mislim da za MVP će biti Picula 
|
02.10.2007., 20:15
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
7nationarmy kaže:
|
O.C. Vesna Pusic: "Cacicu privreda, a ja cu odredjivati politiku !"
Jos je zaborvaila kazati, ...a Slavenka Drakulic kulturu !
ili:
"Simenc je 'u pomaku'. Bio je malo u HNS-u, pa malo u SDP-u, pa je sad malo clan HDZ-a." Da li se tako nesto moze odnositi i na njenog stranackog druga koji je momentalno "zamrznuti clan" jer je na funkciji ?
A inace danas u dnevniku TV Nove, objavljeno da SDP vodi sa 30,nesto postotaka u odnosu na HDZ koji ima 26,nesto postotka ! Dakle, Vesna i dalje budna sanjari !
|
|
|
02.10.2007., 20:15
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
MarshalAlex kaže:
Mislim da za MVP će biti Picula 
|
Picula je samog sebe vec reklamirao kao ministra obrane !
|
|
|
02.10.2007., 20:48
|
|
Titoist
|
Quote:
Purgal kaže:
Picula je samog sebe vec reklamirao kao ministra obrane !
|
Jel? Nisam to zna? 
|
04.10.2007., 18:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Kaj god!
Quote:
MarshalAlex kaže:
HDZ u prednosti? demagogija...
|
Kaj pripovedaš gluposti,kakva Socijalistička partija?Takva pisanja i razmišljanja idu itekak u prilog Sanaderu(Nabusaderu)koji i bez toga plaši narod(pogotovo branitelje i penziće)da se budu ,ako on ne pobijedi,"črleni vragovi"opet osovili na noge.Zato,ako si zagovornik promjena,vudri (u okviru zakona)po "Nabusaderu",Kalmeti,Kirinu kak bi na predstojećim izborima izgubili vlast jer su svojom neodgovornom politikom izgubili povjerenje većine Hrvata.Sad i Kosorica(kaj je čekala četiri godine?)rodiljama obećava punu plaću,samo neznam otkud i iz kojeg fonda kad se dobro zna da je Hrvatska,zahvaljujući HDZ,zadužena preko glave.Apeliram na penziće nek ne glasaju za "Nabusadera"jer tzv.povrat duga je jedna velika prevara velikog broja hrvatskih građana.Postavlja se pitanje čije je to novce vratila ova Vlada?Kakav dug kad je većina dobila samo mrvice da im se zamažu oči i da im se kaže kak gospon financ Šuker misli na njih.Zato pustimo nebuloze o nekakvoj Soc.partiji,pišimo i djelujmo tako da na ovim izborima pobijede dobri programi i ljudi koji će ih moći ostvariti.
|
|
|
04.10.2007., 19:33
|
|
Titoist
|
Quote:
Ivek-ZG kaže:
Kaj pripovedaš gluposti,kakva Socijalistička partija?Takva pisanja i razmišljanja idu itekak u prilog Sanaderu(Nabusaderu)koji i bez toga plaši narod(pogotovo branitelje i penziće)da se budu ,ako on ne pobijedi,"črleni vragovi"opet osovili na noge.Zato,ako si zagovornik promjena,vudri (u okviru zakona)po "Nabusaderu",Kalmeti,Kirinu kak bi na predstojećim izborima izgubili vlast jer su svojom neodgovornom politikom izgubili povjerenje većine Hrvata.Sad i Kosorica(kaj je čekala četiri godine?)rodiljama obećava punu plaću,samo neznam otkud i iz kojeg fonda kad se dobro zna da je Hrvatska,zahvaljujući HDZ,zadužena preko glave.Apeliram na penziće nek ne glasaju za "Nabusadera"jer tzv.povrat duga je jedna velika prevara velikog broja hrvatskih građana.Postavlja se pitanje čije je to novce vratila ova Vlada?Kakav dug kad je većina dobila samo mrvice da im se zamažu oči i da im se kaže kak gospon financ Šuker misli na njih.Zato pustimo nebuloze o nekakvoj Soc.partiji,pišimo i djelujmo tako da na ovim izborima pobijede dobri programi i ljudi koji će ih moći ostvariti.
|
Jo jednom pročitaj moj potpis molim te! 
|
04.10.2007., 22:18
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
MarshalAlex kaže:
Jel? Nisam to zna? 
|
Buduci ministar obrane RH
Upoznaj se ! A clanak je i inace poucan i ustvari zastrasujuci !
|
|
|
05.10.2007., 16:52
|
|
Titoist
|
Quote:
Rules kaže:
|
Zanimljivo, možda bi i mogao napraviti neke poduhvate kao Putin sa svojom vojskom 
|
10.10.2007., 23:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
MarshalAlex kaže:
Zanimljivo, možda bi i mogao napraviti neke poduhvate kao Putin sa svojom vojskom 
|
Koji si ti bolesnik!
|
11.10.2007., 18:36
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2007.
|
Quote:
MarshalAlex kaže:
|

Bravo druže Maršale! 
|
|
|
11.10.2007., 22:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Partfiš kaže:
|
MOš mislit , dobit će izbore samo će biti jako gustooooooo, Jurčić je sigurno pametna osoba, stručnjak u svom fahu , al nije za političara , on je više sveučilišni profesor koji voli zapitkivanja studentica u uskim majčicama. On nema odlučnosti već je nekako ko " pekmez" svatko ga iz SDP maže na svoju stranu od Milanovića pa do stare komunjarske ekipe.
|
|
|
11.10.2007., 22:26
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Ivek-ZG kaže:
|
Ja ne razmem kaj je s tim penzićima to su tak sebična bića da je to nevjerojatno , samo ja ja ja penzić nebrem živit pa ovo pa ono ..... zakaj ne pogledaju jedno uređeno i bogato društvo poput japanskog gdje 85% svih penzića još uvijek radi pola radnog vremena i niš im nije teško , a ne našima sve uvijek teško pada , svi su jadni itd. nebre jedan penzić( npr. tokar) imati dirktorsku penziju. Nitko ne pita kak je mladim majkama i očevima , studentima i ostalim mladim !!! Na mladima svijet počiva, zato penzići ohladite. 
|
|
|
12.10.2007., 18:30
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2007.
|
Quote:
croatan7 kaže:
MOš mislit , dobit će izbore samo će biti jako gustooooooo, Jurčić je sigurno pametna osoba, stručnjak u svom fahu , al nije za političara , on je više sveučilišni profesor koji voli zapitkivanja studentica u uskim majčicama. On nema odlučnosti već je nekako ko " pekmez" svatko ga iz SDP maže na svoju stranu od Milanovića pa do stare komunjarske ekipe.
|
Mislim da će ovaj puta HDZ izgubiti relativnu većinu.
|
|
|
Pravila postanja
|