Alternativno liječenje Sve ono što ne spada u službenu medicinu |
|
|
28.11.2007., 23:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2006.
|
razumjem te o cemu pises al su ti rjecenice cudno sklopljene, tezko pohvatim sve u cjelinu al u biti znam o cemu pricas. ja si to drugim rjecima zamisljam sa konkretnijim situacijama.
ne znam sta te nisam shvatio za karmu, samo si reko da ti je to banalno. nekom je to trlababalaba. dal si mozda cito knjige od slavinskog??? karmicna diagnostika i slicne stvari. meni se njegov opis karme najvise dopada i najlakse mi je razumljiv.
|
|
|
29.11.2007., 16:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2005.
|
Quote:
srki2311 kaže:
razumjem te o cemu pises al su ti rjecenice cudno sklopljene, tezko pohvatim sve u cjelinu al u biti znam o cemu pricas. ja si to drugim rjecima zamisljam sa konkretnijim situacijama.
ne znam sta te nisam shvatio za karmu, samo si reko da ti je to banalno. nekom je to trlababalaba. dal si mozda cito knjige od slavinskog??? karmicna diagnostika i slicne stvari. meni se njegov opis karme najvise dopada i najlakse mi je razumljiv.
|
čudno sklopljene rečenice. ma ne razmišljam kad pišem pa vidiš kako ispadne  uglavnom me razumiješ, to je najbitnije  eto, ti apstraktno sebi objašnjavaš kroz pojavno. ok. može i tako.
nisam to reko za karmusarmu. nije karma banalno nego je u banani.  al tako je kako je. što je je.
mislim da sam čitao od slavinskog knjigu koja se zove ljubav. mislim da je to njegovo. zanimljivo je to objasnio. recimo da mi je ta knjiga došla pod ruku kad je trebalo. sad, radit od toga publicitet...nije to za mene. isto ko i veličat na sav glas potencijalne il možebitne autoritete. možda se radi o manjku samopoštovanja. tj ne priznavanja sebi radi štatijaznamčega, straha, kompleksa... biločega, prihvaćanja da su svi ljudi (uglavnom  ) božja bića pa ni subjekt nije izuzetak. al to nije bitno što ja mislim o tome 
|
|
|
29.11.2007., 19:59
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
ontheedge kaže:
čudno sklopljene rečenice. ma ne razmišljam kad
mislim da sam čitao od slavinskog knjigu koja se zove ljubav. mislim da je to njegovo. zanimljivo je to objasnio. recimo da mi je ta knjiga došla pod ruku kad je trebalo. sad, radit od toga publicitet...nije to za mene.
|
Zanimljivo, i meni se to isto dešava. Dosta puta kad razmisljam o cemu, znaci zanima me odgovor na neka pitanja, ja skoro uvjek "slučajno"(ma da slučajnosti nema) naletim na neku literaturu il na tv-u vidim koju emisiju gde dobijem ako ne vec odgovor onda bar uvod u temu, posle kojeg mogu nastavit sa istrazivanjem. Ono baš kad ti treba. To su takve stvari sto se mi pre nikad nisu dešavale ili nisam ni obračo pažnju. Više prepoznavam te znakove. Da li se i tebi slično dešava?
to si lepo napisao. takav stav trebo bi svaki covek da ima, pa ne bi bilo tolkih razlika i grdobija ja mislim. 
|
|
|
30.11.2007., 09:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
srki2311 kaže:
Zanimljivo, i meni se to isto dešava. Dosta puta kad razmisljam o cemu, znaci zanima me odgovor na neka pitanja, ja skoro uvjek "slučajno"(ma da slučajnosti nema) naletim na neku literaturu il na tv-u vidim koju emisiju gde dobijem ako ne vec odgovor onda bar uvod u temu, posle kojeg mogu nastavit sa istrazivanjem. Ono baš kad ti treba. To su takve stvari sto se mi pre nikad nisu dešavale ili nisam ni obračo pažnju. Više prepoznavam te znakove. Da li se i tebi slično dešava?
to si lepo napisao. takav stav trebo bi svaki covek da ima, pa ne bi bilo tolkih razlika i grdobija ja mislim. 
|
potraga za nekim smislom uvijek nas vodi prema razumijevanju stvari koje nas okružuju a pogotovo razumijevanjem sebe. vanjski objekti će uvijek imati nijanse u skladu kakve naočale nosimo  . i tako malo po malo, odnos onog što vidimo i onog što procesuiramo kroz vlastitu filter mrežu ili nas čini hrabrim ljudima ili uplašenim. bla bla...
|
|
|
02.12.2007., 22:04
|
|
Registrirani korisnik
|
da li je tu netko od nekoga svoga osobno cuo ili vidido da mu je Braco pomogao u ozdravljenju????
|
|
|
03.12.2007., 16:26
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
peta25 kaže:
da li je tu netko od nekoga svoga osobno cuo ili vidido da mu je Braco pomogao u ozdravljenju????
|
jel ti znaš čitat? 
|
|
|
03.12.2007., 20:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
peta25 kaže:
|
ja sam cuo dosta osoba koji so govorili o svojim ili bliznjim koji su ozdravili u zdravstvenim problemima ali jih osobno nisam poznavao. imam jednog kolegu koji mi je prosli put prico da mu je mama ozdravila od nekih bolova u koljenima, pa tetka od moje djevojke prebolila je raka na dojki. Normalno tu je djelovala i normalna medicina pa mozda bez toga ne bi ni ozdravili ali oni vjeruju da im je pomogao i Braco. Pre koji mesec sam pričo sa jednim čovjekom (ciganom) koji je trebo na operaciju kičme. Pre nego što je operacija trebala da bude urađena, on je par puta dolazio kod Brace da bi odjednom osjetio uvecanu toplinu na mjestu gdje ga je boljelo. Reko je da je osjetio kako je bol izaso sa tog mjesta i od tada nije ni iso na operaciju, prestali su ga svi bolovi. Covjek vice da je jaci nego pre. Bio je sa ženom, oboje izgledaju sretni i skromni ljudi.
Ali svaki put kad sam kod Brace javljaju se razni ljudi od svakle koji su ozdravili od nekih bolesti i problema. I uvek se javljaju ljudi i zahvaljuju se Braci na dobivenoj pomoči. Svakakve priče sam čuo.

|
|
|
03.12.2007., 21:29
|
|
Registrirani korisnik
|
Ja bih naposo jos koji citat iz knjige, pa me zanima dal je ko cuo za ove stvari i ove ljude, kao sto su dr Larry Dossey,dr Olg Worrall, dr Reinhart, rus Židov Alan Čumak. Evo ja cu napisati a ko oče nek pročita...
Do pojave ideje o tzv. "nelokaliziranoj stvarnosti" dr Larrya Dosseya, koji je prvi znamenitiji znanstvenik koji je javno potvrdio da je utjecaj na neki organizam na daljinu moguć, tvrdnje kako je netko na ovaj način ozdravio uzimane su kao zabluda ili izraz silne želje bolesnika koji u takvoj situaciji vidi i ono čega nema. No, pokusi s nosiocem dvostrukog doktorata medicine, dr Olgom Worrall, pokazali su da ona doista može djelovati na žive organizme koji mogu biti udaljeni i 1000 kilometara, a istrazivac iz Atlante u Georgiji, dr Reinhart, konstruirao je specialno prilagođenu Willsonovu komoru i u njoj doslovce snimio "zračenje" jednog iscjelitelja koji je "slao svoju energiju" na daljinu. Pravu je masovnu histeriju u Rusiji izazvao neuropsihijatar dr Anatolij Kašpirovski, koji je seanse iscjelivanja odrzavao preko televizijskog ekrana, mjesecima, gotovo svakodnevno. U TV studio se, sto pismima što telefonom, javilo osam miljona ljudi  , od onih koji su tvrdili da su preko noči ozdravili od najtežih bolesti do onih koji su tražili pomoč. Kašpirovski je seanse prebacio na stadione, gdje je u trans bacao desetina tisuča ljudi. Iako je tvrdio da te ucinke proizvodi hipnozom, stručnjaci se slažu da je ovdje u igri moralo biti nesto vise od toga. Tako je, primjerice, zabilježeno šezdesetak ozdravljenja od leukemije, ali se javio i ruski boksački olimpijac Riskiev, kojemu su se na jednoj seansi doslovce obnovile godinama tesko deformisane šake! Ruski je pak Židov Alan Čumak radio to isto, ali preko radiopostaja preko čijih je valova, kako je govorio, "slao energiju". Vrhunac su bile emisije u kojima je u radijskom studiju jednostavno šutio! Uprkos tome , javljali su se ljudi koji su ozdravili slušajuči tu tišinu. Čumak je čak izmislio "iscjelivajuce fotografije" sa svojim likom na njima i rukama oko kojih sije svjetlo, a tvrdio je da one mogu izazvati reakcije nalik onima koje on sam proizvodi kada je u dodiru sa svojim pacijentima. Stotine tisuca svjedocanstava o djelovanju raznih iscjelitelja na daljinu dokazalo je da više nitko ne može ignorirati ovaj čudesni i još uvek teško prihvatljiv fenomen.
Posebno je velik prilog novom shvačanju iscjelivanja na daljinu dao dr Randolph Byrd, njujorski kardiolog ciji eksperiment je danas vec klasika. On je provjeravao dali grupe molilaca koje su molile za pacijenta nakon operativnog zahvata na srcu, a da to pacijenti nisu znali, utjecu na rekonvalescente tako da se oni oporavljaju brze od grupe za koju niko ne moli, a da to ona također ne zna. Rezultati istrazivanja s preko 300 pacijenata su bili vise nego jasni: oni za koje se molilo oporavljali su se neuporedivo brze. Uz još neke pokuse, primjerice one oregonske grupe Spindrift, znanost je morala prihvatiti mogucnost da neki ljudi doista imaju moci kojima mogu pomoci i onda kada ih nema blizu nas, samom svojom namjerom ili cak bez toga, samim svojom skretanjem paznje na onoga kome je pomoć potrebna.
Kako inače protumačiti slučaj postarije Hrvatice iz Njemacke koja dolazi kod Brace s molbom da pomogne njenu 5-godišnjem unukukoji pati od epilepsije, uz ceste napadaje? Sa sobom uvijek donosi djetetovu fotografiju. Napadaji se postopno prorijeđuju, a nakon nekoliko mjeseci sasvim prestaju. Iz potpisane je izjave i lječničke dokumentacije razvidno da su specijalisti zdvojni. Dijete kontinuirano prate sedam dana, u sobi s kamerom, kako bi se vidjeli eventualni nocni napadaji. No nalaz je, bez ikakve posebne terapije, vec godinu dana potpuno normalan i napadaje nema.
Krapinjanka oboljela od teskog oblika alergije na gotovo svu hranu, prasinu, perje i niz alergena vec nakon jednog dolaska kod Brace nema nikakvih problema. Nestaje edema, intenzivnog crvenila i svih ostalih simptoma koji su je mucili dugi niz godina.
Ima i dramaticnih prica poput one I.H., Bošnjaka na radu u Münchenu kojem je postavljena dijagnoza karcinom pluća. Nakon sto je u vise navrata zatrazio Bracinu pomoć, nalazi su mu uredni, sto pokazuje lijecnicka dokumentacija prilozena izjavi pacijenta.
Kako objasniti brz oporavak 8-godisnje djevojcice koja boluje od srčane astme i teskih alergija, njene bake koja je nakon mozdanog udara prohodala, gospođe iz Frankfurta kojoj su nestale ciste na desnom bubregu, pacijenta kojem se oporavio sluh i nestali kronicni bolovi u uhu zbog kojih mu je predlagana operacija? Kako shvatiti nestanak kronicnih, teskih bolova u kicmi kod niza osoba, potpunu normalizaciju kod žene čiji je jutranji šečer u duljem periodu bio 18, iznenada poboljšanje kod vise slucajva lupusa, cak nestanak deformacije na lubanji jednog fetusa i niz drugihpojava koje su zabilježene u prostoru na Srebrnjaku ili na nekoj od turneji Brace po europskim zemljama? Ovakova se svjedočanstva več broje u desetinama, a svako od njih je jedna mala medicinska enigma.
Evo tu je nekoliko primjera ozdravljivanja. 
|
|
|
04.12.2007., 18:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2007.
|
Quote:
Sporting kaže:
Nije nemoguće i to. Možda lik zbilja može malo i manipulirati energijama osobe. Imaš dosta jogija koji takve stvari zloupotrebljavaju.
ali jasno je da je lik varalica.
|
Yogii su izumrli ..
Quote:
srki2311 kaže:
Smuči mi se kad čitam vaše postove. Pune osudjivanja i pametovanja. Pa sta vi mislite zar bi ljudi dolazili tamo da ne dobivaju pomoci??! Tamo su kao sami luđaci i ljudi bez nade i svi završavaju istom pričom...izgube mnogo novca, na kraju i polude i padnu u depresiju i ne znam ti sta jos. Pa desava se i to ali to se dešava i vama i svima ostalima jer je tesko biti jak u vjeri. Ali braco ti nece odmoci ako nemoze pomoci! I ko ste vi uopče da osudjivate bilo koga, pocistite prvo pred svojim pragom i opet nikad necete imati prava osudjivati druge.
I nije on nikakav šarlatan, neznate ništa o njemu pa pričate gluposti.
Tazika vjerujem ti to sto si napisala. Desava se to mnogim...prvo vjeruju, dobivaju pomoc pa kad misle da su vec sve rjesili onda pocnu pljuvati po njemu i pricati kako su oni sve sami sebi pomogli. I tako opet padnu u zamku sotone. Isto ti je to i kod boga i Isusa. Vjerujes i dobijes pomoc ali ljudi ko ljudi pokvareni pa misle da su sami sebi pomogli pa pocnu da pljuju na Isusa i boga. I takvima ce se isto dogodit. Nije point u braci vec u toj energiji, neki kazu tome zivotna energija neki orgonska energija, sveti duh, ima za to mnogo imena ali u biti je to sve isto. Bolje je ne upustati se u to nego se upustiti pa posle se okrenuti protiv toga. Jer tu nema pljuvanja pa lizanja posle.
I ljudi molim vas ne grjesite svoje duse tako da pljujete po drugim ljudima moze vam se to jednom grdo vratiti.
|
Definiraj Sotonu, molim
Ljudi bozji, ovo je zemlja kojoj su ljudi razoreni, sto socijalno sto medusobno, ljudi su zeljni svega, ljudi su u ocaju..zele spas...zalosno je sta se ide kojekakvim isjeljiteljima i koje cemu...autosugestija je mocna stvar..a o tome se ovdje radi..autosugestija potaknuta nekim ciganom ... Psiha je mocna stvar, kontrolirajuci je ..netreba vam nikakav tamo hokuspokus wanabe ˝isus˝.. Vjerojatno ti izljeceni.. vjerojatno su odbacili sve ljekove, sve terapije... pitam se gdje su sada? - 2 metra pod zemljom? Ako necete pomoc sebi samima, nitko vam nece..
|
|
|
04.12.2007., 19:25
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
DemiGod kaže:
Definiraj Sotonu, molim 
|
Pa eto tocne definicije o sotoni ne mozes postaviti kao ni o bogu. Neki bi rekli sotona je tama a bog svjetlost. Ali bog stvori i tamu i svjetlost. Ja bih definirao sotonu kao neki virus u kolektivnoj svjesti. To je virus koji ljude sprjecava da vole, da su srečni da uzivaju u miru. Stalno te pravi nervoznoga, agresivnog. Mogao bih reci da te sotona tjera da unistavas sam sebe time sto drugima naudis, ali ti moze i dati svega to pozelis u uzvrat da tvoj zivot posle smrti pripada njoj. Sotona ima tako mnogo svojih duša koji odu na služenje njoj posle smrti i tako u posmrtnom zivotu opet nastavljaju da stete zivima. Preko tih duša ja mislim da se pravi i crna magija. Neko uzme nesto sa groblja pa kod kuce ciri bu ciri ba pa te onda ta duša progoni i daje ti grozne sugestije u mislima. Dosta bih mogao napisati o sotoni. Ona se moze pretvoriti i u coveka i u najljepsu djevojku moze sve samo ne moze stvoriti zivot. A bog može, zato sotona i mrzi boga i radi sve kako bi ljude sto vise oddaljila od njega. Nije ni cudno da ima tolko ljudi koji ne vjeruju u Boga. Ali i opazam da ima sve vise i vise onih koji imaju jaku vjeru. Takvo vreme.
Quote:
DemiGod kaže:
Ljudi bozji, ovo je zemlja kojoj su ljudi razoreni, sto socijalno sto medusobno, ljudi su zeljni svega, ljudi su u ocaju..zele spas...zalosno je sta se ide kojekakvim isjeljiteljima i koje cemu...autosugestija je mocna stvar..a o tome se ovdje radi..autosugestija potaknuta nekim ciganom ... Psiha je mocna stvar, kontrolirajuci je ..netreba vam nikakav tamo hokuspokus wanabe ˝isus˝.. Vjerojatno ti izljeceni.. vjerojatno su odbacili sve ljekove, sve terapije... pitam se gdje su sada? - 2 metra pod zemljom? Ako necete pomoc sebi samima, nitko vam nece..
|
Svako ima svoje misljenje a i to misljenje si pokupio od nekakvih ucitelja u skoli, roditelja ali ima i takvih ljudi sto vjeruju u tu istu stvar. Boga ili zivotnu energiju ili nultu energiju. A ti ljudi nisu neki tralala ljudi, pogledaj malo u povjest pa ces vidjeti kolko ljudi se je bavilo time i postavljalo teze na onome sto je nevidljivo. Pa i sam tesla je ja mislim vjerovo da je nesto u svemiru, da mozes poslati neku energiju u svemir u kojom god smjeru a ona ce ti se vratit tamo gdje je ocekujes.
Ti ljudi sto su ozdravljeni imaju ljecnicku dokumentaciju o potpunom ozdravljenju a nije im trebala nikakva operacija bez koje u medicini ti ljudi nebi preziveli. I zive dalje sretno i u ljubavi. To je i cilj Braci i Ivici bio. Širiti ljubav i sreću koja je tako blizu samo je treba prigrliti i pozeljeti. I naravno vracati u istoj mjeri. Znam, za neke ljude su takve stvari neshvatljive i besmilene i ciste lazi ali za nekoga kome nisu moze svasta otkriti u zivotu a ne da zivis kao neki mrav koga ce neko jednom zgaziti i nece te biti. Vidis ja mozda nikad nebi znao nista o toj psihi i svemu sto ljudi pricaju da nisam otisao prvi put kod brace. I nije me to Braco tamo naucio vec mi je zivot krenuo u tom smjeru, gdje sam svaki dan nalazio znanje i sad ga mogu i u svom zivotu upotrebljavati. Ne znam kako da ti drugacije objasnim, to se mora osjetiti.
Mir s vama! 
|
|
|
05.12.2007., 15:55
|
|
-mala crna-
Registracija: May 2007.
|
Quote:
peta25 kaže:
|
Ja imam nekoliko osoba!!!
|
05.12.2007., 16:11
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
06.12.2007., 21:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Girl_zg kaže:
Ja imam nekoliko osoba!!!
|
mozes nesto vise rec o tome?
|
|
|
07.12.2007., 10:41
|
|
-mala crna-
|
Quote:
ontheedge kaže:
|
ti i tvoja gujsca 
|
07.12.2007., 11:00
|
|
-mala crna-
|
Quote:
peta25 kaže:
mozes nesto vise rec o tome?
|
Mogu, ali čemu kad će ljudi to popljuvat i reć da nije zbog toga nego zbog nečeg drugog??
Btw mislim da ti je @srki2311@ dovoljno napisao!!! Al eto ja ti kažem da nije Braco neki bezveznjak, isto kao ni Ivica prije jer imam dosta ljudi koji se 1. osječaju bolje, opušteni su, a 2. nakon nekog vremena su se i problemi (zdravstvni) počeli rješavat. Nekom kasnije nekom ranije. Isto tako sam svjedok u kojoj situaciji su ljudi preživjeli prometnu nesreću. Nitko, ni policija nisu mogli vjerovat da se su ostali živi bez ogrebotine. A pored sebe su imali sliku Brace i Ivice ili knjigu!!! I da ne mislite da sam to negdje čula ili nekaj...to su osobe s kojima se svakodnevno družim.
|
07.12.2007., 20:58
|
|
Registrirani korisnik
|
kad mozes se doc kod njega ? trebas sta uzet platit?
|
|
|
07.12.2007., 21:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
ja vjerujem u dusu a ne u neki iq i srčani kapacitet. to nema nikakve veze sa mnom!
|
joj. joj. joj. i opet joj.
srki, da li si ikada cuo za placebo? placebo fenomen? placebo izlijecenja? ista od toga 
|
|
|
07.12.2007., 21:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
Girl_zg kaže:
Mogu, ali čemu kad će ljudi to popljuvat i reć da nije zbog toga nego zbog nečeg drugog??
Btw mislim da ti je @srki2311@ dovoljno napisao!!! Al eto ja ti kažem da nije Braco neki bezveznjak, isto kao ni Ivica prije jer imam dosta ljudi koji se 1. osječaju bolje, opušteni su, a 2. nakon nekog vremena su se i problemi (zdravstvni) počeli rješavat. Nekom kasnije nekom ranije. Isto tako sam svjedok u kojoj situaciji su ljudi preživjeli prometnu nesreću. Nitko, ni policija nisu mogli vjerovat da se su ostali živi bez ogrebotine. A pored sebe su imali sliku Brace i Ivice ili knjigu!!! I da ne mislite da sam to negdje čula ili nekaj...to su osobe s kojima se svakodnevno družim.
|
bracu za isusa
ili iznad, jer pogibaju i oni s krunicama u autu. e da je tose to znao 
|
|
|
07.12.2007., 21:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Noemi kaže:
bracu za isusa
ili iznad, jer pogibaju i oni s krunicama u autu. e da je tose to znao 
|
tezka je to rec...bracu za isusa. Ja se nesto takvo bojim i pomislit. Ponekad se molim bogu da mi oprosti ako vjerujem u pogresnog i objasnim mu da ja tamo osjecam ljubav i onda sam sebi dadnem odgovor s time
pre pola godine i moji su drugovi imali prometnu. bjezali policiji sa ax-om i udarili u suprut vozeci auto, bokom. Prebacilo jih preko auta i vise puta su se okrenili. Od auta nije ostalo nista. Svi su, hvala bogu preziveli. Vozac je bio najteze ozljeđen, suvozač je imo polomljenu kost više puta nad koljenom do kuka, sad ima titanovu kost, a ovaj treci sjedio ozada, cjelo vreme drzao bracinu sliku i nije mu bilo nista. Malo ga je vrat bolio al za razliku od ovih dvojice ništa. Kad su udarili u auto imali su više od 90 na sat. Reko mi je da jim je svima spasila život Bracina slika. Ja sam se samo nasmijao i rekao hvala bogu.
|
|
|
08.12.2007., 13:36
|
|
-mala crna-
|
Quote:
srki2311 kaže:
tezka je to rec...bracu za isusa. Ja se nesto takvo bojim i pomislit. Ponekad se molim bogu da mi oprosti ako vjerujem u pogresnog i objasnim mu da ja tamo osjecam ljubav i onda sam sebi dadnem odgovor s time
pre pola godine i moji su drugovi imali prometnu. bjezali policiji sa ax-om i udarili u suprut vozeci auto, bokom. Prebacilo jih preko auta i vise puta su se okrenili. Od auta nije ostalo nista. Svi su, hvala bogu preziveli. Vozac je bio najteze ozljeđen, suvozač je imo polomljenu kost više puta nad koljenom do kuka, sad ima titanovu kost, a ovaj treci sjedio ozada, cjelo vreme drzao bracinu sliku i nije mu bilo nista. Malo ga je vrat bolio al za razliku od ovih dvojice ništa. Kad su udarili u auto imali su više od 90 na sat. Reko mi je da jim je svima spasila život Bracina slika. Ja sam se samo nasmijao i rekao hvala bogu.
|
ček jer vjeruješ ti da ih je spasila bracina slika ili ne???
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:43.
|
|
|
|