Natrag   Forum.hr > Društvo > Lijepa naša > Zagreb

Zagreb Dan i noć u metropoli

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.03.2025., 14:29   #10241
Mislim, ne mogu dokuciti kaj tebi smeta.
Izlaz iz dvorista nije okomito na Zeleni val?
Da je tako opet s tim ne bi dobili ništa jer je pokraj drugi ulaz u dvorište pa opet bi bilo samo jedno mjesto ali ne invalidsko.
(Jer invalidsko traži više mjesta, da se omogući izlazak iz auta + ev. invalidsa kolica koja se moraju staviti bočno od auta, uz vrata)
Old 04.03.2025., 14:44   #10242
Quote:
Mairon kaže: Pogledaj post
Problem ovih spremnika je da se oduzima ono što i ovako fali. Pa uzmeš sim 4 mjesta, tamo dalje 5 i tako se u bloku skupi 20ak mjesta koja su nestala. Na mojoj ruti ima sada jako puno takvih lokacija. I primjećujem blizu 2 lokacije, da se u jednoj uličici gdje se parkira nepropisno sada praktički ne nalazi ni 1 metar slobodnog, a do 12 mjeseca sam uspjevao pronaći.
U centru grada se micanjem terasa i ukidanjem povlaštenih parkinga otvorilo barem 5 puta više parkinga nego što su zauzeli podzemni spremnici.

Na razini grada je to cca 700+ mjesta, tako da ne znam kako parkinga može biti manje nego prije.
Mithrandir is offline  
Old 04.03.2025., 14:51   #10243
Nego Mithra, jel vrijeme za Vol2 ili više ne postoji onaj tehnički problem 10000 postova?
farfan is offline  
Old 04.03.2025., 15:08   #10244
Dobro si to primijetio, tnx.
Ne znam zašto je taj limit uveden, budem se raspitao.

Raspravu nastavite ovdje.
https://www.forum.hr/showthread.php?t=1384737
Mithrandir is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:50.