Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme |
|
|
24.06.2025., 19:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2019.
|
Quote:
baby doll kaže:
Otkud sad da je Matija gay?
|
Netko je pisao da je imao unicorna u instagram bio, da to moze znaciti gay ili bi, ne znam
|
|
|
24.06.2025., 19:46
|
|
that’s what she said
Registracija: Jul 2003.
|
Quote:
NorthSpirit kaže:
Ovo je poruka svim mladim dečkima i ostalim muškarcima koji su pratili ovsj slučaj. Pustite razvedene žene na miru, a pogotovo one s djecom. Ne prilazite im ni blizu, jer njeni neriješeni odnosi postaju kobni za vas.
|
u jebote prava bečka škola.
ovo je do sad najjače!

|
|
|
24.06.2025., 19:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
|
|
|
24.06.2025., 20:49
|
|
bewitched
Registracija: Jan 2011.
|
Evo, ako mu budu trebali character witnesses, imat će ih obilje.
|
24.06.2025., 20:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2018.
|
Quote:
Lola 27 kaže:
Znači izmišljanje bez ikakvih dokaza se sad zove kontravezne teorija?
Drugo piši šta želiš boli me briga ali mrvicu poštovanja bi svi trebali imati .Ili empatije .
I izgleda da ti ipak treba crtati ,kći kad poraste može doći tu i čitati kako ste za materu govorili da je dilerica,osoba lakog morala itd ..
Ova tema jeste za mene ali bojim se da je previše pitoma za tebe ,možda je Alternativa bolji izbor? 
|
Komentiranje onoga što su drugi anonimni korisnici pisali ispod članaka sada je – po tvojoj logici – “izmišljanje”? Ne ide ti bas logika.
Možda si previdjela, ali nigdje nije bila iskljuciva tvrdnja “Andrea je bila to i to”, nego je jasno navedeno: “netko je to pisao, ne znamo je li istina, ali u kontekstu zločina i spekulacija o motivima, sve je otvoreno za raspravu.”
To nije izmišljanje, to je komentiranje javno dostupnih informacija i sadržaja. I ako ćeš dalje pokušavati izvrnuti tu očitu činjenicu, to govori više o tvojoj malicioznoj namjeri nego o ičijim stvarnim riječima.
Što se tiče poštovanja, poštovanje nije zabrana rasprave. Ovdje nitko nije rekao da pokojna jest bila “dilerica” ili “krala po kladionicama”, nitko ju nije poznavao osobno da bi to znao, pa napisao – ali ako su takve tvrdnje pisali drugi, a jesu ispod medijskih clanaka, onda se o njima ima pravo diskutirati, pogotovo kad je riječ o brutalnom dvostrukom ubojstvu koje se pokušava razumjeti i rasvijetliti.
Tvoje dramatično “crtat ću ti” ne trebaš nuditi, dovoljno je samo da ne izvrces napisano i pokusas shvatiti napisano i bit ove teme. Ako pokojničina kći jednog dana naiđe na ovu temu, a ima barem prosječnu sposobnost razumijevanja teksta, shvatit će da je ovo rasprava o složenom događaju, da se spominju različiti izvori i komentari i da nitko ne donosi iskljucive zaključke, nego preispituje okolnosti i spekulira.
A u konačnici, kako ti znaš da njezina majka nije bila to što su drugi pisali? Možda nije. A možda jest. A možda nešto treće. Ovdje se komentira javno iznesen slučaj i svatko ima pravo analizirati ono što zna, vidi i pročita, pa i kroz spekulaciju.
Ako ti je to previše za podnijeti, to ne znači da je tema prepitoma za mene, nego da ti možda želiš da tema bude prostor u kojem se smije izražavati isključivo hvala, idealizacija i jednostrana slika žrtve. A to nije svrha javne rasprave, pogotovo ne na temi gdje se pokušava razumjeti zašto je do nečeg došlo.
|
|
|
24.06.2025., 21:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2020.
|
Quote:
Riddler55 kaže:
Netko je pisao da je imao unicorna u instagram bio, da to moze znaciti gay ili bi, ne znam
|
Ma, nije samo to, ima na njegovom instaču dosta znakova da bi mogao biti gay.
Najupečatljivije je ono gdje on i frend ližu sladoled u autu, a on miluje mjenjač i to na specifičan, sugestivan način.  Neobičan mi je i onaj post gdje ga neko službeno lice gleda na naplatim kućicama, a on po napisanom i po pjesmi bio uvjeren da ga lik želi kresnut.
I ima nešto nježno u izgledu što ne mora ništa značiti. Isto kao što ne mora ništa značiti da nema nikakvih naznaka da je imao curu.
|
|
|
24.06.2025., 21:07
|
|
˚.🎀༘⋆
Registracija: Oct 2023.
|
"Poznajem ga, jučer sam ga vidjela, šetao je s djevojčicom i svojom curom. Lijepo se pozdravlja, uvijek su pristojni. Pričala sam s njegovom mamom, ona samo plače, teško joj je. To su jako pošteni i vrijedni ljudi. Ja ne vjerujem da bi on to dao napraviti, svi idu u Crkvu i jako su pobožni" - susjeda o dotičnom bivšem
Blago nama kao naciji
|
|
|
24.06.2025., 21:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
sanimarine kaže:
"no bio je optužen zbog manjeg incidenta koji je Andrea K. prijavila više od dvije i pol godine nakon događaja. Konkretno, prijavila ga je da je 11. rujna 2022., dakle u vrijeme kada su još bili u braku, na njegovu računalu pronašla određene fotografije koje su joj ukazivale na bračnu nevjeru te da joj je on iz ruku pokušao istrgnuti USB stick s tim fotografijama, pritom je jako stišćući za ruku."
Ovo je iz posta nekoliko stranica prije.
Dakle, mizogini incel kojeg je napustila a on svakakav nemre naći ništa, već za vrijeme braka nije djelovao nimalo tako. 
|
Ako je bio u braku i napravio dijete onda nije bio incel, incel znaci involuntary celibate, dakle muskarci koji ne mogu do seksa i bez seksa su, ali ne svojom voljom.
Sto ovo znaci dalje ”On svakakav (?) nemre naci nista, vec za vrijeme braka nije djelovao nimalo tako.”?
|
|
|
24.06.2025., 21:12
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Littlebit kaže:
"Poznajem ga, jučer sam ga vidjela, šetao je s djevojčicom i svojom curom. Lijepo se pozdravlja, uvijek su pristojni. Pričala sam s njegovom mamom, ona samo plače, teško joj je. To su jako pošteni i vrijedni ljudi. Ja ne vjerujem da bi on to dao napraviti, svi idu u Crkvu i jako su pobožni" - susjeda o dotičnom bivšem
Blago nama kao naciji
|
Znaci bivsi je imao novu curu?
|
|
|
24.06.2025., 21:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2025.
|
Bivši je navodno prije braka bio s nekom curom 6 godina,i prekinuo i usao u brak s Andreom,a nakon razvoda je navodno s istom curom,i jucer je viden s tom curom kak sece dijete,tak pise..isto zamimljivo
I da ,cuo sam navodno da je Matija imao curu,to nigdje ne pise nit nista al sam cuo ovak u okolici od par ljudi..e sad..ajd ga znaj
|
|
|
24.06.2025., 21:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
Littlebit kaže:
|
Ovo nije rekla LOL
https://net.hr/danas/rtl-danas/bivsi...8-9600040c8f8e
|
|
|
24.06.2025., 21:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
|
|
|
24.06.2025., 21:44
|
|
prošla promjenu 1 valute
Registracija: Nov 2024.
|
Quote:
Fitz kaže:
|
A dobro, lako je moguće da su mu roditelji dobri ljudi. Što ne znači da sinek nije pacijent. Susjeda ima krivi zaključak
|
24.06.2025., 21:47
|
|
Prekarna radnica
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
dinoforumas kaže:
Bivši je navodno prije braka bio s nekom curom 6 godina,i prekinuo i usao u brak s Andreom,a nakon razvoda je navodno s istom curom,i jucer je viden s tom curom kak sece dijete,tak pise..isto zamimljivo
|
Da, ovo je baš bizarno. Zanima me mindset te djevojke.
I je li to ista ona s kojom ju je navodno varao, kad je Andrea našla fotke na usb-u.
|
|
|
24.06.2025., 21:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2025.
|
Quote:
piligrin kaže:
Da, ovo je baš bizarno. Zanima me mindset te djevojke.
I je li to ista ona s kojom ju je navodno varao, kad je Andrea našla fotke na usb-u.
|
Da a zanimljivo,nigdje nikakve slike,storija ,nicega snjome..ko ni matija s navodnom curom(mozda je nije imao) no Ovaj je imao,nigdje nista a stavljao tuzaljke i zalovanja za bivsom a zapravo vodio zivot s drugom..no tko je ta ..ne znam ..uglavnom imao je nekoga,susjeda je sama rekla ,jos jucer je seto snjom i dijetetom..kako je mogao …ne znam
|
|
|
24.06.2025., 21:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2018.
|
Quote:
vodainebo kaže:
Mislim da je Matija odradio na taj način neki dug...
|
Quote:
Saperlot kaže:
Teorija zavjere: Matija je pristao ovo napraviti jer je potajno zaljubljen u bivšeg
|
Jel vam lijepo piše šta je Fran sve rekao, lik je doslovno sve ispricao... čemu sad ove teorije puste?
A ovo da je Marija vojnik gay zbog unicorna... neznam kakve beze ima unicorn s autima i motorima, ali primijetila sam jos objava nekih obožavatelja auta i motora s unicornima. Neznam šta to u njihovom svijetu simbolizma, ali čisto sumnjam da su svi gayevi ili lezbijke. Pa i pok. Andrea je imala nekoliko objava s unicornima...
|
|
|
24.06.2025., 22:00
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Marusha22 kaže:
Jel vam lijepo piše šta je Fran sve rekao, lik je doslovno sve ispricao... čemu sad ove teorije puste?
A ovo da je Marija vojnik gay zbog unicorna... neznam kakve beze ima unicorn s autima i motorima, ali primijetila sam jos objava nekih obožavatelja auta i motora s unicornima. Neznam šta to u njihovom svijetu simbolizma, ali čisto sumnjam da su svi gayevi ili lezbijke. Pa i pok. Andrea je imala nekoliko objava s unicornima...
|
Gdje to pise da je Fran doslovno sve rekao? Koji medij?
Na Indexu sam procitala samo ” Kako neslužbeno doznajemo, drugookrivljeni je tijekom iznošenja obrane ukazao na to da bivši muž ima veze s ubojstvom.”
|
|
|
24.06.2025., 22:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
aishia kaže:
Stvarno ne vjerujem da su baš toliki debili da im je ovaj prodao neke bajke i oni odmah sve povjerovali do te mjere da su spremni ležati 50g.
|
Da su znali da će robijati, ne bi to uradili.
Oni su, kao i većina kriminalaca, vjerovali da neće biti uhvaceni.
I nisu oni, on je uvjerio Matiju - jednog, a Matija je tražio burkija Frana za pomoć.
|
|
|
24.06.2025., 22:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2021.
|
Quote:
NorthSpirit kaže:
Ovo je poruka svim mladim dečkima i ostalim muškarcima koji su pratili ovsj slučaj. Pustite razvedene žene na miru, a pogotovo one s djecom. Ne prilazite im ni blizu, jer njeni neriješeni odnosi postaju kobni za vas.
|
Da li se ovo računa za oba spola ili? 
|
|
|
24.06.2025., 22:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
marcusaurelius kaže:
Gdje to pise da je Fran doslovno sve rekao? Koji medij?
Na Indexu sam procitala samo ” Kako neslužbeno doznajemo, drugookrivljeni je tijekom iznošenja obrane ukazao na to da bivši muž ima veze s ubojstvom.”
|
Pa jeli ti lijepo po svim portalima piše kako im je rekao da mu Andrea ne da vidjeti dijete i kako ovaj novi maltretira dijete. Pa procitaj malo. Ono, Index, 24 h, jutarnji...
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:57.
|
|
|
|