Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.05.2025., 01:50   #801
Grčka 2025. (Klavdia - Asteromáta)

Quote:
facersplaca kaže: Pogledaj post
Postoji razlika između profinjenog etno trilerisanja i seljačije.

MA TO

Ja zapravo jako volim balkanske etno momente ako su napravljeni s ukusom. Prija stvarno nije moj dir i smeta mi uhu, a asteromata mi je savršenstvo, plus bacio sam oko klvdiji na diskografiju i većinom mi je sve ugodno
Jobi is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2025., 10:58   #802
Jedina cajka u top 10?
Chemmical is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2025., 16:10   #803
Klavdia se osvrnula na cijelu situaciju s Izraelom:
Quote:
Klavdia kaže:
Ovo je glazbeno natjecanje i rastužuje me što postaje političko. Davno sam odlučila i toga se i sad pridržavam, da ne politiziram Eurosong. Nadam se da će natjecanje jednog dana ponovno moći biti natjecanje pjesama, bez ikakvih političkih umiješanosti, kao i da će sve biti pošteno te ćemo slaviti Eurosong zbog glazbe.
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2025., 17:58   #804
Razumijem na sta cilja, ali to su po meni bajke kojoj nebi ni djeci pricao. ESC je osim glazbenog i politicko najtecanje, bilo je i biti ce! Sama cinjenica da se drzave tu natjecu govori da se radi o politickom natjecanju. I naravno da ce druga desavanja utjecati na stavove unutar Eurosonga.

Pa npr. svjetsko nogometno prvenstvo i olimpijske igre su politicki sukobi. Nema zanimljivijeg politickog sporta od naseg nogometa, pogotovo kada 3 kluba mogu do naslova. Nema vece politike od HNS-a, HNL-a, Hajduka, Dinama i Rijeke.

Razumijem da ona kao pjevacica i umjetnica ne gleda tako, ali i ona (bilo tko drugi) mora shvatiti siru sliku svega. Pa i njena numera je politicka tema oko kojeg su se lomili koplja...
wolf1324 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2025., 21:36   #805
joj ajde bre od samog početka je natjecanje političko

nek sjedi i šuti dok ljudi ne počnu spominjati cipar-grčka duz poa iz godine u godinu
Lujka na koncu is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2025., 09:00   #806
Slažem se s Klavdiom. Bilo bi super kad bi sve bilo apolitično, pravedno itd… ali to ne postoji na ovom svijetu nigdje, a kamoli na Eurosongu na kojem se natječu države (samim time je natjecanje političko )
redorange is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2025., 14:26   #807
Žena ima pjesmu o progonu pontskih Grka i onda servira ovakav proser Ajde bre
Old 26.05.2025., 09:19   #808
Pjesma za zaborav, ali me ne čudi visoki plasman, jer se u Grčkoj stvorio veliki hype, pa je dijaspora učinila svoje. Ovdje imamo obrnutu situaciju od Armenije, Klavdia je završila na osmome mjestu i po žirijima i po publici, a na kraju je osvojila šesto mjesto
ezioA55 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2025., 12:51   #809
Evo kažu Grci da je u jednoj osnovnoj školi u Grčkoj učiteljica glazbenog učenicima odsvirala Asteromatu na klaviru i da je zbog toga prijavljena i može dobiti otkaz
https://eurovisionfun.com/2025/05/%c...%cf%82-%ce%b5/
Old 29.05.2025., 15:40   #810
Quote:
celoselo kaže: Pogledaj post
Evo kažu Grci da je u jednoj osnovnoj školi u Grčkoj učiteljica glazbenog učenicima odsvirala Asteromatu na klaviru i da je zbog toga prijavljena i može dobiti otkaz
Ne vidim razloga za time, osim ako se tome koji ju je prijavio ne sviđa što je pjesma o progonu pontskih Grka.
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 16:50   #811
Quote:
Mia Fan kaže: Pogledaj post
Klavdia, Kyle Alessandro & Sissal - Podcast (30.05. - 09:00h)
Klavdia je sretna i počašćena što su ljudi glasali za nju u tolikoj mjeri da je osvojila šesto mjesto, a u podcast se javila iz svog studija jer je u procesu izrade novih pjesama Smatra da joj je nastup u finalu bio najbolji od svih proba, bilo za polufinale, bilo za finale. Obožavala je provesti vrijeme u green roomu i zabavljala se na svoj način jer ne pije Na početku objave glasova gotovo su svi u njenom timu dobili srčane udare jer isprva nisu dobivali onoliko bodova koliko su htjeli, no na kraju su jako zadovoljni plasmanom. Plesačica Christina joj je svaki put skinula haljinu, a ne sama Klavdia. U planu joj je turneja po Grčkoj, a uz malo sreće i po ostatku Europe.
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2025., 13:38   #812
Grčka: Klamidija pokazala da dobra i kvalitetna balada ima dobru prođu. Najbolja balada ove godine.
manchild is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2025., 13:45   #813
Prvi koncert po povratku s Eurosonga Klavdia će održati u srijedu, 16.07., na Veakeio Theater u Pireju od 20:30h, a ulaznice po cijeni od 20 eura možete kupiti na ovom linku
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2025., 23:05   #814
Last, but not the least...

Pregled ostvarenih pozicija po žirijima i publici:

Cipar
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.06.2025., 16:30   #815
Sada je i službeno, grčki portal Eurovision Fun bio je najčitaniji neovisni eurovizijski portal na svijetu u svibnju s preko 1.7 milijuna posjeta portala u takozvanom eurovizijskom mjesecu Wiwići više nisu prvi Službeni eurovizijski portal imao je 6.9 milijuna posjeta, simbolično, s obzirom na 69. Eurosong

Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.06.2025., 16:35   #816
Grčka, 2026.

Krajem srpnja ERT će raspisati početak prijava za nacionalni izbor i svi zainteresirani izvođači imat će minimalno 2 mjeseca za prijavu
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2025., 20:35   #817
Grčka, 2026.

Nagađa se da bi u 2026. godini Grci mogli održati i dva polufinala nacionalnog izbora Ethnikós Telikós, koja bi se održala u tjednu finala, dakle slično kao što se održavaju PZE ili Dora Umjetnički direktor natjecanja i dalje će biti Fokas Evangelinos, dok bi i Klavdia trebala imati određenu ulogu u odabiru izvođača sudionika polufinala.
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:15.