Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kupovanje na internetu

Kupovanje na internetu Shopping iz fotelje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.06.2023., 17:33   #81
Nema koristi od tvojeg komentara ako to do sada nije vec rijesio.
mostovoj is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.08.2023., 20:41   #82
Pozdrav poslovao sam trade preko jedne platforme i kazu da za profit moram platit porez na ovaj wallet bc1qd002ps9zhrqhwqgl35tlmxn8nu6zyz9vrth3xw
Da li je ovo prevara?
Old 19.08.2023., 21:03   #83
bc1qd002ps9zhrqhwqgl35tlnxn8nu6zyz9vrth3xw, ovo je ispravna adresa. Samo nastavi dalje.
Luigi is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.08.2023., 21:04   #84
Quote:
Matrik kaže: Pogledaj post
Da li je ovo prevara?
da.
Old 08.11.2023., 09:53   #85
je li tko od vas koristio onu platformu EU internetsko rjesavanje sporova?
ako trgovac ignorira prituzbe moze se prijaviti slucaj i nakon popunjenog obrasca se ceka da ga kontaktiraju?

https://ec.europa.eu/consumers/odr/m...screeningphase
Cvrcak i Mrav is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2023., 10:56   #86
Molim ako netko ima savjet što napraviti,
naime naručila sam proizvod sa stranice Mass Shoes (27.11.) i za dostavu izabrala DPD. Na njihovoj starnici status pošiljke se nije promjenio niti su paket zaprimili od strane Massa (potvrdio i vozač koji mi je dostavio drugi paket nevezano za ovoj) a Mass korisnička podrška mi je rekla da su predali paket, što uopće nije istina i vidljivo je u DPD aplikaciji. Nakon toga su prestali odgovarati.
Da stvar bude gora paket sam unaprijed platila pozamašan iznos.
Violet Hill is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2023., 11:09   #87
ja bih poslala mailom upit DPD-u i onda odgovor proslijedila MASSu. trazila da sto prije odgovore i posalju kopiju otpremnice u kojoj se vidi da su predali paket dostavnoj sluzbi.
Cvrcak i Mrav is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2023., 15:44   #88
Da javim rasplet.. nakon bezbroj mailova Mass je odgovorio da su ipak paket “izgubili” na putu do DPDa, i šalju novi.
Violet Hill is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.09.2024., 11:41   #89
Kupio sam na Creality Official EU store 3D printer sa dodatnom opremom. Kako je ukupni iznos prošao određenu vrijednost trebao sam dobiti dodatni poklon (1 kg filamenta za printanje). On po narudžbi nije stavljen u košaricu automatski iako je trebao biti što sam im napomenuo mailom prije nego je pošiljka bila poslana.

Kad je stigla poklona nije bilo. Poslao sam im opet mail, nisam dobio baš nikakav odgovor. Poslao sam i treći mail, opet ništa, apsolutni ignore.

Poklon nije neka velika vrijednost, 20-25 € ali oni su sami napravili kategorizaciju nagrađivanja kupovine i trebao sam taj poklon i dobiti.
Creality je jedan od najvećih proizvođača pa me čudi takav nastup.

Što mogu još probati? Nema hrvatskog predstavništva. Trgovina je online.
Old 04.09.2024., 11:47   #90
Ako imaju podružnicu u EU:
https://ec.europa.eu/consumers/odr/m...screeningphase
Mephisto is online now  
Odgovori s citatom
Old 26.03.2025., 18:22   #91
Što je to Digitalni euro ?
BundyBoy is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.04.2025., 11:13   #92
zvali me iz banke da su odbili odnosno blokirali online kupnju jer im se cinila sumnjiva - nesto oko parsto dolara i preko neke cudne aplikacije.
steta nije pocinjena, blokirana je kartica za sva online placanja ubuduce.

ja sam u soku kako se to uopce dogodilo, skoro nikad nista ne placam online debitnom. ako i moram onda je to nesto od sasvim provjerenih trgovaca.
streaminge placam revolutom, ne ostavljam svoje podatke okolo.

kako su se uopce docepali mojih podataka? lozinke koje imam nisu jednostavne nego mnostvo brojeva, slova, znakova, polomis prate to upisati.

iz banke me uvjeravaju da je sve u redu, mogu karticu koristiti na pos aparatima i bankomatima.
Cvrcak i Mrav is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:20.