Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Dekorativna kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 07.04.2025., 13:49   #4481
Hvala forumasici koja je nahvalila Dior hydra nude. Meni mješovitoj odlican. Prekrivanje je lagano do srednje no da se nadograditi. I ono što je najvažnije dugotrajan je i fino kremast. Divno se nanosi. Obični forever je bio pregust i brzo se susio
silver777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2025., 18:30   #4482
Došla sam pohvaliti još jedan , novi Guerlain:
TERRACOTTA LE TEINT GLOW. Od kada ga koristim, ni jedan drugi ne dolazi na red, ovaj mi je predobar. Ima glowy finiš a nije mastan na licu, baš da neki fini, dugotrajni sjaj od kojeg lice izgleda odmornije i svježe. Lagani je i hidratantan, nevidljiv, ne ističe pore, prekrivanje mu je oko srednjeg
blublues is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2025., 21:48   #4483
Quote:
blublues kaže: Pogledaj post
TERRACOTTA LE TEINT GLOW. Od kada ga koristim, ni jedan drugi ne dolazi na red, ovaj mi je predobar. Ima glowy finiš a nije mastan na licu, baš da neki fini, dugotrajni sjaj od kojeg lice izgleda odmornije i svježe. Lagani je i hidratantan, nevidljiv, ne ističe pore, prekrivanje mu je oko srednjeg
Je li dobar za suhu kožu?
Parlas is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2025., 06:26   #4484
Quote:
Parlas kaže: Pogledaj post
Je li dobar za suhu kožu?
Da, ima uljnu komponentu.
blublues is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2025., 22:02   #4485
Quote:
Da, ima uljnu komponentu.
hvala a kakav je u usporedbi s dior hydra nude? Koji ljepše izgleda na licu i dulje traje?
Parlas is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.04.2025., 17:38   #4486
Quote:
hvala a kakav je u usporedbi s dior hydra nude? Koji ljepše izgleda na licu i dulje traje?
Za normalno do suhu kožu def. Guerlain
blublues is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2025., 15:52   #4487
Samo sam htjela podijeliti jedan pozitivan utisak nove reformulacije. Riječ je o Givenchy Prisme Libre Glow Serum puderu. Stari nisam probala pa ne mogu usporediti al ovaj je baš divan. Ako tražite glow u ponom smislu te riječi, zaobiđite ga (doduše, ja sam ga testirala sada dok još nisu visoke temperature). Finish mu je više satenski, tokom dana izgleda sve bolje i bolje, nema bojazni da će se početi neravnomjerno skidati. Nijanse koje sam probala su 4.5N (neutralni-olive) i 4W (nešto maaalo svjetlija od prethodne i nema u sebi puno 'žutoga).
Bea28 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2025., 18:35   #4488
Quote:
Bea28 kaže: Pogledaj post
Samo sam htjela podijeliti jedan pozitivan utisak nove reformulacije. Riječ je o Givenchy Prisme Libre Glow Serum puderu. Stari nisam probala pa ne mogu usporediti al ovaj je baš divan. Ako tražite glow u ponom smislu te riječi, zaobiđite ga (doduše, ja sam ga testirala sada dok još nisu visoke temperature). Finish mu je više satenski, tokom dana izgleda sve bolje i bolje, nema bojazni da će se početi neravnomjerno skidati. Nijanse koje sam probala su 4.5N (neutralni-olive) i 4W (nešto maaalo svjetlija od prethodne i nema u sebi puno 'žutoga).
navodno je jako sličan gore hvaljenom Guerlainu terracotta glow puderu. Oba mi izgledaju jako lijepo. https://www.youtube.com/watch?v=k_mdT3civls
Parlas is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2025., 18:32   #4489
evo danas sam prvi put koristila armani luminous silk
dobar je suhu kozu, ali slabo prekriva, dosta ga se mora staviti...
rekla bi da je revolution skin silk serum puder jako slican armaniju, mozda cak kopija
jednako prekrivanje...
meni ni jedan nije jeftin, revolution bi mogla potrositi za dva tjedna max da samo njega koristim
ali bas mi je dobar, fino se da blendati i dobro izgleda
malo ga pomijesam se necim drugim...
coconutmilk is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.05.2025., 16:55   #4490
Quote:
Isprobala sam ga i oduševljena sam. Doduše, na meni nije vidljiv neki glow al to ionako ne volim. Divan je, cak bolji od Givenchy pudera kojeg sam zamalo kupila. Mislim da će odluka past ipak na Guerlain samo moram pogodit nijansu. U W spektru mi je jako oksidirao i bacao na narancasto (a žuckastog sam podtona). Nadam se da bi 3N ili 3.5N bio pogodak. Koju nijansu ti koristiš? I dalje oduševljenje nije splaslo?
Bea28 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.05.2025., 07:32   #4491
Quote:
Bea28 kaže: Pogledaj post
Isprobala sam ga i oduševljena sam. Doduše, na meni nije vidljiv neki glow al to ionako ne volim. Divan je, cak bolji od Givenchy pudera kojeg sam zamalo kupila. Mislim da će odluka past ipak na Guerlain samo moram pogodit nijansu. U W spektru mi je jako oksidirao i bacao na narancasto (a žuckastog sam podtona). Nadam se da bi 3N ili 3.5N bio pogodak. Koju nijansu ti koristiš? I dalje oduševljenje nije splaslo?
Samo njega koristim od kad sam ga kupila, prezadovoljna sam, NW15/20, nijansa 2c, odlična. Na prvu mi se činilo da će mi biti pretamna, ali nije uopće, baš pogođena. U prvoj verziji sam imala 2,5 N i nije mi odgovarala nijansa dok nisam po ljeti dobila malo boje u licu, ali ni onda nisam bila sretna s nijansom, premareličasta... Nisam druge nijanse probala. I mene kopka taj novi Givenchy, kakav ti je?
blublues is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.05.2025., 08:46   #4492
Novi Clinique even better vitamin sa spf 50
Za one koji vole lagano do srednje prekrivanje, jako lijepo prirodno izgleda na licu reka bih za jako suhu kozu ipak isprobati prije mene je mrvu zatezao inace za normalnu bi mogao biti odlican.
Princez Krafna is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 08:38   #4493
Koju nijansu da si uzmem u tom novom Guerlainu ako sam u Dioru 2n, chanel b20, nars deauville
silver777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 13:21   #4494
Quote:
coconutmilk kaže: Pogledaj post
rekla bi da je revolution skin silk serum puder jako slican armaniju, mozda cak kopija
jednako prekrivanje...
meni ni jedan nije jeftin, revolution bi mogla potrositi za dva tjedna max da samo njega koristim
Probala sam revolution irl filter on bas prekriva al je suh strasno.
Bas je za masnu kozu i ako ga idem mixat s bilo cim ne spaja se s nicim (bila to krema, drugi puder na bazi vode ili silikona svejedno nula bodova) stavim tonera dosta ispod nista.
Mislim da bi bio odlican za masnokosce.

Kupila sam i "novi" D&G matte foundation, uzela sam 5n iako po broju sam mislila mozda mi bude taman al nije
Ide 1n pa 5n pa dalje.
Znaci 5n je u stvari druga najsvjetlija nijansa.
Mat je al onako prirodno mat bas mi se svida i on je bas dosta suh al ako stavim vise kreme ili na normalan spf (ne mineralni) je odlican.
Pjenaste je teksture i bas nekako lipo sidne, e sad sta je mene odusevilo traje na kozu dok ga se ne skine.
Reklamiranje da se ne preslikava nje tocno.
calecaki is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 14:38   #4495
Quote:
calecaki kaže: Pogledaj post
Probala sam revolution irl filter on bas prekriva al je suh strasno.
Bas je za masnu kozu i ako ga idem mixat s bilo cim ne spaja se s nicim (bila to krema, drugi puder na bazi vode ili silikona svejedno nula bodova) stavim tonera dosta ispod nista.
Mislim da bi bio odlican za masnokosce.

Kupila sam i "novi" D&G matte foundation, uzela sam 5n iako po broju sam mislila mozda mi bude taman al nije
Ide 1n pa 5n pa dalje.
Znaci 5n je u stvari druga najsvjetlija nijansa.
Mat je al onako prirodno mat bas mi se svida i on je bas dosta suh al ako stavim vise kreme ili na normalan spf (ne mineralni) je odlican.
Pjenaste je teksture i bas nekako lipo sidne, e sad sta je mene odusevilo traje na kozu dok ga se ne skine.
Reklamiranje da se ne preslikava nje tocno.
kakvu kozu imas? suhu?

ja bjezim od svega matt
gledala sam taj irl filter, ali cini mi se da je za masnu kozu, ili barem normalnu

ja koristim revolution skin silk serum
ali pomijesam sa necim, da bude jace prekrivanje
trenutno mi je dobitna kombinacija taj revolution silk serum plus douglas cc krema odlicno izgleda i navecer
odlicna mi je ta cc krema

sljedece mi je svakako tirtir siva verzija za suhu kozu
cekam akciju na notinu, nije mi hitno

kakav je loreal infallible?
jel je za suhu kozu?
coconutmilk is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 18:04   #4496
Quote:
coconutmilk kaže: Pogledaj post
jednako prekrivanje...
Znatizeljna sam kako potrosit puder u dva tjedna.
Princez Krafna is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2025., 22:39   #4497
Quote:
Princez Krafna kaže: Pogledaj post
Znatizeljna sam kako potrosit puder u dva tjedna.
to sam bubnila
ali mislim da tako nekak, kada bi samo taj revolution silk serum koristila, svaki dan... cak bi mozda mogla
jos ga nema ni 30 ml, mislim da je 28 ml
coconutmilk is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.05.2025., 15:56   #4498
Guerlain glow novi puder ima jako puno parfema i to me odbilo od njega. Givenchy jos uvijek cekam da mi stigne.

Je li koristi netko Chanel le teint velvet i kakav je?
Parlas is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.05.2025., 20:18   #4499
Quote:
Guerlain glow novi puder ima jako puno parfema i to me odbilo od njega. Givenchy jos uvijek cekam da mi stigne.

Je li koristi netko Chanel le teint velvet i kakav je?
Koju si nijansu uzela? I koja si nijansa u drugim puderima? Gdje si ga narucila
Natali78 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.05.2025., 10:23   #4500
Quote:
Natali78 kaže: Pogledaj post
Koju si nijansu uzela? I koja si nijansa u drugim puderima? Gdje si ga narucila
Naručila sam ga s Look fantastica, uzela sam 0.5N, inače sam NARS Siberia, MAC nc10, Chanel B10 ili br12.

U Mulleru i Douglasu imaju najsvjetliju nijansu 1.5C tog Givenchy pudera.
Parlas is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:05.