Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa > Astrologija

Astrologija Astrološka edukacija, razmjena mišljenja, diskusije...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.04.2025., 16:00   #5641
čim mi sunce u 1. a evo i mars zakoračio u 5., ne remeti me četvorka planetica u 12.

reklo bi se da sam ustala i vježbam na vježbalištu poprilično (zadnjih 15ak dana)
leonidas27 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2025., 16:08   #5642
Quote:
Fish 1968 kaže: Pogledaj post
Žasu.
Zašt? ovnica je pa ima tu nekog mozda neukusnog vulgarizma (marsića) ali svidja mi se ovaj magličasti filter koji daje "dreamscape" vibru

Quote:
P.S. To je sindrom astrologa, sve se mora provjeriti.

ali ne baš sve..samo ono što mi je ovak astroloski zanimljivo da potvrdim, da vidim vidim li dobro. To je ono kad se teorija treba provjeriti u praksi...kao neki testić. Ja sam sebi pravim uvijek male astro testiće i kad pogrijesim ucim na greskama.

Quote:
leonidas27 kaže: Pogledaj post
čim mi sunce u 1. a evo i mars zakoračio u 5., ne remeti me četvorka planetica u 12.

reklo bi se da sam ustala i vježbam na vježbalištu poprilično (zadnjih 15ak dana)
A kako stojis s neptuncekom u ovnu..jesi ista osjetila..neki suptilni šift?
Snen is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2025., 16:12   #5643
Quote:
Snen kaže: Pogledaj post
Zašt? ovnica je pa ima tu nekog mozda neukusnog vulgarizma (marsića) ali svidja mi se ovaj magličasti filter koji daje "dreamscape" vibru
Podsjetilo me na onu scenu iz Intouchables kada Omar veli da ima viziju ljudi koji goli trče poljanama i hihoću.

Quote:
ali ne baš sve..samo ono što mi je ovak astroloski zanimljivo da potvrdim, da vidim vidim li dobro. To je ono kad se teorija treba provjeriti u praksi...kao neki testić. Ja sam sebi pravi uvijek male astro testiće i kad pogrijesim ucim na greskama.
Naravno, tako se to i treba raditi.
Fish 1968 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2025., 16:22   #5644
Quote:
Podsjetilo me na onu scenu iz Intouchables kada Omar veli da ima viziju ljudi koji goli trče poljanama i hihoću.
Davno sam ga gledao..a iz modnog aspekta ništa?
Snen is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2025., 16:53   #5645
Quote:

A kako stojis s neptuncekom u ovnu..jesi ista osjetila..neki suptilni šift?
ne bih rekla
osim onog što mi se slošilo za tri ture povraćanja pa povezala sa nekim polutrovanjem... ali to je više ne-mo relacija (@fish reče) nego ne u ovnu.

---
jedino mi je bilo čudno što me frendica tražila da budem kreativna i složim joj neke outfite inače nemam tu ulogu pa sam po tom vršljala
leonidas27 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2025., 17:08   #5646
Quote:

Uglavnom uzivajte jos malo dok na nebu traje venera u ribama...
Ma kakvo uživanje, to će biti kad Mjesec, Merkur, Venera i Mars pređu u vatrene znakove za par dana.

Anyway, bitne stvari sad

Odgledala Lotusa do kraja.

Prve tri epizode mi jesu bile usporenije i gledala jednu dnevno, onda skoro pa zbinđala do kraja. Zadnje dvije epizode u komadu, ne znam kad sam zadnji put nešto toliko dugo gledala u komadu.

Meni je to bilo to, nisam sigurna zašto toliko razočaranja. Ok, nema veze sa životom da su isto popodne i živi i neživi već bili na putu natrag, ali ajde.
Što se tiče spiritualnosti koju si spomenuo, meni je to cinični pogled na spiritualnost. Sve spiritualno ali ipak klima uređaj pobjeđuje. Sve snovi i težak rad, padne lova s neba, otkantala žena i ljubav i snove i moral i krenula uživati u bogatstvu.
Jedinoj spiritualnoj se obilo o glavu a i mali koji je pokušao neku promjenu je isto skoro nadrapao.
Tako da mi je više poruka da ljudima tu nema pomoći

A i ja sam morala malo astro pregledati, pa je glumac koji glumi škorpiona tako dobro, i sam škorpion.
Totewo is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2025., 17:27   #5647
Quote:
Maddie kaže: Pogledaj post
Gledaj neki isječak sa Halle Berry gdje priča kako je manifestirala svog dečka, i prije nego sam ga vidjela, kontam lik je garant Riba, a i onda kad sam ga vidjela samo mi se potvrdilo.

Baš mi Ribe znamo biti lijepi.

Halle Berry je u tom paru, a i u bilo kojem paru/ kombinaciji avion. On mi izgleda nekako čudno.

Quote:
Ovo je tako venera u ribama coded (na francuski način):

OhqUMFj51X0?si=Vq1lqX32eFCCbo5P

I naravno kad sam provjerio pjevacicu...ima veneru u ribama

Uglavnom uzivajte jos malo dok na nebu traje venera u ribama...jeste da je malo "kvari" saturn..ali nema veze
Znam da nije poanta ali kako to da je uzvišena venera u ribama u ovoj hrpi jezika najneprivlačnija, ubijte me ali tako je kako je. Pozdrav

Pratim white lotus, ali prvo moram odraditi neke starije serije da smanjim listu koja se stalno nadopunjuje, pa prelazim na nove sezone white lotusa, Severance, Yellow jackets, the last of us
Old 13.04.2025., 18:44   #5648
Quote:
Ruby Soho kaže: Pogledaj post
Pozdrav
O, sinjorina, navratila ti, taman da ispunis simboliku ove retro Venere. Ma, zapravo, vise nije retro,ali nema veze.
Sta ima? Pricaj malo, ne moze to tek tako.

A sta se mene tice, otkad je Neptun usao u ovna ja se nikako naspavat. Tribam provjerit kad ce i on na rikverc.
nimfaKalipso is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2025., 19:11   #5649
Quote:
Više mi izgleda kao bikica, zbog glomaznosti, hrane i ostalih đakonija.

Quote:
Davno sam ga gledao..a iz modnog aspekta ništa?
Ništa.

@Ruby
Fish 1968 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2025., 19:55   #5650
Quote:
Više mi izgleda kao bikica, zbog glomaznosti, hrane i ostalih đakonija.
Quote:
Znam da nije poanta ali kako to da je uzvišena venera u ribama u ovoj hrpi jezika najneprivlačnija, ubijte me ali tako je kako je. Pozdrav
Ja pisem o cjelokupnom izrazu a vi se uhvatile njenog fizickog izgleda

Evo sad cu ti reci rubi ...zasto je ona najuzvisenija u cjeloj ekipi..zato sto je njeno ime u naslovu pjesme..i zato sto ako uzmes bilo kog ovog modela i omogucis mu da se umjetnicki izrazi (u bilo kom smislu) bez da se radi o pukom statiziranju...to bilo bi vjerojatno izgledalo kao jedna ametrska smijurija u koju ne bi vrijedilo uložiti ni kune. Nadam se da sad razumjes.

Taj fizicki izgled je vise toliko isprana tema...ne ispoljava se svaki polozaj u nasoj karti fizicki isto..To ovisi od toliko faktora..kako odrzavas tijelo, kako se hranis, kakva ti je nasljedna podloga, da li si mlad ili star, da li si bolestan ili zdrav itd itd...Venera u ribama svoju simboliku moze fizicki ispoljiti preljepoću a moze i gojaznoscu, moze i jako slabo (ovisno kako je polozena u karti) i na mnogo drugih nacina. U svakom slucaju...mozes ti biti princeza na zrnu graska i provesti cjeli zivot u nekoj rupi...dok drugi ljudi nesto ipak naprave od svog zivota nevezano za izgled...tako da. Ona je potencijal venere u ribama iskoristila na svoj nacin. Vecina ljudi s venerom u ribama uglavnom nikad ne iskoristi njene (umjetnicke) potencijale već njenj polozaj manifestiraju pasivno i nesvjesno..Ona je bar nesto aktivno napravila s tim. Ovi modeli koji statiziraju..su tu kao pasivna uloga njenom aktivnom ostvarenju. Najmanje je vazno tu sto je ona najneatraktivnija u ekipi..ona ima veći cilj od toga da li je najljepsa u kadru (ne pricamo o veneri u lavu). Evo bas na tu temu o ljepoti je Elizabeth Taylor (riba) izjavila nešto sto sam nedavno iskopao:

https://www.instagram.com/reel/DIEbO...l3d3AwbmY5cnUx

Ona dosla tu..i odmah traziš da se narezili...za dobrošlicu (sto da vam radim kad ste neuzviseni)
Snen is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2025., 20:07   #5651
Quote:
Halle Berry je u tom paru, a i u bilo kojem paru/ kombinaciji avion. On mi izgleda nekako čudno.
A jebiga, teško je biti Halle Berry. Iako, sad sam se sjetila jedne ženske koja super fotogenična na fotkama i vau, a kad je vidiš uživo ono ništa, bzvz.

On mi je sladak, malo i ko curica je, ali ima i Bika on. I sviđaju mi se takvi slatki dečki, iako ne nužno samo takvi.

I da, di si Ruby, kućo stara!
Maddie is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2025., 20:19   #5652
Quote:
nimfaKalipso kaže: Pogledaj post
O, sinjorina, navratila ti, taman da ispunis simboliku ove retro Venere. Ma, zapravo, vise nije retro,ali nema veze.
Sta ima? Pricaj malo, ne moze to tek tako.

A sta se mene tice, otkad je Neptun usao u ovna ja se nikako naspavat. Tribam provjerit kad ce i on na rikverc.
Kad sam ja to pričala o sebi?! Radim, učim, živim, nemam bebicu, drago mi je da prvo tebe vidim. kako si i kako family life?
Mislila sam i prije koji put doći ali nisam se mogla natjerati upisati nick i lozinku.

Inače ovaj tjedan sam bila pod gripom, prva dva, tri dana prespavala, i sad zadnja 3 teška nesanica, a ne budem ni umorna, plus taman dan prije nego šta će me uloviti gripa, ostavila se elektronske cig, za divno čudo mentalno je sve super, čak se (valjda zbog viška kisika) glasnije i češće smijem na neke gluposti, ali fizički nesanica i ogromna glad, valjda nedostatak dopamina, zalijevam se vodom i cuclam bombone da utišam glad. Nedavno sam uzela magnezij glicinat pa od sutra probam s tim za nesanicu i općenito.

Quote:
Ja pisem o cjelokupnom izrazu a vi se uhvatile njenog fizickog izgleda

Evo sad cu ti reci rubi ...zasto je ona najuzvisenija u cjeloj ekipi..zato sto je njeno ime u naslovu pjesme..i zato sto ako uzmes bilo kog ovog modela i omogucis mu da se umjetnicki izrazi (u bilo kom smislu) bez da se radi o pukom statiziranju...to bilo bi vjerojatno izgledalo kao jedna ametrska smijurija u koju ne bi vrijedilo uložiti ni kune. Nadam se da sad razumjes.
Krivo sam se izrazila u prošlom postu, htjela napisati egzaltirana, ne uzvišena, i eto iako oni samo statiraju opet mi većina njih djeluje da su polučili veći rezultat svojim statiranjem nego ona svojim uloženim trudom ili talentom - koji je utemeljen na njenoj egzaltiranoj veneri, kao da je to sveto pismo, c'mon. Odakle znaš da netko od tih statista ne bi napravio bolje, i to u bilo kojem smislu, baš ona u svakom smislu bi najbolje. Video kao video je kvalitetan i lijep, ali ona nekako odskače od svega.

@Fish
Old 13.04.2025., 20:31   #5653
Quote:
Totewo kaže: Pogledaj post
Ma kakvo uživanje, to će biti kad Mjesec, Merkur, Venera i Mars pređu u vatrene znakove za par dana.
Napisao sam to za one koji ce se pronaci u smislu antenica za tu poziciju..Egzaltacija nije toliko mundana i jednostavna pozicija i trazi jedan poseban level "ukopčanosti"...pa je to slucaj i kod venerine egzaltacije...cija je poruka ta da posebna level uzivanja mozemo doseci onda kada ukorporiramo poseban level maštovitosti (ribe).
Za tako nesto venera u ovnu nema toliki kapacitet..i ona uzivanje kanalira na mnogo konkretniji način..sto je isto tako sasvim validno i vrijedno na svoj način. Tako da u pravu si...proljećna venera u ovnu je svakako jedna nova svjezina...samo sto se ona isusvise lako ugasi.

Quote:
Anyway, bitne stvari sad

Odgledala Lotusa do kraja.

Prve tri epizode mi jesu bile usporenije i gledala jednu dnevno, onda skoro pa zbinđala do kraja. Zadnje dvije epizode u komadu, ne znam kad sam zadnji put nešto toliko dugo gledala u komadu.

Meni je to bilo to, nisam sigurna zašto toliko razočaranja. Ok, nema veze sa životom da su isto popodne i živi i neživi već bili na putu natrag, ali ajde.
Što se tiče spiritualnosti koju si spomenuo, meni je to cinični pogled na spiritualnost. Sve spiritualno ali ipak klima uređaj pobjeđuje. Sve snovi i težak rad, padne lova s neba, otkantala žena i ljubav i snove i moral i krenula uživati u bogatstvu.
Jedinoj spiritualnoj se obilo o glavu a i mali koji je pokušao neku promjenu je isto skoro nadrapao.
Tako da mi je više poruka da ljudima tu nema pomoći

A i ja sam morala malo astro pregledati, pa je glumac koji glumi škorpiona tako dobro, i sam škorpion.
Da ..dobro si to definirala. Pa zbog toga je i zanimljivo..nije u pitanju spiritualna patetika..vec , ironija koja nas ostavi da se zapitamo..malo dublje i o samoj duhovnosti. Ali u svakom slucaj u svakom liku mi gledatelji mozemo naći svojevrsnu moralnu poruku..iako ju oni sami nisu nuzno osvjestili..Tocnije neki jesu a neki nisu.

Meni je cool ona scena kad je otac razgovarao sa budistickim monahom o zivotu nakon smrti...i ovaj mu govoreci da ga ceka jedan potpuni mir jos vise podstakao na pomisao o (samo)ubojstvu. Dakle potpuni kontraefekat.

I drago mi je da ti se svidjelo..znaci ipak si me razuvijerila.
Snen is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2025., 20:31   #5654
Quote:
Maddie kaže: Pogledaj post
A jebiga, teško je biti Halle Berry. Iako, sad sam se sjetila jedne ženske koja super fotogenična na fotkama i vau, a kad je vidiš uživo ono ništa, bzvz.

On mi je sladak, malo i ko curica je, ali ima i Bika on. I sviđaju mi se takvi slatki dečki, iako ne nužno samo takvi.

I da, di si Ruby, kućo stara!

Ništa, morat ćemo doći do Halle da vidimo jel i uživo uzvišena.

Joj da, sjećam se da je tebi bio napet Benedict Cumberbatch pa mi je bilo nejasno, on mi je super glumac ali na mene djeluje aseksualno.

Jedini tv crush zadnjih mjesec, dva mi je Hamish Linklater (isto malo atipično ), pogledajte ga u ovoj seriji radije nego u midnight mass: https://www.imdb.com/title/tt7177890/?ref_=mv_close, i Legion.

Vrh što detaljno spojlate seriju, obožavam to!
Old 13.04.2025., 20:50   #5655
Quote:
Odakle znaš da netko od tih statista ne bi napravio bolje, i to u bilo kojem smislu, baš ona u svakom smislu bi najbolje. Video kao video je kvalitetan i lijep, ali ona nekako odskače od svega.
Ne znam..zato sam i napisao "vjerojatno". Vodio sam se time da ljudi...nevezano za bilo kakavu poziciju u karti a za fizicki izgled jos manje..su u 10% slucajeva aktivni stvaratelji a 80% pasivni konzumenti..U ovom slucaju umjetnosti (glazba, vizualni identitet itd)...ali to vrijedi i za vecinu oblasti. Recimo u nauci je taj procent na razini izumitelji vs. primjenjitelji (tog izuma)... i tako dalje.

Ova pjevacica je svakako u tih 10% .Poenta price je da bez nje i njene venere u ribama ne bi niti bilo ove pjesme..ni ovog spota ni niti bi ovi statisti imali posao (da budu lijepi).To sto ona izgledom "odskace" u spotu ti samo govori to da je zena glazbenica i da od nje niko ni ne ocekuje da bude model da bi snimila spot onakav kakav je zamislila sa svojim suradnicima bez da netko od svega sto ima da vidi, iskomentira to sto u njemu izgleda kao nasukani morž.

Jednostavno ostavite umjetnike da zive u svom svijetu maštice koju kreiraju...bez njih ne bi bilo ni ljepote u artistickom izrazu. Jer uzalud ljepota nekome ak zna sto bi sa istom sem onih najbazicnijih svojstava iste (da privuce partnera i razmnozi se i sl. )...Ona je mozda morz ali je njena kolektivna venera u ribama okupila ljude na setu i stvorila nesto lijepo. Nije svima lijepo ali jest dovoljnom broju publike. Meni osobno nije nesto wow...ali cool je kao.

p.s. nismo nista u vezi serije spojlali..doslovno na osnovu ovog napisanog ama bas nista ne mozes zakljuciti
Snen is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2025., 21:10   #5656
Quote:
Kad sam ja to pričala o sebi?! Radim, učim, živim, nemam bebicu, drago mi je da prvo tebe vidim. kako si i kako family life?
Mislila sam i prije koji put doći ali nisam se mogla natjerati upisati nick i lozinku.
E, a sitin te se. Lipo te je vidit.
Kod mene klasika - posa, kuca i manje birtija.
Family je ok, reklo bi se dosadno, ali srecom da je tako.
Quote:

Inače ovaj tjedan sam bila pod gripom, prva dva, tri dana prespavala, i sad zadnja 3 teška nesanica, a ne budem ni umorna, plus taman dan prije nego šta će me uloviti gripa, ostavila se elektronske cig, za divno čudo mentalno je sve super, čak se (valjda zbog viška kisika) glasnije i češće smijem na neke gluposti, ali fizički nesanica i ogromna glad, valjda nedostatak dopamina, zalijevam se vodom i cuclam bombone da utišam glad. Nedavno sam uzela magnezij glicinat pa od sutra probam s tim za nesanicu i općenito.
Ma i mene je copala neka glupa vikend viroza. Proci ce do sutra, triba ic na posa.
nimfaKalipso is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2025., 21:23   #5657
Quote:
Ne znam..zato sam i napisao "vjerojatno". Vodio sam se time da ljudi...nevezano za bilo kakavu poziciju u karti a za fizicki izgled jos manje..su u 10% slucajeva aktivni stvaratelji a 80% pasivni konzumenti..U ovom slucaju umjetnosti (glazba, vizualni identitet itd)...ali to vrijedi i za vecinu oblasti. Recimo u nauci je taj procent na razini izumitelji vs. primjenjitelji (tog izuma)... i tako dalje.

Ova pjevacica je svakako u tih 10% .Poenta price je da bez nje i njene venere u ribama ne bi niti bilo ove pjesme..ni ovog spota ni niti bi ovi statisti imali posao (da budu lijepi).To sto ona izgledom "odskace" u spotu ti samo govori to da je zena glazbenica i da od nje niko ni ne ocekuje da bude model da bi snimila spot onakav kakav je zamislila sa svojim suradnicima bez da netko od svega sto ima da vidi, iskomentira to sto u njemu izgleda kao nasukani morž.

Jednostavno ostavite umjetnike da zive u svom svijetu maštice koju kreiraju...bez njih ne bi bilo ni ljepote u artistickom izrazu. Jer uzalud ljepota nekome ak zna sto bi sa istom sem onih najbazicnijih svojstava iste (da privuce partnera i razmnozi se i sl. )...Ona je mozda morz ali je njena kolektivna venera u ribama okupila ljude na setu i stvorila nesto lijepo. Nije svima lijepo ali jest dovoljnom broju publike. Meni osobno nije nesto wow...ali cool je kao.

p.s. nismo nista u vezi serije spojlali..doslovno na osnovu ovog napisanog ama bas nista ne mozes zakljuciti
Apsolutno podržavam umjetnike u bilo kom obliku, ali nije svaki izričaj i nabacivanje filterima i efektima umjetnost, tj. puno je kraći put i manji trud pa se danas svatko može nazvati umjetnikom, posebno ako ima veneru ili sunce u ribama, od toga mi se diže kosa na glavi, od tog zanošenja u pretencioznu posebnost koja to često nije, zato sam napisala onaj komentar iliti doskočicu jer eto vraže takva venera pa tako odskače, nisam trebala ništa, sad se osjećam grozno jer sam neplanski izvrijeđala curu,

uglavnom nije da bi svijet patio bez njene glazbe, ali naravno da pjevači, glumci i bilo tko smiju biti morževi ili nelijepi ili nesavršeni, dapače, da se npr poveći Pavarotti nije borio s tremom pred nastup, kao i mnogi drugi umjetnici svijet bi ostao zakinut za mnoga izvrsna djela i bio bi manje bogat i manje šaren. Naravno da cijenim i slušam gledam ljude svih oblika, veličina i boja, ali snjeguljicu neću gledat'.

@Nimfa: želim brz oporavak, evo čujem da je i prvu susjedu pokosilo, svi su zaraženi, ja sam zadnji dan sumameda.
Old 13.04.2025., 21:31   #5658
Quote:
@Nimfa: želim brz oporavak, evo čujem da je i prvu susjedu pokosilo, svi su zaraženi, ja sam zadnji dan sumameda.
A, valjda si i ti onda od sutra dobro.
Ja cu se sad otusirat i otic lec. Nema toga sta dobar san ne izlici.
nimfaKalipso is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2025., 22:01   #5659
Quote:
Apsolutno podržavam umjetnike u bilo kom obliku, ali nije svaki izričaj i nabacivanje filterima i efektima umjetnost, tj. puno je kraći put i manji trud pa se danas svatko može nazvati umjetnikom, posebno ako ima veneru ili sunce u ribama, od toga mi se diže kosa na glavi, od tog zanošenja u pretencioznu posebnost koja to često nije, zato sam napisala onaj komentar iliti doskočicu jer eto vraže takva venera pa tako odskače, nisam trebala ništa, sad se osjećam grozno jer sam neplanski izvrijeđala curu,
Zlobno se smijem...Mi vodeni smo najgori..izmanipuliramo ljude da se osjete najgore moguće samo zato sto ne senzaju stvari na isti nacin

P.s. kaze jedna frendica za taj spot " propast rimskog carstva"
Snen is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2025., 22:12   #5660
Quote:
Ništa, morat ćemo doći do Halle da vidimo jel i uživo uzvišena.

Joj da, sjećam se da je tebi bio napet Benedict Cumberbatch pa mi je bilo nejasno, on mi je super glumac ali na mene djeluje aseksualno.

Jedini tv crush zadnjih mjesec, dva mi je Hamish Linklater (isto malo atipično ), pogledajte ga u ovoj seriji radije nego u midnight mass: https://www.imdb.com/title/tt7177890/?ref_=mv_close, i Legion.

Vrh što detaljno spojlate seriju, obožavam to!
Da, morati ćemo doći do Halle. Ali dakako, žena je avion, da!

Sad si me sjetila da najbliže Madonni (nekadašnji sam njen fan) sam došla tako što sam se sprijateljila sa ženom koja je frendica s jednom plesačicom koja je plesala na jednoj njenoj turneji.

A što se tiče Benedicta, joj, davna storija. Sad se stvarno ne mogu sjetiti nikoga tko mi se sviđa ovak na prvu da se mogu sjetiti.

A ovaj tvoj mi nije baš ovak na prvu nešto mirišljav.

P.s. i meni ide na živce stalno uzdizanje Riba kao posebnih bića, iako mi sve više i više sjeda to kako sam ja osjetljivo i nježno biće.
Maddie is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:59.