Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.05.2025., 19:03   #7181
Quote:
countrywoman kaže: Pogledaj post
koliko god hejtamo harryja, cinjenica je da je odrastao bez mame i da zapravo nitko iz obitelji nije znao sto bi s njim. ne krivim nikoga, danas je mogao naci samo takvog terapeuta i odraditi sve traume iz djetinjstva. ali naprosto nisu usporediva vremena i obitelji za njega i za luju.
Zanimljivo da se ovo uvijek samo H uzima kao otegotna okolnost
W je bio samo 2 god stariji. I dalje dijete.
TweetyBirdy is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2025., 19:17   #7182
Quote:
TweetyBirdy kaže: Pogledaj post
Zanimljivo da se ovo uvijek samo H uzima kao otegotna okolnost
W je bio samo 2 god stariji. I dalje dijete.
Olakotna
I mamin terapeut po pričama same Diane.
Možeš misliti klinca koji je mami potpora u slomovima živaca oko ovoga ili onoga, a onda mu pogine.
Old 06.05.2025., 19:28   #7183
Quote:
odakusa kaže: Pogledaj post
Olakotna
I mamin terapeut po pričama same Diane.
Možeš misliti klinca koji je mami potpora u slomovima živaca oko ovoga ili onoga, a onda mu pogine.
Mislila sam otegotna za zivot, ne njegova sranja
Svima je uvijek jadan H, rano ostao bez mame. A nije bas ni W bio odrasli. I jos je imao tonu ocekivanja na sebi
TweetyBirdy is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2025., 19:48   #7184
Dobro je country napisala, Harry je baš odrastao bez mame. Diana se nije bavila s njim niti dok je bila živa, uglavnom je vukla W za sobom.
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2025., 19:50   #7185
poslušala sam ovaj intervju s Meghan na podcastu, umrla sam od smijeha. sat vremena i 45 minuta samo hvale jedna drugu.
Old 06.05.2025., 21:20   #7186
Quote:
poison.Ivy kaže: Pogledaj post
poslušala sam ovaj intervju s Meghan na podcastu, umrla sam od smijeha. sat vremena i 45 minuta samo hvale jedna drugu.
Bome! Onaj glas voditeljice slušati skoro 2 sata
the redCat is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2025., 21:26   #7187
Svaka vam čast

Ta žena ili hvali samu sebe ili laže.
Ja to ne mogu

https://x.com/CeeBee_CeeBee/status/1918055494389744115
Old 06.05.2025., 21:39   #7188
Cek, 2 verzije istog dogadaja? Zasto lagat o tome, evo ne kuzim
Uopce nemrem shvatit taj mozak koji citav svoj zivot toliko fejka
TweetyBirdy is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2025., 21:50   #7189
Mislim da će H&M lijepo potrajati, meni se čini da si oni baš pašu totalno

Postoji dobar razlog zašto se H. morao oženiti izvan kruga žena koje su ga dobro upoznale i mislim da si svaki dan iznova čestitaju da se nisu s njime ubračile.

Nije njega M.pokvarila, samo je izvukla na površinu kakav je zaista...

Jadan, ljut što ne može dobiti policijsku zaštitu a služio je 35 godina svojoj zemlji
the redCat is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2025., 22:07   #7190
E ovo je baš primjer zašto mi ona ide na kurac. To preglumljavanje, gestikuliranje, pretjerivanje, izmišljanje, sve na njoj je fejk na kvadrat. I svaki njen nastup, intervju, podcast...sve je tako izvjestačeno i umjetno da mi se apsolutno gadi. Ovdje kao nisu našminkane da sve bude prirodno i authentic, a laže kao tuka.

Da se razumijemo, u početku mi je bila divna, i ona i Harry zajedno, i njih četvero zajedno. Nisam se obazirala na tračerske priče, jednostavno su mi bili simpatični, dobri i dragi, bilo mi je žao kad je postalo očito da to puca.

Ali sad osjetim samo iritaciju kad ju vidim.
Old 06.05.2025., 22:53   #7191
Quote:
the redCat kaže: Pogledaj post

Postoji dobar razlog zašto se H. morao oženiti izvan kruga žena koje su ga dobro upoznale i mislim da si svaki dan iznova čestitaju da se nisu s njime ubračile.

Jadan, ljut što ne može dobiti policijsku zaštitu a služio je 35 godina svojoj zemlji
Potpis!
Ona je takva kakva je; običan šljam i nije vrijedna spomena. Jedino joj možemo biti "zahvalni" šta je izvukla na svjetlo dana kakav je zapravo Harry.
Kraljevska obitelj je godinama peglala i uljepšavala njegov lik u javnosti a onda je Harry naletio na minu zvanu Meghan i njegovo pravo lice je izašlo na vidjelo.

Koliko će trajati njihova priča? Pa, dok god ga Meghan bude mogla trpjeti. Kad procijeni da je iskoristila svaku mogućnost i korist, ostavit će ga i od toga napraviti novi krug podcasta i knjiga. Već mogu zamisliti naslov knjige: Duchess of Survivor.
Old 06.05.2025., 23:12   #7192
Sjeća li se itko priče kako je Harry pljucao po ljudima na Hvaru? Mislim da je čak bio i video. Nije Meghan izvukla iz njega najgore, nego se obitelj potrudila ispeglati njegovu sliku u javnosti.
sretnapcelica is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2025., 23:19   #7193
Quote:
sretnapcelica kaže: Pogledaj post
Sjeća li se itko priče kako je Harry pljucao po ljudima na Hvaru? Mislim da je čak bio i video. Nije Meghan izvukla iz njega najgore, nego se obitelj potrudila ispeglati njegovu sliku u javnosti.
Ja se sjećam, ali te članke više ne mogu naći.
Old 06.05.2025., 23:23   #7194
Da, oduvijek je on kreten i seljacina, samo sto je prije imao obitelj iza sebe, koja ga je stitila i pokrivala njegova sranja. Vise nema pa je malo ociglednije kakav je
TweetyBirdy is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2025., 23:28   #7195
Quote:
sretnapcelica kaže: Pogledaj post
nego se obitelj potrudila ispeglati njegovu sliku u javnosti.
Pa Harry je do veze s Meghan bio najpopularniji član Rf, popularniji od Elizabete, a ništa u životu nije radio osim pio, drogirao se i lumpovao. Naravno da ga je obitelj pokrivala, pa on ni srednju školu ne bi imao da Charles nije potegnuo veze. Navikli su ga da dobije sve što poželi, ali mu je toliko narastao apetit da više ni rf to ne može pratiti zato Ejč sad pizdi. Nije navikao na "ne" od ćaće.
On je glup, lijen i razmažen, ali nije zao. Meghan je baš zla.
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2025., 23:29   #7196
Quote:
Mislila sam otegotna za zivot, ne njegova sranja
Svima je uvijek jadan H, rano ostao bez mame. A nije bas ni W bio odrasli. I jos je imao tonu ocekivanja na sebi
da, i meni je super kako se zaboravi da su oboje odrasli bez mame, Will jest bio nešto stariji ali oboje su bili djeca; kao što se zaboravi i koliko su mediji i javnost ismijavali i maltretirali Katicu, daleko daleko gore, više i podmuklije nego što su ikada bili prema Megi

Quote:
the redCat kaže: Pogledaj post

njih dvoje apsolutno zaslužuju jedno drugo i nije on tu nikakav zavedeni naivac nego su oboje loši

Quote:
baby doll kaže: Pogledaj post
Da se razumijemo, u početku mi je bila divna, i ona i Harry zajedno, i njih četvero zajedno. Nisam se obazirala na tračerske priče, jednostavno su mi bili simpatični, dobri i dragi, bilo mi je žao kad je postalo očito da to puca.
isto, sjećam se da sam bila mislila ajd da i monarhija više ide naprijed, baš je bila "dašak svježeg zraka"; imali su moju potporu i kad su odlučili otići, dok nije počelo izlaziti na vidjelo koji im je cilj i prava narav
Old 06.05.2025., 23:37   #7197
Quote:
baby doll kaže: Pogledaj post
E ovo je baš primjer zašto mi ona ide na kurac. To preglumljavanje, gestikuliranje, pretjerivanje, izmišljanje, sve na njoj je fejk na kvadrat. I svaki njen nastup, intervju, podcast...sve je tako izvjestačeno i umjetno da mi se apsolutno gadi. Ovdje kao nisu našminkane da sve bude prirodno i authentic, a laže kao tuka.

Ali sad osjetim samo iritaciju kad ju vidim.
Doslovno isto

U to ime

https://x.com/unreMARKLEble/status/1919197325324378228
Old 06.05.2025., 23:49   #7198
Meni je Meghan samo lijepa. Uvijek mi je bila iritantna s tim tipičnim američkim preseravanjem, ali to je više do kulture nego nje same. Ali da je se ismijava zbog sitnica - bome ismijava. Mislim koga briga dal ona piše emailove svojoj djeci ili ne. Harry je s druge strane puno gori od nje. Doslovno ju godinama koristi kao žrtveno janje da bi se "osvetio" obitelji, najviše Williamu. Čitala sam tu njegovu knjižurdu i hiperfiksacija na Williama i to što je on rođen prvi i što je "nasljednik" je veoma očita.
Littlebit is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2025., 00:04   #7199
Meghan žrtveno janje? Harry nju koristi? Kako? To još nisam čula.
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2025., 08:25   #7200
Quote:
Cek, 2 verzije istog dogadaja? Zasto lagat o tome, evo ne kuzim
Uopce nemrem shvatit taj mozak koji citav svoj zivot toliko fejka
Sad se već skupilo toliko laži da mi nikako nisu jasni ljudi koji i dalje vjeruju bilo čemu što kažu H&M.

Quote:
Da, oduvijek je on kreten i seljacina, samo sto je prije imao obitelj iza sebe, koja ga je stitila i pokrivala njegova sranja. Vise nema pa je malo ociglednije kakav je
Moja teorija je da ga je obitelj uvijek pokrivala sve do trenutka kad su pobjegli u Kanadu i objavili da odlaze. I da su sve te priče o kraljevskoj obitelji koja ga tajno blati i prodaje priče tabloidima rezultat njegove paranoje koju je poticala Meghan.
Jer ona prica s Hvara je istinita. Nema šanse da smo svi umislili isti događaj. Harry bi napravio sranje, novine bi se o tome raspisale tjedan dana, kraljevska obitelj bi ga negdje sakrila dok prođe medijsko ludilo i onda bi sve počistiti. Ali onda je došla Meghan koja nije htjela igrat po tuđim pravilima i sve je otišlo k vragu.

Tabloidi su uvijek pisali o kraljevskoj obitelji. Uvijek je netko na tapeti. Samo što to treba izdržati dok se ne prebace na iduću osobu.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:17.