Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji žele biti u trendu.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.05.2024., 11:19   #261
Quote:
RussianRed kaže: Pogledaj post
...
Kurir iz DPD-a je dosao nakon dva dana (24.04.), u paket sam ubacila i online racun.
...

Jesi li dobila kakvu potvrdu? Moze li se pratiti povrat?

GLS nije davao, ali moglo se pratiti. DPD-u nis ne vjerujem, postali su jako nepouzdani.
anita-17 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2024., 20:55   #262
Quote:
anita-17 kaže: Pogledaj post
Jesi li dobila kakvu potvrdu? Moze li se pratiti povrat?

GLS nije davao, ali moglo se pratiti. DPD-u nis ne vjerujem, postali su jako nepouzdani.
Nisam, dostavljac je dosao i dobio paket u koji sam spakirala haljine koje vracam i racun. On meni nista nije dao.

Jesi li ispunila onaj obrazac na njihovom webu i oznacila kad zelis da DPD-ovac dode?

Jutros sam dobila mail od PayU da mi je povrat odobren i da ce mi unutar 5 dana bit vracen novac.
RussianRed is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2024., 09:34   #263
Quote:
RussianRed kaže: Pogledaj post

Jesi li ispunila onaj obrazac na njihovom webu i oznacila kad zelis da DPD-ovac dode?

Jutros sam dobila mail od PayU da mi je povrat odobren i da ce mi unutar 5 dana bit vracen novac.
Sve sam napravila, ali od DPD-a jos nista.
Jucer sam poslala poruku Reservedu putem chata i odgovorili su isti dan. Rekli su da nemaju nikakav utjecaj na DPD, jedino mogu ponovno zakazati prikup.
Sad opet cekam.
Barem je Reserved ok sto se tice korisnicke i brzine povrata.
anita-17 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.08.2024., 12:15   #264
Krajem svibnja sam u njihovom web šopu kupila sandale, raspale se tijelom prvog nošenja, zatražila sam povrat, DPD pokupio paket... i otada ništa. Bez povratnih informacija, bez povrata novca, bez sandala. Na sve upite samo generički odgovori.
bijela bunika is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.08.2024., 13:48   #265
ostalo mi je u sjecanju da mi se njihov povrat vratio u dolarima pa pogledaj ako imas mobilno bankarstvo, mozda trazis na krivom mjestu ili zovi banku pa provjeri s njima
fairy wings is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.08.2024., 14:29   #266
Quote:
bijela bunika kaže: Pogledaj post
Krajem svibnja ... zatražila sam povrat, DPD pokupio paket... i otada ništa...
Prilikom preuzimanja paketa DPD daje potvrdu pa prvo provjeri na praćenju je li pošiljka uopće dostavljena.
anita-17 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.08.2024., 14:19   #267
Thumbs up

Moram pohvaliti Reserved. Narucila sam neke vaze i bila sam zabrinuta hoce li stici cijele.
Stigle su za sada 2 i to u velikoj kutiji, zamotane kao da se radi o ne znam kako skupim vazama, a kostale su svega par eura.
Zamotane u bezbroj slojeva papira, mrezica i svaka u svojoj kutiiji koja je isto ispunjena mrezicom.
Da su dostavljaci igrali nogomet s paketom, nista im ne bi bilo.

Nadam se da ce i ostalie sretno stici, samo me sad brine koliko ce to velika kutija biti

Eh da, zna li netko sto je s njihovom home kolekcijom? Stara je na snizenju a nista novo ne stize. Znaci li to da odustaju od home?
Bas bi mi bilo zao jer sam dosta zgodnih stvarcica nalazila, a posebno mi je draga posteljina.
anita-17 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.09.2024., 21:26   #268
Quote:
fairy wings kaže: Pogledaj post
ostalo mi je u sjecanju da mi se njihov povrat vratio u dolarima pa pogledaj ako imas mobilno bankarstvo, mozda trazis na krivom mjestu ili zovi banku pa provjeri s njima
Novac nije vraćen, na mailove su prestali odgovarati, na korisničkom računu je vidljivo da su sandale vraćene, a potvrdu DPD-a više ne mogu pronaći, mislim da sam je nedavno bacila sa starim računima.
bijela bunika is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.09.2024., 15:19   #269
Mozda ovdje mozes naci pomoc
https://commission.europa.eu/live-wo...r-complaint_hr
anita-17 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2024., 01:24   #270
Ima netko kod za popust?
Bowlica is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2025., 10:45   #271
Reserved

Tri dana čekam da se oslobodi jedna od dvije zagrebačke trgovine za naručivanje u nju, no nikako. Preloše
Općenito, preglup koncept dostave u trgovinu. Oni kurirskom službom DPD šalju sa skladišta u dućan bez troška za kupca, a isto takvo slanje prema kupcu naplaćuju. Čemu?
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:49.