Natrag   Forum.hr > Društvo > Aktualno

Aktualno
Podforumi: AI - Umjetna inteligencija

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.06.2025., 19:34   #2021
Quote:
Ingvar25 kaže: Pogledaj post
Ali kad vidiš da su si oni sve lijepo zbrojili da bi još i cijelu noć ostali i još bi negdje i prespavali, plus da im se sve lijepo plati, jasno ti je da su se tu malo zaigrali sa novcima. Spominje se i neka cifra od 8000€ po jednom vozilu a kao trebalo bi ih 26? 8000x26 pa ti zbrajaj, pola milje ode samo na jednoj stavci. Normalno da je to preskupo. Platiti ih za razdoblje od 12h do ponoći i bok. I tu dobrano raspraviti tu cijenu. Neko bi lijepo ispod žita.

Voda je koliko sam čuo osigurana i bit će sve spremno, naveliko se gradi na Hipodromu i mislim da će sve na vrijeme biti spremno. Ne isključujem neku situaciju s ovoliko ljudi, no na to se ne možeš pripremiti. Bez obzira na te regulative i dopise, mislim da će se sve održati po rasporedu.
Ta vozila Hitne pomoći smo kupili mi iz poreza, te liječnike plaćamo mi iz poreza, te vozače plaćamo mi iz poreza, te medicinske tehničare plaćamo mi iz poreza, amortizaciju vozila plaćamo mi iz poreza i sad bi mi svi kolektivno trebali spiskat lovu iz proračuna koji je pogotovo u zdravstvu u banani na jednog doslovnog jebivjetra koji je odlučio zajebavat cijeli Zagreb a i Hrvatsku.

Usput moža dovest u pogibelj sugrađanke i sugrađane u jednicama lokalne samouprave iz kojih bi taj jebivjetar povukao pokoji tim Hitne.

Čestitam na odnosu prema javnom dobru a taj jebivjetar ako mu je skupo neka se okrene privatnom sektoru.

Ako može i mora NK Bedem Ivankovo platit Hitnu može i on a ako mu je skupo njegov problem pa neka proda kuću i plati.

I za kraj šta si ti ćuo pojma nemam ali tehnička voda koja je valjda osigurana nije voda za piće.
Old 23.06.2025., 19:39   #2022
Quote:
Mr. White kaže: Pogledaj post
Gdje bi po bolnicama smjestio te ljude na spavanje? Izbaciti dežurne medicinare i pacijente na klupe u parku?
Iznimna trijaža! A zaista jest izniman događaj i mislim da se tako nešto može izorganizirati. A koliko će tek ljudi spavati na otvorenom tu noć da i ne pitate. Tomislavac i Zrinjevac će biti puni.
Quote:
MrsGahan kaže: Pogledaj post
Ako je previše para, gdje je problem platiti te timove?

Zarada na sendvičima će biti veća od troška za sve timove da svi naplaćuju po 8.000€.

I ako je previše para u igri, taj novac je u igri od početka 4. Mjeseca I evo dozvole još nema.

Ako se nešto desi će svak gurati odgovornost na druge I evo mahati papirom dozvole I elaborata I netko tko to nije provjerio će izgubiti posao, i zašto će to netko potpisati ako se ne ispunjava uvjete I evo pomoć novina svi znamo da se ne ispunjava uvjete.
Mislim da se tu računalo zaraditi za dva-tri pokoljenja! I da ti sad odjednom takva stvar uzima previše para, ne bi ni meni bilo svejedno. Metaforički rečeno: Medicinari žele napraviti račun bez krčmara! Ja bi im tu dao maximalno 5000€, uzmi ili ostavi. I tu sam velikodušan!
Old 23.06.2025., 19:53   #2023
Quote:
Iznimna trijaža! A zaista jest izniman događaj i mislim da se tako nešto može izorganizirati. A koliko će tek ljudi spavati na otvorenom tu noć da i ne pitate. Tomislavac i Zrinjevac će biti puni.Mislim da se tu računalo zaraditi za dva-tri pokoljenja! I da ti sad odjednom takva stvar uzima previše para, ne bi ni meni bilo svejedno. Metaforički rečeno: Medicinari žele napraviti račun bez krčmara! Ja bi im tu dao maximalno 5000€, uzmi ili ostavi. I tu sam velikodušan!
Ne kužiš tržište.

Ponuda I potražnja.

Koncert koji je prodao 4-5 puta više ulaznica nego što se organizator nadao je stvorio nenormalnu potražnju I to kraktkorocno.
Njiman je 3 mjeseca prija koncerta tribalo dodatne opreme u takvim količinama kojih evo nema u to vrijeme lako nabaviti.
Zahodi su došli iz svih susjedni zemalja kao I ograde a i ima ih iz Austrije, njemačke čak i nizozemske.
Za tehniku se priča da je čak nešto iz dubaja. I evo boli briga te ljude što pišu novine u hr. Uzmi i plati ili nemoj uzeti ali evo naše zdravstvo bi se moralo najbolje besplatno dati.
Imas besplatno zdravstvo do ulaza u hipodrom i ako ti se nešto desi na hipodromu I nemogu ti tamo pomoći imaš opet svoje besplatno zdravstvo čim te odvedu can hipodroma, bundeks I sajma. Ti nećeš ništa platiti. Organizator ne plaća usluge nego dežuranje njih tu. To da oni moraju biti tu a ne mogu biti u to vrijeme u bolnici ili doma kod obitelji bilo to u osijeku ili zagrebu.

Ovakve stvari ugovoras inače prija objave koncerta samo evo nije se planirano prija prodaje nikada koncert za 480k ljudi.
Old 23.06.2025., 20:04   #2024
Quote:
Ja bi im tu dao maximalno 5000€, uzmi ili ostavi. I tu sam velikodušan!
Jamačno imaš i velikodušno rješenje za slučaj da se pohlepni medicinari odluče za opciju "ostavi" i hladno te odbiju.

Podijeli s nama: što učiniti u tom slučaju?
Odgovori s citatom
Old 23.06.2025., 20:07   #2025
Quote:
Lord Byron kaže: Pogledaj post
Jamačno imaš i velikodušno rješenje za slučaj da se pohlepni medicinari odluče za opciju "ostavi" i hladno te odbiju.

Podijeli s nama: što učiniti u tom slučaju?
Neće platiti i otkazati sve i spickati milijune koje je već utrošio. Jer evo 3000€ vise Po teamu nece da plati. :-)
Old 23.06.2025., 20:23   #2026
Da san likar bilo bi mu majstore 1000 eura na račun i 500 na ruke za site troškove.

Nego zna li netko koliko će koštat boćica vode i sendvič pa da malo vidimo tko je pohlepan??
Old 23.06.2025., 20:27   #2027
Quote:
Cuka kaže: Pogledaj post
Da san likar bilo bi mu majstore 1000 eura na račun i 500 na ruke za site troškove.

Nego zna li netko koliko će koštat boćica vode i sendvič pa da malo vidimo tko je pohlepan??
Cijene sa koncerta iz dugopolja 16.08.2024

"voda negazirana 4 €

Ožujsko 0,5l točeno 5 €

Coca Cola 5 €

voda gazirana 4 €

Red Bull 0,25l 5 €

Jack Daniels 0,03l 5€

Gin Tonic 5 €

Hot dog 7 €

Kokice 6 €"

Pa mislim da neće biti povoljnije.

A što se tiče tvoje liječničke cijene, možeš tražiti koliko hoćeš i dobiti ćeš dok ne bude dovoljno jeftiniji.
Old 23.06.2025., 20:33   #2028
Ako nekoga zanima kako hipodrom jučer izgleda...

https://www.instagram.com/reel/DLNsE...k1c3loNnI3bA==

Imate tu video sa motora ili quads snimljeno.
Old 23.06.2025., 20:38   #2029
Quote:
Ja i dalje mislim da je ta cijena previše. Iz Splita nitko neće dolaziti od medicinara jer imaju previše posla oko sezone.

Smještaj kažeš? E sad će dobro doći to što imamo toliko bolnica u Zagrebu, pa se ti timovi lijepo rasporede po bolnicama, tamo prespavaju i vrate se drugi dan natrag. Kad već plaćamo dopunsko a ne koristimo.

?????
kakve veze ima dopunsko osiguranje sa ovim?
A i da ima, plaćam dopunsko i ne idem na koncert.
Zašto bi se moji novci trošili na išta vezano uz koncert??
tipično rvatsko razmišljanje

medicnsko osoblje nek spava po bolnicama????
Old 23.06.2025., 21:34   #2030
Quote:
MrsGahan kaže: Pogledaj post
To je sve stvar osobnih ukusa u koje nebi trebali ulaziti.

A moraš jedno vidjeti i to je da dio ne dolazi radi koncerta nego gledaju to kao neki način političkog skupa a dio to dolazi jer je ovo postao "event" na kojem moraš biti. Kao evo što je prijovicka postala pomoć medija kada se stvorio hype I Evo napunila Tako dio tih 5 Arena.
Da, jasno.

Po meni, previše ljudi troši natprosječnu količinu energije za 3 sata njegove glazbe. Koliko god je možda najbolji na ovim prostorima nije vrijedan tolikog hodanja, čekanja i potencijalnih problema. Ljudi mu previše daju na važnosti u obliku ovakvog eventa.

Onakvi koncerti kao na Maksimiru i Poljudu su realno stanje kvalitete njegove glazbe. Ovo je debelo pretjerivanje i pravljenje nekakvog svjetskog rekorda od lika koji uopće nije toliko bitan ni kvalitetan kao glazbena pojava. Daleko od toga da je loš i da nije interesantan ali nije muzička veličina za ovo što se napravilo od njegovog koncerta. Ljudi su poprilično naivni kad mu toliko daju na važnosti. Mi ovdje imamo rekordne brojke, a sama kvaliteta njegove glazbe to ne zaslužuje.

Ja na taj koncert ne idem čisto iz principa. Slušam njegove pjesme i sviđaju mi se, ali mi nisu takva svjetska veličina da bih čitavi dan proveo na nogama na vrućini i čekajući tko zna koliko za bočicu vode. Ne vrijedi taj lik i ta glazba tolikih kompromisa.
Old 23.06.2025., 21:49   #2031
Quote:
Mr. White kaže: Pogledaj post
Netko zbilja vjeruje kako su do brojke od 500k posjetitelja došli nakon pomne analize ili je neka pohlepna ludara tu ideju razradila između dva gutljaja brlje?
Menađer i organizator nisu baš bistri no vole novce.
Old 23.06.2025., 22:12   #2032
Thompson na Hipodromu

Evo i facebook page MPT dijeli karte za koncert, i njima višak

Quote:
Marko Petković Thompson
2 min

Dragi prijatelji,

pojedini mediji, a ovom se prilikom osvrćemo na Jutarnji list, u posljednjih 23 dana objavili su čak tridesetak članaka o Marku Perkoviću Thompsonu. Većina tih tekstova temelji se na izmišljenim pričama vezanima uz nadolazeći koncert na zagrebačkom Hipodromu, s ciljem širenja straha i panike među vama, vjernim obožavateljima. Neke od tih dezinformacija demantiralo je i samo Ministarstvo zdravstva, potvrdivši kako su navedeni navodi neistiniti i izmišljeni.

Kako bismo čuli i vaše mišljenje, poklanjamo dvije ulaznice (FAN PIT) za koncert na zagrebačkom Hipodromu onome tko ponudi najbolji odgovor na sljedeće pitanje:

Zašto, odnosno s kojim ciljem, pojedini novinari u takvim i sličnim medijima ulažu toliko napora u pisanje neistinitih članaka?

Pravila sudjelovanja:

Odgovori ne smiju biti vulgarni niti uvredljivi.

Najbolji odgovor odabrat će Administrator.

Svoje odgovore šaljite u komentarima ispod objave. Hvala vam na podršci i vidimo se na Hipodromu!
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2025., 22:13   #2033
Ovo je sramotno što rade!

Na sve ovo dovoljno je pitati: gdje vam je dozvola?

Pametnom dosta!

A i nisu baš nešto darežljivi! 2 ulaznice !

Btw jel osiguran TV prijenos? Čak se spominjao i HRT?

Imam osjećaj da bi N1 mogao imati cjelodnevni program posvećen koncertu...
Old 23.06.2025., 22:54   #2034
Quote:
t86 kaže: Pogledaj post
Ovo je sramotno što rade!

Na sve ovo dovoljno je pitati: gdje vam je dozvola?

Pametnom dosta!

A i nisu baš nešto darežljivi! 2 ulaznice !

Btw jel osiguran TV prijenos? Čak se spominjao i HRT?

Imam osjećaj da bi N1 mogao imati cjelodnevni program posvećen koncertu...

Imati ce ga (bl)jutarnji, svejedno izmisljaju o njemu zadnjih mjesec dana
bekija sto is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2025., 22:56   #2035
Jedini koji izmišlja i laže je tzv. menadžer...
Old 23.06.2025., 22:59   #2036
Quote:
bekija sto kaže: Pogledaj post
Imati ce ga (bl)jutarnji, svejedno izmisljaju o njemu zadnjih mjesec dana
Imaš li primjere izmišljenih vijesti koje je objavio Jutarnji?

Ako to traje cijeli mjesec dana, trebalo bi biti jako puno primjera.
Odgovori s citatom
Old 23.06.2025., 23:00   #2037
Quote:
Tratin20 kaže: Pogledaj post
U petak prije hipodroma, šansa za naci parking u gradskoj četvrti u kojoj živiš ravne su nuli. Blago nama!
Što je to i kako se obilježava?
Leteća is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2025., 23:05   #2038
Quote:

https://www.jutarnji.hr/naslovnica/t...demije-3943017

Ovo mi je izbacio Google..

Mislim da je jasno odakle netrpeljivost prema Jutarnjem!

Menadžer Barišić bivši načelnik Policijske akademije?
Old 23.06.2025., 23:25   #2039
Quote:

Ima ih koliko god hoces... ali evo mozemo poceti od jedne stare vijesti za koju vjerovatno slabo vas zna.

https://www.hkv.hr/vijesti/mediji/15...thompsonu.html
bekija sto is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2025., 23:26   #2040
Sutrašnji Nacional se, izgleda, detaljno bavi koncertom.

U tekstu objavljenom na portalu, "MUP-ov sigurnosni stručnjak" iskazao se kao matematičar (ili ga je takvim prikazala osoba koja je tipkala članak):
Quote:
ako imate stotinu ulaza, na svaki će ulaziti 50.000 ljudi.
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:38.