|
|
07.05.2025., 00:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2023.
|
Quote:
Petedome kaže:
Ovaj inter izgleda istovremeno ko apsolutni mrtvac i najjaca ekipa u europi
|
To je to, in a nutshell. Kad su dobri su najbolji, kad su loši su najgori.
Barca ih rastavila, sudac je nije mazio, bezbrižni u stilu mi smo tu u prolazu, Inter na konopcima kao Ali u zadnjem meču, but jebiga... Inter sempre impresioniran, svezan, autoparaliziran, kao da brane neki naslov nešto, sve u grču, najgore izdanje, ali opet...
S Pavardom bi bilo vjerovatno dosta bolje, no svejedno igraju kao da je LP njihova za izgubiti. Život je predvidiv, samo Interu ne moš znati baš ništa.
|
|
|
07.05.2025., 01:32
|
|
TOP1 pundit
Registracija: Nov 2010.
|
Top dvomec. Cestitke i ciganima na dvostrukom vracanju s -2 i Interu koji se izvukao iz hladnog hladnog groba. Ne znam ni sam kako.
To da cigani nisu osvojili LP u sezoni di su ovako dobri... ispunjava me blagim zadovoljstvom. Nacho 6 : Barcelona 5 
|
|
|
07.05.2025., 01:35
|
|
TOP1 pundit
|
Bar cemo imati za koga navijati u finalu...
|
|
|
07.05.2025., 01:46
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jun 2007.
Lokacija: Pimmit Hills Trailer Park, Space C-13, Camden County
|
Jebemti posao, nakraju sam malo pohvatao od ovog epskog dvomeča.
Svaka čast Interu na prolasku u finale i izbacivanju Barcelone.
Čudesnije od toga je jedino pila naopako Leeds Uniteda (  ), koji je predstavio momčad intera kao da će istrcat juniori i starci s bocom kisika na leđima, kad ono prakticki prva momcad..
I nakon Inzagija večeras ne želim više čitat o tantrumima Artete u trenerskom prostoru.
|
|
|
07.05.2025., 02:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2021.
|
Frattesi istegnuo trbušne mišiće dok je slavio gol. 
|
|
|
07.05.2025., 07:05
|
|
TOP1 pundit
|
|
|
|
07.05.2025., 07:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2025.
|
Čestitke Interu i Inzaghiju na pobjedi. Nije lako izbaciti Barcu s Messijem, Iniestom i Xavijem ... 
|
|
|
07.05.2025., 07:24
|
|
TOP1 pundit
|
Lopta je u najmanju ruku nicija, ako je "necija" onda je vise Dunfriesova koji ju ima pravo zagraditi. A i mimo toga slab kontakt, nije taj kontakt srusio igraca Barce vec kasnije skakanje za protivnikom.
|
|
|
07.05.2025., 07:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
volverine kaže:
|
Prva pomisao nakon gola mi je bila da bi var ovo mogao vracati... Meni se faul cinio na prvu, a i sad izgleda ovako faul, iako nije prikazano sve i nije zbog udarca pao.
Sve u svemu dobra procjena sudaca.
|
07.05.2025., 08:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2016.
|
Quote:
Axl rose kaže:
Frattesi istegnuo trbušne mišiće dok je slavio gol. 
|

|
07.05.2025., 08:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2013.
|
Tu je više faul na Dumfriesu, da se nešto već ide sudit. Smiješno uopće šta se spominje, više se za Barcu nategnulo, da nije bilo vara bila bi teška krađa, nebi svirao čist penal, barca bi dobila penal koji je bio slobodnjak, žuti kod penala je trebao bit, cigan Martinez i pljuvanje.. Nemaju šta cvilit
Inter 7 golova u 2 tekme, puno fulanih prilika, ljudi ih i dalje gledaju ko bunkeraške žabare koji ne znaju 2 dodavanja spojit, neka neka i bolje
|
07.05.2025., 08:31
|
|
XXX
Registracija: Jan 2005.
|
Bravo Inter, bravo Barcelona..sjajan dvoboj, atomski nogomet. 
Mali Yamal je cheat code...što je mali radio Interovoj obrani, to se rijetko viđa. Kad dobije loptu ili naslaže dvojicu,trojicu pa izbori faul, ili tjera Sommera na vratarske bravure, ili gađa stative, ili zabija golove..sve ali loptu ne gubi.  Nevjerojatan igrač, još nema 18 godina..van svake pameti. Nezadrživ kao Messi, pun trikova kao Ronaldinho, elegancija pokreta kao Zidane.
Posebne čestitke Acerbiju za onaj finiš u stilu Batistute. 
So never refuse an invitation, never resist the unfamiliar, never fail to be polite and never outstay the welcome. Just keep your mind open and suck in the experience. And if it hurts, you know what? It's probably worth it.
|
|
|
07.05.2025., 08:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
čuj faul na dumfriesu, lik ispruži nogu i dalje nije ni blizu lopte, a martin bi izbio loptu bez ovog kontakta bez problema. I dalje tanko za suditi, ali i da je sudio ne bi bio u krivu.
Sve u svemu odličan dvomeč, čestitke interu i navijačima.
"zelena" Barcelona taman skupila iskustva da im se ovo ne ponovi u budućnosti.
Neka finale bude 30% ovog spektakla i svima dobro.
|
|
|
07.05.2025., 08:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2015.
|
pa Barcelona je trebala imati i igrača manje nakon penala, a zbog onog pljuvanja Martineza...stvarno ne znam kaj se imaju žaliti na suđenje. Navodno je ono VAR gledao, ali ako je stvarno gledao -debelo su Martinezu progledali kroz prste.
Ali zanimljivo mi je ovakvo ponašanje od strane Španjolaca, a posebno južno amerikanaca..ne mislim na pljuvanje, već to valjanje, izvoljevanje, baš se znaju smećarski ponašati iz nekog razloga.
|
|
|
07.05.2025., 09:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2021.
|
Čitam da je Araujo navodno izjavio da je Martin isključivo krov za acerbijev gol.
Ako je to istina,ako ga ne potjeraju u roku 48 sati,neka gase klub.
|
|
|
07.05.2025., 09:25
|
|
Mister Jackpots
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
denijama kaže:
pa Barcelona je trebala imati i igrača manje nakon penala, a zbog onog pljuvanja Martineza...stvarno ne znam kaj se imaju žaliti na suđenje. Navodno je ono VAR gledao, ali ako je stvarno gledao -debelo su Martinezu progledali kroz prste.
|
Tko se žali na suđenje? Vidio sam da se Flick nešto žalio, ali na kraju se ispravio i rekao da na stranu suđenje, čestitke Interu i sretno u finalu. Možemo sad raspravljati o pojedinačnim situacijama, ali imam dojam da u dvomeču suđenje nije imalo značajnu prevagu. I neka je tako, napokon smo se mogli baviti nogometom.
Jutro nakon ne osjećam neko razočaranje, nego zadovoljstvo što smo gledali ovo polufinale. Zanimljivo, dvaput je Barca bila top momčad Europe i dvaput je padala od "underdoga" Intera u polufinalu LP. Ali dok je prošli put sve završilo u teškoj gorčini i sramoti, sad toga nema. Dvije top momčadi odigrale su na gornjoj granici svojih mogućnosti, gledali smo odličan dvomeč i samo je šteta što ovo nije bilo finale. Bravo svi, navijat će se za Inter u Munchenu.
|
|
|
07.05.2025., 09:28
|
|
Bik koji leži
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
denijama kaže:
Ali zanimljivo mi je ovakvo ponašanje od strane Španjolaca, a posebno južno amerikanaca..ne mislim na pljuvanje, već to valjanje, izvoljevanje, baš se znaju smećarski ponašati iz nekog razloga.
|
Dočim su južnoeuropljani nogometna gospoda kojim takvo što nikad ne bi palo na pamet.

|
|
|
07.05.2025., 09:30
|
|
Mister Jackpots
Registracija: Nov 2002.
|
Ali jebeni stogodišnji Acerbi koji nekim čudom dotrči u šesnaesterac u sudačkoj nadoknadi i zabije ga kao Van Basten... Ne znaš bi li se divio čudu nogometa ili poslao sve u pičku materinu.
|
|
|
07.05.2025., 09:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Iako su obje utakmice dvomeča bile izuzetno zanimljive i atraktivne za gledanje ne zadovoljavaju kriterije top dvoboja jer su obrane obje ekipe bile na trenutke smiješne
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:10.
|
|
|
|