Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.05.2025., 14:16   #4801
Quote:
DalmatinoHeart kaže: Pogledaj post
Kakva negativa - Kugin Kutak

Zatvarat ćete prozore od straha kad bude dolazio Hajduk
Več ih zatvaramo kad Hajduk igra. Od straha
Old 02.05.2025., 14:20   #4802
Quote:
vlajlander kaže: Pogledaj post
Evo čisto da malo usporedimo, jer san uvjeren da bi većina prvotimaca Hajduka mogla igrati drugu Bundesligu...

KI kaže da je prosječna plaća u drugoj Bundesligi 308.350 Euro, top zarade idu do blizu 2 milijuna (šta san na brzinu pronaša), dok u prvoj Bundesligi prosjek stoji negdi oko 1,5-2 milijuna.

Ali lipo je vidit da bi neki tili da se u Hajduku zarađiva kao recimo u trećoj Njemačkoj, a očekiva se rezultate kao da smo negdi gornji dio prve. Makes sence!
Nisu igraci sami sebi dali placu, naravno.

Ali s ovim primanjima kakve imaju opravdano je uzeti u obzir sto ta ekipa isporucuje.

Ispadanje od Slovackih davljenika, 1 38 ppg u zadnjig 20aak utakmica, minimalno 2 raspada u sezoni i kao bonus treba im trener/dadilja za disciplinu.

Opet cu ponoviti tko je tu lud? S time ove igrace je sasvim realno usporediti s klasicnim uhljebima di placa kapa, a rezultati se od 2022 vide na kapaljku.

Ili je mozda gospoda zasluzila aplauze?
Bez obzira kako zavrsila sezona nadam se kompletnom remontu.

Poslano sa mog SM-A137F koristeći Tapatalk
Overthinker is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2025., 14:24   #4803
Da igrač isporući ono šta se od njega očekiva nije samo do igrača... tu ima masu faktora, balans ekipe, slaganje taktike, fizička priprema, uvijeti treniranja, psihološki rad, puno toga ima šta se tu da uračunati.

Doduše, lik je ovdje mrtvo ladno napisa da ne može Žaper zarađivati koliko zarađiva jer ne igra, pa šta ćemo tu još raspravljati dalje?

Uostalom, da su ova primanja imali prije 10-20 godina, reka bi da su preplaćeni... ali danas su to skroz normalni prihodi za profesionalne nogometaše.
vlajlander is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2025., 14:33   #4804
Quote:
Pamparello kaže: Pogledaj post
Minimalno su duplo tetkice digle u europi, nemojmo o drugima tamo di smo najgori, možda i na svitU.

Uglavnom, sUtra tučemo u Hendikepu, to je zapisano, večina če slaviti, ja ču tugovat di smo a di smo tribali bit, jer ovo je tragedija iako čemo postat prvaci.
Lako im je tamo kad nema nas.
Old 02.05.2025., 14:36   #4805
Quote:
Evo čisto da malo usporedimo, jer san uvjeren da bi većina prvotimaca Hajduka mogla igrati drugu Bundesligu...

KI kaže da je prosječna plaća u drugoj Bundesligi 308.350 Euro, top zarade idu do blizu 2 milijuna (šta san na brzinu pronaša), dok u prvoj Bundesligi prosjek stoji negdi oko 1,5-2 milijuna.

Ali lipo je vidit da bi neki tili da se u Hajduku zarađiva kao recimo u trećoj Njemačkoj, a očekiva se rezultate kao da smo negdi gornji dio prve. Makes sence!
2Bundesliga sezona 24/25

https://footystats.org/de/germany/2-bundesliga/salaries

Neznan jeli bi Hajduk sa svojim prosjekom od 22.000 bio u Top10 2Lige.
Za 1 Bundesligu sam na brzinu naša ovo...
https://postimg.cc/mtsp23rG

Prijatelju Hajduk tj igrači definitivno premalo isporučuju za ono šta nude!
Troškove netriba rezati,nego preusmjeriti,kako bi vi u njemačkoj rekli?
Nema više "weiter so" i amen
Nobrain78 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2025., 14:44   #4806
Quote:
Pamparello kaže: Pogledaj post

Uglavnom, sUtra tučemo u Hendikepu, to je zapisano, večina če slaviti, ja ču tugovat di smo a di smo tribali bit, jer ovo je tragedija iako čemo postat prvaci.

Nećemo....niti bit prvaci, niti slaviti sutra....ponavljaš stare greške...
Na klupi tvrdoglava mazga, u ovoj HNL situaciji nikad gore lige, glavni krivac.
DUJE3 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2025., 14:48   #4807
Jel poskupio plin u Njemackoj?
Old 02.05.2025., 14:51   #4808
Quote:
fazan kaže: Pogledaj post
Sve skoro pa 50% jeftiniji osim plaće one su minimalno 100% skuplje
Nobrain78 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2025., 15:05   #4809
Quote:
Koga boli kurac za cijenu plina kad su nam plaće dobre i policija ne puca po narodu.

Quote:
Nobrain78 kaže: Pogledaj post

Prijatelju Hajduk tj igrači definitivno premalo isporučuju za ono šta nude!
Troškove netriba rezati,nego preusmjeriti,kako bi vi u njemačkoj rekli?
Nema više "weiter so" i amen
Slažem se. Ja bi reka da se malo pametnije dovodi i malo bolje razvija (spori smo), da se bolje slaže ekipa (pa jedini naš napadać je Livaja koji to je-nije), triba nam i kamp i tako to...

Ali i dalje ostaje, ako misliš iti malo kvalitetnog kadra dovodit, onda moraš dati plaću od +/-500k.

Ja bi reka da naš problem nije plaća igrača...
vlajlander is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2025., 15:07   #4810
Ajmo malo okrenit priču?

Ima li ko od vas ko radi za poslodavca koji mu daje puno manju plaću nego šta bi triba - odnosno da poslodavac okreće dobar posao a da plaće koje isplaćuje nisu srazmjerne njegovoj zaradi ili prihodima?
Zašto Jagušić iz Slavena ne vridi 10 milijuna Eura ko šta je "vridija" Pukštas kad se pojavija na mapi seniorskih nogometaša?

Najlakše je zazivat Livaju i 10 juniora, manje plaće igračima a zazivat Kalu, Džeku, Raketu i onda se čudit kad im damo velike ugovore.
Ja se ne sićan da je netko u akciji #LivajaOstani koristija tag #LivajaOstaniZa150kEURPoSezoni

Hvalili bi se brojem članova i skupljenom lovom, zazivali ulaganja u momčad i onda kukamo koliko ih plaćamo?
U istom vrijeme seremo po PSGu, ManCityu i navijamo protiv njih.
Dovodimo Kalu i Raketu sa 30+ godina i očekujemo da trče ko 18 godišnjaci željni dokazivanja.

Ludega li svita ...
Odgovori s citatom
Old 02.05.2025., 15:11   #4811
Place apsolutno nisu primjerene onome sto prikazuju na terenu. Za 500 milja gore dolje, trebas znat iz prvoga dodat svome igracu na 10 metara. Da ne kazem kompleksnije stvari.

Za takve stvari nije kriv trener seniorske ekipe, to se uci u mladjim kategorijama ...
Old 02.05.2025., 15:11   #4812
I moran naglasit još jednu stvar kad san se već logira za ovo napisat - nek misli ko šta oće o Gattusu ali čovik je prošlogodišnju bolnicu na kraju grada provea kroz sezonu bez ozbiljnih ozljeda.
Neka nije taktički mag, neka nije trener koji ne troši budget ali uz postojeću infrastrukturu i jedan i po teren neka se ovo navede ko jedna velika razlika u odnosu na trenerski staff koji smo imali prije.

I pored ovoga - mi zazivamo Čabraju koji je poznat ko trener koji zna pošteno gazit igrače kroz trening.
Odgovori s citatom
Old 02.05.2025., 15:29   #4813
Quote:
Place apsolutno nisu primjerene onome sto prikazuju na terenu. Za 500 milja gore dolje, trebas znat iz prvoga dodat svome igracu na 10 metara. Da ne kazem kompleksnije stvari.

Za takve stvari nije kriv trener seniorske ekipe, to se uci u mladjim kategorijama ...
Ok! Nego, za koga to vridi?
Rakitić? Krovinović? Livaja? Uremović? Oni su valjda već dokazali redom u većin ligama da znaju...

Prpić, Sigur, Durdov, Kalik, Hrgović i Brajković? Dovoljno godina u Hajduku da bi tribali znati za njih je li znaju ili ne!

Žapera se ne može za ništa krivit.

Tko ostaje? Bamba koji je tek doša, još ne mogu reć je li je ili nije, možda i bude nešto, Mlakar, Rusyin i Biuk su na posudbi tu.

Ostaju Trajkovski i Kalinić koji su po meni za raskid.
vlajlander is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2025., 15:31   #4814
Kresimir Sever ipak nece bit novi PU, vlast nam ga je otela.
lost in london is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2025., 15:32   #4815
Znaši da službeni Hajduk položi vinac na Šoškočaninu na grob u Borovu ovaj bi naša opravdanje
Old 02.05.2025., 15:34   #4816
Nemojte o parama, Gennaro je izgubio zdravlje u nas, to pare ne mogu vratit.
lost in london is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2025., 15:38   #4817
Quote:
lost in london kaže: Pogledaj post
Nemojte o parama, Gennaro je izgubio zdravlje u nas, to pare ne mogu vratit.
i ja iman prvo trazit odstetu od njega,koliko smo mi izgubili zdravlja zbog njegovih taktickih eskapada?
ajde moj gennaro,hvala i dovidenja.
na momente je bilo lipo,al vecinom van 90 minuta utakmice
Old 02.05.2025., 16:05   #4818
Sutra bi Kalika, nek trči za Mišićem u fazi obrane.
Krovinovic-Rakitić
Šego-Kalik-Sigur.
Krov i Raketa bi s ovim trojcem ispred mogla izdržati.
Ili Sigur na beka, a Puki desno krilo.
craig bellamy is online now  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2025., 16:10   #4819
Gospodin.
Cabron is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2025., 16:16   #4820
Quote:
Ok! Nego, za koga to vridi?
Rakitić? Krovinović? Livaja? Uremović? Oni su valjda već dokazali redom u većin ligama da znaju...

Prpić, Sigur, Durdov, Kalik, Hrgović i Brajković? Dovoljno godina u Hajduku da bi tribali znati za njih je li znaju ili ne!

Žapera se ne može za ništa krivit.

Tko ostaje? Bamba koji je tek doša, još ne mogu reć je li je ili nije, možda i bude nešto, Mlakar, Rusyin i Biuk su na posudbi tu.

Ostaju Trajkovski i Kalinić koji su po meni za raskid.

Napisi na papir 14 ml eur. Stavi pored televizora i pogledaj utakmicu Hajduka. Ne ovu sutra.

Mislim, u pravu si ti da to nisu lude place. Al kad ti skoro svaka ekipa uzme sredinu, okupira tvoju polovinu, pa pogledas papir pored TV, previse je, kakvu god vratolomiju smislio.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:34.