|
09.04.2025., 22:09
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Mar 2013.
|
Nasumicno skrolanje na netu iz dosade
Ako svakom ljudskom i drugom bicu koje koristi internet individualno dolaze vesti...
onda se moze zakljuciti da postoji ogromna kontrola i tehnologija koja je sposobna da svakom na osob korisniku sluzi sa drukcijim i individualnim vestima, informacijama, porukama, objavama
zato kazem da..
kako se ljudi ne bi podredili manipulaciji moraju birati sadrzaj koji gledaju inace ako se prepuste... tipa dosadno mi je.. daj sta das.. ode mozak....
Ko skrola podpada pod manipulaciju, jer specificno za njega individualno ai prosledjuje "novosti" i informacije slike u par sec.
E kad neko koristi takav program gde skrolanjem (moderno) tj brzim prelaskom sa slike na sliku..
taj svoj mozak unistava jer jedan u 1 podleze mk ultra programu.
Znaci valja birat program i sadrzaj koji gledamo!
Teske su ovo teme i lako moguce da ce bit obrisane jel su direktno protiv ai ali pokusacu postavit mozda i bude neko spasen
|
|
|
09.04.2025., 22:17
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Dec 2012.
|
Quote:
iormas kaže:
Ako svakom ljudskom i drugom bicu koje koristi internet individualno dolaze vesti...
onda se moze zakljuciti da postoji ogromna kontrola i tehnologija koja je sposobna da svakom na osob korisniku sluzi sa drukcijim i individualnim vestima, informacijama, porukama, objavama
zato kazem da..
kako se ljudi ne bi podredili manipulaciji moraju birati sadrzaj koji gledaju inace ako se prepuste... tipa dosadno mi je.. daj sta das.. ode mozak....
Ko skrola podpada pod manipulaciju, jer specificno za njega individualno ai prosledjuje "novosti" i informacije slike u par sec.
E kad neko koristi takav program gde skrolanjem (moderno) tj brzim prelaskom sa slike na sliku..
taj svoj mozak unistava jer jedan u 1 podleze mk ultra programu.
Znaci valja birat program i sadrzaj koji gledamo!
Teske su ovo teme i lako moguce da ce bit obrisane jel su direktno protiv ai ali pokusacu postavit mozda i bude neko spasen
|
Komšijo mi ođe između ostaloga raspravljamo o obali slonovače i gulašu od jazavčara
Znači itekako biramo sadržaj koji čitamo
Ovakve teme otvaraj na PDF-ovima kao što su
Politika
LJES
Psihologija
Automobili
Muški kutak
Kladionica
Tamo je ta skrolirajuća ekipa ispranih mozgova, a ne mi tu
|
|
|
09.04.2025., 22:35
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
josip-presvetli kaže:
Tamo je ta skrolirajuća ekipa ispranih mozgova, a ne mi tu
|
Svi su isprani koji skrolaju bilo sta, facebook, 9gag ili x bilo sta..
skrolanje je = smrt mozga.
Valja birat sadrzaj a ne ono.........aj da vidim sta ima novo!!!
|
|
|
10.04.2025., 10:05
|
|
Uvijek u pravu
Registracija: Jul 2009.
|
Je, tema je zanimljiva, ali nema veze s ovim podforumom. Javi mi se u poruke, mogu je negdje premjestiti.
|
|
|
 |
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:26.
|
|
|
|