Natrag   Forum.hr > Društvo > Lijepa naša > Zagreb

Zagreb Dan i noć u metropoli

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.05.2025., 11:45   #2581
Quote:
Sophsy kaže: Pogledaj post
Neki su ovdje pisali da se voze Radio-Taxijem (1717).
Meni na app ne pokazuje cijenu vožnje.
Vama pokaže?
Ne pada mi na pamet voziti se a da nemam pojma koliko će me to koštati.
ne koristim aplikaciju
zovem ih

cijena je uglavnom ista, bude nekih 10-30enti razlike na ruti na kojoj koristim, pretpostavljam zbog guzve pa uracuna malo vise cekanja na semaforu, nekad ni to

koristim uglavnom na toj jednoj ruti, i znam jos par ljudi koji isto koriste na toj ruti
kod njih je cijena start plus km, fiksna
ne stave vise ili manje kak je potraznja
Monstera is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.05.2025., 12:37   #2582
Quote:
Ne govorim o tom, govorim o tom da mi ne pokaze nikakvu cijenu, sto znaci da nemam uopce nikakvvu predodzbu o iznosu koliko bi otprilike kostala voznja.
Kad upišeš lokaciju, stisni dolje onaj plavi kružić s autom pa će ti pokazat rutu i cijenu.
-skyfall- is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.05.2025., 17:16   #2583
eni pokazuje normalno cijenu ivijek ali pise od do.
tipa, od 8-11 eura
Old 11.05.2025., 09:53   #2584
Quote:
SummerNight kaže: Pogledaj post
eni pokazuje normalno cijenu ivijek ali pise od do.
tipa, od 8-11 eura
Tako je, raspon. Najmanje 8, i max 11e. Ovisno o gužvi, kolonama, nekad ljudi i sami zahtjevaju svoje rute...
Mene isto pitaju kojim putem, pa ovisno o situaciji kažem ili najbrži ili najekonomičnije
-skyfall- is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 10:01   #2585
Quote:
-skyfall- kaže: Pogledaj post
Tako je, raspon. Najmanje 8, i max 11e. Ovisno o gužvi, kolonama, nekad ljudi i sami zahtjevaju svoje rute...
Mene isto pitaju kojim putem, pa ovisno o situaciji kažem ili najbrži ili najekonomičnije
e.to mi je zapravo najbolja stvar sto im mogu rec koju rutu zelim.
to me i eko taksi zna pitat (iako nisam s njima dugo)
Monstera is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 10:05   #2586
Probala sam nekoliko puta osposobiti 1717 aplikaciju, ali nikako mi ne dolazi SMS kod.
Nije u spamu, uopce ne dode.

Nikad mi se to nije desilo ni s jednom aplikacijom, ne kuzim sto je stvar kod njih.
Jedna kolegica s posla je imala isti problem.

Zvati ih nemam namjeru dok naplacuju pozive, da im radi aplikacija, usli bi mi u rotaciju s Boltom i Uberom.
Old 11.05.2025., 17:01   #2587
Quote:
-skyfall- kaže: Pogledaj post
Uu ja ak počnu krivo negdje skretati ja se znam pretvoriti u GPS

Bolta sam se okanio jer se znaju svađati sa mnom kud bi išli makar ne znaju kvart. Zadnji je krivo skrenuo i mrtav hladan vozio 2 km oko kvarta jer mu je tak pisalo na blesavom GPS-u. Baš mi to nije jasno, niš ne zaradi s tim, cijena je već dogovorena
deadmau5oman is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 17:04   #2588
Quote:
Sabaa kaže: Pogledaj post
Probala sam nekoliko puta osposobiti 1717 aplikaciju, ali nikako mi ne dolazi SMS kod.
Nije u spamu, uopce ne dode.

Nikad mi se to nije desilo ni s jednom aplikacijom, ne kuzim sto je stvar kod njih.
Jedna kolegica s posla je imala isti problem.

Zvati ih nemam namjeru dok naplacuju pozive, da im radi aplikacija, usli bi mi u rotaciju s Boltom i Uberom.
zovem sa sluzbenog, pa me iskreno, bas briga
trudim se sto manje aplikacija koristit.
Monstera is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 20:46   #2589
Quote:
Ne govorim o tom, govorim o tom da mi ne pokaze nikakvu cijenu, sto znaci da nemam uopce nikakvvu predodzbu o iznosu koliko bi otprilike kostala voznja.
Rijetko kad se vozim taksijem, ali uvijek zovem 1717.

Cijena mi nije bitna jer odmah dođe domaći čovjek koji zna kako da me što brže doveze na destinaciju.

Time i podržavam domaće poduzetnike, a ne podržavam suvremene robovlasnike.
bobonja is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 07:05   #2590
Inače taksisti kažu da bi taksi trebao bit skup,to je uvijek bio luksuz.
JPR is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 08:00   #2591
Quote:
JPR kaže: Pogledaj post
to ovi bahat zg taxi, fali im ekskluzivnost idi vozi limuzine ako ti je do luksuza. dostupan taxi je smanjio alkoholiziranu voznju drasticno i opcenito olaksao zivot ljudima
Old 16.05.2025., 08:12   #2592
da, kada se sjetim prije tipa dubrava - utrine 120kn , sada par eura. šahisti su uvijek mislili da treba biti skupo, jer to nije za svakoga, kao za elitu a vozači ekipa u potkošuljama. kupi limuzinu, obuci tuxedo i naplati 10 eura kilometar a ne kmečati da država omogući više cijene po zakonu.
neka odu u USA pa većina taksista migranti ili engleska, ili francuska.... a ovdje ekipa to smatra poslom za PhD
klingonac_worf is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 08:33   #2593
Quote:
JPR kaže: Pogledaj post
Stvarno nevjerojatno da to kažu.

Ja mislim da bi moj proizvod trebao biti par puta skuplji, ako ja kažem da je luksuz onda je luksuz.
kornelije is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 17:16   #2594
da, jeftino je kad se jedno 10.000 auta vozi okolo cijeli dan i radi gužve
deadmau5oman is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.05.2025., 15:47   #2595
U SLO se bune da Uber ne radi regularno,odmah se sindikat oglasio,ne žele ga na ulicama jer ne rade po zakonu:
https://www.klix.ba/biznis/privreda/...ista/250520111
JPR is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.05.2025., 16:08   #2596
sigurno se i stanovnici ljubljane slazu
Old 20.05.2025., 16:16   #2597
Taj uber je cudo.
Svagdje je ilegalan,a nigdje ne propada.
Ima ga po cijelom svijetu
zacky is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2025., 20:45   #2598
Quote:
zacky kaže: Pogledaj post
Taj uber je cudo.
Svagdje je ilegalan,a nigdje ne propada.
Ima ga po cijelom svijetu
A mislim, model nije bio baš najpošteniji.

Zaobišli su hrpu pravila oko licenci, dumpali cijene dok su pržili novac investitora dok nisu eliminirali konkurenciju i onda digli cijene.
Uvijek sam za malog obrtnika ako je pošten i ima fer cijene, jer ovako će nam preostati samo korporacije, a to nam je svima najmanje u interesu.
Mithrandir is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2025., 10:19   #2599
Quote:
Mithrandir kaže: Pogledaj post
A mislim, model nije bio baš najpošteniji.

Zaobišli su hrpu pravila oko licenci, dumpali cijene dok su pržili novac investitora dok nisu eliminirali konkurenciju i onda digli cijene.
Uvijek sam za malog obrtnika ako je pošten i ima fer cijene, jer ovako će nam preostati samo korporacije, a to nam je svima najmanje u interesu.
ne jebi...dok se cameo, uber bolt i slicni nisu pojavili obicna voznja taksijem od par kilometara je kostala 657392738956378568 , sad kad su ovi zli dosli kosta 4.
Ne znam da li se stvarno ne sjecas kolike su bile cijene taksija dok su samo "mali obrtnici" vozili ili namjerno lazes.
Old 22.05.2025., 10:25   #2600
Mali obrtnici šahisti su u ovom slučaju funkcionirali po principu mafijaških obitelji.

Broj Ubera i Boltova treba regulirati i pod hitno im zabraniti vožnju po žutim trakama.

Taxi Zagreb treba rastamburati do temelja i nanovo ustrojiti.
kornelije is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:31.