|
|
16.05.2025., 14:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2013.
|
Model je promašen otkada se pojavia. Da valja išta makli bi se s mrtve točke u ovih 15 godina. 15 godina bez utakmice u 9 misec u europi, aloo? Da nije NH na "vlasti" davno bi svi odgovorni za to bižali po bilom svitu. Osuđeni smo na janjetina utakmice po dalmaciji dok drugi igraju europu.Sve nas manje i takvi hoće.Još u nedilju idu dobit rijeku. Znam teško je objasnit kako je rijeka dva puta napravila nešto što ti nisi 20 godina., još je tu privatni vlasnik. Kako oprvdat dugu cestu? Radije da bude i sada "možemov" dinamo prvi pa makar mu dali još 40 milja eura u kasu. Proklet klub!
|
|
|
16.05.2025., 14:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
jordi kaže:
Nema sustava. Nema jer biramo debile za PU. Debile kojima je kratkorocni cilj važniji od dugoročnog sustava. I masa pada na lipe riči slatke laže tih debila i onda kad ih realnost plesne onda traže krivca. A krivci smo mi. Ne model.
Poslano sa mog SM-S911B koristeći Tapatalk
|
Nema tu apsolutno za rezultat drugog krivca do trenera i igrača, sve ostalo su priče za malu dicu, također je trener preuzeo svu odgovornost. Imali su ove sezone jedno 10+ utakmica za popravni nisu iskoristili niti jednu. Drag je meni Rino sve to stoji, ali realno nije to odrađeno do kraja i ta tema tu prestaje.
Sve ove druge promjene u klubu nisu vezane za to nužno, već prirodna potreba za nadogradnjom i rastom. Normalno da nema u tom svemu materijala za izbacivati članke o "Hajduku" svako par sati pa žutilo odradi svoje, ali tko to više uopće shvaća preozbiljno šta se piše. Veća je avantura u tome prepoznati neku bitnu informaciju od pustog lupetanja. Ali ajde, bar se zabavljamo ako ništa nije dosadno.
|
16.05.2025., 14:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2022.
|
ne diraj model, dobar je model, problem su svi ovi ljudi šta su prošli kroz klub zadnjih 15 godina 
a Gattuso nema pravo srat protiv modela jer nije dobio bezveznu Istru 
|
|
|
16.05.2025., 14:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Kakvog smo mišljenja o Domagoju Bradariću, njemu ugovor ističe ovo lito?
|
16.05.2025., 14:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
Basta kaže:
Slaven Bilić? Taj šarlatan bi mogao dovest do gašenja kluba koliko je sposoban.
|
Klub je ionak pred gašenjem
Ovo je zadnji pokušaj prije nego ide na bubanj
Ljudi nisu svjesni situacije
Nas su istra i slaven prestigli u sportskom segmentu
Mi smo poluprofesinalni klub
Pun uhljeba i nesposobni ljudi
Poslano sa mog ALI-NX1 koristeći Tapatalk
|
|
|
16.05.2025., 14:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2013.
|
izgleda ko da se gattuso odlucija od poljuda oprostiti pobjedon... 
|
|
|
16.05.2025., 14:44
|
|
greko/ gretchen
Registracija: Jul 2010.
|
za koga torcida navija sutra ? 
|
|
16.05.2025., 14:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
Quote:
Greco kaže:
za koga torcida navija sutra ? 
|
sutra?
sutra će se jebat majka svima zagadurima i jebivjetrima 
|
16.05.2025., 14:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2015.
|
Quote:
miljo piljo kaže:
Klub je ionak pred gašenjem
Ovo je zadnji pokušaj prije nego ide na bubanj
Ljudi nisu svjesni situacije
Nas su istra i slaven prestigli u sportskom segmentu
Mi smo poluprofesinalni klub
Pun uhljeba i nesposobni ljudi
Poslano sa mog ALI-NX1 koristeći Tapatalk
|
Nemoj tako, imamo svjetsku inovaciju Hajduk authentic
U 2025. godini bavimo se demantiranjem novinskih natpisa o potencijalnim transferima
U zupanijsku skupstinu guramo covika radi moralnih karakteristika na razini svecenika  
|
|
|
16.05.2025., 14:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2023.
|
Nemojte zamiriti, u prolazu sam, vidim da je komešanje u zadnje vrime
Samo sam tia reć da bi bilo smišno da se u eventualnom slučaju pojavi ova krpa na istoku
|
|
|
16.05.2025., 15:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2021.
|
Svugdi je odgovoran vlasnik ako je rezultat loš,jedino se u nas to želi prebaciti na nadzorni,upravu,trenera i igraće.Dakle tili ste birati nadzorni ,birali ste,rezultati su loši izvolite krivci ste.Da je udruga imalo moralna rekla bi gradu ,hvala na prilici iako nismo večinski vlasnici dali ste nam priliku,4 puta smo loše izabrali ,očito neznamo izabrati dobre nadzornjake i iz moralnih razloga i dobrobiti kluba hvala vam na ukazanom povjerenju i vi kao većinski vlasnici birajte nadzorni odbor jer mi očito neznamo ,pružili ste nam priliku i hvala vam.Ali oni žele pokušavati i dalje jer ako grad bira tu će doć lopine,jer grad može samo dat lopine,dok oni su pošteni i izaberu ljude koje očito neznaju,ali pokušat će do besvjesti,jer najvažnije je da NH bira NO.
Ako grad ne želi da bira NO,neka prepusti građanima grada splita da biraju nadzorni,pa ako Hajduk bude loš krivci su građani grada splita .Prodat klub ne smiju,zvog Torcide
|
|
|
16.05.2025., 15:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2011.
|
Quote:
jordi kaže:
Nema sustava. Nema jer biramo debile za PU. Debile kojima je kratkorocni cilj važniji od dugoročnog sustava. I masa pada na lipe riči slatke laže tih debila i onda kad ih realnost plesne onda traže krivca. A krivci smo mi. Ne model.
|
I sam NH i Torcida su u startu sezone javno priznali da je model loš i problem u svom priopćenju.
Ali po putu su se zagubile te najavljivane promjene kad se spojilo 3 pobjede.
Tako da trenutni model nije dobar, to su i oni sami koji ga provode priznali.
|
|
|
16.05.2025., 15:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2021.
|
Quote:
jordi kaže:
|
A btj Jordi opisa. Ako mi konstantno biramo krive ljude onda je model/sustav po deafultu kriv. U teoriji je model savršen, ali u praktičnom svijetu ne funkcionira. Oviismo o previše faktora i prevelikom utjecaju subjekta, jednostavno mora se pojednostaviti.
Legitimet izabranog mora biti takav da on u startu može donositi ključne odluke.
Ne mogu shvatiti da čovjek kao ti (inteligentan) ne želi shvatiti da ovo sve što govoriš je u konačnici krivnja modela.
|
|
|
16.05.2025., 15:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2005.
|
Quote:
bambus88 kaže:
I sam NH i Torcida su u startu sezone javno priznali da je model loš i problem u svom priopćenju.
Ali po putu su se zagubile te najavljivane promjene kad se spojilo 3 pobjede.
Tako da trenutni model nije dobar, to su i oni sami koji ga provode priznali.
|
Model nije dobar od početka i konstantno se mijenja. I od početka se to spominje. Ni jedni izbori nisu bili isti kao oni prije. Nerazumin zašto ti je bitna baš sad ova godina.
|
|
|
16.05.2025., 15:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2005.
|
Quote:
Overthinker kaže:
A btj Jordi opisa. Ako mi konstantno biramo krive ljude onda je model/sustav po deafultu kriv. U teoriji je model savršen, ali u praktičnom svijetu ne funkcionira. Oviismo o previše faktora i prevelikom utjecaju subjekta, jednostavno mora se pojednostaviti.
Legitimet izabranog mora biti takav da on u startu može donositi ključne odluke.
Ne mogu shvatiti da čovjek kao ti (inteligentan) ne želi shvatiti da ovo sve što govoriš je u konačnici krivnja modela.
|
Ko je onemogučava Brbića, Kosa, Brbića i Lukšu prije ovog zadnjeg NO da donosi ključne odluke?
|
|
|
16.05.2025., 15:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
jordi kaže:
Model nije dobar od početka i konstantno se mijenja. I od početka se to spominje. Ni jedni izbori nisu bili isti kao oni prije. Nerazumin zašto ti je bitna baš sad ova godina.
|
Kako se mijenja?
Smanjio se broj članova.
Filtriraju se kroz hajduču zajednicu.
Koje su to velike promjene i čime su rezultirale ?
|
|
|
16.05.2025., 15:38
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
jordi kaže:
|
Te promjene su bile kozmetičke prirode više manje. Ako su mislili na tako nešto i ove godine onda bolje da nisu ništa minjali.
Oni su pričali o odgovornosti u tome proglasu. Da bi netko bio odgovoran moraš mu dati punu slobodu odlučivanja i donošenja odluka. Ja sam očekivao promjene u tom smjeru.
|
|
|
16.05.2025., 15:39
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
jordi kaže:
Ko je onemogučava Brbića, Kosa, Brbića i Lukšu prije ovog zadnjeg NO da donosi ključne odluke?
|
NH, Torcida i NO. Simple as that.
|
|
|
16.05.2025., 15:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2021.
|
Quote:
jordi kaže:
|
Ne može Jordi PU donositi strateške odluke jer imaju tijelo iznad njih. Ali ako već oćeš, Kosu je NO stopirao Bjelicu recimo.
Imaš apsurdnu situaciju di NO kao nadzorno tijelo je predstavnik članova, a PU bi trebao imati upravljačku moć. A također kada pogledaš 15 godina niti jedan NO nije odradio 2 mandata i konstantno imaš situaciju da trenutnog PU dočekuje drugi NO. Za to je direktno model odgovaran jer ne logično mi je da mi biramo kontrolni organ i očekujemo strateške smjerove. Upravljački dio nam ne postoji.
Da me krivo ne skuziš, ja nisam protiv socios modela, ali sam protiv ovoga.
Nije čudno da model kao i mi ima Schalke koji je isto u banani. Dok s druge strane ostali socios klubovi koji su i uspješni imaju skroz drugačiji način biranja. Meni to nije slučajno.
|
|
|
16.05.2025., 16:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Overthinker kaže:
Ne može Jordi PU donositi strateške odluke jer imaju tijelo iznad njih. Ali ako već oćeš, Kosu je NO stopirao Bjelicu recimo.
Imaš apsurdnu situaciju di NO kao nadzorno tijelo je predstavnik članova, a PU bi trebao imati upravljačku moć. A također kada pogledaš 15 godina niti jedan NO nije odradio 2 mandata i konstantno imaš situaciju da trenutnog PU dočekuje drugi NO. Za to je direktno model odgovaran jer ne logično mi je da mi biramo kontrolni organ i očekujemo strateške smjerove. Upravljački dio nam ne postoji.
Da me krivo ne skuziš, ja nisam protiv socios modela, ali sam protiv ovoga.
Nije čudno da model kao i mi ima Schalke koji je isto u banani. Dok s druge strane ostali socios klubovi koji su i uspješni imaju skroz drugačiji način biranja. Meni to nije slučajno.
|
Zamišljam situaciju da se postaneš sef u nekoj firmu di te bira NO.
I onda ti želiš dati otkaz trećini radnika i dovesti nove ali NO kaže da nemože nego da i moraš produžiti ugovore i radu
Pa hoćeš preurediti poslovni prostor ali NO kaže da to nije prioritet.
Želiš staviti novi proizvod na tržište ali NO kaže nemože nego moraš gurati s ovim što imamo jer to je brend.
I kako tu onda PU može biti kriv za išta ako si mu praktiči zacrtao što smije a što nesmije kad ne uspiješ. Nemore nikako da ga jebeš. Kriv je onaj koji je postavio takve okvire to jest u Hajduka krivi su NO i NH.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:12.
|
|
|
|