Svijet Zbivanja u svijetu |
|
|
15.06.2025., 17:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2004.
|
Quote:
Ma_Gusta kaže:
|
Nuklearni znanstvenici, oni koji su stvarno bitni u svemu ovome, su vec odavno na sigurnom.
Jos jedan problem u svemu ovome je sto se nuklearne fizicare predstavlja kao nekakve teroriste, a oni su vecinom civili i vecinom nemaju veze s nuklearnim bombama.
Npr. nuklearni fizicar je i netko tko proucava jaku interakciju i razna rezonantna stanja u sudarima na akceleratorima.
Dakle to sto ih Izrael proganja i pokusava pobiti (jer sumnjam da prave razliku) je zlocin protiv covjecnosti.
U prijevodu, prema novim izraelskim standardima, i Albert Einstein je bio nista drugo nego terorist.
|
|
|
15.06.2025., 17:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
milko84 kaže:
|
to je čini se neka prilično modificirana verzija f35 - ima bar 40 metara. 
|
|
|
15.06.2025., 17:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2022.
|
Quote:
milko84 kaže:
|
Dajte molim vas, vi stvarno mislite da je ovo nevešta AI slika stvarna? 
|
|
|
15.06.2025., 18:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
"Izraelci pogodili gusto naseljene stambene četvrti Teherana".
Dakle, ne gađaju se samo vojni objekti već i civilni. A kad to kaže CNN onda je situacija i gora.
|
15.06.2025., 18:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2008.
|
Bok svima,
Quote:
zeljko_ri kaže:
"Izraelci pogodili gusto naseljene stambene četvrti Teherana".
Dakle, ne gađaju se samo vojni objekti već i civilni.
|
Ne baš... stožer IRGC obavještajne... nisu to civili kao kod nepreciznih Iranaca kada gađaju Izrael...
https://x.com/Osinttechnical/status/1934276146004414510
|
|
|
15.06.2025., 18:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
HasoMujo kaže:
|
Bok i tebi,
Da, to je čisti ratni zločin, ali nije da nismo to navikli od cionističkog režima.
|
15.06.2025., 18:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2008.
|
Bok svima,
Već sam pisao o tome... Iran je u katastrofalnoj situaciji gdje im IDF leti praktično iznad cijele zemlje i neometano gađa sve vojne ciljeve po spisku (zračne baze, stožere, skladišta itd.)... jedino što je ostalo Iranu je limitirana količina balističkih raketa koje se ne mogu nadomjestiti kada se potroše.... uzaludni neprecizni napadi na Izraelske gradove bez ikakvog vojnog smisla ne dobivaju rat - rat se dobiva kako Izrael radi sa preciznim udarima po svemu u Iranu...
Orxy re-postao:
Quote:
Iran likely faces quite the missile dilemma at this stage.
It probably retains enough MRBMs for at least 2-4 additional large-scale salvos against Israel, but its arsenal will inevitably be depleted. This forces Tehran to conserve munitions, particularly with an eye toward future contingencies.
At the same time, its missile capabilities are under continuous threat from Israeli airpower and, to a lesser extent, SOF on the ground.
This means the longer the conflict continues, the greater the risk that Iran loses the ability to conduct large-scale salvos at all, especially given that Israel shows no intention of letting up.
|
https://x.com/FRHoffmann1/status/1934271089951035780
|
|
|
15.06.2025., 18:35
|
|
U tunelu, usred mraka...
Registracija: Nov 2007.
|
Evo, upravo na jubitu poslušao svog omiljenog komentatora (navodno ima neke kontakte u Iranu) pa je došao do zaključka kako bi Iran mogao završiti kao Libija.
Navodno, u Iranu ima značajan broj ljudi (poput njegovih prika) koji mrze ajatolahe i Republikansku gardu više od Izraela tako da bi posljedica sukoba, posebice ako Iran izvuče deblji kraj, mogao biti i nekakav ustanak, odnosno, rušenje režima.
Je li nešto takvo doista moguće. 
|
15.06.2025., 18:40
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Feb 2013.
|
I esesovac Merz se solidarizirao s djecom holokausta pa sad imaju zajedničkog neprijatelja. Po ovom njemačka (in)direktno participira u ovom ratu.
https://t.me/Slavyangrad/131294
|
|
|
15.06.2025., 18:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2003.
|
Quote:
HasoMujo kaže:
|
jbt propaganda na najjace
daj da ja tebe pitam:
u ratu si, protivnik ti gada avio bombama di oce, i ti ides na posao u zgradu za koju se zna da je stozer obavjestajne sluzbe
da ili ne?
hvala, dovidenja
|
|
|
15.06.2025., 18:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
fgzcvijetic kaže:
Evo, upravo na jubitu poslušao svog omiljenog komentatora (navodno ima neke kontakte u Iranu) pa je došao do zaključka kako bi Iran mogao završiti kao Libija.
Navodno, u Iranu ima značajan broj ljudi (poput njegovih prika) koji mrze ajatolahe i Republikansku gardu više od Izraela tako da bi posljedica sukoba, posebice ako Iran izvuče deblji kraj, mogao biti i nekakav ustanak, odnosno, rušenje režima.
|
Naravno da nije jer će Pakistan i Kina stati iza režima. Ovaj režim je nacionalno osviješten i svatko tko mu se suprotstavi je izdajica Irana u očima režima.
|
15.06.2025., 18:51
|
|
עם ישראל חי
Registracija: May 2010.
|
Quote:
fgzcvijetic kaže:
|
Moguce je, ali ne bi racunao sa tim.
Jedan od razloga zasto Mossad radi dar- mar po Iranu je nezadovoljstvo i protivljenje rezimu. To je sigurno.
Takoder... Iranci su najmanje antisemiti od svih. To je isto tocno.
No , rezim ima izuzetno odanu i opako islamsku nacionalnu gardu, a ne cini mi se da su oni vazna meta Izraelu.
Celni ljudi da i to zbog povezanosti sa hezbollahovim teroristickim akcijama( Izrael nikad ne zaboravlja), ali njihovo unistenje nije navedeno kao cilj.
|
|
|
15.06.2025., 18:54
|
|
15/JG52 forever
Registracija: Mar 2004.
|
Quote:
yildirim kaže:
Naravno da nije jer će Pakistan i Kina stati iza režima. Ovaj režim je nacionalno osviješten....
|
Mislim da je riječ koju si tražio jest religiozno...a ne vidim ni najmanji znak kineske i/ili pakistanske pomoći mulama. Koji budi usput rečeno nisu baš omiljeni u narodu.
|
15.06.2025., 18:55
|
|
Ⓡ
Registracija: May 2015.
|
Što mislite i kažete, još koliko dana će trajati ? Eto ja bih se kladio do kraja sljdećeg tjedna.
|
|
|
15.06.2025., 18:55
|
|
עם ישראל חי
Registracija: May 2010.
|
Ispravka... zovu se islamska revolucionarna garda.
|
|
|
15.06.2025., 18:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Roy kaže:
Mislim da je riječ koju si tražio jest religiozno...a ne vidim ni najmanji znak kineske i/ili pakistanske pomoći mulama. Koji budi usput rečeno nisu baš omiljeni u narodu.
|
Nisu omiljeni, ali nisu ni izdajnici. Svatko tko bi im se suprotstavio na domaćem terenu je izdajnik, to je jednostavno tako.
|
15.06.2025., 18:57
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Fantasist kaže:
Što mislite i kažete, još koliko dana će trajati ? Eto ja bih se kladio do kraja sljdećeg tjedna.
|
Misliš još samo sedam dana?
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:07.
|
|
|
|