Moda Za one koji žele biti u trendu. |
|
|
06.05.2024., 11:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2016.
|
Quote:
RussianRed kaže:
...
Kurir iz DPD-a je dosao nakon dva dana (24.04.), u paket sam ubacila i online racun.
...
|
Jesi li dobila kakvu potvrdu? Moze li se pratiti povrat?
GLS nije davao, ali moglo se pratiti. DPD-u nis ne vjerujem, postali su jako nepouzdani.
|
|
|
06.05.2024., 20:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2020.
|
Quote:
anita-17 kaže:
Jesi li dobila kakvu potvrdu? Moze li se pratiti povrat?
GLS nije davao, ali moglo se pratiti. DPD-u nis ne vjerujem, postali su jako nepouzdani.
|
Nisam, dostavljac je dosao i dobio paket u koji sam spakirala haljine koje vracam i racun. On meni nista nije dao.
Jesi li ispunila onaj obrazac na njihovom webu i oznacila kad zelis da DPD-ovac dode?
Jutros sam dobila mail od PayU da mi je povrat odobren i da ce mi unutar 5 dana bit vracen novac.
|
|
|
07.05.2024., 09:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
RussianRed kaže:
Jesi li ispunila onaj obrazac na njihovom webu i oznacila kad zelis da DPD-ovac dode?
Jutros sam dobila mail od PayU da mi je povrat odobren i da ce mi unutar 5 dana bit vracen novac.
|
Sve sam napravila, ali od DPD-a jos nista.
Jucer sam poslala poruku Reservedu putem chata i odgovorili su isti dan. Rekli su da nemaju nikakav utjecaj na DPD, jedino mogu ponovno zakazati prikup.
Sad opet cekam.
Barem je Reserved ok sto se tice korisnicke i brzine povrata.
|
|
|
23.08.2024., 12:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2024.
|
Krajem svibnja sam u njihovom web šopu kupila sandale, raspale se tijelom prvog nošenja, zatražila sam povrat, DPD pokupio paket... i otada ništa. Bez povratnih informacija, bez povrata novca, bez sandala. Na sve upite samo generički odgovori.
|
|
|
23.08.2024., 13:48
|
|
Running🏃♀️
Registracija: Jan 2011.
|
ostalo mi je u sjecanju da mi se njihov povrat vratio u dolarima pa pogledaj ako imas mobilno bankarstvo, mozda trazis na krivom mjestu  ili zovi banku pa provjeri s njima
|
|
|
23.08.2024., 14:29
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
bijela bunika kaže:
Krajem svibnja ... zatražila sam povrat, DPD pokupio paket... i otada ništa...
|
Prilikom preuzimanja paketa DPD daje potvrdu pa prvo provjeri na praćenju je li pošiljka uopće dostavljena.
|
|
|
29.08.2024., 14:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Moram pohvaliti Reserved. Narucila sam neke vaze i bila sam zabrinuta hoce li stici cijele.
Stigle su za sada 2 i to u velikoj kutiji, zamotane kao da se radi o ne znam kako skupim vazama, a kostale su svega par eura.
Zamotane u bezbroj slojeva papira, mrezica i svaka u svojoj kutiiji koja je isto ispunjena mrezicom. 
Da su dostavljaci igrali nogomet s paketom, nista im ne bi bilo.
Nadam se da ce i ostalie sretno stici, samo me sad brine koliko ce to velika kutija biti
Eh da, zna li netko sto je s njihovom home kolekcijom? Stara je na snizenju a nista novo ne stize. Znaci li to da odustaju od home?
Bas bi mi bilo zao jer sam dosta zgodnih stvarcica nalazila, a posebno mi je draga posteljina.
|
|
|
03.09.2024., 21:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2024.
|
Quote:
fairy wings kaže:
ostalo mi je u sjecanju da mi se njihov povrat vratio u dolarima pa pogledaj ako imas mobilno bankarstvo, mozda trazis na krivom mjestu  ili zovi banku pa provjeri s njima
|
Novac nije vraćen, na mailove su prestali odgovarati, na korisničkom računu je vidljivo da su sandale vraćene, a potvrdu DPD-a više ne mogu pronaći, mislim da sam je nedavno bacila sa starim računima.
|
|
|
04.09.2024., 15:19
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
15.12.2024., 01:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2020.
|
Ima netko kod za popust?
|
|
|
20.03.2025., 10:45
|
|
Zivot je igra, na tebi je
Registracija: Sep 2013.
|
Reserved
Tri dana čekam da se oslobodi jedna od dvije zagrebačke trgovine za naručivanje u nju, no nikako. Preloše 
Općenito, preglup koncept dostave u trgovinu. Oni kurirskom službom DPD šalju sa skladišta u dućan bez troška za kupca, a isto takvo slanje prema kupcu naplaćuju. Čemu? 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:49.
|
|
|
|