Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice |
|
|
16.03.2025., 16:36
|
|
La la la, ben de böyleyim
Registracija: Aug 2016.
|
Quote:
sapunka kaže:
Čekaj...snimili su ONU gnjusnu HD scenu s svih mogućih strana...i naravno ,skroz izbliza ,ne kao kod Seyfer scena iz kuta pauka.
Brijem da su svi okolo uključujući i Burcu bili
max . napaljeni.
Uzvraćeno šamaranje krajnika od seke mu Sunchi...Skidanje,ugriz za vrat...zalijeganje u horizontalu uz 100 svijeća i vatricu kamina...
I sad ....šta nisu imali muda svih 5 da kažu ;
Jesu..pokeksali su se....jesu ...zatrudnili su...
Što nisu sproveli tu ideju do kraja ako im nije toliko stalo do jebenog rejtinga.
Mislim...imaj muda pa stani iza onog šta si napisa i iscenirao.
A ne...mi "budale" to sve "vidili" ( ja ne  )...a sad nas on "tješi "  da je bio SAMO poljubac.
Samo. 
Pa ranit ću se želeom od malina.
Nemam riječi...eto....nemam fakat.
Ovaj svijet je otišao u totalni qrac od ovce.
Nekad su TS bile mjerilo morala,obitelji ,pravih vrijednosti....sad ispade da su svakom serijom sve perverzniji i perverzniji.
Valjda se hoće dokazati zapadu da su i oni "napredni ",sta li ?  ( cinizam mode on )
Kad bude gotova serija...neka neko nađe kako su to Arapi smontirali. 
Možda ta njihova verzija bude gledljiva.
Možda...
Sad je samo pitanje šta cemo uzet kao kraj ?
36
37 do Latifikacije
Hodry do prstenovanja
73...
Će da glasamo ,aaa ?
|
Sve si u pravu, da bi reč rekla ama ovo boldano mi je vrhunac! 
|
|
|
16.03.2025., 16:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2013.
|
|
|
|
16.03.2025., 16:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2023.
|
Yalı Çapkını (Vodomar, Ženskaroš iz vile) Vol 7
Sana u pravu si ovih 5 jahača se nitko neće ni sjećati za nekoliko godina. Kao šta je Gunger bio nitko i ništa prije YC tako će i oni otići u zaborav. Ljudi će se sjećati Seyfera iz prve sezone i Aframove kemije. Cijelu treću mogu baciti u smeće. Gunger je već dobio svoju karmu tako će i ostali, a najviše Onur kad mu i ostali projekti propadnu. Seyfer je imao ono nešto i teško će ga, makar meni, a vjerujem i ostalima neki par zamijeniti. Svi mi znamo da je to samo serija i da i u ostalima ima svega i svačega. Problem je šta su oni prodali seriju zbog Seyfera i dobili i drugu i treću sezonu zbog njih. Nitko od njih ne voli Seyfera i samo im je bio sredstvo. Ovakvu izdaju ne bio napisao onaj tko poštuje fanove i glumce koji su dali dušu Seyferu. Ne znam kako su mislili dobiti četvrtu s izdajom Ferita sa Sunčicom i da mu napišu i dijete s njom. Ne znam kolika je to bolest i izdaja Seyran i ovako su i prije izgubili rejting i fanove. Ovime su samo sve uništili. U zadnjoj epizodi su napisali dvije žene za Ferita prijateljicu i još jednu jadnicu koja je zaljubljena u slavnog ženskara Ferita Korhana koju tako slatko gleda i oprašta joj suradnju s neprijateljem čak je malo i mjerka i namiguje na kraju jer i ona nije uspjela odoljeti mu. Na kraju nam zaljubljeno gleda u Seyran koju nije ni dodirnuo do vjenčanja. Takav Ferit nikad neće biti pravi muž ni otac, a kamoli muškarac za onu Seyran. Ovu jadnicu koju oni pišu koja nema više ničega ni snova ni želja ni dostojanstva ni ponosa. Onur očigledno voli kurbe i ljubavnice koje su uvijek nagrađene i postanu anđeli. Slobodno ima u Kralju tri za jednoga pa može tamo uživati. YC je izgubio zauvijek i nikad više neće postići ovaj uspjeh.
Looty, Aframu su kao i svima najvažniji novci i imaju ugovor. Onur je jak i njima sigurno nije svejedno šta su napravili. To se vidi i iz toga da nisu podijelili nijedan fragi osim onoga uvoda u vodi. Mert možda jedan kao i Afra. Sad je sve gotovo i svi znaju da je kraj. Serija je sve izgubila i više nema povratka. Kad završi ljudi će ostati pratiti Afram. Ostali će svi u zaborav. Svi snose krivnju za uništavanje serije čak i Afram jer negdje i glumci trebaju imati granicu. Mert je jako dobro znao da ona scena znači kraj i da se od toga više serija neće oporaviti. Zato je bio i onako nikakav u autu. Afra je odavno nezadovoljna. Nadam se da će u budućim projektima pametnije potpisati ugovore uz neke klauzule i da će čuvati svoju intimu od drugih. Nama će svima ostati žal za onim parom iz 36 koji je ubijen u Antepu i nikada ga više nećemo vidjeti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
16.03.2025., 17:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Evo malca u vili..ovo bi mogao biti ovaj drugi,manji-mlađi što je postavila Castl ovo nije onaj od jučer,mlađi je onog jučerašnjeg,bar bi tako rekla 
Nije valjda da su promjenili malog glumca ili će biti 2?  ..(i to su napravili u Afili Ask)
https://x.com/Gull_41_/status/1901300221373518282
Znači,njega su SeyFer odveli u vilu,evo kaže Gul da je to onaj što je bio sa AfRamom,post prije..
|
|
|
16.03.2025., 17:02
|
|
|
Meni je i vas malo žao što ste si dozvolile da vas sve ovo tako razočara. Zaista nisu zaslužili da sebe trošite zbog njihovog bezobrazluka.
Vi znate da sam i ja voljela SeyFer tj. volim ih i dalje i to one iz S01, ovi poslije su mi bili nekad dragi u S02, a nekad su mi išli na jetra ali oni pravi su samo u S01.
Uspjela sam si nekako utuviti u glavu da nije vrijedno moje muke, a pogotovo jer je i AfRamu bilo ok da stvari tako idu, nebitno jesu li i kako bili prisiljeni na takav razvoj priče ali dopustili su, nemaju oni što prigovarati ako su stvari išle kako su približno zacrtane ali i glumci se imaju pravo pobuniti ako lik grade skroz drugačije nego što im je bilo predstavljeno.
Tako da, baš mi je žao što ste vidno i teško razočarane, u stvari tužne ali zaista nitko od njih nije vrijedan da vi tako osjećate pa ček ni AfRam vjerujte mi.
Tiffany, jesi ti ok? Nema te...
|
|
|
16.03.2025., 17:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2024.
|
Quote:
femir1 kaže:
Evo malca u vili..ovo bi mogao biti ovaj drugi,manji-mlađi što je postavila Castl ovo nije onaj od jučer,mlađi je onog jučerašnjeg,bar bi tako rekla 
Nije valjda da su promjenili malog glumca ili će biti 2?  ..(i to su napravili u Afili Ask)
https://x.com/Gull_41_/status/1901300221373518282
|
femir biće Seyro i Fero se opet nisu mogli dogovoriti kao i obično pa će usvojiti dva dječaka 
Ova Gul majke mi kao neki tajni agent..
|
|
|
16.03.2025., 17:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2021.
|
Biti će da se SeyFer nije mogao odlučiti, pa udomili svu djecu..
Iliiiii imam novu akcijsku priču, ipak je ovo mafia akcijska serija.
Karan je pustio one Šerpine na nju jer ga izdala.... vidjeli smo da je i ona kod onog skladišta. Tko zna koga je sve mala zmijica ucjenjivala.... vidjela da joj dobro išlo s ifkom.... tamo nađu na djecu koja su radila za njih, prodavala maramice.....pa ih naši doveli u yali zaštititi.... dok Fero i Abi... naravno s Kazom rješavaju zločeste likove...
|
16.03.2025., 17:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
femir1 kaže:
|
Na tatu Ferita, svestran 
To će im biti biološki.
Ovaj mali bio je i na snimanju ranije, tamo na slici gdje smo vidjeli da Ferit nosi prsten
https://x.com/sonuvarsinsana/status/...Antg9WJsA&s=19
Čini mi se da je to bilo sa snimanja na drugoj lokaciji, Balat.... ili je i dom gdje je Ferit zaprosio Seyro isto na Balatu 
|
16.03.2025., 17:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Sana kaže:
Na tatu Ferita, svestran 
To će im biti biološki.
|
Tatu Ferita? onda smo otišli u 2030 i neku..
A danas je snimao u vili..
A tko su onda ovi malci?
https://x.com/assistantofMRD/status/1901310505836253264
|
|
|
16.03.2025., 17:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2023.
|
Quote:
Looty kaže:
Meni je i vas malo žao što ste si dozvolile da vas sve ovo tako razočara. Zaista nisu zaslužili da sebe trošite zbog njihovog bezobrazluka.
Vi znate da sam i ja voljela SeyFer tj. volim ih i dalje i to one iz S01, ovi poslije su mi bili nekad dragi u S02, a nekad su mi išli na jetra ali oni pravi su samo u S01.
Uspjela sam si nekako utuviti u glavu da nije vrijedno moje muke, a pogotovo jer je i AfRamu bilo ok da stvari tako idu, nebitno jesu li i kako bili prisiljeni na takav razvoj priče ali dopustili su, nemaju oni što prigovarati ako su stvari išle kako su približno zacrtane ali i glumci se imaju pravo pobuniti ako lik grade skroz drugačije nego što im je bilo predstavljeno.
Tako da, baš mi je žao što ste vidno i teško razočarane, u stvari tužne ali zaista nitko od njih nije vrijedan da vi tako osjećate pa ček ni AfRam vjerujte mi.
|
Ee, bila sam zauzeta ovih dana. Hvala sto pitas. U petak nisam gledala seriju uopste. Isla sam u posetu Ćacilendu, zelela sam da vidim tu skupinu. Takodje sam videla i one traktore kordon policije i sta sve ne, morala sam da prisustvujem istoriji. Kasnije sam isla da docekam bicikliste, pesake studente koji su pesacili iz cele zemlje.
Juce sam bila na najvecem protestu u istoriji svoje zemlje, vidim da mediji lazu oko broja ljudi, takodje mi je veoma zao sto hrvatski reporteri nisu smeli da dodju da izvestavaju (bukvalno oni jedini i iznesu istinu a i snimili su neki dokumentarac, tako da svaka cast, bravo) ali ceo svet je juce video Beograd, tako da nece da mi lazu babu.
Najgore od svega je sto je upotrebljen zvucni top i malo mi pistii u usima, ali dobro sam.
Sad sam vas citala i vidim da nisam nista propustila. Rejting im ide dole zasluzeno.
Svako ima pravo na izbor, ovde kod nas su popov rascinili, jer su se pobunili ljudi dobili otkaze, tako da si u pravu u vezi AfRama. Nije to vredno razocaranja. Na kraju oni imaju novac, a osobe koje izgaraju za njih nista, samo izgubljeno vreme.
Jedno je kad si na strani pravde i kad ih razumes a drugo je kad si fanatik. Svako bira svoj put. Uvek se mozes pobuniti i naravno za to se snose posledice, ali neizvesno je kakve ce one biti.
Sto se Onura tice imam predlog da ga deportuju u Ćacilend, ukiliko ga nisu sklonili, mogao bi divnu seriju da snimi. Rejting bi bio preko 20.  Mada mogao bi i tamo da ostane to je njegov kalibar.
Ovo je postalo toliko jadno da nemam reci. Sad su svi u ljubavi, a do juce im Abidin bio neprijatelj broj 1, a Suncica je zelela sestrinog muza. A sad svi srecni. Verovatno se vode time da sve ostaje u porodici.
P.S. Nadam se da nisam nista prekrsila neka pravila, jer sam malo pisala o RL
|
|
|
16.03.2025., 17:36
|
|
♥witch69&chica ♥
Registracija: Mar 2012.
|
Quote:
Looty kaže:
Sve si u pravu, da bi reč rekla ama ovo boldano mi je vrhunac! 
|
Misliš,to šta nemam šta reć,a potroši pola foruma na to da nemam ništa za reć.
Evo me i sad ...
Quote:
Looty kaže:
Tako da, baš mi je žao što ste vidno i teško razočarane,
u stvari tužne ali zaista nitko od njih nije vrijedan da vi tako osjećate pa ček ni AfRam vjerujte mi.
|
Ma ja opće nisam tužna..kaj ti je.
BMK i za Afram,da prostiš.
Ono,ako su Afram= okej,kjut i lovely  ....a ako nisu,opet okej.
Kaj ja tu morem ?
Dođem tu,pa me malo ponese ugođaj i tračevi s X-a.
Tužna sam zbog evo 59 mladih života. 
To je tuga.
Užasna tuga.
Sramota bi me bilo da mi je plafon moje tuge neka TS i glupi scenarij.
Quote:
Sana kaže:
Na tatu Ferita, svestran 
To će im biti biološki.
|
Pa jel to oni hodaju po Istanbulu i udomljavaju čuđuke...ko neko mačke i peseke ?
Pa kolko će ćuđuka uzest ?
Po kg i po starosti...; cinizam mode on:
Evo,i ja se nudim za udomljavanje ...
taman završila šesti....nakon 10 godina ponavljanja....lol
Kako da nazovem tatu Ferita...striček ili barba...amiđa...Just Ferit? 
|
|
|
16.03.2025., 17:37
|
|
|
Quote:
femir1 kaže:
|
A baš je to problem u ovoj seriji. To su već jednom napravili. Mi smo u stvari u 2027. godini samo to ne znamo.
Quote:
Tiffany1 kaže:
Ee, bila sam zauzeta ovih dana. Hvala sto pitas. U petak nisam gledala seriju uopste. Isla sam u posetu Ćacilendu, zelela sam da vidim tu skupinu. Takodje sam videla i one traktore kordon policije i sta sve ne, morala sam da prisustvujem istoriji. Kasnije sam isla da docekam bicikliste, pesake studente koji su pesacili iz cele zemlje.
Juce sam bila na najvecem protestu u istoriji svoje zemlje, vidim da mediji lazu oko broja ljudi, takodje mi je veoma zao sto hrvatski reporteri nisu smeli da dodju da izvestavaju (bukvalno oni jedini i iznesu istinu a i snimili su neki dokumentarac, tako da svaka cast, bravo) ali ceo svet je juce video Beograd, tako da nece da mi lazu babu.
Najgore od svega je sto je upotrebljen zvucni top i malo mi pistii u usima, ali dobro sam.
Sad sam vas citala i vidim da nisam nista propustila. Rejting im ide dole zasluzeno.
Svako ima pravo na izbor, ovde kod nas su popov rascinili, jer su se pobunili ljudi dobili otkaze, tako da si u pravu u vezi AfRama. Nije to vredno razocaranja. Na kraju oni imaju novac, a osobe koje izgaraju za njih nista, samo izgubljeno vreme.
Jedno je kad si na strani pravde i kad ih razumes a drugo je kad si fanatik. Svako bira svoj put. Uvek se mozes pobuniti i naravno za to se snose posledice, ali neizvesno je kakve ce one biti.
Sto se Onura tice imam predlog da ga deportuju u Ćacilend, ukiliko ga nisu sklonili, mogao bi divnu seriju da snimi. Rejting bi bio preko 20.  Mada mogao bi i tamo da ostane to je njegov kalibar.
Ovo je postalo toliko jadno da nemam reci. Sad su svi u ljubavi, a do juce im Abidin bio neprijatelj broj 1, a Suncica je zelela sestrinog muza. A sad svi srecni. Verovatno se vode time da sve ostaje u porodici.
|
Ajd, glavno da si dobro, pretpostavila sam da si zauzeta sudjelovanjem u budućoj povijesti. 
|
|
|
16.03.2025., 17:42
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Looty kaže:
A baš je to problem u ovoj seriji. To su već jednom napravili. Mi smo u stvari u 2027. godini samo to ne znamo. 
|
Naravno da nije da nije problem i ne samo u YC,bilo je toga još u serijama ohoho,tu nisu iznimka,kliše je to...ne čudi me ništa..
Nagledala sam se ja ti vremenskih skokova a mi u istoj god..mislm da je i u toma Afili Ask pobjednik,oni su imali više tih vremenskih skokova,3-4?
Zato i rekoh da smo sad u 2030 i nekoj.. 
|
|
|
16.03.2025., 17:43
|
|
|
Quote:
sapunka kaže:
Misliš,to šta nemam šta reć,a potroši pola foruma na to da nemam ništa za reć.
Evo me i sad ...
https://media2.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExZmNyeWp6em00c3B4djU3c2kwdzJmdmJ mb282OHZ3ejk2NTRweXUyZSZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfY nlfaWQmY3Q9Zw/lqSMNaqZbJSesdWxTD/giphy.gif[/IMG]
Ma ja opće nisam tužna..kaj ti je.
BMK i za Afram,da prostiš.
Ono,ako su Afram= okej,kjut i lovely  ....a ako nisu,opet okej.
Kaj ja tu morem ?
Dođem tu,pa me malo ponese ugođaj i tračevi s X-a.
Tužna sam zbog evo 59 mladih života. 
To je tuga.
Užasna tuga.
Sramota bi me bilo da mi je plafon moje tuge neka TS i glupi scenarij.
Pa jel to oni hodaju po Istanbulu i udomljavaju čuđuke...ko neko mačke i peseke ?
Pa kolko će ćuđuka uzest ?
Po kg i po starosti...; cinizam mode on:
Evo,i ja se nudim za udomljavanje ...
taman završila šesti....nakon 10 godina ponavljanja....lol
https://media1.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExZHR5dXM3Yjk1YWVpd20xY3BwZmRqcTF 1eXJ6MW0zcHBwYnc4cWl6MSZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfY nlfaWQmY3Q9Zw/XvhZ8HoAiHzvG/giphy.gif[/IMG]
Kako da nazovem tatu Ferita...striček ili barba...amiđa...Just Ferit? 
|
A kaj ja znam, iz vlastita iskustva rekla bih da uz razočaranje i ljutnju ide i malo tuge za onim šta ti bilo milo...bar meni je tako bilo al sad više nije.
A ovo je prava tuga, to imaš pravo, mladi životi u jednoj noći samo tako...užas... 
|
|
|
16.03.2025., 17:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Sapo, zbog ovog striček, prijeti ti 5 dana bez foruma  ...
Kao da nam nije dovoljno i ono što se piše..
šalim se..... ionako kako su krenuli napisat će još da je Abidin Halisov....da ipak loza ide od Halisa i Hatučkinih gena... a ne brata grabežljivca... dijete je rod i Psihu.. a znamo da je Halis bio nestašan.. i Nuki je dokaz
Strahota to što se desilo u Makedoniji... , koja tragedija..
Femir imali smo mi skok od 2 godine.... bla bla mjeseci pa se Dijarka čudila papirićima i kako su ljudi grozni u citiram "2024." godini... dakle.... što bi ovo bila novost..
Tiff masa ljudi se vidjela na snimkama dronova..svugdje objavljenim... pa nek priča tko što hoće... onako službeno...
|
16.03.2025., 17:50
|
|
Imagination is everything
Registracija: May 2021.
|
Quote:
Tiffany1 kaže:
|
Moj naklon studentima 
|
|
|
16.03.2025., 17:50
|
|
♥witch69&chica ♥
Registracija: Mar 2012.
|
Quote:
Looty kaže:
A kaj ja znam, iz vlastita iskustva rekla bih da uz razočaranje i ljutnju ide i malo tuge za onim šta ti bilo milo...bar meni je tako bilo al sad više nije.
A ovo je prava tuga, to imaš pravo, mladi životi u jednoj noći samo tako...užas... 
|
Ja sam otupila odavno vizavi ove serije.
Već od početka ove SOtrojke ,da se ne ponavljam.
Naravno da mi je krivo....volim lipe stvari,događaje,priče,umjetnost...a najviše roze jednoroge,mada se to po mojoj spiki ne bi moglo reć. 
Volila bi da smo baš lipo zatvorili ovu "kutiju",i da imamo neke lipe uspomene..jebiga,ipak tu trošimo vrime više od dvi godine,ae.
Nije to malo.
Davno je bilo kad sam stigla i lizala slaju,i pila tvoju kavu.
Sad sam na gorkom pelinu.
Ne stvarno,koliko se tu te dice pojavilo  ...a da neće Seyro neke Istanbulske dječake u zbor..kao Bečke ?
Zamišljam ih dok pjevaju neku ariju u restoranu,a Kazo prebire po svojoj krunici i čeka kad će kraj.
Sana ,pa to je u kontekstu udomljavanja.
Ajd dobro...zvat ću ga samo Ferit-đim...
Evo me,spremna za udomljavanje.

|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:34.
|
|
|
|