Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice |
|
|
04.06.2025., 12:58
|
|
Registrirano laprdalo
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
Bluewave kaže:
Ne znam....ja preko ovog dosta lošeg pravnickog dela teško prelazim...
Majka, ocevi, braca, sestre...niko zanimljiv, i svi već vidjeni
|
Ha, teško, znam, eto ja ekonomista pa u turskim dizijima jako teško prelazim preko toga od čega mnogi žive, kad su stalno u autima i na mobitelima, i traže jedni druge, kako to mala u minici odjednom CEO bez kvalifikacija osim mahala me odgojila i imam duge noge, itd.itd.
|
04.06.2025., 13:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
TheMKing kaže:
Već nakon prvih epizoda primijetio sam upravo ono što je gore napisano. Gledaš tursku produkciju, a pritom uopće nemaš taj tipičan osjećaj jer sve djeluje potpuno drukčije i osvježavajuće. Upravo me ta posebnost ponovno privukla i vratila k njima 
|
Također!
|
04.06.2025., 13:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2015.
|
Stvarno je Pinar tj Ceylin sjajno prikazala bol nakon što je shvatila da je njena sestra ta koja je u mrtvačnici i da je više nema meni osobno jedna od najboljih scena čitave serije
Serija je definitivno dobra s obzirom što sve snimaju danas ali da ću baš svaku detaljno pratiti to vjerojatno neću
Serija je trajala 1: 20 : 00 minuta dosta više nego jučer
Ali slažem se s Bluewave oko ovog o pravu i kako su to prikazali plus sporedni likovi i jesu dosadni i već viđeni to je istina.
|
|
|
04.06.2025., 15:05
|
|
.
Registracija: May 2012.
|
 svima!
Navukla se i ja.
Ovo mi za početak izgleda odlično a posebno me veseli što sam čitajući vas koji ste već gledali skužila da nije tipični povuci-potegni ljubić preliven podebljom glazurom mizoginije s kičastim ukrasima karikaturnih mafijaša.
Vidim, analiziraju se likovi, a meni napeto tko je sredio sestru i zašto. Ostala sam  kad se otkrio identitet mrtve curke.
Pošto su par ulica dalje, pretpostavljam da su se uhapšeni brat i ubijena poznavali. Moglo bi imati veze s drogom…. A naša je odvjetnica dokazni materijal bacila niz vodu.
Stari mi je mutan; likom i djelom kao da mu je puna kapa svega i mrzi prvo sebe a onda ostatak svijeta. Mlađeg sina okrivljuje za smrt žene? S obzirom da je u policiji, mogla bi biti neka osveta u điru. Onaj neki lik upečatljive kilaže i očiju na skuteriću baš upao u oko.
Odvjetnica dobija rođendanske poruke od sestre koja je već dobrano mrtva. Friend joj na samom početku s moba pokazuje sestrinu sliku kako spava? 
Tužitelj, brat ostavljene zaručnice, ne krije antagonizam i u neku ruku zadovoljstvo zbog problema kod konkurencije.
Pinarina porodica, bar tako izgleda, baš i ne pliva u zlatu.
Ne sviđa mi se muž od jedne od sestara. Likom i pokretima i način na koji se sestra digla od stola i ostavila navodno već ohlađenu hranu, pali alarm.
S imenima sam još uvijek loša (zapamtila samo Nevu  ) pa bi se samo osvrnula na glumce. Razvalili! Pinar i Kaan fantastični. Kemije ne nedostaje 
Kaan mi je wow!
Pinar je razvalila u sceni otkrivanja identiteta, a posebno kad je uletila klijentu – potencijalnom ubici. Fenomenalna!
Za sada mi ne smeta njezin gard. Posao joj je takav kakav je. I jedna je od najboljih u njemu.
Odvjetnica je. Ni moralu ni poštenju tu nema mjesta, inače neka mijenja profesiju. Kod Kaana i oca mu, u opisu radnog mjesta su poštivanje zakona, moral i poštenje.
Čudno mi je kod oca da ni u jednom trenutku nije posumnjao da im namještaju (osim ako on nije sredio malu), nego neupitno vjeruje da je sin ubica. Jedino ako je ona rečenica da je mali ubio majku, istinita u pravom smislu riječi.
Događaji usko vezani za njih poljuljat će profesionalnost kod jednih i drugih.
Sve u svemu, odličan plot. 
Samo da RTL ne zabuca sa satnicama, prekidanjima i ukidanjima.
|
|
|
04.06.2025., 15:19
|
|
“Less is more.”
Registracija: Apr 2015.
|
@cukerina ogroman potpis! Sve lijepo rečeno
Ja sam isto s imenima na Vi, uvijek mi treba vremena da ih pohvatam
Odlično odglumljene scene kad se sazna tko je žrtva, maestralna Pinar i i Kaan, ubili su
Isto i meni nije jasno to oko sestre, smrti, rođendanske poruke…
Što se tiče druge sestre i njezinog muža, tu je jasna stvar, naravno Ceylin je sigurno odmah sve shvatila
Ja volim kakva je Ceylin u svom poslu. Jako mi se sviđa njezin stav i držanje i ta profesionalna distanca i samopouzdanje koje odvjetnici često nose s lakoćom. Takvi su jednostavno po prirodi svoga poziva, snažne, samosvjesne individue. Netko će bez oklijevanja braniti i najtežeg zločinca, dok netko drugi to nikada ne bi mogao. Nekima je to izazov, drugima poziv, a mnogima upravo to pruža osjećaj ispunjenosti i osobnog ostvarenja.
|
|
|
04.06.2025., 15:27
|
|
“Less is more.”
|
Quote:
ribica0903 kaže:
Ovo je definitivno serija za "odrasle", bez aludiranja na one kojima se ne sviđa.
Likovi su opisani sa svim manama i vrlinama, sa svim svojim promjena tijekom života i tijekom promijenjenih okolnosti.
Kako nema previše "tradicionalnog" kako u prikazanom, tako i u karakterima, meni je odgovaralo.
Svi likovi su evaluirali bilo na dobro ili na loše, tako da oni koji očekuju ljubavnu dramu u stilu voli me, ne voli, mrzi me jer me mrzi njegova mama, ja njega volim, ali sam jadnica pa nemogu mu to pokazati, neka ne gledaju, toga ovdje nema.
Vole se odrasli ljudi.
A sva ostala radnja je jako jako zanimljiva.
|
Zato me i privukla na prvu  Stvarno je dosta pozitivnih komentara na seriju 
|
|
|
04.06.2025., 15:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2015.
|
Meni je uživancija čitati postove Vas koji ovo prvi put gledate e zbog ovog sam pisala da je šteta što ne ide na Novoj TV jer bi gledanost sigurno bila još bolja
Nova TV da stavi smeće to bi se više gledalo
Ali dobro da ne idemo u off pozdrav poseban mojoj kolegici iz prgave familije.
Čitam Vas posebno uz poneki komentar kad budem gledala.
Kaan i Pinar su glumački ovo odigrali za Oscara posebno ona u ovim scenama kad otkrije da joj je sestra ta koja je ubijena i ono kad divlja na Cinara u policiji.
O odvjetništvu imam potpuno drugačije mišljenje od Vas pa neću ulaziti u te rasprave.
|
|
|
04.06.2025., 17:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
Quote:
cukerina kaže:
Čudno mi je kod oca da ni u jednom trenutku nije posumnjao da im namještaju (osim ako on nije sredio malu), nego neupitno vjeruje da je sin ubica. Jedino ako je ona rečenica da je mali ubio majku, istinita u pravom smislu riječi.
|
i meni je čudno da nisu spomenuli mogućnost namještaljke, međutim, ja nisam shvatila da Metin neupitno vjeruje da je mali ubojica, dapače, ne vjeruje u to, zato ga svaki novi dokaz šokira, neugodno iznenadi. a ljut je na njega iz X razloga, i bio je ljut još prije ovog ubojstva.
za majku je sigurno metaforički rečeno.
|
|
04.06.2025., 17:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2024.
|
Slažem se sa komentarima da je Pinar odlično odglumila kada je saznala da je njena sestra ta koja je ubijena, ali mene kopka jedna druga stvar.
Tko je odgovarao na poruke koje joj je Džejlin slala, kad je Indži ubijena? 
Zadnje uređivanje Rachel : 04.06.2025. at 17:38.
|
|
|
04.06.2025., 17:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2017.
|
Quote:
Rachel kaže:
Slažem se sa komentarima da je Pinar odlično odglumila kada je saznala da je njena sestra ta koja je ubijena, ali mene kopka jedna druga stvar.
Tko je odgovarao na poruke koje joj je Džejlin slala, kad je ona ubijena? 
|
saznaces brzo
Lepa moja Ceylin 
Veliko breme ona nosi na ledjima. Treba imati onakvu porodicu. Ima kefalo, stoji da manipulise ali iskreno ko to danas ne radi. Ona je advokat i bori se svim sredstvima da pomogne klijentu. Meni se recimo jako svidelo sto je na onakav nacin sredila da njena klijentica dobije bolju alimentaciju. Na zalost svuda je svakodnevnica, otac nadje ljubavnicu, na nju trosi ko zna koliko, a alimentaciju da majke ne mogu da kupe ni hlebi i mleko za decu
Ilgaz je nesto drugo. Prvo on je tuzioc i on treba da ide ka istini, kakva god da je. A baska jos sto je takav covek, previse pravedan i posten
O drugima necu za sada da ne bih otkrila ono sto ne smem 
|
04.06.2025., 17:50
|
|
fırfırlı♥cadı
Registracija: Apr 2011.
|
za ove koji su gledali: prestanite hintati, sve je to spojler. ne treba vam ban bezveze.
|
|
|
04.06.2025., 18:02
|
|
.
Registracija: May 2012.
|
Quote:
TheMKing kaže:
Isto i meni nije jasno to oko sestre, smrti, rođendanske poruke…
|
Da, sve je pomno isplanirano. I po onome što smo vidjeli imamo posla sa psihopatom. Bacio je curu u smeće, onda presvlačenje odjeće. Tko god da je, poremećeni je bolesnik.
Da sad moram pogađati, tipovala bi na onog muža njene sestre. Nasilnik 1/1
Quote:
bela flor kaže:
i meni je čudno da nisu spomenuli mogućnost namještaljke, međutim, ja nisam shvatila da Metin neupitno vjeruje da je mali ubojica, dapače, ne vjeruje u to, zato ga svaki novi dokaz šokira, neugodno iznenadi. a ljut je na njega iz X razloga, i bio je ljut još prije ovog ubojstva.
za majku je sigurno metaforički rečeno.
|
Moguće. Iako mi se činilo da je otac sklon povjerovati jer indicija je čak i previše a i uhvatio ga je u laži da je bio doma. I koliko sam shvatila mali ima pozamašan dosje. Stari mu je rekao da prizna. Iznenadilo me s kojom žestinom ga je strpao u zatvor.
I otac i sin (još uvijek) slijepo vjeruju u sustav. Otac je svjedočio da je mali bio vani, a brat predao krvavi džemper. I taj dio me iznenadio. Očekivala sam da će Kaan pristati da ga sakriju i sa strane samostalno istraživati. (previše američkih serija  )
Lanex i prgavci 
|
|
|
04.06.2025., 18:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2017.
|
Quote:
cukerina kaže:
Da, sve je pomno isplanirano. I po onome što smo vidjeli imamo posla sa psihopatom. Bacio je curu u smeće, onda presvlačenje odjeće. Tko god da je, poremećeni je bolesnik.
Da sad moram pogađati, tipovala bi na onog muža njene sestre. Nasilnik 1/1
Moguće. Iako mi se činilo da je otac sklon povjerovati jer indicija je čak i previše a i uhvatio ga je u laži da je bio doma. I koliko sam shvatila mali ima pozamašan dosje. Stari mu je rekao da prizna. Iznenadilo me s kojom žestinom ga je strpao u zatvor.
I otac i sin (još uvijek) slijepo vjeruju u sustav. Otac je svjedočio da je mali bio vani, a brat predao krvavi džemper. I taj dio me iznenadio. Očekivala sam da će Kaan pristati da ga sakriju i sa strane samostalno istraživati. (previše američkih serija  )
Lanex i prgavci 
|
Kad je bilo dvoumljenje oko dzempera, predati ga ili ne, Ilgaz se setio kad mu je Cinar rekao da nije nikoga ubio
Mislim da je to i prouzrokovalo da preda dzemper, da mu je poverovao i nije hteo da bilo sta ''uprlja'' istragu. Jer ako se sazna da je nesto muljao bice jos gore po Cinara
|
04.06.2025., 19:12
|
|
Registrirano laprdalo
|
Quote:
romanic kaže:
Kad je bilo dvoumljenje oko dzempera, predati ga ili ne, Ilgaz se setio kad mu je Cinar rekao da nije nikoga ubio
Mislim da je to i prouzrokovalo da preda dzemper, da mu je poverovao i nije hteo da bilo sta ''uprlja'' istragu. Jer ako se sazna da je nesto muljao bice jos gore po Cinara
|
I ja sam taj potez shvatila na taj način, a ne kao njegovo pošto poto provođenje pravde.
|
04.06.2025., 19:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2018.
|
Pozdrav za ekipu sa teme. 
Vama koji prvi put gledate pomalo zavidim jer voljela bih ponovo doživjeti te emocije kada ne znaš šta te čeka a totalno si okupiran radnjom.
Ali kako je ponavljanje majka znanja ja im nisam mogla odoliti (iako sam mislila da neću ponovo gledati), međutim ona varijanta hajde samo da virnem i tako su me opet uhvatili.
Kako nisam ni ja skroz ista kao prije 3 godine baš da vidim hoće li biti razlike u mom tumačenju postupaka u odnosu na prvo gledanje.
Ima dosta upisa na temi sa kojima se potpuno slažem. 
Yargi zaista jeste nešto drugačije u odnosu šta turska produkcija ima za ponuditi u zadnjih par godina i drago mi je što osvaja i dio publike koji inače nije previše blizak sa turskim serijama.
Osvrnula bih se na pravni dio koji sada tumačim drugačije nego prvi put. Mislim da scenaristica se samo poslužila pravom da bi zapravo plela svoju priču o moralnim dilemama sa kojima se likovi susreću a i da bi dovela publiku da se zapita šta bi svako od nas uradio u toj situaciji.
Tako su i počeli, odmah nam servirajući dilemu kako bi postupili da smo na funkciji na kojoj je Ilgaz a neko najbliži se nađe na poziciji u kojoj je Činar.
Sa druge strane Ceylin kojoj priroda posla dozvoljava da hoda po ivici i jako dobro balansira u tome što se vidjelo sa slučajem alimentacije sada je suočena sa smrću sestre i sa mnogo pitanja na koje nema odgovora.
Pošto sam jako detaljno analizirala u vrijeme prikazivanja ovaj put ću više uživati u čitanju vaših komentara.
Potražiću slike ili gifove koji prate početak da se i u tom smislu ukrasi tema.
|
|
|
04.06.2025., 19:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2018.
|
|
|
|
04.06.2025., 19:39
|
|
“Less is more.”
|
Preprepredobre scene
A njih dvoje su mi takoooo  ne mogu ih niti opisati.
Volim kad me glavni par tako na prvu kupi.
|
|
|
04.06.2025., 20:27
|
|
Amor omnia vincit
Registracija: Feb 2013.
|
Quote:
nala321 kaže:
...ja bih samo iskoristila priliku,pa srdačno pozdravila AKIF i ribicu  ...preletjela sam samo upise na temi,pa naiđoh i na moje dvije drage prijateljice...lijepo,lijepo,da ste izišle na čistinu...  ...
...iako je puno hvaljena ova serija,a vjerujem da je kvalitetna,neću se upuštati uopće u praćenje,jer iskreno rečeno,ovog glavnog ja baš ne begenišem,pa tako onda vođena tim osjećajem nelagode čim ga vidim,propuštam...
...i tako i tako zadnje vrijeme ne pratim TR uratke...dozlogrdili mi 
...uživajte društvo...kažu,da je serija jako dobra!!!!! 
|

ljepotice moja,
ti znaš koliko ne podnosim glavnog glumca,
i tu je sav uštogljen, ali dajem si šansu, da odgledam, jer me intrigira odvjetnica,
voljela bih da si tu na temi, pa se nadam da se predosmisliš
u jednom trenutku smo vidjeli šogora sa ogrebotinama na vratu,
pomislih on je ubojica,
lik je oduran.
iz uloge inspektora, i tužitelja,
oni se trebaju vratiti u uloge oca i brata.
|
|
04.06.2025., 21:34
|
|
Registrirano laprdalo
|
Jao krenuli su ovi divni glazbeni brojevi... zaboravila sam kako dobre muzike ovdje ima!!
|
04.06.2025., 22:12
|
|
“Less is more.”
|
Ne poznajem ovu glumicu od ranije, ali njezina interpretacija Džejlin je vanserijska i zaista fenomenalna.
Scena kada pjeva u autu, a Ilgaz zaustavlja automobil i kaže joj da se isplače. Ona odgovara da neće, taj trenutak je toliko brutalan, snažan i emotivan da ostavlja bez daha 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:17.
|
|
|
|