|
|
07.06.2025., 16:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2016.
|
cura koja voli kampirati i istraživati nove otoke? ljeto je počelo. zgrabimo ruksake sa par majica, hemokom i finim prirodnim uljem za mazanje preplanule kože i pođimo na neki novi otok, istražimo skrivene uvale, šumice, stare ulice... spavanje pod zvijezdama, uz šum valova. ako te privlači izgubit se ovako, javi se 
|
|
|
07.06.2025., 16:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2019.
|
Pozdrav. Ovdje muškarac, 41. Htio bih upoznati ono pravo. Osobu koja me bi razumjela, i ja nju. Rekao bih za sebe da sam dobronamjeran, ljubazan. Sa čvrstim stavovima i znanjem za čime tragam u životu. Imam stabilan posao, financijski sam neovisan. Htio bih upoznati ponešto mlađu osobu od mene kojoj bi neki cilj u životu bilo osnivanje obitelji. Moram priznati da se osjećam dosta razočarano u ljubavi. Htio bih si, baš ono, pravu ljubav. Shvatio sam da je puno toga jedna velika laž koja se plasira, i da nemaju ljudi svi istu priliku i da je neće ni dobiti. Taj svijet laži, me nekako... razočarava. Ne znam kako vi stojite s time.
Što me može usrećiti: Osjećaj voljenosti. Toplina. Lijepi razgovori. Kada netko razgovara sa razumijevanjem i poštovanjem. Odlazak u prirodu, popiti kavu, pogledati neku zanimljivu emisiju, slušati glazbu koju volim, čitati što me inspirira. Empatija, osoba koja se voli emocionalno povezati.
Što me može rastužiti: Ovo društvo koje mi se čini, kada vidim mnoge, dosta puno sebe; opčinjeno materijalnim. Puno oholosti, puno ružnog govora. Puno podrugljivosti, i manjka razumijevanja. Otuđenost, manjak empatije. Odlasci bez pozdrava. Zatim neke društvene maske. Laži upakirane pod skrivanjem iza političke korektnosti. Iste šprance kod ponašanja. Ponekad se čovjek zapita: a gdje je nestala istinoljubivost i dobrohotnost čovjeka? Mene sve to rastužuje. I da, usamljenost.
Otišao bih na kavu, ili takvo nekakvo druženje. S puno stvari se bavim inače, no to će osoba više saznati ako mi se javi na inbox. Pozitivna i vedra i društvena sam osoba zapravo, iako je ovo više neki osvrt iz razočaranja.
Evo jedno pitanje za probijanje leda u razgovoru (nastavi u inbox ako si žensko i želiš se javiti na oglas): što misliš da je primarno ljudima kod odabira drugog spola, da li izgled ili nešto drugo? Obrazloži.
|
|
|
07.06.2025., 17:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2010.
|
Javite se ako idete danas, sutra, il ovih dana, pa čak i mjeseci na more iz zg, plaćam prijevoz za sebe. Znam da ima blablacar al bolje je dogovorit se s ljudima ovak. Inače imam 37 g
|
|
|
09.06.2025., 12:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Pozdrav iz Sarajeva
Prvih 10 koje se jave dobiju:
1. Cevape u najboljoj cevabdzinici u gradu
2. Burek u najboljoj burekdzinici u gradu
3. Kafu sa rahat lokumom
4. Salep sa kolačem
5. Setnju Baščaršijom
6. Odlazak na vrelo Bosne
7. Odlazak do Tunela spasa
8. Odlazak na vidikovac
9. Pojašnjenje nekih naših slengova tipa "ceif" "merak" "kasaba" itd.
10. Dernek i smijeh do jutarnjih sati.
sljedecih 40 kojih se jave dobiju:
3. Kafu sa rahat lokumom
4. Salep sa kolačem
5. Setnju Baščaršijom
6. Odlazak na vrelo Bosne
Od broja 51-80 koje se jave, dobiju:
3. Kafu sa rahat lokumom
Od 81-100 koje se jave, dobiju:
1. Cevape u najboljoj cevabdzinici u gradu i vode sa jedne od sarajevskih česmi + hošaf
|
10.06.2025., 14:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2005.
|
Tražim ženu +45 koja voli malo starije muškarce. Imam kuću, auto, živim blizu Zagreba, radim u Zagrebu. Volim more, planine, dobre filmove, uglavnom fali mi netko za druženje.
|
|
|
12.06.2025., 13:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2024.
|
Žena, 32. Djece nemam. Ništa o sebi nemam lijepo za reći.
|
|
|
12.06.2025., 19:56
|
|
rio de žegero
Registracija: Apr 2018.
|
U teškom sam periodu. Amerikanci bi rekli in a bad place. Možda se na pravu ne bi reklo ali hoću da se zna da sam u teškom periodu i treba mi malo njege i razumjevanja. Neću uvijek ja bit onaj koji nešto tješi i savjetuje i bude pametan i jak. Uopće nisam ni jak ni pametan. Glup sam ko kurac. Hoću laganu zabavu s curom koja je na sličnom mjestu ili tako nešto.
|
12.06.2025., 22:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Tražim žensku osobu za upoznavanje i druženje.
|
|
|
13.06.2025., 21:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2021.
|
Večer,neću duljiti previše.Uglavnom,trenutno sam u fazi kad imam više slobodnog vremena,pa ako je neka forumašica slučajno u Crikvi ili okolici,nek me slobodno imboksira pa se dogovorimo za neku kavu,pivo ili što već.
Poslano sa mog 23117RA68G koristeći Tapatalk
|
|
|
14.06.2025., 21:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Zagrepčanin, u 30ima, otvoren za novo žensko poznanstvo.
Završen fakultet (znam da je to mnogima bitno), markantan, ostavljam dojam stranca iz nekog razloga, širim vidike gdje god stignem, volim razgovore koji otvaraju um, a ne nameću stavove. Duhovno nagnut, ali nevezan za religijske okvire.
Fizički dosta aktivan i brinem o sebi, uživam u sportu, prirodi, putovanjima, festivalima, glazba mi puno znači, smatram da imam dobar ukus glede glazbe i odijevanja
Ne tražim ništa ishitreno, za početak malo dopisivanja pa ćemo vidjet kam nas vibra odnese. 
|
|
|
16.06.2025., 14:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2025.
|
mzg 185 95 godine na upit
imam doma četri viagre  kojima uskoro ističe rok
neka trebica možda ????
izgledam normalno obično https://ibb.co/4ZNDNc4y
|
|
|
16.06.2025., 18:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2014.
|
Dečko iz Zagreba od 27 godina traži žensku osobu na području Zagreba između 25 i 35 godina starosti za dugoročnu vezu, spojeve, razvitak odnosa. Završio sam inženjerstvo kemije, pedagoško, psihološku izobrazbu i tečaj za vizažistiku. i radim stabilan posao van struke. Trenutno sam u fazi štednje.
Bitne stvari za naglasiti:
1. Trenutno nemam riješeno stambeno pitanje. Što to znači? To znači da trenutno živim sa svojima u stanu i nemam svoj prostor gdje bih proveo vremena s curom.
2. Nemam vozački i nije u planu vjerojatno doživotno.
3. Ne pušim, nikad se nisam napio i ne drogiram se i ne kockam. Nemam nikakvih dugovanja. Dakle, život bez poroka.
4. Humor mi nije jako bitan u odnosu.
5. Nisam čest gost restorana. Nisam proaktivan oko toga.
6. Nisam turistička duša. Meni je hobi odlazak na utakmice, gostovanja.
7. Obavim posao od ponedjeljka do petka od 8h do 16h i poslije posla imam dosta vremena za viđanje. Čak 8h i više.
Što to znači? To znači da tražim curu kojoj je prioritet viđanje na dnevnoj bazi. Znači više puta tjedno. To znači da praktički turistički ne putujem i u odnosu ne bih bio proaktivan oko turističkih izleta i putovanja.
Moj stil života je jednostavan. Obavim posao, štedim, ne trošim i čekam da prođe radni tjedan do iduće utakmice. Ako ću otići van Zagreba to će biti s ekipom na utakmicu.
Od mene možeš očekivati da ću te pitati hoćeš na utakmicu, šetnju Maksimirom ili slično. Znači ništa luksuzno i sve tu na području Zagreba. Za to sam otvoren. Stabilnost.
Volim još karting i šah.
Znači tražim curu kojoj nije problem navedeno i koja je po mogućnosti završila faks, ali ne mora biti, koja je asertivna, seksualna, direktna, koja zna što želi i koja cijeni obrazovanje.
Ja 185 cm i 88kg (trenutno, vježbam.):
https://ibb.co/d0KLzNdC
https://ibb.co/wtHqq8g
https://ibb.co/8nNyjgY3
https://ibb.co/KjysTy67
|
|
|
16.06.2025., 18:59
|
|
Anti-Hero
Registracija: Mar 2012.
|
Ovdje jaako dugo nisam bio, ajmo vidjet kaj se nudi.
Muško sam iz Zg-a, 87. godište, tražim žensku osobu godišta cca 1982 - 1997.
Za forum izgledam predobro, još prije me pitali kaj radim uopće tu haha.
VSS, ne pušim, preferiram stranu glazbu s naglaskom na elektronsku i 80s..zanima me prehrana i utjecaj iste na zdravlje, volim kuhat, crtat, čitat puno, dobro se obuć, dosta hobija i interesa imam.
Glede samog upoznavanja, otvoren sam za sve opcije, o tome ovisi kak kliknemo i međusobna kompatibilnost. 
|
|
|
16.06.2025., 19:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
Pozdrav svima ! Ja sam muškarac,45 god,živim u Zagrebu.
Htio bih upoznati slobodnu žensku osobu,koja također živi u Zagrebu.Dolazi u obzir samo ozbiljna veza,avanture
isključene.Ako ima koja zainteresirana,neka mi se javi ?
|
|
|
17.06.2025., 14:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2024.
|
:)
Ej. Lito ide mala... Javi gdje si se ti uputila ovo ljeto na more. Uvijek je dobro imat nekog pri ruci da ti namaže leđa...
|
|
|
Jučer, 07:45
|
|
Viv_Mur
Registracija: Jan 2023.
|
:)
Tražim svoju srodnu dušu – dragu, toplu i inspirativnu ženu s kojom ću graditi čvrst i stabilan život pun ljubavi, smijeha i zajedničkih snova. 💕
Volim putovanja – od istraživanja skrivenih kutaka svijeta do romantičnih bijega u dvoje, spreman sam dijeliti avanture i stvarati nezaboravne uspomene. 🌍
Ljubitelj kave – uživam u mirnim jutrima uz šalicu tople kave, razgovorima koji teku satima i trenucima koji griju srce. ☕
Priroda je moj dom – planinarenje kroz zelene šume, šetnje uz šum rijeka ili samo gledanje zvijezda pod vedrim nebom – želim te povesti na ta čarobna mjesta. 🌲✨
Fotografija je moja strast – volim uhvatiti ljepotu trenutka, a s tobom bih želio snimiti priču našeg zajedničkog života. 📸
Ponekad samo opuštanje – uživam u večerima uz dobar film, smijeh i zagrljaje, jer prava sreća je u malim, zajedničkim trenucima. 🛋️❤️
Sanjam o nama – o životu ispunjenom povjerenjem, podrškom i ljubavlju, gdje zajedno gradimo dom i budućnost, ruku pod ruku. 🏡
Ako si žena koja sanja o istinskoj povezanosti i životu punom ljubavi, piši mi – možda je ovo početak naše bajke! 💌
Muško sam, 36 godina, VSS, Zagreb
Note: Its translated to croatian using google translate, apologies for any mistakes
|
|
|
Jučer, 17:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2012.
|
hey
Bok cure/djevojke/zene!
U potrazi za nekim tko također želi uživati u životu punim plućima, tko se rado smije i tko je otvoren za nove pustolovine. Ako si spremna na zanimljive razgovore, zajednička iskustva i još puno toga, onda idemo na cugu
Ne robujem društvenim konvencijama!
Budi svoja!
Veselim se javljanju
36g,180cm,83kg,pravnik
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:52.
|
|
|
|