Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.05.2025., 09:44   #8841
Jel se zna kad počinju pripreme i kad igramo prvu u europi?

Poslano sa mog ALI-NX1 koristeći Tapatalk
miljo piljo is offline  
Old 28.05.2025., 09:45   #8842
Kletva desetljeća: dabogda te HDZ pogura.
Old 28.05.2025., 09:48   #8843
Quote:
fazan kaže: Pogledaj post
od svega u klubu mi se trebamo bavit PR da peglamo točno što?

A da možda to ispeglamo sa zadnjim veznim, krilima, centarforom? Pa da izgledamo kao ekipa, napravimo rezultat u Europi i prestanemo skakat na svaki kurac koji se pojavi i docirat svima s visoka?

Možda bi to upalilo? nismo probali još
da, u pravu si, ali gkedaj siru sliku. stoka placenicka novinarska ti se nabacuje blatom po klubu i mi ispadamo nekakvi razbojnici! idemo po HNL i haracimo pi klubivima, pljackami ih razjebavamo! jel kuzis? gamad narusava korektne odnose koje imamo s nekim klubovima i sto ti se moze dogodit kasnije, mize ti se dogodit situacija da dode Osijek, Rijeka, Hajduk i plava zvezda i ponude istu cifru za nekog igraca i ovi odmah u startu odjebu Hajduk - zbog narusenih odnosa! kojih zapravo uopce nema, nego su ih novinari cetnici zakuhali, kuzis? u tom je caka.
Old 28.05.2025., 09:48   #8844
Quote:
vlaški kaže: Pogledaj post
nas klub je ositija potribu reagirati kada nas se povezivalo sa nekin igracen iz bosne i odsteton za njega. na mali milijun stvari prije i poslin nije ni trepnija, a tribalo se i zesce i kvalitetnije reagirati.

nije ni zavrsilo prvenstvo, a vec nas se busi, i medijski i iz hns-a, a mi sutimo. opet...

ovo sa garcion i sada sa ovin konacnin osvrton od komisije je samo kap u oceanu. kada ti se cilu sezonu, a pogotovo zadnji krug prvenstva rugaju sa ocitovanjima, a onda ta ista ocitovanja na kraju sezone iskoriste kao argument da se navlacilo za tebe onda naravno da opet ispadas magarac jer nisi reagira kada si triba. dogodine ce isto jer su vidili da mogu, a mogu i dodat gasa, zasto ne bi?

a jos cekamo kaznu za livaju... i snimke iz var sobe iz varazdina...
Ma ne treba se valjati u blatu sa Hanžarom. Odi pogledaj reakcije na njihove članke. Živnu malo samo kad pljunu Hajduk jer se onda to proširi i dolje je 70% komentara naših ljudi koji im daju umjetno disanje. Matteoni i ekipa su mrtvi konj koji se ritne samo na nama.. I sad bi kao trebali mi još više pažnje davati, pisati nešto i slično.. Da se mene pita proglasiti ih lokalnim zagrebačkim listom i aj zdravo..

Ulaziti u to blato je suludo. Više reakcija no name profili po twitteru imaju nego sportske
Rubble is online now  
Old 28.05.2025., 09:55   #8845
Quote:
volverine kaže: Pogledaj post
da, u pravu si, ali gkedaj siru sliku. stoka placenicka novinarska ti se nabacuje blatom po klubu i mi ispadamo nekakvi razbojnici! idemo po HNL i haracimo pi klubivima, pljackami ih razjebavamo! jel kuzis? gamad narusava korektne odnose koje imamo s nekim klubovima i sto ti se moze dogodit kasnije, mize ti se dogodit situacija da dode Osijek, Rijeka, Hajduk i plava zvezda i ponude istu cifru za nekog igraca i ovi odmah u startu odjebu Hajduk - zbog narusenih odnosa! kojih zapravo uopce nema, nego su ih novinari cetnici zakuhali, kuzis? u tom je caka.
jasno, na tome treba radit. al s njima možeš radit jedino na R1 i kilo pečenog. Ili plaćati oglase. A mi smo torpedirali predsjednika koji je navodno poslao čovjeka iz kluba da ugosti suce.

Neće ti novinari odustat ako ti sad njima lupiš kontru. Opet ponavljam, najbolji lijek za sve je sportski rezultat. To nas diže iznad svega.

Što se tiče istre, ima tema na susjednom forumu, ne bih rekao da tu toliko novinari kuvaju, već su i sami navijači Istre popizdili. Valjda zato što smo u korektnim odnosima, pa to nisu očekivali od nas.

Uglavnom, ne treba vruće glave reagirat.
Old 28.05.2025., 09:59   #8846
Quote:
jasno, na tome treba radit. al s njima možeš radit jedino na R1 i kilo pečenog. Ili plaćati oglase. A mi smo torpedirali predsjednika koji je navodno poslao čovjeka iz kluba da ugosti suce.

Neće ti novinari odustat ako ti sad njima lupiš kontru. Opet ponavljam, najbolji lijek za sve je sportski rezultat. To nas diže iznad svega.

Što se tiče istre, ima tema na susjednom forumu, ne bih rekao da tu toliko novinari kuvaju, već su i sami navijači Istre popizdili. Valjda zato što smo u korektnim odnosima, pa to nisu očekivali od nas.

Uglavnom, ne treba vruće glave reagirat.
naravno da je sportski rezultat najvszniji, ali ti ga nekad neces imat, jer neces moc dobit nekog igraca, gamechangera, jer je gamad posijala sjeme zla izmedu klubova, zato treba gamad poklopit i oprat i rec da nema nikakve zle krvi izmedu Hajduka i xy kluba
Old 28.05.2025., 10:04   #8847
Quote:
Ko je popizdija, neki lik na sportnet forumu koji se zove 'Grion Pola' šta je bija naziv kluba talijanskih iridentista iz Pule i drugi lik koji se zove Begeš
Mare- is offline  
Old 28.05.2025., 10:11   #8848
budha 1980 is offline  
Old 28.05.2025., 10:14   #8849
uvijek je lijepa priča ako se lijepo ispriča....jel ovo najveći trenerski transfer u povijesti nk Istre?
Old 28.05.2025., 10:15   #8850
Quote:
Rubble kaže: Pogledaj post
Ma ne treba se valjati u blatu sa Hanžarom. Odi pogledaj reakcije na njihove članke. Živnu malo samo kad pljunu Hajduk jer se onda to proširi i dolje je 70% komentara naših ljudi koji im daju umjetno disanje. Matteoni i ekipa su mrtvi konj koji se ritne samo na nama.. I sad bi kao trebali mi još više pažnje davati, pisati nešto i slično.. Da se mene pita proglasiti ih lokalnim zagrebačkim listom i aj zdravo..

Ulaziti u to blato je suludo. Više reakcija no name profili po twitteru imaju nego sportske
ok, ajmo reci da ne triba vodit brigu o tin komarcima, ili da recen muvama, iz hanza medija. ali cemu je onda bila potribna reakcija kada se hajduk dovodija u vezu nekin tamo bosanskin igracen? jel mozda zato sta se u tom slujcaju neka jednika iz kluba ositila prozvanon, a sada kada se gadi cili klub onda nema potribe za reakcijon?

to je ono sta me ljuti kod naseg kluba. sta se ne mogu oteti dojmu kako se reagira kada se ocese od pojedince, a suti kada se udara po klubu.

cilu sezonu sute na sramotna ocitovanja sudacke komisije, na doslovno ruganje s nami, pogotovo ovi zadnji krug prvenstva. mi ne da sutimo nego ih ugoscujemo i naslikavamo se sa njima, a oni nan i sada na kraju sezone uvale sazadi- jednostavno pobroje svoja sramna ocitovanja i recu hajduk je najmanje ostecen ili najvise poguran. i eto ti... temelji za sljedecu sezonu su vec postavljeni sta se tice sudjenja.

ne mogu virovat kako nema nitko u klubu da takve stvari vidi.
vlaški is offline  
Old 28.05.2025., 10:15   #8851
Quote:
Mare- kaže: Pogledaj post
Ko je popizdija, neki lik na sportnet forumu koji se zove 'Grion Pola' šta je bija naziv kluba talijanskih iridentista iz Pule i drugi lik koji se zove Begeš
To je na novoj temi, koju su otvorili neki dan. Stara je pri dnu

Istraforever
A ništa slijedeću utakmicu na Drosini 5 % kapaciteta i to je to.
Old 28.05.2025., 10:16   #8852
Quote:
splitski lapan kaže: Pogledaj post
uvijek je lijepa priča ako se lijepo ispriča....jel ovo najveći trenerski transfer u povijesti nk Istre?
Tribamo kontaktirat Begeša kad ga prođe bijes.
budha 1980 is offline  
Old 28.05.2025., 10:18   #8853
Quote:
To je na novoj temi, koju su otvorili neki dan. Stara je pri dnu

Istraforever
A ništa slijedeću utakmicu na Drosini 5 % kapaciteta i to je to.
Ma to je potpuno nebitno ako izbacimo navijačku priču, a izbacit ćemo je jer navijači ne postaju neprijatelji jer im je netko kupija trenera.

Šta se tiče klupske priče, Hajduk saveznika u ovoj ligi nema. Hajduk je najomraženiji klub nadaleko. O fritulama i da će Hajduk kurac bit šampion se piva i kad mi ne igramo. Mene to iskreno niti malo ne smeta, štoviše, čak mi i imponira

Kako je 1950 napisa - No one likes us, we don't care

Quote:
budha 1980 kaže: Pogledaj post
Tribamo kontaktirat Begeša kad ga prođe bijes.
možda im nije sila plaTa pa su nervozni

Mare- is offline  
Old 28.05.2025., 10:24   #8854
da bi izbija ovo zlo tebi jednostavno da ne može bit jednostavnije triba 6 klubova. tako da ja ne bi olako shvaca ovo kurenje vatre sa Istrom i da je nastalo slučajnu u prolazu, puvnija vitar pa se zapalilo

al komeš reć? koliko si majstore u svom mandatu skupio klubova?
Old 28.05.2025., 10:32   #8855
Quote:
McVily kaže: Pogledaj post
To je samo za ovo kaj je komisija procijenila da su bile pogreške.
Ako je to ona komisija kojoj Fruk brzo trči pa nije isključenje vašeg stopera, dok Petkovićevo udaranje bez baluna prolazi bez crvenog a Hajduku se dijele ka bomboni za slično, poštedi nas statistika i vaših novinarskih kuća.

Kad Hajduk postane ozbiljan klub s mudonjama, nema tog dnovinara koji će moć pisat šta oće i kako oće.
Ne mislin na novinarsku slobodu, nego na iskorištavanja novinarske slobode koju odlično koriste.

S obzirom da mi nismo i nećemo još duže bit ozbiljan klub, mogu nastavit slobodno.
tribinaistok is online now  
Old 28.05.2025., 10:36   #8856
Gattuso i stožer 1,5 milijun na godišnjoj razini, Trajko, Elez i Kale skupa 2 mil, Rakitić 600 tisuća, Biuk 400, Mlakar i Rusin recimo po 300 godišnje. Priko 5 milijuna eura godišnjeg troška se oslobađa samo istecima ovih ugovora, a rič je o uglavnom beskorisnim likovima. Svi osim Rakitića koji je neadekvatno korišten. Ovo lito je prilika za sredit financije i poboljšat prvu momčad, prilika koja se propustila prošlo lito angažiranjem Nikole i Rina.
mrnjav is offline  
Old 28.05.2025., 10:36   #8857
Quote:
miljo piljo kaže: Pogledaj post
Jel se zna kad počinju pripreme i kad igramo prvu u europi?

Poslano sa mog ALI-NX1 koristeći Tapatalk
Hajduk igra cak dvije utakmice ove sezone u europi

Hajduk će sezona krenuti 24. srpnja, kad će biti prva od dvije utakmice drugog pretkola. Protivnika će saznati 18. lipnja nakon ždrijeba.
ZoomZoom is offline  
Old 28.05.2025., 10:43   #8858
Quote:
od svega u klubu mi se trebamo bavit PR da peglamo točno što?

A da možda to ispeglamo sa zadnjim veznim, krilima, centarforom? Pa da izgledamo kao ekipa, napravimo rezultat u Europi i prestanemo skakat na svaki kurac koji se pojavi i docirat svima s visoka?

Možda bi to upalilo? nismo probali još
uvijek sam protiv tih suludih proglasa, priopćenja i sličnih bedastoća. ali mislim da klub ovdje treba reagirati jer je članak nekorektan i tendeciozan. inače taj mateoni je žešća ljiga. članke je nekad potpisivao s "rm" pa ga je bonačić kad se nešto očešao o njega prozvao retardiranim mravojedom.

da li je taj garcia uopće rješenje za nas. nakon ovog ja bi ga odjeba i okrenuo se nekim drugim rješenjima. trenera bar ima na lopate.
naravno ako se odluče za njega želim mu svaku sreću.
sweet cherry co is offline  
Old 28.05.2025., 10:45   #8859
Quote:
splitski lapan kaže: Pogledaj post
da bi izbija ovo zlo tebi jednostavno da ne može bit jednostavnije triba 6 klubova. tako da ja ne bi olako shvaca ovo kurenje vatre sa Istrom i da je nastalo slučajnu u prolazu, puvnija vitar pa se zapalilo
Pa naravno da nije slučajno. Dinamo pušta probne balone i vrbuje Kovu usrid sezone i borbe za prvaka, a problem je šta mi aktiviramo izlaznu klauzulu nakon kraja sezone. To ni pas s maslom ne bi poija.

A da ćemo imat 5 ili 6 saveznika u ovoj ligi, to se dogodit neće. 15 godina orgijanja Mamića i GNK po HNL-u i vidiš da je sve isto ostalo, problem je Hajduk

Kad mi sebe dovedemo na razinu di želimo bit, ovakva štrapanja i podmetanja će bit toliko irelevantna da nećemo njanci po forumu pisat o tome, kamo li išta više.
Mare- is offline  
Old 28.05.2025., 10:50   #8860
Quote:
Mare- kaže: Pogledaj post
Pa naravno da nije slučajno. Dinamo pušta probne balone i vrbuje Kovu usrid sezone i borbe za prvaka, a problem je šta mi aktiviramo izlaznu klauzulu nakon kraja sezone. To ni pas s maslom ne bi poija.

A da ćemo imat 5 ili 6 saveznika u ovoj ligi, to se dogodit neće. 15 godina orgijanja Mamića i GNK po HNL-u i vidiš da je sve isto ostalo, problem je Hajduk

Kad mi sebe dovedemo na razinu di želimo bit, ovakva štrapanja i podmetanja će bit toliko irelevantna da nećemo njanci po forumu pisat o tome, kamo li išta više.
i ovo zadnje je jedina istina, samo...
kako veli powe ne znamo, loši smo itd
sweet cherry co is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:55.