Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Stanovanje

Stanovanje Gdje i kako stanujete, i kako uopće doći do vlastita stana
Podforumi: Vrt, Sam svoj majstor, Interijeri

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.05.2025., 13:32   #5861
Jedno su želje, drugo su potrebe. Mi imamo dva auta iz čiste potrebe, ne vidim način kako bi funkcionirali da imamo samo jedan auto u kući.
Henry Miller is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.05.2025., 14:36   #5862
Prema najnovijim informacijama tehnički pregled za zgradu N je zakazan 27-28.05. Primporedaja bi trebala biti 02-03/06. Ipak ništa od ranijeg useljenja.
Kunka is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.05.2025., 21:09   #5863
Quote:
Kunka kaže: Pogledaj post
Prema najnovijim informacijama tehnički pregled za zgradu N je zakazan 27-28.05. Primporedaja bi trebala biti 02-03/06. Ipak ništa od ranijeg useljenja.
To znaci da ce kasniti sa primopredajom? Jel to znaci isplatu onog bijednog penala od 2‰ ili kako to ide?

P.S. Otkud vam informacija?
Web Navigare is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.05.2025., 21:34   #5864
Quote:
Web Navigare kaže: Pogledaj post
To znaci da ce kasniti sa primopredajom? Jel to znaci isplatu onog bijednog penala od 2‰ ili kako to ide?
P.S. Otkud vam informacija?
U ugovoru se navodi i tolerancija od +30 dana za isporuku, tak da teško da će doći do naplate penala
miki1992 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.05.2025., 22:12   #5865
Quote:
miki1992 kaže: Pogledaj post
U ugovoru se navodi i tolerancija od +30 dana za isporuku, tak da teško da će doći do naplate penala
da, istina.
Web Navigare is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.05.2025., 00:02   #5866
Quote:
A zvao sam danas opet kontakt iz Pionira za tu zgradu. Tako mi je rečeno. A ja optimistično dogovarao dostave 21.05. XD
Kunka is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.05.2025., 10:37   #5867
Da li se zna kad je tehnički za E3 u Loviničićevoj ?
Suza1008 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.05.2025., 14:14   #5868
Netko je jednom pitao da li se čuje lift u stanovima koji su odmah pored lifta.
Mijenjam svoj tadašnji odgovor, ipak se čuje. Pogotovo ako krenu lupati vrata, jer onda odjednom čuješ svaku pizdariju koju do tad ni nisi, pa čak i kad netko tipka po tipkalu kad bira kat, itd.

Je, lupanje se mozda i popravi, ali tih mjesec dana ili koliko dok se to ne rijesi ti neces spavati normalno. A nakon toga svejedno reagiras na svaku sitnicu od ptsp-a.

Moja preporuka izbjegavajte stanove odmah pored lifta ako boga znate. Radi se o Lovincicevoj, jedna od starijih zgrada.

remarkable is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.05.2025., 14:18   #5869
Quote:
remarkable kaže: Pogledaj post
Netko je jednom pitao da li se čuje lift u stanovima koji su odmah pored lifta.
Mijenjam svoj tadašnji odgovor, ipak se čuje. Pogotovo ako krenu lupati vrata, jer onda odjednom čuješ svaku pizdariju koju do tad ni nisi, pa čak i kad netko tipka po tipkalu kad bira kat, itd.

Je, lupanje se mozda i popravi, ali tih mjesec dana ili koliko dok se to ne rijesi ti neces spavati normalno. A nakon toga svejedno reagiras na svaku sitnicu od ptsp-a.

Moja preporuka izbjegavajte stanove odmah pored lifta ako boga znate. Radi se o Lovincicevoj, jedna od starijih zgrada.

Susjeda živi pored lifta, najstarija zgrada u Lovinčićevoj i ne čuje apsolutno ništa.
zg1990 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.05.2025., 17:05   #5870
Pripremam kupiti stan gdje je spavaća naslonjena na lift, nije ohrabrujuće ovo sada čuti. Ima li tko još primjera s bukom od lifta?
bruxtic is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.05.2025., 17:31   #5871
Quote:
bruxtic kaže: Pogledaj post
Pripremam kupiti stan gdje je spavaća naslonjena na lift, nije ohrabrujuće ovo sada čuti. Ima li tko još primjera s bukom od lifta?
Daj opusti se. Kakva buka od lifta.

Novi liftovi se ne čuju gospeti ni dok se voziš u njemu. Ljudi pretjeruju.
Kunka is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.05.2025., 17:36   #5872
Quote:
Daj opusti se. Kakva buka od lifta.

Novi liftovi se ne čuju gospeti ni dok se voziš u njemu. Ljudi pretjeruju.
Koji si ti jebivjetar kriste isuse. Dakle tjednima se nisam naspavala, sad ce me ti uvjeravat da se nist ne cuje.
remarkable is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.05.2025., 17:38   #5873
Quote:
zg1990 kaže: Pogledaj post
Susjeda živi pored lifta, najstarija zgrada u Lovinčićevoj i ne čuje apsolutno ništa.
Super za tvoju susjedu.

Mislim briga me, radite kaj hocete, al eto nekom mozda pomogne. Ja se ionako selim uskoro, meni je svejedno
remarkable is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.05.2025., 18:33   #5874
Quote:
Koji si ti jebivjetar kriste isuse. Dakle tjednima se nisam naspavala, sad ce me ti uvjeravat da se nist ne cuje.
Teško da je buka lifta jedini uzrok tvog lošeg spavanja.
Henry Miller is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.05.2025., 18:36   #5875
Valjda misli na vrata od okna lifta,to zna lupat posteno.
zacky is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.05.2025., 18:54   #5876
Quote:
Henry Miller kaže: Pogledaj post
Teško da je buka lifta jedini uzrok tvog lošeg spavanja.
Ajd objasni ti meni genijalce
remarkable is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.05.2025., 18:58   #5877
Quote:

malo si mi nervozna danas.

Meni je isto sranje kad ne radi lift jednom godišnje jer moram nosit biciklu od 30kg na 5. kat. To je iznimka, ne pravilo.

Vrata će se popravit. Nemoj strašit ljude glupostima. Vidiš da su paranoični.
Kunka is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.05.2025., 20:02   #5878
Quote:

Vrata će se popravit. Nemoj strašit ljude glupostima. Vidiš da su paranoični.
Pa i nije daleko od paranoje , pogotovo jer sam pročitao prije na par mjesta da nema problema s bukom od lifta. I onda danas baš pročitati ovo, par dana prije kapare, nije baš ugodno.

OK ako su vrata lupala jer su bila neispravna, ali baš čuti pritiskanje tipkala? Po tome ću zamrzit stan prije nego se uselim kako treba.
bruxtic is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.05.2025., 20:26   #5879
Quote:
bruxtic kaže: Pogledaj post
Pa i nije daleko od paranoje , pogotovo jer sam pročitao prije na par mjesta da nema problema s bukom od lifta. I onda danas baš pročitati ovo, par dana prije kapare, nije baš ugodno.

OK ako su vrata lupala jer su bila neispravna, ali baš čuti pritiskanje tipkala? Po tome ću zamrzit stan prije nego se uselim kako treba.
Ja ne znam što ćete vi svi ako vam u susjedstvu budu djeca koja žive život. Najebali ste.
Kunka is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.05.2025., 21:34   #5880
Quote:
Ajd objasni ti meni genijalce
Ajde da probam onako laički - mislim da je kod tebe drugi problem, nešto s psihom.

Često sam po hotelima, ima liftova u hotelskim zgradama 25+ katova koji zuje k'o Airbus dok polijeće i još k tome ljudi cirkuliraju 0-24, galame, lupaju vratima, glasno se seksaju.. i pogodi.. spavam k'o beba..

I onda ti tvrdiš da zbog jedva čujnog ugodnog zujanja lifta nove generacije koji je gotovo nečujan danima ne spavaš!? Svrati malo u Sv. Ivan u susjedstvu, tamo će pronaći rješenje.
Henry Miller is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:35.