Natrag   Forum.hr > Društvo > Ljubav, erotika, seks

Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare).

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.03.2025., 16:16   #1
Egzibicionizam

Kakav je vaš stav o egzibicionizmu? Ne nužno samo o sexu na javnim mjestima već o šetnji bez jednog ili više komada odjeće, pokazivanju dijelova tijela strancima itd.
Sprague is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2025., 17:37   #2
Kao dio igre rado. Znala je biti jako zabavno.
mucasta666 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2025., 17:55   #3
Želiš podijeliti neki detalj sa hrvatskom javnošću?
Sprague is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2025., 00:12   #4
Da moram birati rade bi bez hlača nego bez majice hodala. Drama je ipak manja neko kad sise lupkaju gore-dolje.
Kao neki soft primjer često mi iskoče bradavice i baš me zanima jel tko primijeti.
inly is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2025., 07:04   #5
Primjeti, vjeruj mi.
Old 22.03.2025., 09:54   #6
Quote:
skeptik kaže: Pogledaj post
Primjeti, vjeruj mi.
Potpisujem
Sprague is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2025., 15:21   #7
Egzibicionizam se u današnje doba premjestio na internet. Tamo je lakše biti viđen ali ne i prepoznat.
Potjeh. is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2025., 15:56   #8
Quote:
Potjeh. kaže: Pogledaj post
Egzibicionizam se u današnje doba premjestio na internet. Tamo je lakše biti viđen ali ne i prepoznat.
Sukus, točno.

Poslano sa mog 23127PN0CG koristeći Tapatalk
Purosangue is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2025., 22:43   #9
Koliko se god trudili da ne budemo viđeni bili smo viđeni na nevjerovatnim mjestima u pokušaju da se valjamo u prirodi
Tak da smo slučajno nekoliko puta ispali egzibicionisti
Davorček is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.03.2025., 16:44   #10
Nešto meni najsexy je Lily Mae Exhib. Bacite oko
Sprague is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.03.2025., 19:48   #11
Quote:
Sprague kaže: Pogledaj post
Nešto meni najsexy je Lily Mae Exhib. Bacite oko
A da to ja napravim na cesti onda mi zovu policiju
Davorček is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.03.2025., 09:24   #12
cool stvar.. jedno vrijeme je jedan par išao po trgovačkim centrima i tražio slučajne partnere za instant sex. Arena... Bauhaus... Prestalo je pred par godina.
vestibull is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.03.2025., 09:40   #13
u 80im je to bilo normalno, sada zbog kamera, pam.telefona i interneta je bolesno! Moj grad je imao u 80im 7 nudistickih plaza, normalno je bilo da je dio javne plaze FKK - recimo krajni dio uz stijene. Na gradskoj plazi je dio zena uvijek bio u toplesu.
sada u 2025 imamo 1FKK plazu i djeluje mi da je vise plaza za ludjake nego za nudiste.
Mislim da su se vremena prilicno promjenila, ja pogotovo ljeti volim biti gol, mislim da nas vecina voli taj osjecaj,,, ali nitko ne zeli da mu fotka (random idiot koji je mislio da je zgodno fotkat gole ljude) dok se gol sunca zavrsi u nekom portalu, facebooku ili slicno.
Degliorsi is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.03.2025., 10:18   #14
Quote:
inly kaže: Pogledaj post
Da moram birati rade bi bez hlača nego bez majice hodala. Drama je ipak manja neko kad sise lupkaju gore-dolje.
Kao neki soft primjer često mi iskoče bradavice i baš me zanima jel tko primijeti.
Ako pogledaš malo na plaži, čini mi se da je češće vidjeti neke tangice i veći grudnjak nego minijaturni grudnjak i veći donji dio

Bio je jedan film di je bila neka zafrkancija, pa su bile botomless zabave, ne topless
Moda se mijenja.
Odgovori s citatom
Old 26.03.2025., 17:09   #15
Quote:
Wikiceha kaže: Pogledaj post
Ako pogledaš malo na plaži, čini mi se da je češće vidjeti neke tangice i veći grudnjak nego minijaturni grudnjak i veći donji dio

Bio je jedan film di je bila neka zafrkancija, pa su bile botomless zabave, ne topless
Moda se mijenja.
Definitivno se mijenja, guzice na izvolite. Od tanga na plaži do utegnutih tajica sa šavom po sredini guze. Sise su pale u drugi plan....
inly is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.03.2025., 19:31   #16
O da
A što bi žene poželjele? Kako se vide u egzibicionizmu? Ili još bolje kako vide nas muškarce?
Sprague is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2025., 23:24   #17
Ne morate bas svaku temu pretvarat u chat
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:08.