Biciklizam Na dva kotača uokolo |
|
|
23.05.2025., 09:30
|
|
glup, tup, neupotrebljiv
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
Sporomir kaže:
 Moja je varia isto micro usb, malo iritira, al c-micro konverter je jeftin i toliko sitan da ga nije problem ubacit bilo gdje.
|
Imam ja adapter za edge530. Mislim da kolegama nije problem adapter, nego ako vozis 1000km necega, trebas mislit na to malo govno, jesi ga ponio, gdje si ga stavio i pazit da ga ne izgubis u ta 3-4 dana, gdje vozis po kojekakvom glupom vremenu, spavas samo par sati i sl...Ja osobno u takvim uvjetima bih odjebo adapter velicine 1cm, u skoku
USB-C rjesava sve te probleme u novije vrijeme jer su svi na njemu, osim retardiranog garmina.
Također, USB-C omogucuje brze punjenje, sto je opet vazno u takvim sranjex trenutcima.
|
|
|
23.05.2025., 10:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2024.
|
Quote:
Rebbit kaže:
Imam ja adapter za edge530. Mislim da kolegama nije problem adapter, nego ako vozis 1000km necega, trebas mislit na to malo govno, jesi ga ponio, gdje si ga stavio i pazit da ga ne izgubis u ta 3-4 dana, gdje vozis po kojekakvom glupom vremenu, spavas samo par sati i sl...Ja osobno u takvim uvjetima bih odjebo adapter velicine 1cm, u skoku
USB-C rjesava sve te probleme u novije vrijeme jer su svi na njemu, osim retardiranog garmina.
Također, USB-C omogucuje brze punjenje, sto je opet vazno u takvim sranjex trenutcima.
|
Ja sam svoj privezao na kabel power banka, molim te da mi ne razvijaš nove strahove. 
|
|
|
23.05.2025., 12:26
|
|
Forum laže.
Registracija: May 2018.
|
Quote:
Markkonen kaže:
|
E bravo. Kako Palelo kaže, ja svoju Variju nikad nisam updateao. Imam Wahoo Roam v2., spojena je, pokazuje mi aute i sve kako treba.
Taj mod mi je zakon jer ne smetam kolegama biciklistima i ne blinka bez razloga. U tom modu sam vozio cijelu noć bez dodatne lampe jer nisam vidio potrebu (ponesem za svaki slučaj).
Na brevetu 200 je izgasim kad stanem u birtiju, ali ne punim. Na 400+ km, je dopunim powerbankom, kao i Wahoo, kad stanem u birtiju. Čisto da smanjim range anxiety i šljaka mi.
Poslano sa mog SM-S926B koristeći Tapatalk
|
|
|
23.05.2025., 17:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2012.
|
Ovakvu ali crvenu bljeskalicu imam na seatstayu.
https://markoprojekt.com/proizvod/bl...a-ebl-035w/948
Nisam ju nikad uspio potrošiti do kraja, doduše mislim da ju nisam nikad ni koristio duže od 5h.
Jeftina je, lagana i može biti nadopuna kad crkne glavna bljeskalica ili onima koji žele štediti svjetlo na Variji.
|
|
|
24.05.2025., 00:39
|
|
Æ
Registracija: Oct 2015.
|
Quote:
dajdosta kaže:
Ovakvu ali crvenu bljeskalicu imam na seatstayu.
https://markoprojekt.com/proizvod/bl...a-ebl-035w/948
Nisam ju nikad uspio potrošiti do kraja, doduše mislim da ju nisam nikad ni koristio duže od 5h.
Jeftina je, lagana i može biti nadopuna kad crkne glavna bljeskalica ili onima koji žele štediti svjetlo na Variji.
|
Za ove koji voze ultra-distance postoje druge opcije, jedna od njih je RFR HQP, tezina 22 grama s baterijama (dvije 2032 baterije), u modu bljeskanja/treperenja drzi 150 sati, kod nas se moze kupiti straznja (svojedobno sam kupio i prednju i straznju):
https://keindl-sport.hr/lampa-zadnja...roizvod-12307/
Vani se naruce obje;
Prednja:
https://www.bike-discount.de/en/rfr-...-hqp-red-led-1
Straznja:
https://www.bike-discount.de/en/rfr-...qp-white-led-1
Ovo sto pise "ohne STVZO Zulassung" znaci da u Njemackoj (ne znam tocno od koje godine u Njemackoj i nesto recentnije u Francuskoj) nisu legalne u cestovnom prometu jer se moze izabrati i nacin da rade u modu u kojem bljeskaju/trepere, koji je iz nekog razloga u tim zemljama zabranjen.
|
|
|
24.05.2025., 09:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2024.
|
Ja u rezervi imam jedno rockbros svjetlo koje ima mod bljeskanja u crvenoj i plavoj boji, tako da izgleda kao policija i nema šanse da ga netko ne primijeti. Samo me strah da bi me brzo primijetila sama policija. 
|
|
|
24.05.2025., 10:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2012.
|
Quote:
Markkonen kaže:
|
Imam najvjerojatnije istu takvu crvenu kupljenu u Giantu i ne koristim ju jer je preslabo svijetlo. Možda je za noć ok ali po danu mi je neupotrebljiva
|
|
|
01.06.2025., 00:44
|
|
sun sun sun
Registracija: Dec 2013.
|
Nisam iskoristio update na Variji ali mi stalno nudi. Jel mogu to kak maknuti?
|
|
|
03.06.2025., 09:25
|
|
u celibatu
Registracija: Nov 2010.
|
ja sam slučajno na garminu stisnula update za variu
kaj smo ono rekli koji je komplicirani postupak za un-update
nakon prve vožnje dojmovi ok, od 10-tak vozila 3 sam čula prije nje, 2 nisam
mogla bi se na to naviknuti da ona prati, ali onda bum u problemu na ultrama jer ju tad ne planiram imati baš iz razloga jer bum ju morala puniti svakih 15 sati a ja sam na biciklu dnevno i po 17 sati...
varia radi dok je prištekana na powerbank? 
|
|
|
Jučer, 14:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2005.
|
ma čim se ja pohvalim na forumu to uvijek mora biti neko sranje
riknula mi vanjska guma po dužini na spoju s felgom
jos se drži ali vidno iskrivljena
|
|
|
Jučer, 16:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2008.
|
Zeljko, kakve to ima veze s radarom?
|
Jučer, 17:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2020.
|
Planiram uzeti variu rtl 516. Ima neka akcija na bike discountu zajedno s edge 1040. Koliko sam citao po netu ona vec ima integrirano da se nemoze staviti na flash. Ili postoji neka caka da se to zaobide?
Poslano sa mog 2312DRA50G koristeći Tapatalk
|
|
|
Jučer, 18:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2011.
|
Quote:
mattek1988 kaže:
Planiram uzeti variu rtl 516. Ima neka akcija na bike discountu zajedno s edge 1040. Koliko sam citao po netu ona vec ima integrirano da se nemoze staviti na flash. Ili postoji neka caka da se to zaobide?
Poslano sa mog 2312DRA50G koristeći Tapatalk
|
Nema nikakva "caka".. 516 = ne bljeska
Osobno ne bih nikad kupio 516icu jer 515ica ima
- jako neprekidno svjetlo
- slabije neprekidno svjetlo
- pulsirajuće svjetlo
- treptajuće svjeto
a ako imaš Edge ciklokomp onda može biti još i:
- individualno (bljeska samo kad se pojavi auto) > ja za ovo nisam znao jer sam mislio da bljeskalica to već ima integrirano u sebi..
te opcije nema ni preko Garmin sata ni preko Varia aplikacije na mobu
- peloton
|
|
|
Jučer, 19:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2005.
|
Quote:
gorguc kaže:
Zeljko, kakve to ima veze s radarom?
|
Pogrijesio i topik 
Bas me ne ide
Nek moderator obrise
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:45.
|
|
|
|