Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Stanovanje > Sam svoj majstor

Sam svoj majstor Radionica u kući

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.02.2025., 11:24   #1
Kako učiniti ovaj pdf boljim

Poštovani forumaši

Pred vama se nalazi nova tema, na kojoj vam želim ponuditi suradnju u uređivanju otvorenih tema, preimenovanju postojećih i otvaranje novih tema, ovisno o vašim prijedlozima koje bi trebali zajedno raspraviti na ovom mjestu.

Na nekim temama već sam pokušao neke promjene i već dobivam prigovore na to. Radi se temama: Akumulatorske bušilice i ostali aku alati.. , Alati - izbor, upotreba, razmjena iskustva.. i Bušenje betona - zida - cigle... . Ovi prijedlozi nisu konačni , od vas očekujem da se aktivno uključite u uređenje i oblikovanje tema na forumu , da nam bude koliko je to najviše moguće zanimljivo mjesto druženja i nalaženje potrebnih informacija.

Dosadašnje iskustvo pokazuje da jako mali broj korisnika pročita Top-teme koje sadrže korisne upute za slanje postova, uređivanje i slanje slika, otvaranja novih tema, pravila...
Postovi s istim sadržajem šalju se na nekoliko tema i samo se stvara zagušenje i nepreglednost tema. Nadajući se vašem uključenju u raspravu vjerujem da zajedno možemo mnogo učiniti da nam ovaj podforum postane bolji.
U gore spomenutim temama pokušao sam posložiti temu da od Siječnja 2025. god sadrže postove koji se tiču istih alata.

Tema će biti otvorena i tu možemo slati svatko svoje ideje, prijedloge, mišljenja, kritike.
Odgovori s citatom
Old 04.03.2025., 07:39   #2
Mislim da zaključavanje korisnih tema i prelijevanje postova u irelevantne baš nije poboljšanje. Struja zaključana, u temi o digitalnom timeru se sad piše o svjetlu na senzor i dimmeru...
MrBlc is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2025., 20:09   #3
Ok, hvala. Može i konkretni prijedlog.
Odgovori s citatom
Old 21.03.2025., 07:23   #4
Bilo bi dobro na neki način potaknuti članove da objave da li su im i koliko pomogli savjeti koje su dobili.
Old 21.03.2025., 08:42   #5
Prijedlog je vidljiv i prihvatljiv , sad je red na forumašima.
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:27.