Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Internet

Internet Sve o internetu, sadržaju i tehnologiji
Podforumi: Web, Web development, Internet biznis, Nove web stranice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.07.2025., 04:03   #4201
Quote:
Broxigar kaže: Pogledaj post
HT cjenik posebnih i proteklih ponuda, str. 13., točka 3. me zanima:

Promotivna ponuda 6 mjeseci za 1 EUR s PDV-om (0,80 EUR bez PDV-a) mjesečno bit će dostupna za postojeće korisnike s i bez
Magenta 1 popusta u svim prodajnim kanalima na paketima: Internet Start, Optički Internet, Internet, Internet + TV S, Internet +
TV M, Internet + TV L. Od 22.4.2025. do 30.6.2025. navedena promotivna ponuda bit će dostupna za postojeće korisnike i na
paketima: Optički Internet + TV S i Optički Internet + TV L. Ponuda se produljuje do 30. 9. 2025.

Ja sam trenutno na optički internet + TV M, htio bih prijeći na TV S jer mi ne treba toliko kanala; ako ovo dobro iščitavam ispada da ne mogu dobiti ovih 6 mjeseci za 1 euro jer sam na TV M pa jedino što mogu dobiti su 3 mjeseca?
Najprije trebaš vidjeti potpadaš li pod "posebna područja" (https://prnt.sc/W_0udfbtB_HP). Ukoliko da, imaš pravo na promociju 9mjeseci za 1€ na paketu Optički Internet + TV S.
gingermrkvica is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2025., 16:07   #4202
Na žalost nisam posebno područje, tako da jedino što mogu dobiti su ta 3 mjeseca pretpostavljam.
Old 06.07.2025., 18:25   #4203
Quote:
Na žalost nisam posebno područje, tako da jedino što mogu dobiti su ta 3 mjeseca pretpostavljam.
Ukoliko si postojeći korisnik (već koristiš neku fiksnu uslugu HT-a) onda imaš pravo na 6mjeseci za 1€ na paketu Optički Internet + TV S sukladno ponudi koju si citirao.
gingermrkvica is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2025., 00:14   #4204
Aha, dakle ipak imam? Mislio sam da nemam jer navodi se da je dostupno za one koji su na optički internet + tv S ili L paketu, a ja sam na M, jedino ako nešto nisam dobro shvatio...
Old 07.07.2025., 05:56   #4205
Quote:
Misli se da će i na paketima Optički Internet + TV S i L biti dostupna ponuda 6mjeseci za 1€ za postojeće korisnike. Al da...vidim da može biti konfuzna rečenica.

Inače A1 ima trenutno najjeftinije ponude na optičkim paketima.
gingermrkvica is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:39.