|
|
26.05.2025., 09:57
|
|
je Hugo Weaving
Registracija: Nov 2004.
|
Quote:
Royston kaže:
A Kovačević ima Modrića, Perišića, Mandžukića, Lovrena itd u svojem primeu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
Ne mora imati, može biti i kao 2022 
|
26.05.2025., 10:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2017.
|
Ja bi Ivana Leku i da sa njim uzmemo duplu krunu
|
|
|
26.05.2025., 10:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2015.
|
ma Dinamov problem uopće nije kvaliteta kadra...to su gluposti.
Neke druge stvari očito kroz ovu sezonu nisu štimale. Od same svlačionice i odnosa prema igri, do raznih igara i igrica u upravi i što se to reflektiralo na same igrače, smjena trenera, pa utjecaji nekih igrača na stvari na koje ne bi trebali imati utjecaja (ako je samo pola glasina istinito), itd...
Ne može ekipa koja skupi onoliko bodava u LP, stvarno rutinski riješi neke tekme tamo, drmne Milana kada mora, itd., odjednom biti toliko nekvalitetna da ne može spojiti dva dodavanja protiv Slavena ili Varaždina ili toliko propusna da joj zabije tko pukne prema golu u HNLu.
Kadar Dinama u globalu uopće nije problematičan.
|
|
|
26.05.2025., 10:15
|
|
d
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
denijama kaže:
Kadar Dinama u globalu uopće nije problematičan.
|
A šta ja znam, nakon svake utakmice zamjeram većini da nisu dovoljno napravili. KTC mi je konstanta, Stojković se baš troši i trudi, vidi se i na Kačavendi da ima strašnu volju. Sve ostalo mi je nešto li-la (ovak iz glave, nemoj me uzimati za svaku napisanu).
Meni se čini da treba puno nove krvi. Čekao sam previše puta ove sezone da se postojeći trgnu i nisam to vidio.
|
26.05.2025., 10:18
|
|
common sense
Registracija: Feb 2010.
|
ne znam kako će boban, znam kako bih ja to postavio
ima smisla postaviti bolju politiku spram limitiranja plaća (rekao je da neće biti capa i falabogu da neće, no ne treba svaka šuša imati ne znam kakvu plaću koju ne opravdava onda na terenu)
ja bih osobno uz moderiranje osnovnih plaća ponudio velike bonuse, pogotovo za klupske uspjehe. igrači moraju biti motovirani na posebni način za postignuća a ne za gole nastupe, i trebaju biti svjesni da ih do najvećih bonusa vodi igra tima ispred osobnih postignuća. treba postojati i bonus za individualno postignuće, ali ne veći od timskih bonusa, jer ispred njih mora biti tim
u puno ruku to je najlogičnije, jer tim postignućima dolazi do novaca, pa onda mu nije problem i isplatiti i te bonuse. a s druge strane, manje postignuća tima, manje novaca u blagajnu ali i - manji izdaci za plaće igračima
u tom slučaju igrači znaju da npr. ako namjerno idu 'rušiti trenera', i oni će dobiti vrlo osjetno po džepu radi lošijih rezultata ekipe, jer prosperiraju na uspjehu
koliki odnos? pa npr. max bonusi koliko i plaća? pa ako ti se u startu to ne sviđa, fak off od ekipe. dinamo ima lijepu poziciju u HNL i određeni ugled u europskim natjecanjima, i igrač koji ne vjeruje u osvajanje naslova (ali i da ekipa može postići nešto u europi) u startu, nek si traži neki drugi klub
|
26.05.2025., 10:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
springsteen kaže:
A šta ja znam, nakon svake utakmice zamjeram većini da nisu dovoljno napravili. KTC mi je konstanta, Stojković se baš troši i trudi, vidi se i na Kačavendi da ima strašnu volju. Sve ostalo mi je nešto li-la (ovak iz glave, nemoj me uzimati za svaku napisanu).
Meni se čini da treba puno nove krvi. Čekao sam previše puta ove sezone da se postojeći trgnu i nisam to vidio.
|
pa treba nove krvi...apsolutno.
ali se ne radi o nekvaliteti, već o glavi i odnosu prema igri. Dinamo u izdanju i fokusu kao protiv Milana npr. , ili Monaca (bez obzira na kišurinu) - ne bi tekme izgubio u HNLu.
Ako ti je pak voljni momenat i atmosfera -nikakva, onda je sve problem..i Šibenik i Gorica i Loksa, itd..
Svakako treba promjene, a najveći upitnik će opet biti Petko..jer bez obzira na kvalitete koje su očite, ludilo je toliko plaćati igrača koji će ti biti ozljeđen 80% vremena, a usto ima i ogroman utjecaj na svlačionicu. I još k tome se momčad oko njega slaže...nema logike jednostavno.
Baturina jednostavno mora otići isto...on mora i sam vidjeti koliko može, a i krajnje je vrijeme da ga klub unovči.
Treba svježe krvi...u pravu si...ali ne jer je ovaj kadar nekvaltietan, već zbog drugih stvari.
|
|
|
26.05.2025., 10:43
|
|
je Hugo Weaving
Registracija: Nov 2004.
|
Quote:
denijama kaže:
pa treba nove krvi...apsolutno.
ali se ne radi o nekvaliteti, već o glavi i odnosu prema igri. Dinamo u izdanju i fokusu kao protiv Milana npr. , ili Monaca (bez obzira na kišurinu) - ne bi tekme izgubio u HNLu.
Ako ti je pak voljni momenat i atmosfera -nikakva, onda je sve problem..i Šibenik i Gorica i Loksa, itd..
Svakako treba promjene, a najveći upitnik će opet biti Petko..jer bez obzira na kvalitete koje su očite, ludilo je toliko plaćati igrača koji će ti biti ozljeđen 80% vremena, a usto ima i ogroman utjecaj na svlačionicu. I još k tome se momčad oko njega slaže...nema logike jednostavno.
Baturina jednostavno mora otići isto...on mora i sam vidjeti koliko može, a i krajnje je vrijeme da ga klub unovči.
Treba svježe krvi...u pravu si...ali ne jer je ovaj kadar nekvaltietan, već zbog drugih stvari.
|
Taj voljni momenat, tj manjak se vidio i jučer. U jednom od rijeđih protunapada Varaždina gdje su se našli s više igrača, pola Dinama nije išlo natrag u obranu. Pjaca, Baturina, Sučić i Petković su se praktički šetali natrag (možda i Hohxa, ne sjećam se više). Ovo je bilo pri rezultatu 1:0 gdje i ostati barem drugi je važno što se isto moglo samo s pobjedom garantirati.
Na kraju su Varaždinci zakomplicirali pa se Sučić jedini stigao vratiti, ovi ostali nisu niti toliko..
|
26.05.2025., 11:00
|
|
u cetvrtak letimo
Registracija: Dec 2022.
|
Quote:
Cesc kaže:
jesi ispekao fritule?
|
Ono sta me najvise boli u losem purgerskom humoru je sta i ne znaju kako se rade fritule.
One se frigaju, ne peku se. I ne polijevaju se s tonom cokolade kao retardi na adventu 
|
|
|
26.05.2025., 11:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Archangel kaže:
Taj voljni momenat, tj manjak se vidio i jučer. U jednom od rijeđih protunapada Varaždina gdje su se našli s više igrača, pola Dinama nije išlo natrag u obranu. Pjaca, Baturina, Sučić i Petković su se praktički šetali natrag (možda i Hohxa, ne sjećam se više). Ovo je bilo pri rezultatu 1:0 gdje i ostati barem drugi je važno što se isto moglo samo s pobjedom garantirati.
Na kraju su Varaždinci zakomplicirali pa se Sučić jedini stigao vratiti, ovi ostali nisu niti toliko..
|
pa da...to je to otprilike.
možeš se kladiti da je ta tekma bila protiv Milana npr. ili sl. -svi bi se u šprintu vratili pred svoj gol.
(ok, Petko ne bi...  njemu je svejedno...)
|
|
|
26.05.2025., 11:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Quote:
kawaguchi22 kaže:
Da te podsjetim, Kovačević još uvijek može uzet kup, pa će mu sezona bit super uspješna a nas će dodatno zajebat...
|
po tome je bolje da Ri uzme i kup, da ukoliko već dođe u Dinamo ima čistu situaciju sa Europom, bez pretkola i dodatnih utakmica... 
|
|
|
26.05.2025., 11:15
|
|
Zna'l se šta?
Registracija: Sep 2009.
|
Bambus je pošteno isplatio okladu 
|
26.05.2025., 11:20
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
ekeGlava kaže:
po tome je bolje da Ri uzme i kup, da ukoliko već dođe u Dinamo ima čistu situaciju sa Europom, bez pretkola i dodatnih utakmica... 
|
za Dinamo je naravno bolje..
Za Kovačevića nije...jer su smiješne ove priče da on ne bi uzeo kup zbog Dinama. Čovjek je mogao otići ozbiljne pare uzimati u Arabiji, ali nije jer se osjećao dužnim Belupu...a sada neki misle da će ih namjerno ići oštetiti za prvi povijesni trofej...to je smiješno...
Kako bi to i napravio? Neće namjerno staviti najbolje igrače? Narediti će igračima da izgube?
To su smao smiješne priče koje Jordi i ostatak prosipaju prije i iza svakog kola u sezoni...
|
|
|
26.05.2025., 11:50
|
|
guitar player
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
denzil kaže:
One se frigaju, ne peku se. I ne polijevaju se s tonom cokolade kao retardi na adventu 
|
Apsolutno potpisujem. Prvo, nije mi jasno što uopće imaju fritule tražiti na adventu, ali ako ih već ima, najveća je odvratnost namakati ih u Nutellu.
Quote:
Delvecchio kaže:
Ako je ovo točno, onda je Kovačević u zanimljivoj dvojbi - ići na svoj prvi trofej i gurnuti svoj budući klub u KL ili tankirati u finalu i igrati zagarantirano EL.
|
Ako ima imalo pameti, ići će na trofej. Nakon što zadnjih tjedana Slaven dobiva po tamburi gdje stigne, poraz u finalu kupa, naročito uvjerljiv, sigurno mu neće biti plus. A ugovora još nema.
|
|
|
26.05.2025., 12:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Ovako trenutno stoji EL za iduću sezonu ako bi se Dinamo kojim slučajem plasirao:
https://x.com/fmeetsdata/status/1926...mZTv6Qlhw&s=19
Boldani su za sada osigurali.
|
26.05.2025., 13:15
|
|
guitar player
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
Leeds United kaže:
|
Već vidim Slovan, Plzen, Ludogorec, Legiju, Partizan i Steauu 
|
|
|
26.05.2025., 13:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2003.
|
Quote:
denzil kaže:
I ne polijevaju se s tonom cokolade kao retardi na adventu
|
kad si selak i ne kuzis da kad pojedes fritulu sa dubai cokoladom dajes do znanja okolini da si supio u zivotu
za ozbiljno - jebale ih sve te kerefeke na adventu, al dok ima ovaca za sisanje....
|
|
|
26.05.2025., 13:26
|
|
d
Registracija: Oct 2010.
|
Došli chokeri objašnjavati kak se treba i advent voditi i dijeliti kulinarske recepte. Odite si na Temu pa vidite jel ima srama u konzervi za kupiti.
|
26.05.2025., 13:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2021.
|
Quote:
the edge kaže:
Već vidim Slovan, Plzen, Ludogorec, Legiju, Partizan i Steauu 
|
Jebeni PAOK bi nas dopao 100%, i netko od dvojca Aston Villa/Lyon.
Partizan je propao, oni teško da će se kvalificirati.
|
|
|
26.05.2025., 13:31
|
|
u cetvrtak letimo
Registracija: Dec 2022.
|
Quote:
Padrone kaže:
kad si selak i ne kuzis da kad pojedes fritulu sa dubai cokoladom dajes do znanja okolini da si supio u zivotu
za ozbiljno - jebale ih sve te kerefeke na adventu, al dok ima ovaca za sisanje....
|
Dobre fritule za kupit je stvarno tesko za nac, na Cankarevoj u St postoji dobro mjesto i to je to... Postoji cijela filozofija iza fritula, one ne bi trebale bit masne, tj bit minimalno masne, a ono sta se prodaje po pekarama i standovima je bas dno dna.... I onda na to izlit 20 kila cokolade pa je kao "dobro"..... Daj me nemoj....
|
|
|
26.05.2025., 13:36
|
|
ale ale ale aooo
Registracija: Mar 2010.
|
Sad već ulazimo u temu recepti; no treba malo ruma ulit u smjesu da odbije masnoću.
Neki dan mi ih susjeda napravila, inače nisam od njih.
Al humor titula - fritula je pokazatelj neduhovitosti. Molim vas nemojte više.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:46.
|
|
|
|