Natrag   Forum.hr > Društvo > Gospodarstvo > Kriptovalute

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.12.2024., 12:10   #1441
Quote:
Shannanigans kaže: Pogledaj post
Sjećam se da mi je tada Carlos napisao da to možda "nije loše" jer će token lauchati u bullu i pogodio je u trepaviicu sada u retrospektivi to mi je puno značilo da me vrati u normalno mentalno stanje.
Hvala
joj daj ne pretjeruj
tu ljudi pitaju jesam li i ja u penziji, a ja totalno nebitan u cijeloj priči, šan dijeli zasluge lopatom
Old 13.12.2024., 12:17   #1442
Gledam doslovno inbox gdje kukam a ti napišeš hladno: "ma još bolje, klimav mid ciklusa je, krajem godine vatromet" mogu postati i screenshot ako češ me prozivati
Shannanigans is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.12.2024., 12:23   #1443
a znaš kako se kaže, lako tuđim k u koprive
Old 13.12.2024., 12:59   #1444
Quote:
Ovo s plusom je i meni najfascinantije, kao da me netko 1g zatvrorio u trading koncentracioni logor gdje je bilo adapt or die.
Mislim da nema 10g materijala od knjiga, kurseva , videa koje mogu zamjeniti takvo iskustvo gdje učiš na svakoj grešci 24/7.
I nekako sam izašao iz svega s novim skillom unlocked -trading!
Pazi, ekipa po YT koja ima razno razne private comm grupe koje naplaćuje i pod tim ne mislim na kojekakve varalice već na ozbiljje ljude koji su tu već koji ciklus, a čiji su klijenti zadovoljni. Oni priznaju i daju na uvid papir sa 60ak posto uspješnosti. I ljudi su, kako sam već rekao zadovoljni jer ako uložiš 10x500$ i dobiješ 6x500+XY% naravno da si zadovoljan
Tako da eto, možda next job?

Quote:
Ovo sa shortanjem mi je najdraža tema jer je duboko zajeban art, puno teži od longanja u bullu iz 100 razloga, od fundinga preko da long nema stropa a svaki short ima pod (osim ako nije Luna) ali i najprofitabilniji način za zaraditi u onoj drugoj mračnijoj strani ciklusa.

Pa pingaj i pitaj o tome i to može biti najhot tema idući bear itekako imam šta znanja za podjeliti sada i na tu temu
Sve u svoje vrijeme. Bear će bit dovoljno dug i iscrpljujuć za tipkanje na tu temu

Quote:
Ali sam zaboravio spomenuti da to vrijedi za svaki wallet, kumulativno sam vjerojatno između top 100-200 na svijetu.
Znači ipak si igrao na više walleta?

Quote:
Carlos kaže: Pogledaj post
a ja totalno nebitan u cijeloj priči
Ko i inače

---

Inače kad smo kod tajminga, valjda nikad ne bi uložio u "projekt" kao što je FATTY, ali baš radi tajminga san stavio neke novce unutra i očekujem lansiranje u Q1 (službeno je mislin Q4/24). Neće bit za penziju ni blizu, ali ako bude ikakav gain bit će sad u bullu, ako ne bude, nevermind, još jedan na popisu probao-propao
MEP is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.12.2024., 13:30   #1445
Quote:
I nekako sam izašao iz svega s novim skillom unlocked -trading!
O TA i dalje ne znam kurca tako da toliko o tome ako se još uvjek neko pita kolko je bitan
Sada svi imamo gomilu pitanja i brijem da kada se oslobodiš stresa i opustiš, poslat ćeš nas sve u onu stvar
Ali ipak se nadam da ćeš nam dati neku poduku ili smjernice o ovom gore kvotanom. Ako se nisi vodio za TA, kako si onda trejdao?
NewOrder is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.12.2024., 09:17   #1446
Quote:
MEP kaže: Pogledaj post
Ko i inače
Vidim još si u formi.
Moguće bi i danas dobro prošao u trollfestu na pdfu na kojem si nekada davno kao studentić pokazao svu raskoš svojeg moderatorskog netalenta.

hype 22 usd, a boktemazo
Old 18.12.2024., 19:42   #1447
Shann, znaš li što o ovome?
Je li ovo istina ili navlakuša?

Satoshi Stacker
@StackerSatoshi
Hyperliquid has seen crazy growth recently and their S1/S2 airdrop for futures/spot trading was massive.
The S3 airdrop will be for HyperEVM Eco dApps:
@okto_web3
is the only mobile trading app built on Hyperliquid.
Start trading there today for Okto points + future $HYPE airdrop!

source
https://x.com/StackerSatoshi/status/1869448017457131847
NewOrder is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.12.2024., 21:22   #1448
Ne znam mislim da nije scam na prvi pogled, al malo su se zaletili sa spekulacijom šta će biti s3 points, tj sigurno će biti HyperEVM dApps ali ko zna šta još sve možda i sada zarađuješ trejdajući na platformi...

Vodite računa da sad kad iduće godine krenu projekti i EVM milion apps besmislenih će htjeti da budu u istoj rečenici sa HL, ja ih zovem "dickriding apps".
Shannanigans is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.06.2025., 11:58   #1449
Hype probio 40 i sjetih se Shanna. Gdje si legendo!? Kako je u mirovini? Pratiš li još kripto?
NewOrder is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.06.2025., 11:48   #1450
Živ i odlično

Uživam, pratim kripto al s 90% manje energije jer je ono bilo neodrživo a ciljevi postignuti.

Ulogiram se tu jednom tjedno, al nemam baš pametnih diskusija i stvari za sudjelovati (neke teme kao da su c/p istih razgovora od 2017 do danas).

Average sell Hypea mi je sad već ok oko 25-26$.

Imam ga još 15-ak % od inicialnog airdropa, tako nešto.

Pokušavam ne upasti u zamku da računam kolko bi imao "da sam sve holdao" da ne sjebem psihu.

Kupio još dosta ETH-a na oko 1500-1600 jer sam mazohist do kraja i market je u krivu, ne ja.

Hyperliquid.
Shannanigans is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.06.2025., 20:55   #1451
Hehe, uživaj
Ako imaš kakav tip, slobodno javi

Ispričavam se forumašima na chatanju

Sent from my SM-S911B using Tapatalk
NewOrder is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:09.