Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare). |
 |
|
15.05.2025., 13:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2012.
|
Quote:
piki kaže:
valjda se moram opet ponoviti, jedi govna negdje drugo majmune trolerski. 
|
Može, evo idem jer mi je maloumni retard na forum.hr to rekao. 
Rekao bi ti puši kurac, ali bi ti to bilo lijepo čut.
Zato liži pičku, to si se gadi.
Poslano sa mog 23127PN0CG koristeći Tapatalk
|
|
|
15.05.2025., 13:16
|
|
Arbeiterphilosoph
Registracija: Dec 2024.
|
Quote:
otapamse kaže:
Hah, pričala sam sa jednom curom iz Ukrajine. Teško je kod njih ali i tamo se može, makar je rat. Veći problemi njoj su siromaštvo i neimaština, baš joj teško ide i mrcvare je na poslu za nikakvu plaću. Težak je to život.
Pričaš puno o tome da "ne znaš kakvo je stanje u Hrvatskoj", onda pretpostavljam da si negdje vani dijaspora?
|
Ja sam iz Austrije i priznajem da nemam pojma o zivotu u Hrvatskoj, iako tamo jos uvijek imam mnogo rodbine. Veoma rijetko zalazim u taj kraj. Radeci za ustanove grada Beca sam susretao slucajeve trans osoba iz Irana, Sirije, pa kasnije i Rusije i Ukrajine, iako se radilo o samo dvije osobe u potonjem slucaju. Puno vise ih je sa Bliskog istoka gdje zivot za trans osobe mora biti pakao, ne samo zbog tamosnjeg sistema i kulture nego i licemjernog seksualnog morala gdje je sve samo skriveno.
Zelim ti sve najbolje i nikada ne zaboravi da prvo moras biti iskrena prema sebi.
|
15.05.2025., 13:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
otapamse kaže:
Ono što me frustrira je kako, dok ja prolazim kroz ta svoja sranja, drugi ljudi uče kako dolaziti u interakciju sa ljudima, imati socijalne vještine, zaljubljuju se i shvaćaju kako to sve polagano radi. Možda je to FOMO ali me strah da ću se probudit jednog dana sa onak 30 godina i biti sama, samostalna i možda relativno uspješna financijski gledano ali dok su moji vršnjaci utrošili vrijeme na ljubav i razumjevanje drugih ljudi, ja sam imala previše problema da uz svoj normalan život još budem u vezi.
Strah me, ne znam. Kako god, preseliti se iz Hrvatske van bi bilo najbolje.
|
ti previše razmišljaš o svemu, to je opterećenje samo po sebi.  prvi korak je da se ostamostališ, dalje možeš raditi na ostalim prioritetima. jer, sve je nekako lakše kad imaš svoje pare i svoj mir.
što se odnosa tiče, mogu iz svoje perspektive pričati, kad dođeš u neke godine, skontaš da su odnosi precijenjeni, prijateljski, ljubavni itd. ne navijam za to da ostaneš sama do kraja života, dapače, nadam se da ćeš naći nekoga a da ćeš naći i svoje društvo. dobro je i kad online imaš svoj krug društva koji ti paše.
Quote:
SA8 kaže:
Može, evo idem jer mi je maloumni retard na forum.hr to rekao. 
Rekao bi ti puši kurac, ali bi ti to bilo lijepo čut.
Zato liži pičku, to si se gadi.
|
ako i ženu jebeš kao što "vrijeđaš" blago njoj 
|
|
|
15.05.2025., 14:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
piki kaže:
ako i ženu jebeš kao što "vrijeđaš" blago njoj 
|
Nisam nigdje vrijeđao nego iznosio činjenice.
Trudio sam se biti nježan prema pederskoj guzi. 
Kad vrijeđam to je žestoko, kao i jebanje.
|
|
|
16.05.2025., 22:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2019.
|
Quote:
SA8 kaže:
Nisam nigdje vrijeđao nego iznosio činjenice.
Trudio sam se biti nježan prema pederskoj guzi. 
Kad vrijeđam to je žestoko, kao i jebanje.
|
Ovaj je dobar! 
Prije bih rekao da ti je život očaj i tuga kad imaš potrebu trekeljati po forum.hr-u, a o žestokom jebanju žene sigurno možeš samo sanjati. Vjerojatno si i sam pederčić sa internaliziranom homofobijom koji sanja o tome da ga prima slasno, ali se boji sam sebi priznati.
Neka uđe slobodno, oslobodit ćeš se i straha i negative 
|
|
|
17.05.2025., 02:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Sebelas kaže:
Ovaj je dobar!
Prije bih rekao da ti je život očaj i tuga kad imaš potrebu trekeljati po forum.hr-u, a o žestokom jebanju žene sigurno možeš samo sanjati. Vjerojatno si i sam pederčić sa internaliziranom homofobijom koji sanja o tome da ga prima slasno, ali se boji sam sebi priznati.
Neka uđe slobodno, oslobodit ćeš se i straha i negative 
|
U pravu si, ko i ovaj ispod tebe. 
Sve kužite.
|
|
|
02.06.2025., 03:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Ekipa, može li se u Hr nabaviti PrEP igdje osim u Zagrebu i Splitu?
|
|
|
08.06.2025., 22:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2020.
|
ima li netko da mu je okej fetiš na hulahopke, nek se javi
|
|
|
21.06.2025., 23:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
Druga parada ponosa se održala danas u Puli-nisam bio jer nisam jedan od onih koji žele isticati svoju sexualnost javno.
Oni koji u mom životu trebaju znati za mene,znaju,za druge me baš briga čak i ako sumnaju.ako ikad negdje u bilo kom kontekstu se i postavi pitanje tko me privlači,sasvim mirno priznam da volim muškarce.
Inače smatram da te parade stvaraju kontraefekt u društvu i da im se smisao izgubio pred barem deset godina.Možda u 90-ima ili početko mstoljeća je imalo smisla, danas mislim da su lgbtq osobe dosta dobro prihvaćene, a zapravo prava ograničenja si postavljamo mi sami sebi.
Po meni prava parad ponosa bi bila kad bi svatko od nas tko je u vezi počeo normalno izlaziti vani a ne se sakrivati negdje po nekim haustorima ili šumicama. Baš sam danas šetao uz more i mislio kako bih itekako bio spreman se tu šetqati s dečkom, moždase zagrliti i poljubiti ( kad bih bio u vezi) bez imalo srama i straha. A ako se nekome ne sviđa takav prizor,nek produži.
|
|
|
22.06.2025., 20:07
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
lexluthor84 kaže:
Po meni prava parad ponosa bi bila kad bi svatko od nas tko je u vezi počeo normalno izlaziti vani a ne se sakrivati negdje po nekim haustorima ili šumicama.
|
ali ne prihvaćaju oni sebe  daleko smo mi od nekog napretka kad se sve sagleda; ako nije čak i gora situacija
nedavno sam imao raspravu s nekim likom na jednoj aplikaciji, on mene ubjeđuje da homoseksualnost nije prirodna, kad sam ga tu snečirao nije dolazio nikako na aplikaciju  zanimljivo u svemu tome mi je da ih ta neprirodnost ne jebe kad uvaljuju kitu oženjenom frajeru. svi bi voljeli da su strejteri i da imaju porodicu ali ne pada im to na pamet kad ganjaju kurac.
strašno je kad se ne možeš prihvatiti, takve križam brzinom svjetlosti 
|
|
|
Jučer, 16:03
|
|
mrvica
Registracija: Jun 2014.
|
Pozdrav ekipa prodaje li tko ili zna nekoga tko ima kamagre i kemije za prodat
|
|
|
Jučer, 17:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
GAYzagreb kaže:
Pozdrav ekipa prodaje li tko ili zna nekoga tko ima kamagre i kemije za prodat
|
Hoćeš u zatvor?
|
|
|
Danas, 11:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
Quote:
piki kaže:
ali ne prihvaćaju oni sebe  daleko smo mi od nekog napretka kad se sve sagleda; ako nije čak i gora situacija
nedavno sam imao raspravu s nekim likom na jednoj aplikaciji, on mene ubjeđuje da homoseksualnost nije prirodna, kad sam ga tu snečirao nije dolazio nikako na aplikaciju  zanimljivo u svemu tome mi je da ih ta neprirodnost ne jebe kad uvaljuju kitu oženjenom frajeru. svi bi voljeli da su strejteri i da imaju porodicu ali ne pada im to na pamet kad ganjaju kurac.
strašno je kad se ne možeš prihvatiti, takve križam brzinom svjetlosti 
|
Jasno mi je da neka stooposto straight osoba to ne može shvatiti, ali homoseksualnost je prirodna...privlačnost koju osjećam prema muškarcima je ista ko ona koju nekji hetero osjeća prema djevojci/ženi. Nema tu ništa bolesnog ili neprirodnog.Samo drukčijeg.
Zapravo ja mislim da su dosta njih ljubomorni na nas,jer ako baš želimo možemo birati.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:15.
|
|
|