Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Preparativna kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.06.2025., 17:44   #7321
Quote:
Bebwy kaže: Pogledaj post
pre neki dan prvi put probala Ultra Violette Supreme Screen Hydrating Facial Skinscreen SPF 50+ i odusevljena sam.. ne moram ni kremu dat koliko je hidrantan SPF... predivno izgleda na licu
ne znam sta radit kad potrosim ovih 15ml sto imam...

prati li ko ovu dramu sa ultra violette i onom njihovom kremom koja je na nekom testu pokazala da je ustvari SPF 4-5 a ne 50+? nisam videla nikakav update
Odlicna je ta krema i meni ali nisam je kupila samo radi mirisa. Krema preko nje nikako ja ni preko azijskih ne stavljam kremu sad.
Princez Krafna is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 17:50   #7322
Quote:
Princez Krafna kaže: Pogledaj post
Odlicna je ta krema i meni ali nisam je kupila samo radi mirisa. Krema preko nje nikako ja ni preko azijskih ne stavljam kremu sad.
zanimljivo, bas sam videla puno reviews za miris, a meni taj miris ne smeta, mirise mi kao kreme koje nemaju miris
al bas me brine ovo sto im je spf fail test ... i to 2 testa! nije ovaj nego neki matte, al svejedno... kako im verovat..
Bebwy is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 17:59   #7323
Quote:
coconutmilk kaže: Pogledaj post
ajd onda bolje uzmi od avona spf 50 sa vitaminom c
taj je mat
nije mastan, miris je super

za ovo su komentirali da je masno i ne upije
e sada za zimu bi to bilo super za moju suhu kozu

ovaj avon ne mogu zimi ispod pudera
nece dobro sjesti, presuha koza
ne, ne, nikako nista mat na moje lice.
radije onda masnoca.
ionako me ne zanima za ispod sminke, to ne stavljam, a na plazi mogu biti i masna, nije mi to big deal.
Old 19.06.2025., 18:48   #7324
Novi biodermin xdefense fluid isproban tester u dmu. Odlican. I nema alkohol denaturirani
Jens is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:10.