Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.05.2025., 15:02   #6841
Quote:
Los Flumenos kaže: Pogledaj post

Ali tesko... Izgubili ste Feena i Kiselog, fino ste naceti. Nisu se dobro nosili pod pritiskom, a sljedece sezone pritisak ce biti i veci
zbog 1 losije sezone njima je potres. sad ce biti na nasem terenu prosjecnosti ,a tu smo mi gazde
Old 30.05.2025., 15:05   #6842
Quote:
RI-SVID kaže: Pogledaj post
Od kud je ovaj izvor? Jer po ugovorima igraca uvijek ste imali neke bolesne cifre. Ne kao Dinamo al itekako jebene ugovore. Name je 300k bio top ako se ne varam Heberu. Vama 300k ugovori i nisu nesto strani.
I iz ovog izvora vam zaposlenici dobre place imaju, cistacica mete ko Livaja u 16m?

Nismo, mislim da smo tek od dolaska Lukše (Livaja) krenili sa izdašnijim ugovorima.
Dugo su nam ugovori bili do 250k- 300k.
Npr. Nismo mogli zadržat onog Velsqueza na posudbi jer mu je plaća bila mislim 450k eura. A Lukša ladno to baci na Trajkovskog.

Šta se tiće zaposlenika, Rijeka ih je brojala 20 a Hajduk 70. Od tu razlika.

Edit:
Evo bacija oko na 2017, 2018 i 2019
Hajduk/Rijeka je na plaće igrača izdvaja
2017 39M/65M
2018 39M/48M
2019 48M/52M
2020 42M/41M
2021 53M/51M

P.S. imaš online FI i iednih i drugih. Molim te baci oko jer možda nešto krivo gledam.
jordi is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 15:24   #6843
Quote:
To ti je klasicni primjer neimanja kulta licnosti kod navijaca Rijeke. To nije lose, to je dobro
jedini kult ličnosti može biti ovjekovječen u mentalitetu i identitetu grada na zaljevu. dakle, nitko iznad toga.
mislim da bi mnogi mogli i učiti iz toga ali to je neka skroz druga tema.
Quote:
Wannabes kaže: Pogledaj post
Koji su tvoji cska moskva ili zenit st. petersburg ?
neka sja tisuću cvjetova
Imran is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 15:33   #6844
Quote:
jordi kaže: Pogledaj post
Nismo, mislim da smo tek od dolaska Lukše (Livaja) krenili sa izdašnijim ugovorima.
Dugo su nam ugovori bili do 250k- 300k.
Npr. Nismo mogli zadržat onog Velsqueza na posudbi jer mu je plaća bila mislim 450k eura. A Lukša ladno to baci na Trajkovskog.

Šta se tiće zaposlenika, Rijeka ih je brojala 20 a Hajduk 70. Od tu razlika.

Edit:
Evo bacija oko na 2018 i 2019
Hajduk je na plaće igrača izdvaja
2017 - 39M
2018 - 39M
2019 - 48M

P.S. imaš online FI i iednih i drugih. Molim te baci oko jer možda nešto krivo gledam.
Nije li vam Caktas igrao za 500k?
Uglavnom, nama ugovori nisu bili toliko jaki ali bonusi jesu. Npr, sa dvosturkom krunom ugovor igracu se gotovo podupla sto je i ok po meni.
Sto se tice Fi ima tu pretumbavanja, prikazivanja na sve moguce i nemoguce nacine, pa onde te amortizacije i slicno. Meni to sve znaci kurac jer gledam konkretnije i jednostavnije na stvari, kao npr da nama dinamo uzme igraca jer mu da 4 puta vecu placu koja iznosi 400k gore.
Old 30.05.2025., 15:39   #6845
Quote:
Nije li vam Caktas igrao za 500k?
Uglavnom, nama ugovori nisu bili toliko jaki ali bonusi jesu. Npr, sa dvosturkom krunom ugovor igracu se gotovo podupla sto je i ok po meni.
Sto se tice Fi ima tu pretumbavanja, prikazivanja na sve moguce i nemoguce nacine, pa onde te amortizacije i slicno. Meni to sve znaci kurac jer gledam konkretnije i jednostavnije na stvari, kao npr da nama dinamo uzme igraca jer mu da 4 puta vecu placu koja iznosi 400k gore.
Eno editira sam gore i za 2020 i 2021.
Tek dolaskom Lukše kreće značajnija potrošnja na 1.ekipu. A mislim i Miškovo stezanje kaiša.

Plaće igrača su fiksna stavka, nema tu baš prostora za nešto sakrit.
I dok san još nekako moga opravdavat dominaciju Rijeke njenim većim izdvajanjem za igrače, danas tig argumenta više neman. Mi smo debelo podbacili zadnje 2 sezone ako ugledamo ulaganja u prvu ekipu dok ste vi još više nadmašili. Do tada je bilo sve manje više u skladu s budgetima osim šta mi nikad nismo overachivali a vi jeste.

Poslano sa mog SM-S911B koristeći Tapatalk
jordi is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 15:58   #6846
Quote:
Imran kaže: Pogledaj post
Nešto je krenula veća navala trofeja otkad se preselilo na Rujevicu. Je li ovo sad već 6.-7. u čitavom desetljeću
#UkletaKantrida
2 prvenstva i 4 kupa. Onaj jedan, prvi od dolaska ove uprave i novog ustroja kluba iz 2014. datira još sa Kantride.
Inače, za mjesec i pol punimo jubilarnih 10 godina izgnanstva. 19. srpnja 2015. godine je gle čuda upravo opet Belupo je bio taj koji je zadnji imao privilegij gostovati na Kantridi https://www.novilist.hr/sport/nogome...u-od-kantride/

Sluga - Ristovski, Mitrović, Lešković, Leovac - Tomasov, Radošević, Moises, Sharbini - Bezjak, Balaj
...zanimljivo, za Belupo kao i sinoć igrao Ljuban Crepulja
Old 30.05.2025., 21:00   #6847
https://youtu.be/lbgGRTKLS-0

Kakav je to grad, i koliko je to specifično velik klub. Gdje imaš te ljude koji su uspjeli u svome zanatu, u ovome slučaju glazbi. Ali koji se na ovakve događaje raspamete, daju si oduška poput male djece. I počevši već dan nakon ludog slavlja u sljedećim danima se ne daju iz studija, nego sviraju, rade, miksaju da bi odmah, dok je još sve svježe izbacili nešto. I osigurali još neko vrijeme da priča i magija ne padaju i odu brzo u zaborav. Nego da su još tu, živi, vitalni, a mi svi lebdimo i dalje, nevjerojatno koliko magičan i mističan klub i samo nama znan, da stvar bude bolja.

Kad kažem nama mislim na cjelokupnu regiju. Na stranu Rijeka kao grad, ali taj prigrad, taj prostor koji okružuje i s Rijekom čini jedinstvenu cjelinu, koliko samo to zaleđe drži do Rijeke. Bio sam sad malo okolo, da se malo ispušem i izbacim iz sebe sav nagomilan stres i strepnju. Pa odpedalirao svoju dobro poznatu rutu ka zapadnim granicama. Koliko i dalje sreće u ljudi, koliko poruka, motiva i fragmenata di vidiš tu nevjerojatnu ljubav, emociju i vezu s Rijekom. Gradom i klubom.

Veliki, veliki potencijal. Mi jednostavno moramo uspjeti, u to nema sumnje. Jer nema puno ovakvih priča. Specifičnih, mističnih, a još uvijek neistraženih.
Old 30.05.2025., 21:09   #6848
Quote:

Ali tesko... Izgubili ste Feena i Kiselog, fino ste naceti. Nisu se dobro nosili pod pritiskom, a sljedece sezone pritisak ce biti i veci
Nismo pravu sezonu odigrali već dugo. Osjećaj je da je vrime.

Inače, bilo se na Krku ovih dana. Ima vaš zaljev nešto. Nebo navečer je prizor samo takav
zagreb jug is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 22:37   #6849
Quote:

Surprajs madafaka

Napišite da su se Feen i Kiseli vratili pička vam materina

Dosta nam je žordija koji je lažov po horoskopu, neće više likovi koji nisu popili terapiju vrijeđat? E pa neće.

Ne znam da li je vama brrrr hladno, ali nama nije. Mi smo U Europi već prezimili
Kiseli is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 22:50   #6850
U neku ruku ste nam i napravili uslugu sa tim osvajanjem. Nama slijedi dugo odgađani reset. A dobili smo vrijeme sa direktnom kvalifikacijom u EL.

Ne mogu dočekat novu sezonu da vas silujemo. Do tada slavite. Zaslužili ste.

No još ništa niste napravili.
Old 30.05.2025., 22:55   #6851
Quote:
Kiseli kaže: Pogledaj post

:

https://youtu.be/bLdWrf0iuZA?si=3I8wlQ7cGtXt-oNp
Old 30.05.2025., 23:35   #6852
Laku noć grade moj, još nase nisan prišal ...
https://www.facebook.com/reel/702188569068143/
Old 31.05.2025., 05:50   #6853
Quote:
Kiseli kaže: Pogledaj post

Quote:
Ne mogu dočekat novu sezonu da vas silujemo.
Old 31.05.2025., 07:44   #6854
Ohooo skuzite Purgere... Kazu da su zivi madafaka i da su sve zapamtili

A jebemu mater, nisam ja bezveze govorio, ako ih se ide dotuc, onda to mora biti tako da se vise ne dignu

Ali Rijecani, slusajte me sad, necemo se sad mi usrat, nema sanse. Jasno se vidi da Purger skace tamo iza konopa, urla i prijeti da ce nas sve pobit, samo neka ga puste. Okej, znamo svi da su oni superteska kategorija, ali ne mora sad uslijediti bjezanija. On ce se zaletit ko sivonja i zamahivat ispred sebe zatvorenih ociju. Moze se to pametno iskoristit.

Jer imam sljedece informacije. Doznali smo da su provjeravali nas badget... I kazu u picku materinu, pa ovi Rijecani nemaju para.

Doznali smo da su onda cackali po broju navijaca na Rujevitzi, kazu... U picku mater, pa oni nemaju niti navijaca.

Isli su pogledat kako stojimo sa igrackim kadrom... Gledaju opet u nevjerici i kazu, pa ovi nemaju klupe, picku materinu, nemaju ni igrace... Pa kako su onda uspjeli?

Jeste me skuzili o cemu govorim? Znaci, zaletit ce se ko sivonje, nista nece vidjet ispred sebe i samo ce pocet udarat. Ali potpuno su zbunjeni i ne znaju gdje bi se tocno trebao plasirat udarac. Ako budemo pametni pricekat cemo da se ispusu i onda bomba u pizdu materinu. Poslat ih na spavanac, malo duzi. To je nas plan.

Plan od Splicana je sljedeci... Izabrali su za sebe Sutjesku i kazu da je to kljuc kako doc do konacne pobjede. Ja se ne slazem s tim. Rekao sam im vec prije, ne moze Sutjeska dobro zavrsit. Ako im je plan da je Sutjeska dobra jer makar su bili porazeni, na kraju dana su izasli kao pobjednici je opet diskutabilno... Svatko tko imalo zna o povijesti, ostavlja mogucnost da bi sloboda dosla neovisno o Sutjeskama i njihovoj zrtvi. Ali, ne mos to ti njima objasnit, oni ce i dalje po svom

Za Osjecane pojma nemam sta se dogadja, potpuno smo bez informacija. Nasi ljudi su gore, to je tocno... Ali upravo zbog toga su nam prekinuli sve veze, tvrde da smo mi krivi sto je Osijek pao na takav nivo. Sto je potpuno suludo ako znamo da ta ista ekipa je ovdje s nama radila cuda. Znaci, nije u nama problem. Ponovno lazi i podmetanja, a ne treba to tako bit

Purgeru se jos uvijek manta gospodo... Jedan pravi odmjereni udarac ce biti dovoljan. Zalegnut ce i nece se vise dignut, nije to zajebancija
Old 31.05.2025., 08:25   #6855
Quote:
Ohooo skuzite Purgere... Kazu da su zivi madafaka i da su sve zapamtili

A jebemu mater, nisam ja bezveze govorio, ako ih se ide dotuc, onda to mora biti tako da se vise ne dignu

Ali Rijecani, slusajte me sad, necemo se sad mi usrat, nema sanse. Jasno se vidi da Purger skace tamo iza konopa, urla i prijeti da ce nas sve pobit, samo neka ga puste. Okej, znamo svi da su oni superteska kategorija, ali ne mora sad uslijediti bjezanija. On ce se zaletit ko sivonja i zamahivat ispred sebe zatvorenih ociju. Moze se to pametno iskoristit.

Jer imam sljedece informacije. Doznali smo da su provjeravali nas badget... I kazu u picku materinu, pa ovi Rijecani nemaju para.

Doznali smo da su onda cackali po broju navijaca na Rujevitzi, kazu... U picku mater, pa oni nemaju niti navijaca.

Isli su pogledat kako stojimo sa igrackim kadrom... Gledaju opet u nevjerici i kazu, pa ovi nemaju klupe, picku materinu, nemaju ni igrace... Pa kako su onda uspjeli?

Jeste me skuzili o cemu govorim? Znaci, zaletit ce se ko sivonje, nista nece vidjet ispred sebe i samo ce pocet udarat. Ali potpuno su zbunjeni i ne znaju gdje bi se tocno trebao plasirat udarac. Ako budemo pametni pricekat cemo da se ispusu i onda bomba u pizdu materinu. Poslat ih na spavanac, malo duzi. To je nas plan.

Plan od Splicana je sljedeci... Izabrali su za sebe Sutjesku i kazu da je to kljuc kako doc do konacne pobijede. Ja se ne slazem s tim. Rekao sam im vec prije, ne moze Sutjeska dobro zavrsit. Ako im je plan da je Sutjeska dobra jer makar su bili porazeni, na kraju dana su izasli kao pobjednici je opet diskutabilno... Svatko tko imalo zna o povijesti, ostavlja mogucnost da bi sloboda dosla neovisno o Sutjeskama i njihovoj zrtvi. Ali, ne mos to ti njima objasnit, oni ce i dalje po svom

Za Osjecane pojma nemam sta se dogadja, potpuno smo bez informacija. Nasi ljudi su gore, to je tocno... Ali upravo zbog toga su nam prekinuli sve veze, tvrde da smo mi krivi sto je Osijek pao na takav nivo. Sto je potpuno suludo ako znamo da ta ista ekipa je ovdje s nama radila cuda. Znaci, nije u nama problem. Ponovno lazi i podmetanja, a ne treba to tako bit

Purgeru se jos uvijek manta gospodo... Jedan pravi odmjereni udarac ce biti dovoljan. Zalegnut ce i nece se vise dignut, nije to zajebancija
Gledam i ja malo metropolu i jug, osluskujem i cudim se. Mislim si, reci ce, vidi ove Rijecane, nigdje nigdje pa dupla kruna. A love ni blizu nase, racionalno trose. Iracionalno vole klub i od mirnih i racionalnih primoraca do okorjelih monstruma krvavih ocnjaka na tribinama uz teren je zaista tanka granica. Mozemo onda i mi. Al ne, oni opet svoju pricu. Sa sjevera, Liga prvaka, fali nam 30,40 milijuna, ajde barem u EL smo usli, opet lova lova i lova... Na jugu nista nova, evo na kutku zazivaju sudenje kakvo smo mi imali ove sezone i osvojit ce, Fruka se GURA u repku
Rekao bi covjek, naucit ce od nas. Malih, iako su oni veliki. Imamo ionako vise novca o kojem dosta toga ovisi, pa ucimo od Rijecana, kad nam pokazu kako se moze. Al ne, iste price, iste greske...

I nitko, bas nitko od njih se ne zapita, nesto sto po Zaljevu se cuje kao povjetarac, sapat uskim rijeckim ulicama i uzbrdicama sto jutrom u sjeni galebova i vecer u sjeni pijanaca golica mastu: A Ca ako uspimo opet?
Old 31.05.2025., 08:40   #6856
Quote:
Gledam i ja malo metropolu i jug, osluskujem i cudim se. Mislim si, reci ce, vidi ove Rijecane, nigdje nigdje pa dupla kruna. A love ni blizu nase, racionalno trose. Iracionalno vole klub i od mirnih i racionalnih primoraca do okorjelih monstruma krvavih ocnjaka na tribinama uz teren je zaista tanka granica. Mozemo onda i mi. Al ne, oni opet svoju pricu. Sa sjevera, Liga prvaka, fali nam 30,40 milijuna, ajde barem u EL smo usli, opet lova lova i lova... Na jugu nista nova, evo na kutku zazivaju sudenje kakvo smo mi imali ove sezone i osvojit ce, Fruka se GURA u repku
Rekao bi covjek, naucit ce od nas. Malih, iako su oni veliki. Imamo ionako vise novca o kojem dosta toga ovisi, pa ucimo od Rijecana, kad nam pokazu kako se moze. Al ne, iste price, iste greske...

I nitko, bas nitko od njih se ne zapita, nesto sto po Zaljevu se cuje kao povjetarac, sapat uskim rijeckim ulicama i uzbrdicama sto jutrom u sjeni galebova i vecer u sjeni pijanaca golica mastu: A Ca ako uspimo opet?
Za sudjenje kazes se javljaju? Ko to? Bit ce onaj Frane zvani Zavjera koji broji bacene case?

Samo im reci... Dobili su 3, 4 puta vise penala ove sezone od nas, a jos smo mi u masnom minusu ukupno... Isto tako i za crvene kartone, jel mogu to njihove glavice shvatiti? Zadnje dvije odlucujuce tekme protiv Dinama i njih nam je odsudilo kako njima Mamic iz Medjugorja nikad nebi odsudio. Menalo je dobio crveni karton kojeg nije niti smio dobiti u finalu kupa iz kojeg je izrodila jedina sansa Belupa u 2 tekme.

Eto, tvrdoglavo je to za poludit... Ovo sto si sad rekao za njih u kojem su filmu, to ti je klasicna Sutjeska. Nece se oni opametit. Vole oni Sutjesku, nece je pustit nikad
Old 31.05.2025., 08:49   #6857

Ha niš, Kal, mislim da je ovaj post Losa sigurno post-uvod u temu HNL 2025/26 kada se bude otvarala. Ne vjerujem da je itko od vas u crnini sposoban napisati bolji uvod

A nevjerojatne scene jučer na poslu. Nisam mogao o tome sinoć pošto sam morao kositi umjetnu travu u dvorištu. Uglavnom, dolazi jedna Poljakinja do mene i kaže ide u Dubrovnik ovo ljeto i treba joj prijevoz do Makarske, a onda od Makarske do Istre. Kaže, ako moš samo vit s čime bi bilo najjeftinije. Reko, Monika, srce moje, lutko milo najmilije, luče naše firme, kada se budeš kretala od Makarske prema Istri, probaj nekako doći do magične zemlje Istre preko Slovenije jer Monstrumi su podivljali. Sledila se, ali negoduje kao, brže je preko Učke, ne mora ulaziti u Rijeku, samo ovlaš proći preko iste. Dok se bude vozila neće ni pogledati s autoceste na Rijeku da ne bi uputila krivi pogled nekome. Pokazao sam joj onda zapaljen autobus Slaven Belupa, krvavu glavu onog igrača Podravke, pucanja iz kalaša noć uoči dvoboja kako igrači Belupa ne bi mogli spavati. Najezdu navijača kako upadaju u teren 3 minute prije kraja meča, a sudac prepoznajući situaciju samo sudi kraj i spašava živu glavu odlaskom u svlačionicu. Ono, jebeš tri minute, samo da se ja mami na večeru vratim, jebeš ti sve ovo. Pokazujem joj golog Fruka, pa je pitam, ovo im je najbolji igrač, šta misliš šta bi tebi napravili? Ako je samopreživljavanje instinkt koji posjeduješ, poslušati ćeš me. Naravno, žena kaže iz Makarske ide u Bosnu, pa Mađarsku, pa skreće lijevo za Graz, pa onda ide u Italiju i s te granice kratko se vozi po Sloveniji i ulazi u Istru. Šta je sigurno je sigurno.

Kaže ženska nakon moje štorije, pa oni ne samo da uzimaju bodove ljudima, nego ljudi zatvaraju od straha i prozore kada Rijeka igra. Reko, kao da sam to negdje već čuo, ali dobro si to sročila, svaka čast.

Bez brige, mobilizirali ste metropolu. Praktički u desetom mjesecu krećemo s Europom, sav fokus je na vama. Terorizirali ste Štuke, terorizirali Poljud s bakljadom masovnijom od Torcidine, rasprodali Rujevicu u doba bunta. Ne znam koliko nas ima, ali onoliko koliko nas ima, duplo više očiju vas gleda. Budite sigurni. Molio sam da prvenstvo što prije završi, sada ne mogu dočekati da počMe
Kiseli is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.05.2025., 08:55   #6858

Old 31.05.2025., 09:02   #6859
Pucanje iz kalasa
Old 31.05.2025., 09:48   #6860
@los

Šta na kraju, jesi sumirao bilancu? Reče baš ti da se ovi iz Osijeka nešto kofrče. Tko još osim njih nije čestitao?

Makar kurtoazno i protokolarno. Neki red jebem mu mater. Kao što je red susjedu u haustoru reći dobar dan iako ti nije baš najvoljeniji. Kolegi na poslu stisnut ruku za rođendan iako ti je daleko od najdražeg. Znaš ono jebemu mater, ljudi smo, nismo hijene, neke manire i civilizacijske standarde bi morali ispoštovati koliko god nam to bilo mrsko.

Ja znam da bih ja zamijerio svome klubu da rivalu na kraju utrke sportski ne čestita i najavi ako treba i brzu osvetu. Za lege još i nekako, to je klub koji je u svojoj vrsti problema i lutanja za identitetom, ali da jedan Hajduk, da jedna takva institucija nije našla shodnim kurtoazno čestitati, nemam riječi zaista. I takvi očekuju, zazivaju neku suradnju zarad dobrobiti i zdravijih odnosa, a na ovakvim tričarijama padaju i pokazuju svoje pravo lice. Nevjerojatna nezrelost. I onda se pitaju zašto je slika o Hajduku čim se maknu izvan granica grada Splita kakva je. Ubili ste taj klub debili, ubili ste svaku njegovu poru i konačni smisao. Jer ako je vama jedini smisao svih poraziti i poniziti, ne vodeći računa o skrupulama, vaša misija je uspjela. Živi ste mrtvac.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:58.