Kako učiniti ovaj pdf boljim
Poštovani forumaši
Pred vama se nalazi nova tema, na kojoj vam želim ponuditi suradnju u uređivanju otvorenih tema, preimenovanju postojećih i otvaranje novih tema, ovisno o vašim prijedlozima koje bi trebali zajedno raspraviti na ovom mjestu.
Na nekim temama već sam pokušao neke promjene i već dobivam prigovore na to. Radi se temama: Akumulatorske bušilice i ostali aku alati.. , Alati - izbor, upotreba, razmjena iskustva.. i Bušenje betona - zida - cigle... . Ovi prijedlozi nisu konačni , od vas očekujem da se aktivno uključite u uređenje i oblikovanje tema na forumu , da nam bude koliko je to najviše moguće zanimljivo mjesto druženja i nalaženje potrebnih informacija.
Dosadašnje iskustvo pokazuje da jako mali broj korisnika pročita Top-teme koje sadrže korisne upute za slanje postova, uređivanje i slanje slika, otvaranja novih tema, pravila...
Postovi s istim sadržajem šalju se na nekoliko tema i samo se stvara zagušenje i nepreglednost tema. Nadajući se vašem uključenju u raspravu vjerujem da zajedno možemo mnogo učiniti da nam ovaj podforum postane bolji.
U gore spomenutim temama pokušao sam posložiti temu da od Siječnja 2025. god sadrže postove koji se tiču istih alata.
Tema će biti otvorena i tu možemo slati svatko svoje ideje, prijedloge, mišljenja, kritike.