Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika

Politika Najstariji zanat na svijetu
Podforumi: Politička scena, Europska unija, Svijet, Blisko politici, Rat u Ukrajini

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.05.2025., 14:00   #81
Posljedica teškog nerada policije i aljkavog pravnog sustava.
Od ljudi se očito ne može očekivati da se ponašaju u skladu s razumom i u okviru zakona, a kada takvi vide da mogu kako hoće...

Devedesetih su uglavnom crne limuzine parkirale po nogostupima i vozili pješačkim stazama, danas svaka budala sebi to dopusti.

Vozim po ograničenjima, nikad kaznu za brzinu, ali uvijek te obikaze kao manijaci, neki još i trube...kmečanje kada se najavi policijska kontrola...postavljaju se slike nepropisno parkiranih automobila po pješačkim, na mjestima za invalide, a u komentarima se napada one koji se snebivaju...bolestan narod.
Odgovori s citatom
Old 08.05.2025., 21:25   #82
Preblage kazne? Cca duplo nego u Njemačkoj za dobar dio prekršaja..
Na 3-4x manje plaće..
Ono šta je najveća razlika, je šta tamo odgovorni za crne točke, loša prometna rješenja, i još milijun drugih situacija di uhljeb godinama nekažnjeno ubija glupošću i bolimeqrac stavom, lakše budu kažnjeni, nego u nas..
Tamo se poštuje da završni sloj asfalta bude od mlivenog granita, ne od krede, (vapnenca), ka u nas..
U 2 kilometra kvadratna, objasnit ću takvom 4-5 mista koja zovu sr.nje, i objasnit ću mu i kako bi tribala bit rješena, i zašto!
Dok sam bio mlađi, znao sam i ja pijan vozit. Nisam bio bahat, više sam pazio. I srića je tu bitan faktor..
Gori sam svakodnevno, prvih sat dva, kad se probudim, 100% trizan, nego tada pijan.
Ne pijem više, kao u mladosti, nekad, sitno..
Mješavina ljudi pod stresom, problemima, i nakaradnih cesta, = Ajme i kuku...
etona is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.05.2025., 21:34   #83
Quote:
etona kaže: Pogledaj post
Preblage kazne? Cca duplo nego u Njemačkoj za dobar dio prekršaja..
Na 3-4x manje plaće..
Ono šta je najveća razlika, je šta tamo odgovorni za crne točke, loša prometna rješenja, i još milijun drugih situacija di uhljeb godinama nekažnjeno ubija glupošću i bolimeqrac stavom, lakše budu kažnjeni, nego u nas..
Tamo se poštuje da završni sloj asfalta bude od mlivenog granita, ne od krede, (vapnenca), ka u nas..
U 2 kilometra kvadratna, objasnit ću takvom 4-5 mista koja zovu sr.nje, i objasnit ću mu i kako bi tribala bit rješena, i zašto!
Dok sam bio mlađi, znao sam i ja pijan vozit. Nisam bio bahat, više sam pazio. I srića je tu bitan faktor..
Gori sam svakodnevno, prvih sat dva, kad se probudim, 100% trizan, nego tada pijan.
Ne pijem više, kao u mladosti, nekad, sitno..
Mješavina ljudi pod stresom, problemima, i nakaradnih cesta, = Ajme i kuku...
Onaj tko sjeda pijan za volan nema pravo spominjati crne točke u prometu, visine kazne i uhljebe što ne rade ništa po pitanju prometa! Točka!
Old 08.05.2025., 21:41   #84
Jedino se za alkohol apsolutno slažem da treba biti nemilosrdan što se vožnje tiče, a ove male diktatore koji bi zatvarali, masakrirali i ino, nek se mane vožnje ako nije za njih. Ili nek ne budu licemjerni, jer sam poprilično siguran da bi im se dnevno u vožnji dalo 10-15 prekršaja natovariti. I spora vožnja je u određenim okolnostima nesigurna, pogibeljna i kažnjiva. Za sve one koji misle da sporo=sigurno. Iako, štrumfovi najviše onaniraju na brzinu, a što se spore vožnje tiče, JEDNOM u svojih skoro 30 godina vozačkog staža (ako računam i motor koji sam počeo voziti 2 godine prije auta, sa 16 godina) sam vidio da je štrumf isključio nekoga u osobnom autu. I to motorist štrumf.
Odgovori s citatom
Old 14.05.2025., 10:51   #85
Bumo vidli kako ce nam Bane proci pa bumo znali kak ubiti covjeka i proci nekaznjeno pa onda pricajmo o kaznama.
markotornic is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2025., 12:34   #86
Quote:
yildirim kaže: Pogledaj post
Onaj tko sjeda pijan za volan nema pravo spominjati crne točke u prometu, visine kazne i uhljebe što ne rade ništa po pitanju prometa! Točka!
Itekako ima pravo prozivati i spominjati crne točke i uhljebe koji ništa ne rade. Koliko su npr. ono ubili ljudi jer su napravili loš spoj na vodičku ili koju već zaobilaznicu. A koliko ima još takvih mjesta di se ništa ne radi ili se reagira nakon desetljeća valjda.
A upravo zbog onih koji ne rade, on i pijan sjedne za volan, doduše možemo mi biti i legalno pijani za volanom, do 0.5 promila.
Munjeno Blago is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2025., 14:57   #87
Quote:
Munjeno Blago kaže: Pogledaj post
A upravo zbog onih koji ne rade, on i pijan sjedne za volan, doduše možemo mi biti i legalno pijani za volanom, do 0.5 promila.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:39.