Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Fakulteti i visoka učilišta

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.09.2024., 17:10   #361
Odgovoriti ću ti ovdje jer me hrpa ljudi pita u inbox pa da se ne ponavljam.
Odluku je donijelo Fakultetsko vijeće kao opći akt prošle godine uz plaćanje oko 16€ po ECTS-u i bilo je oko 2 mjeseca fore da se skupi novac i upiše uz osoban dolazak. Kako su odluku donijeli naknadno oko Božica, hrpa ljudi nije uopće vidjela ili prekasno da uspije skupiti novac. Možda je i bolje da se tu spojite, a ne po inboxima ako se ponovi situacija kao prošle godine. Neće vam nitko javiti.
Mislim da je rektor tu naveden jer se da iščitati iz odluke kako je hrpa ljudi propustila diplomirati što ne ide u prilog faksu. Uzmi u obzir da je diplomski i apsoloventske ljudima protekle većinom pod pandemijom tak da je tu bilo bezbroj problema bilo privatno sa studentima ili organizacijski s faksom. To znam da su sigurno kontaktirali rektora 2023. jer faks nije htio reagirati.
Ne znam što drugo reći, pitajte studentski zbor i pravobranitelje. Konzultirajte se tu s informacijama
Vidim da je u pripremi neki program cjeloživotnog obrazovanja pa možda tako eventualno dovršiti faks. Dosada je opcija bila upisati novi diplomski (drugačija kombinacija JP/DP pa vam se priznaju kolegiji s jednog odsjeka,a drugi odbacujete).
PS: nikakva opcija naknadne obrane tokom 10. mjeseca vam neće proći i samo vas gaslightuju
Shiv Roy is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.09.2024., 17:28   #362
Možda nije pravo mjesto, ali nisam našao temu.
Zanima me kako je najbolje profesore pitati da naprave preporuke za nastavak studiranja (npr. za doktorski) i slično.

Unaprijed hvala
robertino1985 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2024., 12:34   #363
Jel netko diplomirao krajem rujna i uspio dobiti potvrdu o završenom studiju? Frendica koja nema forum je obranila rad i riješila svu administraciju 23.9., ali još uvijek nije dobila potvrdu iz referade da je diplomirala, a bez toga ne može ni regulirati zdravstveno ni tražiti posao.

Poslano sa mog 23090RA98G koristeći Tapatalk
zagrepcanka 123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2025., 14:59   #364
Postoji li mogućnost upisa parcijale (dvopredmetni studij)?
Smileyi is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2025., 20:04   #365
Javljam se na jedan posao i traže me prosjek ocijena s jedne studijske grupe. Kako sam diplomirao 2016., nemam pojma kako doći do toga. Indeks sam predao na kraju studija, mogao bih tražit mailom info od faksa, ali rok za predaju prijave je večeras pa za to nemam vremena. Ima li neki način za doći do tih ocjena?
Phil Marlowe is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:31.