Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Preparativna kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 20.01.2024., 13:51   #4041
za laneige sleepling mask je najbolje ako što kupujete na yesstyle-u, pa ubacit u košaricu i laneige sleeping mask mini pakiranje (3 g) za par dolara, za probu. ja sam svoj minić naručila prije godinu dana i tek sam pola potrošila, jer mi nije nešto po pitanju njege.

a lip glowy balm ima na cultu, ne sjećam se kolika je poštarina, ali sigurno niža nego na beauty bay.

meni je ove zime najbolji stick bio melem cold cream.

još sam ga kupila sasvim slučajno, a najduže mi drži od isušivanja. jedino je miris/okus bezvezan, al izdržim za učinak.

ove godine mi se uriage xemose stick nije pokazao dobrim. ne znam zašto jer prošle zime (kad smo ga tu hajpali) mi je bio odličan. ove zime je bila hajpana apimel pčelinja mast u sticku. meni nije bila dovoljno dobra. premalo mi drži od isušivanja s obzirom na obećavajuću konzistenciju. i sam proizvod i ambalaža su nekako amaterski napravljeni. zapackam se s tim.

e, da, ove god sam bila sam kupila i alverde neki intensive stick. smiješno loš proizvod. za 2 min kao da nisam ništa stavila.

sigurno su balzami u teglicama jači nego oni u sticku, ali ja to zaboravim stavit navečer, a preko dana mi je praktičnije i higijenskije stavljati stick.
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2024., 11:18   #4042
Moram priznati da je meni Laneige za preko noći čudo, poogotovo ako su mi usta jače oštećena/ispucana. Nema bolje maske/balzama, meni barem.

Imam svašta za kroz dan (Bioderma, Biotherm, Eucerin Aquaphor, Bobbi Brown, Dior balm, svaštaaa) i sve odradi posao korektno, ali Laneige preko noći najbolje.
Odgovori s citatom
Old 28.05.2024., 14:54   #4043
Probao netko hydra beauty micro sérum za usta od Chanela? Dojmovi?
Odgovori s citatom
Old 23.06.2024., 15:45   #4044
na drugoj temi sam pohvalila pina colada balzam, pa ću se ovdje dotaknuti još nekih balzama sa zanimljivim flavor-om. svi su oni na neki način pick-me-up proizvodi ako vam se sviđa miris.

laneige lip sleeping mask – chocolate – ovo mi je bolja verzija nego original, a miris je mljac. ajme, osjećaj je točno kao da jedem kinder bueno. ja sam ju uzela u onom kissing setu.

sol de janeiro brazilian lip butter – lip butter je dobar naziv. proizvod je masniji od klasičnog balzama za usne. no, usprkos tome ne drži mi ih dugo hidratiziranima. miris je to dye for svim ljubiteljima cheirose ’71 i must have proizvod za nas obožavatelje tog mista. u svim drugim slučajevima, možete preskočiti, jer osim mirisa, proizvod ne nudi ništa posebno drugo, a posebno ne za tu cijenu.

eveline choco serum – fini čoko flavor. uzela ga kad je tek došao. no, kasnije se proizvod više nije mogao kupiti pod higijenskim uvjetima (svi su izgledali kao da su otvarani), pa nisam ponovila kupnju. ostalo mi je još prvog kojim se ponekad “zasladim” na poslu. u toj liniji su imali i čoko masku (sličnog izgleda kao laneige čoko maska). eveline čoko maska je baš grozna. i konzistencijom i mirisom. dok je miris eveline čoko seruma fin i konzistencija ugodna.

princeza – nevjerojatno fin flavor. no, isuši usne u roku keks. flavor je isti kao od njihovog diskontuiranog balzama bubblegum.

labello overnight lavanda –ugodan, opuštajući miris, ali morate bar malo voljeti lavandu da bi vam se svidio.

balea fairytale balzam – meni je forica miris, ali nije baš za svakoga. malo je uvrnut.
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.06.2024., 22:29   #4045
Koji lip oil osim Diorovog vam se pokazao kao dobar?
-glow- is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.06.2024., 09:52   #4046
Quote:
-glow- kaže: Pogledaj post
Meni je catrice odlican, samo treba potrefiti nijansu.

Poslano sa mog SM-P615 koristeći Tapatalk
XenaRatnica is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2024., 11:34   #4047
Quote:
-glow- kaže: Pogledaj post
Meni je jos mrvicu bolji Clarins, a klon Diora je korejski The Saem - Eco Soul Lip Oil. Najvise koristim ulja i balzame i za svasta se pise da je klon, ali nemaju veze sa Diorom. Catrice me je isusivao maksimalno dok je Saem takoder jako jeftin, a nevjerojatno ugodan na usnama.
Old 22.03.2025., 07:17   #4048
Quote:
Carmen 5 kaže: Pogledaj post
na drugoj temi sam pohvalila pina colada balzam, pa ću se ovdje dotaknuti još nekih balzama sa zanimljivim flavor-om. svi su oni na neki način pick-me-up proizvodi ako vam se sviđa miris.
Već dugo želim dodati da Crazy rumors Amaretto balzam bolesno dobro miriši. Navodno miriši kao amaretto badem kojeg nisam probala, no u dvije recenzije navode i da miriši kao marcipan. To da miriši slično kao marcipan sam osvijestila tek nakon pročitanih recenzija. Nije ni čudo jer su glavni sastojci marcipana šećer i mljeveni bademi.

Što se flavor-a tiče Summer Fridays Iced coffee mi je isto famozan.

Oba su mi solidna i što se tiče njege.
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2025., 22:39   #4049
koji vam je najbolji lip balm za suha i ispucana usta? voljela bih nesto sto nije jako masno i sto se brzo upija, inače mi znaju smetat malo na usnama a i dalje nisam pronašla što mi odgovara
lamalau21 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:36.