Natrag   Forum.hr > Društvo > Gospodarstvo > Dionice

Dionice Ne zaboravi na stop-loss

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.12.2007., 17:16   #761
Quote:
Zafashan kaže: Pogledaj post
Šta je kod tvog brokera manje od 0.6%? Recimo da je to nekakav minimum na otvorenoj sceni... I kod 1.gen je tolika najmanja provizija.
Imao sam više od 0,6% a sad je 0,6%.
Kamo sreće da je manje, ali to je valjda samo za odabrane (to jest sa puno više perja nego što ja imam)...

Jesi se ti probao dogovoriti sa 1.gen da ti smanje proviziju ako imaš poveći promet? Siguran sam da se sa pojedinim brokerima to može dogovoriti, no isto tako sam siguran da te i obavežu na šutnju. Nešto ko mafija
Faca5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.12.2007., 17:18   #762
Hahahah. Zavjet šutnje. To je potvrđeno.

Ne, nisam, iz vlastitih razloga.
Odgovori s citatom
Old 23.12.2007., 17:21   #763
mislim da su tu manje vishe svi vec jednaki
ali ono shto neke ipak drasticno razlikuje jest da kod nekih nema minimuma,tak da se mosh igrat sa dionicom,dvje

@neuson,ma mislio sam da je to eNovation nagrada
lepi is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.12.2007., 18:02   #764
Quote:
lepi kaže: Pogledaj post
mislim da su tu manje vishe svi vec jednaki
ali ono shto neke ipak drasticno razlikuje jest da kod nekih nema minimuma,tak da se mosh igrat sa dionicom,dvje
Ne znam kako ti se da gubiti vrijeme i živce za dionicu-dvije... divim ti se!
Faca5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.12.2007., 20:05   #765
Faca,ma stvar je u tome,da kad fondovi ne posluju,jako je mali promet pa onda ovi neki mali dionicari budu povedeni trenutnoj cijeni dioice
pa zna stajat cijena dionice,a uplashe se kad malo padne,pa bi ja tako,spremno zrtvujuci 0,6% plus kunu,dve il tri utjecao na prikaz trenutne cijene dionice shto bi mozda neke ponukalo da povuku naloge i ak vec prodaju,ponude za koju kunu vishe
i tak...mic po mic...
to je mene koshtalo 120 kn,da sam dionicu prodao po 304,a kupio po 420
pred onaj crni utorak kad se cijena lomila izmedju 360 i 370
lepi is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.12.2007., 22:22   #766
Quote:
Neuson kaže: Pogledaj post
E al ti si kod 1G, a ja ne. Sad je li to dobar ili loš izbor, ne znam, ali ovaj tvoj info mi pomalo kvari sliku pošto vidim da radim nešto što su ti drugi i zahvalni napraviti besplatno.
Da, kod 1G ti automatski u nabavna cijena u obračunu piše cijena s provizijom.
Old 24.12.2007., 13:09   #767
ja kod svojih imam 0,5% ali me zanima na koliko mogu tražit manju proviziju, godišnji promet od 5 milja je kolika provizija

jer dosta daytrejdam
vedric is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.12.2007., 14:20   #768
25k kao poklon
lepi is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.12.2007., 14:46   #769
Quote:
vedric kaže: Pogledaj post
ja kod svojih imam 0,5% ali me zanima na koliko mogu tražit manju proviziju, godišnji promet od 5 milja je kolika provizija

jer dosta daytrejdam
A koji su to tvoji?
Kod 1G bi s 5 milja godišnje imao 0,6% proviziju.
Old 24.12.2007., 16:55   #770
banderas,ja kod svojih bez obzira na promet,iam 0,6% proviziju
sam kaj iam i minimum od 60 kuna
lepi is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.01.2008., 19:29   #771
Hanfa oduzela brokerske dozvole direktoru i brokeru Abacusa

03.01.2008 10:55

Petru Brkiću, direktoru brokerske kuće Abacus brokeri, odlukom Hanfe oduzeta je dozvola za obavljanje brokerskih poslova. Isto se dogodilo i Abacusovom brokeru Darku Sušecu.

http://business.hr/Default2.aspx?Art...ment=1#comment

Kako Hanfa može reći da je bilo manipulacije cijenom kada je to nelikvidna dionica? Je li Ante S. iz pete izvukao "poštenu" cijenu, usporedio i "odrezao" kaznu?
Neuson is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2008., 11:28   #772
Uh, ovi Abacus borkeri su pravi mafijaši, čini se...

A ja bih sada iskoristio priliku da pohvalim Prvu generaciju, i to ne zbog toga što su mi smanjili naknadu
Nerijetko sam imao samo ružne riječi za njih, ali odnedavna imam iskustva i s drugim brokerima. Da ne duljim u usporedbi, samo ću reći - Prva generacija je Mercedes, a svi drugi brokeri su bilo-koja-druga-marka-ni-blizu-mercedesa-ne-želim-uvrijedit-imatelje-drugih-marki-aitomobila.
plimpi is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2008., 11:38   #773
Fićo?

Zamolio bih te da copy-pejtaš ovaj post na 1.gen topic.
Odgovori s citatom
Old 15.01.2008., 21:01   #774
Tražilica mi ne daje rezultat, pa pitam: OTP banka u Zadru nudi i brokerske usluge. Ima li netko iskustva s njima?

I ako možete meni tutli objasnit što mi treba za sklopit ugovor s njima, pošto imaju broj za informacije s predbrojem kojeg iz inozemstva ne mogu nazvati
Old 16.01.2008., 19:31   #775
Ajde molim vas korisnike Complete Linea za hitnu pomoć, da ne isčitavam ponovo cijeli topik.
Naime, planiram ih sutra na ovoj rasprodaji isprobati po prvi puta (oni su mi drugi broker), pa mi je vrlo važna informacija da li priznaju pdf potvrdu prijenosa novca preko zabe, i u kojem vremenu se to vidi na računu?
Već sam pročitala da se nalozi mogu zadavati van radnog vremena burze, što je kul.
Tenks
bilokoje is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.01.2008., 11:56   #776
Evo ne radi im server, ne može se zadati nalog, pa baš danas, ma goni ih u p.m.
arenx is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.01.2008., 12:02   #777
Arenx, kad si već kod njih, ajd budi ljubazan pa mi odgovori na pitanje, da znam za ubuduće.
Inače, novce sam jutros ipak prebacila kod Fime - kod njih je uvijek sve OK, ništa ne šteka, pa im čovjek i oprosti 90 kn naknade
bilokoje is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.01.2008., 15:39   #778
Nadam se da ovo ne bude shvaćeno kao reklamiranje, ali meni je HITA sasvim OK. Isto ima zadavanje naloga izvan radnog vremena (ali se obrađuju tek iza 9 sati), provizija 0,6%, min.60kn - to ne osjećam kao neki problem jer mi baš i nije privlačno trgovanje s manje od 10kkn po nalogu, online pregled po 10 najboljih K/P/T.
Danas je oko 10.15 zaštekala, ali je trajalo kratko.
3007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.01.2008., 00:52   #779
Quote:
Cats kaže: Pogledaj post
Tražilica mi ne daje rezultat, pa pitam: OTP banka u Zadru nudi i brokerske usluge. Ima li netko iskustva s njima?

I ako možete meni tutli objasnit što mi treba za sklopit ugovor s njima, pošto imaju broj za informacije s predbrojem kojeg iz inozemstva ne mogu nazvati
Nemam pojma o OTPu, ali ja riješio sve sa 1 Generacijom iz inozemstva.

PLS, daj riješi template Gospodarstva (QReply size, multiquote...)
Odgovori s citatom
Old 24.01.2008., 12:54   #780
Koliko vama treba npr od prolaska naloga na burzi dok ne vidite dionice u svom portfelju?
Npr meni kod rasta je Ovako:
-cca pola sata da dobijem oznaku da je nalog prosao
-vise sati pa cak i dan dok ne vidim dionice na svom portfelju.

slicno je i s prodajom. Dok vidim novce na racunu prodje i dan od prodaje dionica.

s ovakvom brzinom daytrading uopce nije moguc. Kako je to kod drugih, npr comline?
wes craven is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:02.