Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.05.2025., 07:34   #8641
Quote:
veslo od lule kaže: Pogledaj post
hajduk je pod jensom ima najveci xg u ligi,najveci broj dolazaka u 16m i najveci broj ocekivanih bodova.
to sta bi marin ljubicic falija 2 gola po utakmici.jbga,nije bas trenerova greska,nije ni ima koga drugoga stavit
Malo sam ti izmijenio upis. Tako možeš napisati za svakog trenera. Pa i da su Kalik, Krovinović, Durdov, Bamba, Trajkovski pogađali barem po 1 gol više mi bi sad bili prvaci.

Do kvalitete i posloženosti igrača je. Neki trener igra oku ljepši nogomet, neki pragmatičniji.
Old 27.05.2025., 07:45   #8642
"Ljetni plan velikih tranzicija na Poljudu započinje sa izborom novog vodstva Udruge Naš Hajduk koja 15. lipnja bira nove čelnike. Zatim slijedi raspisivanje natječaja za novi Nadzorni odbor koji bi na scenu trebao stupiti 1. kolovoza."

ako se već trebalo sve obaviti trebalo se obaviti do lipnja. uprava za vrijeme sezone svira kurcu uglavnom pa je onda i mijenjaj. jedini trenutak kad ti treba funkcionalna i kvalitetna uprava je ljetni i zimski prijelazni rok i tu već 2 godine izmišljamo toplu vodu.
Old 27.05.2025., 07:58   #8643
Quote:
Overthinker kaže: Pogledaj post
Jedna mala stvar, ali rekao bih dosta zanimljiva što se tiče mentaliteta. Dakle igrači gnk-a nakon gubitka titule (koju je 90% njihovog kadra osvojilo) nakon jučerašnje utakmice u suzama, a s druge strane naši igrači (od kojih 90% nije osvojilo titulu) lagano bez nekih reakcija (Raketa protiv Rijeke jedino). Evo sada vidim Skender im podnio ostavku, ja iz ovog mogu reći da mi tu kulturu pobjeđivanja nemamo, a ona je jedan od glavnih preduvjeta ukoliko želimo da uspjeh bude konstanta, a ne jednom u 10 godina.
U sveopćem kritiziranju našeg kluba se često zna otić u krajnost, a ovo tvoje je jedan takav primjer

Znači odlazak jedne osobe iz njihove strukture kluba je dokaz "pobjedničkog mentaliteta" plus koja patetična suza igrača (tužno je da pametni ljudi poput tebe padaju na takve baze), a to šta ćemo mi u iduća 2 miseca prominit valjda 20+ ljudi u vodećim strukturama kluba plus jedno 15 igrača u rosteru si jako lijepo preskočio

Pobjednički mentalitet se pokazuje na terenu, mi ga nemamo, a bogami ga ni oni nisu imali ove sezonr, to šta je netko od igrača zaplaka na kraju sezone meni kao navijaču ne znači ništa, mislim da ni njihovim navijačima te suze baš ništa ne znače, pogotovo ako si se vucarao ko polukrepana mačka pola sezone
Old 27.05.2025., 08:10   #8644
2 sezone mentalnih proljeva gdje nam se prvenstvo servira na dlanu i najbolje još da plaču. treba svakome po 2-3 odgojne prdeljuske i dignuti 60% plaće pa da imaju razloga za plakanje.
Old 27.05.2025., 08:33   #8645
Na Indexu clanak o Rijeci ka da je Leicester osvojia naslov..Hajduk i Dinamo kiksali, Rijeka iskoristila itd.
Rijeka je bila bolja, imala padove al zasluzeno nosi trofej
Old 27.05.2025., 08:45   #8646
Quote:
Master Yoda 2 kaže: Pogledaj post
U sveopćem kritiziranju našeg kluba se često zna otić u krajnost, a ovo tvoje je jedan takav primjer

Znači odlazak jedne osobe iz njihove strukture kluba je dokaz "pobjedničkog mentaliteta" plus koja patetična suza igrača (tužno je da pametni ljudi poput tebe padaju na takve baze), a to šta ćemo mi u iduća 2 miseca prominit valjda 20+ ljudi u vodećim strukturama kluba plus jedno 15 igrača u rosteru si jako lijepo preskočio

Pobjednički mentalitet se pokazuje na terenu, mi ga nemamo, a bogami ga ni oni nisu imali ove sezonr, to šta je netko od igrača zaplaka na kraju sezone meni kao navijaču ne znači ništa, mislim da ni njihovim navijačima te suze baš ništa ne znače, pogotovo ako si se vucarao ko polukrepana mačka pola sezone
Uz bitnu razliku da su njima njihovi ipak podarili europska šamaranja Qarabaga, Slovana, Red Bulla i Milana.
Mi smo našamarani od Ružomberoka.

Tako da za HNL neuspjeh njihovi igrači ipak imaju malo više kredita zbog 11 bodova u LP.
maki36 is offline  
Old 27.05.2025., 09:21   #8647
Quote:
denijama kaže: Pogledaj post
vaš kadar nije uopće loš...ne kužim koji je vama kuki

Ne može nitko reći da ekipa sa Livajom, Pukijem, Krovom, Raketom, Durdovim, Žaperom, Šegom, itd. - nije dobra za HNL, a i šire...

to što ih je GG vodio za kuki i vukao apsolutno nelogične poteze - sasvim je drugi par rukava...ali ekipa sama po sebi nije nekvalitetna ni šrotasta...to je mit koji nema veze sa realitetom.
Istina tu dodati samo dvije bombe, desno krilo i prednjeg veznog i imaš momčad konkurentnu za napad na prvo mjesto.
Old 27.05.2025., 10:03   #8648
Dalmatinski portal ruši i otežava Hajduku poslove sa svojim insider informacijama.

Kao pro NH su a nikad nisu napravili pravu analizu upravljanja kao i nogomet plus.

Samo traže alibije da bi zauzvrat dobili info i klikove.

U prvom redu Dalmatinski portal.

Ti kmečavci od novinara koji parazitiraju na klubu su jedan od niza malih razloga zašto je Hajduk godinama nikakav.

Hajduku treba totalni reset.

Ova ekipa iz sjene ga guši nesvjesno.

Dalmatinski portal
Nogomet plus
N1 kad gostuje Klarić Jasmin
Nacional preko Petranovića
Bojan u gradu
Vinko Vuković i Jurica Pavičič u Slobodnoj

itd, itd, uz još 50 tak volontera pokrivena je dobro medijska scena i niz poluga.

A problem je što ne znaju.

Ako je to najbolje što se oko Hajduka može ponuditi ovo sad je rezultat istoga.

Loše.
powe is offline  
Old 27.05.2025., 10:12   #8649
Pod Jensom smo zabili 18 golova u 13 kola i tu svaka priča o tobožnjoj atraktivnosti i napadačkom nogometu staje. Ljubo je faljiva, al mu je zato Simić zabija u 95oj protiv Dragovoljca za 1:0
Old 27.05.2025., 10:12   #8650
Gnk-ovci su cvilili jer nema bonusa ove godine
cibi7 is offline  
Old 27.05.2025., 10:17   #8651
Livaji treba dodat desno krilo i prednjeg veznog da ima s kim igrati, ne bilo koga nego kvalitetne igrače. Mislim da je to ključ za titulu. Čak bih razmislio i o lijevom krilu jer Šego nije pokazao da je pojačanje.
Old 27.05.2025., 10:17   #8652
Quote:
powe kaže: Pogledaj post

Hajduku treba totalni reset.
Hajduk i nema ništa drugo nego totalni reset na totalni reset ... i navijače koji su konstantni jedino u traženju totalnog reseta.

Kada/ako se pojavi netko dovoljno odlučan da ne podilazi populističkim , impulzivnim i autodestruktivnim težnjama naše velike i mahnite obitelji nego da prihvati i gura rad na osnovu dugoročne strategije , prihvatajući povremene padove koji s tim idu , onda ćemo imati i kontinuirani napredak i rezultatske uspjehe.

Ne sluti da je to na vidiku.
Urpanus is offline  
Old 27.05.2025., 10:21   #8653
Quote:
N1N1 kaže: Pogledaj post
Pod Jensom smo zabili 18 golova u 13 kola i tu svaka priča o tobožnjoj atraktivnosti i napadačkom nogometu staje. Ljubo je faljiva, al mu je zato Simić zabija u 95oj protiv Dragovoljca za 1:0
Statistika kaže da smo i tu utakmucu bili ofenzivni s 72% posjeda i 24 udarca

Poslano sa mog SM-S911B koristeći Tapatalk
jordi is offline  
Old 27.05.2025., 10:27   #8654
Quote:

Garcia u Hajduku? Ako pitate gazdu Istre, ništa od toga: ‘Tu su stvari jasne...‘

Hajduk posredstvom medija šalje informaciju da je gotova stvar da Garcia postaje njihov. Dinamo je već dogovorio dolazak Lisice i Valinčića. Navijači se boje velikog pada nakon sjajne proljetne sezone.

- Garcia nije tražio da ide i što se nas tiče on je naš trener i za novu sezonu. Prošlog tjedna, kad sam bio u Puli, nije ni sa čim dao naslutiti da bi želio otići, naprotiv. U nogometu je uvijek sve moguće, ali ponavljam, mi smo mirni. Istini za volju, nije u redu da drugi klubovi pregovaraju s našim članovima za vrijeme sezone i tako remete mir igrača ili trenera. Ukoliko ih netko želi, onda se mora nama obratiti i iznijeti svoje ponude, a mi ćemo ih razmotriti i očitovati se. Nemamo potrebu, a ni žurbu prodavati igrače, ali očekujemo respekt od drugih klubova. Ne budemo li ga imali, i mi ćemo se onda drukčije ponašati prema njima. Nikakve panike nema, štitimo interese Istre i našeg projekta. Tko želi angažirati naše igrače, to će morati adekvatno platiti. Ukoliko igrači forsiraju, a Istra nije ispunila svoj interes, nemamo problem. Plaćat ćemo ih slijedom ugovora i ako treba sjedit će na tribini. No, Istru 1961 morat će svi respektirati - rekao je Haritz Kuerejeta.
https://slobodnadalmacija.hr/sport/h...-jasne-1478698

Mile ti majke ako smo i ovo odigrali s amaterizmom ka i sve ostalo.
Pa mi smo stvarno dotakli dno ako je ovako.
Ljudi nam otvore cilu tribinu za navijače, ponašaju se korektno a ti ideš na ovaj način, naravno ako je istina, jer priča uvik ima dvi strane.

Pričekajmo još malo, ali valjda uz naš klub uvik mora bit neka sapunica i neki kurac.
tribinaistok is offline  
Old 27.05.2025., 10:29   #8655
Zadržati obranu, možda zamjena za Prpića i obavezno desni bek, u vezi ako ode Raketa, Pukštaš i Sigur jedan zadnji vezni i jedan prednji, Krov i Žaper mogu ostati uz jednog, dva juniora, desno krilo pojačanje i prednji vezni pojačanje, kao što sam napisao ključ je Livaji pridodat dva pojačanja u napadu.
Old 27.05.2025., 10:32   #8656
Quote:
jordi kaže: Pogledaj post

Poslano sa mog SM-S911B koristeći Tapatalk
Gleda, pričamo o Dragovoljcu raspalom
Old 27.05.2025., 10:33   #8657
Ma glupost, to su novinari izmislili, Hajduk se nigdje nije oglasio da dovode Garciu, možda planiraju, ali još nisu nigdje javno rekli.
Old 27.05.2025., 10:34   #8658
Quote:
tribinaistok kaže: Pogledaj post
https://slobodnadalmacija.hr/sport/h...-jasne-1478698

Mile ti majke ako smo i ovo odigrali s amaterizmom ka i sve ostalo.
Pa mi smo stvarno dotakli dno ako je ovako.
Ljudi nam otvore cilu tribinu za navijače, ponašaju se korektno a ti ideš na ovaj način, naravno ako je istina, jer priča uvik ima dvi strane.

Pričekajmo još malo, ali valjda uz naš klub uvik mora bit neka sapunica i neki kurac.
blaž "sve osim potpunog pomirenja bi bilo čudo" duplančić

nastavlja istim ritmom od prošlog ljeta.

možda ima najbolje namjere ali ovako samo ispada štetočina i to prve klase.
Old 27.05.2025., 10:34   #8659
Quote:
Kvins kaže: Pogledaj post
Ma glupost, to su novinari izmislili, Hajduk se nigdje nije oglasio da dovode Garciu, možda planiraju, ali još nisu nigdje javno rekli.
Možemo se mi pravit blesavi ali B.D i ekipa su ka (ne)službeno glasilo kluba.
Onaj drljavi Hajduk authentic ili kako se zove i ovako nešto triba demantirat.

Jer sad se već masovno širi da se Hajduk ponija nekorektno.
Evo čitaj.

Jebate ovom klubu triba ka u ozbiljnoj firmi na misečnoj razini DDD.
Dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije (DDD mjere).
tribinaistok is offline  
Old 27.05.2025., 10:38   #8660
Quote:
tribinaistok kaže: Pogledaj post
Možemo se mi pravit blesavi ali B.D i ekipa su ka (ne)službeno glasilo kluba.
Onaj drljavi Hajduk authentic ili kako se zove i ovako nešto triba demantirat.

Jer sad se već masovno širi da se Hajduk ponija nekorektno.
Evo čitaj.
DP i Blaž Duplacic su ponekad Hajdukovo glasilo.

Ustvari su oličenje plakanja, alibija i traženja klikova na Hajdukovim leđima makar info bile svakakve.

Sve su paraziti oko Hajduka koji mu ništa ne daju a budućnost uzimaju.

Svi neka odu.
powe is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:48.