Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice |
|
|
25.05.2025., 18:50
|
|
Podijelimo osmjeh :)
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
Saniye kaže:
On pokušava nju da izludi a ona će njega izludit  : rofl:
|
Radujem se tome.
Quote:
Saniye kaže:
Kan ima dobru traumu iz djetinstva.
I onako malenog kad mu je mati umrla ga poslali daleko samog.
.....
Četinu se brk nasmijao kad je vidio Kana..dao mu je dobre škole i internate ,dao mu mogućosnost obrazovanja ali mu nikad niej dao svoju ljubav.
I kada je Kan postao uspješan poslovni čovjek-sad mu se takav dopada..posebno jer ga treba da zaključi posao.
|
Jos jedna slicnost s Yagizom. Skolovanje i samovanje daleko od porodice.
Quote:
TheWitch kaže:
imamo i povratak s aerodroma trope
do sad nam nista ne fali 
|
Opa, cini se dobar miks teme iz Kirlik Ask i detalja iz Fazilet, uz dobre stare serijske kliseje.
Mak'se trenutak!
On bi [za razliku od Zane] najradije zapjevao:
Ne diraj mi koljeno, 
ne bih to volio!
|
|
|
25.05.2025., 20:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Ja sam pogledala pola epizode, lagano i za sada mi brzo prolazi.. ona mi je stvarno predivna i kao sto rekoste nadam se da nece otici u drugu krajnost sa raznoraznim prepravkama i doradama
|
|
|
25.05.2025., 21:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2020.
|
Gleda se, obzirom na to, da volim i sa zanimanjem pratim šta rade i Ulas i Devrim ...
Uglavnom se slažem sa dosada izraženim mišljenjima, najviše mi se sviđaju interijeri, ali kostimografija baš i ne.
Neki odnosi odnosno likovi se mi čine malo perforsirani, ali potruditi ćemo se i gledati sa zanimanjem, samo da nam ne zapadnu u totalne nebuloze, što se kod laganijih serija zna događati
Što se tiče cipela na stolu, tovrstna nenadmašiva scena - IMHO, jasno - je FHVK, Yagiz, epizoda 6, prva noćna scena u Istanbloomu , od 1:11:03 do 1:11:31, a odmah za njom, ne zaostaje puno u j***udobnosti, i epizoda 10, od 44:19 do 44: 39 te 45:31 do 45:35.
U te dvije scene mi se čini, da je bilo dobro prikazano, kako se Yagiz najprije bori sam sa sobom i još ne prihvaća, što ga je zadesilo, dok u drugoj sceni već vidimo svu težinu spoznaje, da je "pogođen".
Kod Ulasa u ovoj sceni sa štiklama nemam nikakav poseban osjećaj, sasvim moguće da zbog toga, jer ćemo vidjeti drugačiju dinamiku razvoja osjećaja, ali sam uvjerena, da će me oboje baš lijepo razveseljevati 
|
|
|
26.05.2025., 08:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2017.
|
odgledala sam epizodu i kao sto sam i ocekivala. Osvezenje posle teskih drama, obicajnih ubistava, otimanja itd, i naravno pored toliko izoperisanih glumica konacno prirodna lepota
Da se razumemo, nemam ja nista protiv estetske hirurgije ali kad ima meru. Recimo Ebru Sahin je meni bila preslatka u Hercai. Operisala nos i jos par stvarcica, ulepsala se a ostala prirodna slatkica. Sad je kao balzamovana
Lagana prica koja ima potencijala. Ulas i Devrim su mi kliknuli. Meni je lepo ih gledati. Mislim da ce tu biti dosta borbe jarceva na brvnu...udario tuk na luk
Ali tu su i najsimpaticniji
Ni meni se njene drugarice nesto ne svidjaju. Ne znam sto turci vole u tim romkom da nam uvek predstavljaju grupu devojaka koje su stalno zajedno i moraju sve da znaju jedna o drugoj. Naravno, ovde vec vidimo da se i te kako kriju mnoge stvari
Ni njegova sestra mi se ne svidja i sa njom ce biti problema celu seriju. Iskompleksirana budaletina kojoj je samo posao i vodjenje hotela bitno, koja koristi sve oko sebe, koja se ponasa kao Atila bic Boziji. Jednostavno ne volim takve ljude. Svesno je usosila Nilufer sa kradjom ogrlice, ni krivu ni duznu....radi cega? Da otera polubrata? Pa sta je ta Nilufer kriva koja je sa suzama u ocima ocajnicki trazila posao
Razumem netrpeljivost prema polubratu, ali samo donekle. To stalno isticanje da je on sobaricim sin mi ide na zivce. Pa da je tvoja mama svilena sa pedigreom bolje mesala mozda tata ne bi trazio sobaricu. Isto to ti radis i svom muzu koji je nasao utehu u narucju druge zene
I pre svega, ja nisam cula da je otac rekao da ce sin doci na celo hotela, on je istakao da ce njih dvoje preuzeti taj posao, znaci i sin i cerka
Svakako jedva cekanje za nastavak i jos jednom, drago mi je da se curica vratila 
|
26.05.2025., 12:01
|
|
|
Uglavnom je on skuzio da seka Maja zna da je on poljubio Nilufer, te da su njih dvije u nekakvom dosluhu i to ga je motivisalo na povratak.
On sigurno misli da je Nilufer sve namjerno izvela, od kradje ogrlice, do dolaska u restoran da pojasni da nije lopov, te sebotiranje dogovora i ulaganja u hotel. 
Vjerovatno sumnja da je i ukrala ogrlicu i izdala ga pred cacom i cerkicom za poljubac smisljeno, planski, samo da ne dodje do poslovne suradnje, da ga sabotira.
Trebace vremena da povjeruje da je sve samo splet nesrecnih okolnosti i da je i ona zrtva njegove seke Maje. 
|
|
|
26.05.2025., 12:24
|
|
Registrirani korisnik
|
moguce da je tvoj scenario u pitanju
a ja sam opet pomislila da je on prokuzio da je sve namestila luda Maja, ali ne i da je Nilufer upletena jer je bas pronicljivo gledao kad je bila na pisti. A bilo je ocigledno da je nesigurna, kao i da nije znala ko je on
iako mi se tvoj scenario cini logicnijim za ove njihove romkom
|
26.05.2025., 16:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
Vijest o curici...
Lijepoj glumici Devrim Özkan iz serije "Çift Kişilik Oda" pozlilo je na setu te je odvezena u bolnicu.
Uspješna glumica, za koju se saznalo da ima bubrežne kamence, podvrgnuta je manjoj operaciji. Doznaje se da se Devrim Özkan, koja je otpuštena iz bolnice, odmara kod kuće i da je u dobrom zdravstvenom stanju. Çok geçmış olsun, lijepa curice!
|
|
|
26.05.2025., 16:48
|
|
|
Quote:
romanic kaže:
moguce da je tvoj scenario u pitanju
a ja sam opet pomislila da je on prokuzio da je sve namestila luda Maja, ali ne i da je Nilufer upletena jer je bas pronicljivo gledao kad je bila na pisti. A bilo je ocigledno da je nesigurna, kao i da nije znala ko je on
iako mi se tvoj scenario cini logicnijim za ove njihove romkom
|
Moze biti i to.
Da je pomislio da je seka Maja smjestila i njemu i spremacici Nilufer.
Mozda je to jos bolji zaplet, on ce misliti da je ona neduzna, zesce se boriti i za nju i za sebe, a onda ce ga pokositi istina da je ona surdjivala sa sekom Majom.
Quote:
kedi18 kaže:
Vijest o curici...
Lijepoj glumici Devrim Özkan iz serije "Çift Kişilik Oda" pozlilo je na setu te je odvezena u bolnicu.
Uspješna glumica, za koju se saznalo da ima bubrežne kamence, podvrgnuta je manjoj operaciji. Doznaje se da se Devrim Özkan, koja je otpuštena iz bolnice, odmara kod kuće i da je u dobrom zdravstvenom stanju. Çok geçmış olsun, lijepa curice!
|
Auh. Bas gozno. 
Neka sto prije ozdravi.
I simpa mi je sto su stavili da se on prisjeca plesa, kad ju je oborio u narucju, a ona poljupca.
Bar sam ja to tako sebi rastumacila.
On bi nju drzao u narucju  , a ona bi se ljubila [pametna nasa curica  ].

|
|
|
26.05.2025., 18:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2022.
|
Dobra najava ,žao mi što neću moći biti live
Curica naša ,brz joj oporavak.
Divni su mi..
Ovdje se više puta pominjao Yagiz -meni on nije bio čemu,glumac mi ne zna lijepo emociju iznijeti.
Ali Ulas ima ono nešto ,nije sad neki zgodan sa dobrim torzom ali je mega glumac  
Kao Ludi Tahir me je i nasmijavao i rasplakao.
A curica..pa naša je curica -ništa drugo ne treba reći.
evo i Rusija se upecala

|
|
26.05.2025., 19:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2018.
|
Nikako ne stignem odgledat s prevodom, čini mi se po najavama za drugu epku da nam slijedi puno bolja epka. Prve su ionako za bacanje u vodu 
Malo mi treba da se naviknem na Ulasa u ovom žanru, već ovo u drugoj je bolje.
Meni se isto dobro snašla glumica koja Maju glumi a posebno ti fala bože kaj je ovaj klaun iz KA sasvim podnošljiv 
Još mi se čini da ima dosta nekih dodirnih točaka sa SCK - traumatiziran sin zbog smrti člana obitelji, njegova obitelj bude sigurno kriva na neki način za smrt njenih ... al to je Ayse "magic pen" 
Ili se sve to slučajno s korejskim originalom poklapa? 
Ulas bi se trebao redovno tuširat u svakoj epki 
|
|
|
26.05.2025., 21:29
|
|
|
Quote:
Saniye kaže:
Ovdje se više puta pominjao Yagiz -meni on nije bio čemu,glumac mi ne zna lijepo emociju iznijeti.
|
Hande nije nesto, Tuba nije nesto, Burak nije nesto, Yagiz nije nesto...Danas mi samo mracite po forumu i tjerate me u plac, bolje da i ne otvaram teme vise, doci cu kad svi budete bolje raspolozeni.
U to ime evo Yagiz fetis na cipele gifova.
Svecanije cipele od Hazaninih [pogotovo kad su zagubili prave, pa ih zamijenili onim, malte ne medicinskim, kao da su ih s Fazilet sazuli  ].
Dodjoh vidjeti je li nam se mlad vucina pojavio na temi, kad od njega i dalje ni traga, ni glasa. 
|
|
|
26.05.2025., 21:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
M@3X kaže:
https://i.imgflip.com/9v65hh.gif[/IMG]
Hande nije nesto, Tuba nije nesto, Burak nije nesto, Yagiz nije nesto...Danas mi samo mracite po forumu i tjerate me u plac, bolje da i ne otvaram teme vise, doci cu kad svi budete bolje raspolozeni.
https://i.imgflip.com/9v65pk.gif[/IMG]
U to ime evo Yagiz fetis na cipele gifova.
https://i.imgflip.com/9v66bj.gif[/IMG]
Svecanije cipele od Hazaninih [pogotovo kad su zagubili prave, pa ih zamijenili onim, malte ne medicinskim, kao da su ih s Fazilet sazuli  ].
https://i.imgflip.com/9v66h4.gif[/IMG]
|
Meni je Tuba top  
ove ostale ne nabrajaj
Nek si nak gifove turila ,ruke ti se pozlatile bona 
|
|
26.05.2025., 21:42
|
|
|
Hm, po najavi mi se cini da ipak on misli da je i Nilufer upetljana u zavjeru sa sekom Majom, dok je ovako kaznjava.
Bolje tako, da misli da je ona losa, a ipak se zaljubljuje u nju unatoc svemu [jer ne moze da joj odoli], a onda na kraju sazna da je sve splet okolnosti i da je ona bila primorana, pa sve ispadne bolje nego sto mu se cinilo.
I pazi ti tog Kaana i fore mu - Nilufer ce ostati u njegovoj sobi  , za kaznu. 
Kaane, djavole.
I ja sam bila nevaljala, kazni i mene. 
|
|
|
26.05.2025., 21:53
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
M@3X kaže:
Hm, po najavi mi se cini da ipak on misli da je i Nilufer upetljana u zavjeru sa sekom Majom, dok je ovako kaznjava.
Bolje tako, da misli da je ona losa, a ipak se zaljubljuje u nju unatoc svemu [jer ne moze da joj odoli], a onda na kraju sazna da je sve splet okolnosti i da je ona bila primorana, pa sve ispadne bolje nego sto mu se cinilo.
https://i.imgflip.com/9v94m6.gif[/IMG]
I pazi ti tog Kaana i fore mu - Nilufer ce ostati u njegovoj sobi  , za kaznu. 
Kaane, djavole.
I ja sam bila nevaljala, kazni i mene. 
|

kaznit će samo sebe
edit
Prevedena druga najava
by Prijatelji i turske serije( I oni su počeli prevodit seriju)
https://ok.ru/video/10046176561750
|
|
28.05.2025., 17:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2013.
|
Uspjela sam i ja odgledati epizodu, lagano, opustajuce, svidja mi se. 
Dobar mi je Ulas, ali si ja ne mogu pomoci pa ipak pomalo zamisljam Kemicu umjesto njega.  U sustini ovo mi je neki mix popularnih romcom serija plus FK.
Dobro mi je kako je Sevilaj sama sebe sabotirala 
|
|
|
29.05.2025., 08:51
|
|
Registrirani korisnik
|
moja koleginica ne dolazi danas na posao tako da nisa od live gledanje
citam vas i unapred zahvalna svakom napisanom slovu 
|
29.05.2025., 09:45
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Young Wolf kaže:
|
taman sam se nameracila da citam kad ono engleski 
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:27.
|
|
|
|