Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Reality TV

Reality TV Orwell is a happy man.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.06.2023., 22:06   #101
Kakav je ovo klinac

Odgleda zakljucno s 6 jos mi dvije epizode ostale…

Ovo je stvarno pre lose… cijelu 5 epizodu potrosili na neku lujku koja doslovno zvuci ko Bucevicka za siromasne.. jos ne zna ni izgovorit kosarkaske klubove i tamo se sramoti

Doslovno niti 5 minute nogometa, samo neke kerefeke

tesko razocarenje, pa nismo nikog ni posteno vidili kako igra
Old 09.06.2023., 23:52   #102
Vriska, toliko je bija slab interes da su morali platit strancima da dodju i vjerojatno im tako obecat i pobjedu

Pre losa sezona… u finalu negledljivi.. ne bi nikome da pobjedu…

A bas me zanima oce li zaigrat za Dinamo

I nadam se da je ovo zadnja sezona… uzasni su postali…
Old 16.03.2024., 01:17   #103
https://www.transfermarkt.co.uk/eric...pieler/1199562

Čisto sam provijerio pošto me baš zanimalo. Nije niti prijavu u Dinamu dobio. Igra sada 4tu ligu za Sisak. Mislim znao sam od početka. Ne možeš ti nekog ugurat u Dinamo, gdje igra vjerojatno pola od u20 reprezentacije, nakon poraza od iste 6:0. Tko će njega uzeti pokraj reprezentativaca.
Rogi5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2025., 19:51   #104
Vratili ovaj show

https://utakmicazivota.hr/?fbclid=PA...mEsQFbEza_cRcg

Nova sezona od 25.5. na RTL2. Pobjednik (ne)će zaigrati za NK Varaždin.
Old 29.05.2025., 16:11   #105
Utakmica života

Kreće u nedjelju!

mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2025., 16:45   #106
Počelo je prošlu nedjelju samo im se ne da updateat reklamu Finale je sad u nedjelju 1.6. od 17h protiv U19 repke.

Bacio malo oko na voyu, ali ovo mi je najgora sezona dosad.. ne znam jel 10 minuta nogometa ukupno bilo u zadnjoj epizodi, ili su intervjui ili ih odvedu na tenis i karting

Ako gledamo slične tipove showova, Fight of Nations mi je puno bolje odrađen..
Old 29.05.2025., 16:50   #107
Čekaj oni vrte cijelo vrijeme staru reklamu s najavom “od nedjelje u 17.35”, a ovo praktički već završilo?

Meni to cijeli tjedan nije ni na Voyu nudilo

A tužno je da nitko nije ni neki komentar nabacio s podsjetnikom da kreće i/ili gleda
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2025., 17:06   #108
Kad je realno teško smeće...ona prva sezona još kako tako,ovo ostalo...svega ima jedino nogometa ne...
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 12:04   #109
Pobjednik debitira u kvalifikacijama za Europu?

Baš gledam, od svih pobjednika, nitko osim Kopljara nije ni prijavu dobio u klubu kamoli zaigrao. Kopljar je proveo sezonu na klupi, ali je barem usao 7 puta s klupe za Istru

Baš mi je žao jer ovaj format ima potencijala, ali je užasno odrađen. Ne znam zašto su ga RTL-u uopće dali, kad sve odrađuju preko k, ne mogu ni najavu promijenit kamoli da imalo promocije udare.. Mislim da bi ekipa s MAXSporta spektakl napravila od ovog + bi ga bolje ispromovirali. Neironično, bilo bi i gledanije da ide tamo umjesto na nacionalnoj tv trenutno. Ipak show ide i na YT nakon svake ep.

Odgledat ću još samo finale.
Old 01.06.2025., 19:18   #110
Okej finale, iako UŽ doživjela kompletan potop, al' barem znamo da nam je repka na razini

Nisu cak pokazali ni statistiku na kraju tekme, mozda i bolje Ovako je zavrsilo 1. pol.

Gotovo da nisu mogli ni dolaziti do lopte, cijelo vrijeme se igralo na njihovoj polovici. Šesti gol repke poklonjen jer je igrača UŽ pred golom uhvatio grč, pao je i izgubio loptu Šteta, ali vidi se da nisu naviknuti na ovakav ritam i da ne mogu izdržati takav tempo svih 90 min.

Sretno Jagarčecu, nadam se da će zaista i ostvarit koji nastup u HNL-u Fenomenalno asistirao za jedini pogodak UŽ na utakmici. Direktor projekta istaknuo da je bio najbrži na selekcijskim testiranjima u Zagrebu i da trenutno nije ni na svom maksimumu nakon teške ozljede koja ga je zadesila.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:47.