Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija

Televizija Sve što trebam jest komad kruha i TV
Podforumi: Serije, Sapunice, Turske serije, Reality TV, Eurosong, Igre & ostalo (Eurosong)

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.02.2025., 17:01   #2961
Quote:
truesport fan kaže: Pogledaj post
tik...tak...tik...tak.....
Kuca mali sat.... i tako još par godina....
ULICA ULICE is online now  
Odgovori s citatom
Old 20.02.2025., 11:49   #2962
Jel to Tihomir Ladišić prvi puta u desetogodišnjoj povijesti televizije vodi N1 Studio uživo?
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.02.2025., 13:23   #2963
Quote:
mezzzzzo kaže: Pogledaj post
Jel to Tihomir Ladišić prvi puta u desetogodišnjoj povijesti televizije vodi N1 Studio uživo?
Bogme, kako je krenulo još će se sam sebi javljati u Novi dan iz Sabora RH
https://i.postimg.cc/CMXZdcTv/IMG-20250220-130852.jpg
Pale007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2025., 18:20   #2964
Na trenutak pomislih N1 ima novu voditeljicu, kad ono Anka. Ne znam samo kako je fotograf uspio da mu se Anka, ne samo nasmiješi, već da pokaže sve zube do osmica. Photoshop čuda radi.

https://i.postimg.cc/j5JFDxbx/Screen...oid-chrome.jpg
Pale007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2025., 11:53   #2965
jao sugovornicima Ivan Hrstića čiji se stavovi ne poklapaju sa stavovima Ivana Hrstića!
Tratin20 is online now  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2025., 11:44   #2966
Jutros Nataša pozdravila samu sebe "Dobro jutro Nataša"
palciczg is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2025., 20:26   #2967
Quote:
palciczg kaže: Pogledaj post
Jutros Nataša pozdravila samu sebe "Dobro jutro Nataša"
je. i u gledala se u špigl istim onim pogledom kojim je Kolinda gledala Trumpa, a Tuđman Tita.

naravno da nije. pozdravila je Natašu Miljković iz Beograda.
Tratin20 is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2025., 09:56   #2968
Koja im je poanta vise? Evo sad uzivo prenose n1 bosanski i dan drzavnosti BiH.

Ja se nadao eventualno uloviti press Tomasevic-Pajdas.
agentRico is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2025., 09:12   #2969
Quote:
agentRico kaže: Pogledaj post
Koja im je poanta vise? Evo sad uzivo prenose n1 bosanski i dan drzavnosti BiH.

Ja se nadao eventualno uloviti press Tomasevic-Pajdas.
Nema poante, igraju se news TV kanala a ekipa se svakim danom sve više osipa.
Jutros osvanuo Ivan Hrstić u jutarnjem programu. Gdje je nestala Nina Kljenak, nema je cijeli prošli tjedan.
Vikend je bio više nego buran na svjetskoj političkoj sceni, a N1 ekipa "uvijek prvi na mjestu događaja" ima slobodan vikend kao da rade u nekoj državnoj službi.
A sjetimo se samo koliko su arlaukali, snebivali se, padali u nesvijest, huškali... prije i nakon što je Zakonom uvedena neradna nedjelja.
https://n1info.hr/tag/rad-nedjeljom/
Pale007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2025., 09:31   #2970
A oni su neradnu nedjelju produžili na neradni vikend....
"uvijek prvi na mjestu događaja ali samo do petka....!"
Odgovori s citatom
Old 03.03.2025., 10:31   #2971
Quote:
Tratin20 kaže: Pogledaj post
je. i u gledala se u špigl istim onim pogledom kojim je Kolinda gledala Trumpa, a Tuđman Tita.

naravno da nije. pozdravila je Natašu Miljković iz Beograda.
Je li moguće da je netko mislio da pozdravlja samu sebe? ))))))))
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2025., 19:16   #2972
svašta je moguće kad su ljudska glupost i/ili malicioznost u pitanju. jbg.
DeeJay Dee is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2025., 10:08   #2973
Domaća TV voditeljica pozdravila se s novinarstvom: ‘Nakon punih 30 godina završila je moja TV era!‘

Quote:
- Danas je i službeno, nakon punih 30 godina završila moja TV era. Trajala sam, jer, uvijek sam i mladima govorila, kao meni moji mentori, znaš, u tom poslu moraš trajati. Svjedočila sam mnogim trenucima od Domovinskog rata, mirne reintegracije, političkih zbivanja u zemlji i inozemstvu... I došlo je vrijeme reći zbogom ili samo doviđenja do nekih novih susreta. PS. Jedna povijesna sličica kada je HRT mijenjao termin Dnevniku iz 19.30 u 19. Povijesni trenuci kojima su baš na meni isprobavali grafiku.... Hvala vam na pozornosti, bili ste divna publika.... - napisala je voditeljica Sandra Križanec na Facebooku.

Šarmantna Slavonka dvadeset je godina bila zaštitno lice HRT-a, gdje je vodila gotovo sve informativne emisije, od Županijske panorame i Dnevnika do Hrvatske uživo i Otvorenog, a 2014. postala je dio tima N1 televizije na kojoj je sada i završila i svoju karijeru.
ludakipo is online now  
Odgovori s citatom
Old 05.03.2025., 08:38   #2974
Quote:
DeeJay Dee kaže: Pogledaj post
svašta je moguće kad su ljudska glupost i/ili malicioznost u pitanju. jbg.
Kak' bi rekli stari Grci, što je dopušteno Jupiteru nije dopušteno volu.

Molim da se složi neka lista onih članova foruma kojima je dozvoljeno vrijeđati forumaše i onih kojima se briše opaska o nekoj spikerici... Da znam na čemu sam. Ima foruma brate mili...
Pale007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.03.2025., 10:49   #2975
Quote:
Pale007 kaže: Pogledaj post
Ima foruma brate mili...
Što čekaš?
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.03.2025., 11:19   #2976
Quote:
Pale007 kaže: Pogledaj post
Kak' bi rekli stari Grci, što je dopušteno Jupiteru nije dopušteno volu.

Molim da se složi neka lista onih članova foruma kojima je dozvoljeno vrijeđati forumaše i onih kojima se briše opaska o nekoj spikerici... Da znam na čemu sam. Ima foruma brate mili...
Grci? a latinska poslovica.....
Odgovori s citatom
Old 05.03.2025., 12:39   #2977
Quote:
ULICA ULICE kaže: Pogledaj post
Grci? a latinska poslovica.....
to ti je isto, ako je itko ikada nešto tom žestinom drpao, to su starolatini od starogrka
MytByte is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2025., 11:23   #2978
Samo kratki osvrt na program i ostalo iza naziva N1. Pratim ih, stvarno dugo, live, online, u pozadini stalno gori, izvor su mi vijesti tijekom dana. Zamjenu za takav oblik informiranja nisam našao čak ni kod boljih tv kuća, hrt3, al jazeera koji su produkcijski i novčano i globalno puno jači, a ni od drugih kuća..ni internet portali nemaju nekad takav oblik informiranja uživo. Ako netko zna za nešto drugo, bolje - javite. Prije svega me zanima područje infomiranja - Hrvatska, sa manjim osvrtima na regiju, jer ovo što se kod nas događa može biti kulisa za bilo koju novinarsku kuću, a čak bih navijao za cjelodnevni program javljanja uživo - najbolje mi kad su afere i uhićenja - e tu se uključim sav

Ali uz svu tu digitalizaciju, širenje na Forbes, digitalne i online platforme - njihov facebook ne radi, odnosno nema nikog tko tamo može odgovoriti ako im se jave tehnički nedostaci i sl.
Sadržaj programa nekad zna biti jako nekvalitetan, prije svega mislim na stalne goste u studiju, pa ću si dozvoliti i malo bezobraštine: praćenje tiskovina sa gospođom iz Novog Lista, Tihanom Tomičić koja se eto tek probudila pa se javlja iz sobe, auta ili prtljažnika je sve osim gledljivog. Monoton i uvijek istog tona, ispran i proziran. Glumi bitnu analitičarku ali širina prezentacije i pripremljenosti je na razini 'voditelja' kod Malnara. I oni bi znali bolje prenijeti neke informacije.
Ostali novinari se vrte, ali konstantna je Nacionalova novinarka, Orhidea Gaura, koja je svojim zvukom i wanna-be senzacionalizmom - uhu milozvučna, no i sama se nekad zna zapetljat, ostat nedorečena ili nepovezana. Ipak, od nekih njenih vijesti se može napraviti emisija, a voditelj je tu već automatizmom nezainteresiran i ponekad ne shvaća ozbiljnost neke vijesti koju ova ističe. Ipak, na Orhideinom izgledu i prezentaciji njenog lika bi se dalo poraditi - ona se bar ne trudi biti vizualno prisutna kao Tihana Tomičić, zato kad se Tihana javi kad se tek probudila - bude veći fail, nego nepočešljana i pipi-duga-čarapa stil Orhidee.
Ima tu još par ispranih gostiju, a tu prednjači faking Čačić! Ispran i dosada lik koji docira voditelju i javnosti, i za kojeg su svi bedasti, glupi, nedorasli ali o njemu neću trošiti riječi - ne znam stvarno tko njega smatra relevantnim - zbog njega, npr. N1 meni nije vjerodostojan.
Također je tu onaj dosadni lik koji priča ASMR glasom, tzv ekonomski stručnjak koje su počeli zvati i na hrt, Neven Vidaković. Taj lik nema stila, a na hrt-u ga valjda ubrzaju 2,5 puta pa ga se tamo može slušati/gledati, a na N1 on šapuće i prozaično prepričava odnos kune-hnb-a - eura i inflacije da mi dođe da se propucam. ŠTeta što N1 je ide na youtube jer onda bi ga, u slučaju potrebe, ubrzao jer nekad zna reći nešto pametno.

Grafika na N1 je već dosadna i uobičajena, nema inovacija, nisu napravili ništa po tom pitanju pa sad kad su otpustili ljude možda se i taj vizual popravi. Također mi nije jasno zašto su ostavili neke voditelje koji su pola karijere nosili apartiće za zube, na tv-u, i to je bilo simpatično (Nataša Božić-ima super glas, prepoznatljiva je, ali frfljati ..) ok, nemam ništa protiv i što ne zna reći R, ali sad kad su otjerali neke, po meni bolje reportere i voditelje, sad mi to izgleda kao problem, nepotizam il šta već. Šta vi mislite o tim što su ostali. Zašto nisam primijetio da itko zna što su glasovne vježbe, vježbe pravilnog izgovora, izričaja, tonaliteta, disanja...

Uglavnom, ako netko zna i prati neku drugu platformu sa vijestima uživo -javite, dotad mi je n1 ostao kao izvor informacija, a svakako im želim napredak, ovo su bile samo konstruktivne primjedbe čestog gledatelja.
Da, također sam primjetio da brišu komentare na portalu.. pogotovo ako se bocne u njihove voditelje, goste, ili npr bivšu voditeljicu koji sada prato ministra obrane - a koja ne treba biti amnestirana od komentara bilo koje vrste.
spooky is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2025., 23:36   #2979
@ spook6: pretpostavljam da si mislio na HRT4 a ne HRT3. Njima sam dao šansu i onda su mi dva sata puštali nemontirane agencijske priloge...bye bye
MytByte is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2025., 07:24   #2980
Nisam znao da za srpski N1 da bi gledao uživo na netu treba platiti odnosno pretplatiti.
jao bre
Monro is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:36.