Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.01.2025., 03:44   #81
Konacni dojam sam samo ja napisao?
dennomon is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.01.2025., 21:02   #82
Ja sam tek danas završio sa gledanjem ove serija koja mi je bila iznad očekivanja u svakom pogledu. Hteo odustati posle prve zbrzane epizode, ali pokajao bih se. Ovde nije bila dosadna nijedna epizoda!

U kojoj seriji smo imali situaciju sa glavni junak i glavna negativka budu saveznici? Bukvalno mu je ona pomogla oko svega.
Emiliov kraj sjajan. Marcela ga drži u kavezu kao psa na lancu do kraja života. 😄😄😄

Sam kraj mi je bio jako lep, Ivan Sanchez i Angelica Celaya su mi baš dobar par, dobru hemiju si imali tokom cele serije.

Uskoro cu napisati konačne utiske.
SenorHierro is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2025., 08:55   #83
Počeo sam gledati ovo i sad vidim zašto je ovo Telemundo stavio na policu da skuplja prašinu.
S obzirom na njihove produkcije mene bi bilo sramota ovo dati na program. Očajna režija, kao da ju je dijete radilo. Varoni umjesto da se je igrao producenta mogao je uzeti direktorsku palicu u ruke i početi ispočetka snimati.

Pogledao prvih 15 epizoda i glavna radnja jest za sada OK.
Naravno da Sancheza nitko nije ni prepoznao, čak ni vlastita majka. Ali zato sluškinja jest. LOL
Islas je bezvezan kao negativac, ona dvojica koje glume Murry i Kleinbaum su mi bolji za sada, a Catherine mi nije ništa posebno.
Ono dvoje djece od glavnih treba podhitno negdje zatvoriti i ne puštati ih van dok se ne napiše Fin, jer su iritantna i uništavaju ekran svojom pojavom.
Sluškinja i onaj gay kojeg glumi Pepe Gamez su najbolji, a i Angelica nije loša.
Old 20.06.2025., 14:53   #84
Stigao do 36 epizode.

Kako je ovo loše u svim segmentima, ali x puta bolje od nekih telenovela od Televise u zadnje vrijeme.
I toliko je stara novela da je još Ostrosky bio živ. Ovo je snimio prije Vencera.

Najviše me intrigira ona mračna figura kojega prema glasu očito glumi Jimmie Bernal. Ne znam ni kako, ni zašto, ali najbolji za sada dio novele.
Kao što rekoh, Islas je toliko loš i komičan kao negativac da mi ga je neugodno gledati, Siachoque također bezvezna, a da ne govorim o onoj milfači koju glumi Norkys.

Sluškinja, baba i Sanchez najbolji.
Old Jučer, 17:10   #85
Šta fali Norkys Batista? 😍😄 Žena je bomba, meni se svidjala njena priča Danteom, šteta što nije potrajalo.
SenorHierro is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:09.