Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
15.05.2025., 23:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
Kako stavlja u istu rečenicu i premijera pokušavajući izjednačiti njih dvojicu.  Plenković najuspješniji premijer u povijesti, a Milanović najneuspješniji..plus je doživio 2 baš teška poraza od Plenkovića u izravnim mečevima na izborima za "kancelara".
|
|
|
15.05.2025., 23:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2017.
|
Quote:
emanuelson1000 kaže:
Kako stavlja u istu rečenicu i premijera pokušavajući izjednačiti njih dvojicu.  Plenković najuspješniji premijer u povijesti, a Milanović najneuspješniji..plus je doživio 2 baš teška poraza od Plenkovića u izravnim mečevima na izborima za "kancelara".
|
Za ološ iz zločinačke definitivno je najuspješniji premijer, već treći mandat osigurava nesmetan pristup državnoj kasi i sveopću pljačku i rastakanje ove države.
|
|
|
16.05.2025., 09:19
|
|
...
Registracija: Oct 2005.
|
Quote:
emanuelson1000 kaže:
|
Da je Zoki poražen, ne bi Plenković bježao u Egipat za vrijeme inauguracije.
Kada su bili ti izravni mečevi? Ja samo znam, da je Milanović daleko više preferencijalnim glasova dobivao u 1. izbornoj jedinici od Plenkovića.
A lani Zoki nije bio kandidat na parlamentarnim izborima.
Ako ne znaš, što je bilo t.j. kako je izgledao zadnji sraz Milanovića i HDZa, reći ću ti ja: 75:25. Nadmašio je rezultat Tuđmana, koji nikada nije pobijedio u svim županijama.
A zvali su ga kojekakvim pogrdnim imenima i terminima, ništa nije pomoglo. Sva medijska mašinerija HDZa je udarila na Zokija, sve uzalud.
Misliš li, da bi Plenković bio toliko pitom prema Zokiju, da ih on nije pregazio u siječnju?
Smirio se Plenković, jer ne želi da mu Milanović bude neprijatelj idućih pet godina.
|
|
|
16.05.2025., 10:20
|
|
Registrirani korisnik
|
Ni ne trebaju biti neprijatelji njih dvojica.
Narod upravo i želi Milanovića za predsjednika, a Plenkovića za premijera.
To su za Milanovića rekli 2x, a za Plenkovića 3x.
|
|
|
16.05.2025., 11:20
|
|
Neregistrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
Mr. White kaže:
|
Lik ladno SDP prozvao stokom koja smrdi.
Ok.
|
|
|
16.05.2025., 12:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2019.
|
Quote:
emanuelson1000 kaže:
|
Da ti nije bilo Milanovića koji je spašavao državu kolko je znao i umio nakon vašeg zadnjeg "kancelara" oko kojeg su svi dobili amneziju i uveo nas napokon u EU pa su mogli početi teći i ti novci, bi se k imao čime hvaliti Plenković danas.
Quote:
agentRico kaže:
Ok. ��
|
Di ti ovdje vidiš SDP?
Shvaćam da je lijepo biti u krdu, ali u krdu i smrdi. Sadašnji premijer i ja smo se ukrdili prije 15, 20 godina", rekao je Milanović.
I to morate izvrtati. 
|
|
|
16.05.2025., 12:19
|
|
Zbrljando
Registracija: Apr 2010.
|
O teligencijo, jebem li te 
|
|
|
16.05.2025., 17:58
|
|
Buhtlojed
Registracija: Jan 2016.
|
Pa mi nemamo premijera. Kakve gluposti. Imamo ratnog dezertera i kukavicu koji ga pokušava glumiti. Neuspješno.
|
|
|
16.05.2025., 19:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2018.
|
Quote:
agentRico kaže:
Ok. ��
|
nije, nije
zna se kaj je mislio, i kaj misli o stoki, zna se....

|
|
|
16.05.2025., 20:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2011.
|
Quote:
trader77 kaže:
nije, nije
zna se kaj je mislio, i kaj misli o stoki, zna se....

|
pa ako "krdo smrdi"...
a on sam, svjesno se ugural u to krdo...
očito da sam sebe uvjerava, da on miriši u tom krdu...
nema on s čim "misliti"...
da ima, nebi sam po sebi sral, pa smrdel

|
|
|
16.05.2025., 22:46
|
|
Zbrljando
Registracija: Apr 2010.
|
Ponavljam: o teligencijo, jebem li te 
Nekima ni crtanje ne bi pomoglo. Voljevičin Grga im je preintelektualan za shvatiti.
|
|
|
16.05.2025., 22:59
|
|
∞
Registracija: Jan 2010.
|
Botovi nikada sretni: kada se Milanović drugi put kandidirao za predsjednika (i unakazio onog lika koji nije bio HDZ-ov kandidat  ), nije im valjao.
Sada, kada kaže da se ne želi više baviti politikom, opet im ne valja. 
|
|
|
16.05.2025., 23:08
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Feb 2009.
|
Što prije niškoristi i štetočine poput Plenkovića i Milanovića nestanu iz politike, to bolje za sve nas. Usmrdili su to krdo do daske.
Pošto je Milanović rekao da se povlači nakon mandata to sigurno znači da će osnovati stranku. To će biti stranka za ove koji gledaju prema istoku. Sretno mu bilo.
|
|
|
17.05.2025., 08:06
|
|
Buhtlojed
Registracija: Jan 2016.
|
Kad si tri puta gluplji od Milanovića zoveš se Plenković
|
|
|
17.05.2025., 13:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
cave troll kaže:
U čemu je problem?
Ne sekiraj se. Milanče neće ostaviti pripadnike svojeg kulta i svoje sendvičare same. Bit će tu nova stranka.
Uostalom već je povlačio pa vraćao, pa nije hto biti premijer, pa je, Tako će biti i sada.
|
Nije htio biti ni predsjednik tj. omalovažavao je tu funkciju...onda je propao privatni biznis i veze sa Albanijom i Crnom Gorom.. 2024. nije uspio (pobjeđivali ga dotad ukupno 4 puta i to redom Sanader, Karamarko i 2 puta Plenković) postati premijer, pa je shvatio da je dobro ostati i na predsjedničkoj plaći te letjeti Blackhawkom.
Naravno da će ostati u politici. Čeka on pravo vrijeme da "makne" Hajdaša jer zna da ovaj sa ženinim prezimenom nema ni teoretske šanse postati premijerom.
|
|
|
17.05.2025., 14:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
KingCrimson kaže:
Botovi nikada sretni: kada se Milanović drugi put kandidirao za predsjednika (i unakazio onog lika koji nije bio HDZ-ov kandidat  ), nije im valjao.
Sada, kada kaže da se ne želi više baviti politikom, opet im ne valja. 
|
ne mogu bez Milanovića 
Zoki se pristojno maknuo kada je izgubio izbore
Maknuo se i sa čela SDP-a i maknuo se i iz politike
i cijelo to vrijeme ga se zazivalo ovako ili onako
Vratio se politiku zahvaljujući barbiki
i to je bila njegova osobna odluka i krenuo je a da ga nitko nije podržavao.
Nakon toga su ga podržali jer SDP nije imao koga istaknuti za Predsjednika
Slična situacija je bila 5 godina ranije za HDZ samo što je hdz iz bazena iskopao barbiku, jel
sdp nema bazen, a bome ga više nema ni hdz...
barbiki i hdz-u je tada grah dobro pao...
Quote:
cave troll kaže:
Što prije niškoristi i štetočine poput Plenkovića i Milanovića nestanu iz politike, to bolje za sve nas. Usmrdili su to krdo do daske.
Pošto je Milanović rekao da se povlači nakon mandata to sigurno znači da će osnovati stranku. To će biti stranka za ove koji gledaju prema istoku. Sretno mu bilo.
|
,
ono, vrhunska analiza a i poznavanje Milanovića 
|
18.05.2025., 14:16
|
|
David Rudisha
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
emanuelson1000 kaže:
Nije htio biti ni predsjednik tj. omalovažavao je tu funkciju...onda je propao privatni biznis i veze sa Albanijom i Crnom Gorom.. 2024. nije uspio (pobjeđivali ga dotad ukupno 4 puta i to redom Sanader, Karamarko i 2 puta Plenković) postati premijer, pa je shvatio da je dobro ostati i na predsjedničkoj plaći te letjeti Blackhawkom.
Naravno da će ostati u politici. Čeka on pravo vrijeme da "makne" Hajdaša jer zna da ovaj sa ženinim prezimenom nema ni teoretske šanse postati premijerom.
|
Di su ova dvojica sada?
|
18.05.2025., 20:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2017.
|
Zoran Milanović na prvoj inauguraciji i na sučeljavanja s Kolonadom isticao je da nije riječ o funkciji već dužnosti
|
|
|
19.05.2025., 00:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Vježba tipkanja.
M.Krleža: Na rubu pameti
Quote:
U oblacima dima, u bunilu alkohola, od glupe nametljivosti i od slaboodgojenih drskosti, od zlobe tuđih jezičina taložio se u meni godinama mučan talog zasićenja, gađenja i nekog neodređenog zapravo, ali ipak uzajamnog nemira koji bi spram pojedinaca znao da zauzme oblik usplahirene razdražljivosti. Ipak mi je od vremena na vrijeme izgledalo preglupo da čitave noći gubim s brbljavcima koji slaboumno ustrajno iz noći u noć klepeću uvijek jedno te isto: o nekakvim strankama, o stranačkim klevetama i smicalicama, o ustavima, o bitkama, u beskrajnodosadnom kvocanju, kvokodakanju i prenemaganju svakoještarija. Nije da nisam već i prije primjećivao među relativno mladim ljudima znakove starenja, mrzovoljnu zabrinutost pred crnim danima, svaki nedostatak oduševljenja za plemenite i nesebične osjećaje, plaho sakrivanje svog uvjerenja, neobično razvijen osjećaj samoljublja a naročito za vlasništva: ovo je "moj krov", "moje znanje", "moja žena", moje uvjerenje", "moje knjige", "moji dohoci" (uopće: "sve moje"), pa kad već mladi ljudi drže mucave monologe preuveličajući značenje svakog, pa i najneznatnijeg poremećaja "svoje" probave, što će biti s tom mladom gospodom, nadobudnim našim intelektualcima i lučonošama za decenije-dva, tako sam sebe pitao, pomalo sumnjičav spram brbljave djece doktorskih brbljavaca, svojih školskih drugova koji su već izrodili svoju senilnu generaciju plesača, slavnih odvjetnika i asistenata po marvinskim klinikama i po ludnicama. Primjećivao sam da su ljudi pod svojom maskom zapravo nesusretljivi, hladni, okrutnoindeferentni spram svega što momentalno ne spada u sferu njihovog neposrednog interesa, da su ograničeni, dosadni, nametljivi, da se ogovaraju zbog nevjerojatne zasljepljenosti, da ne ispunjavaju svoje obaveze, da ne plaćaju dugove, da se majmunski slijepo, ograničeno, praznovjerno, tašto, slavohlepno guraju za životnim probicima (uglavnom probicima crijeva i tjelesne udobnosti) i, u takvim potištenim, zapravo vidovitim raspoloženjima, ja bih se odbio od tog ljudskog žamora jer mi je u štali s tim preživačima i dvopapkarima postajalo od vremena na vrijeme zagušljivo. S ljudima zajedno smrdi, ali je toplo. U samoćama prazno. Znamo mi vrlo dobro kako zapravo izgleda pod tuđim repom, ali bez tog njuškanja ne može se živjeti.
|
|
20.05.2025., 14:48
|
|
Vidoviti Milan
Registracija: Nov 2003.
|
Quote:
DJTcro kaže:
Da je Zoki poražen, ne bi Plenković bježao u Egipat za vrijeme inauguracije.
Kada su bili ti izravni mečevi? Ja samo znam, da je Milanović daleko više preferencijalnim glasova dobivao u 1. izbornoj jedinici od Plenkovića.
A lani Zoki nije bio kandidat na parlamentarnim izborima.
Ako ne znaš, što je bilo t.j. kako je izgledao zadnji sraz Milanovića i HDZa, reći ću ti ja: 75:25. Nadmašio je rezultat Tuđmana, koji nikada nije pobijedio u svim županijama.
A zvali su ga kojekakvim pogrdnim imenima i terminima, ništa nije pomoglo. Sva medijska mašinerija HDZa je udarila na Zokija, sve uzalud.
Misliš li, da bi Plenković bio toliko pitom prema Zokiju, da ih on nije pregazio u siječnju?
Smirio se Plenković, jer ne želi da mu Milanović bude neprijatelj idućih pet godina.
|
bio je kandidat za premijera na proslim izborima za sabor
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:48.
|
|
|
|